Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Rowsey a forduló csapatában

A Szolnok amerikai irányítója parádés triplamutatóval zárta a Pinar elleni találkozót.:

:

Tegnap este eldőlt, hogy nem maradt esélye a Szolnoki Olaj KK-nak a továbbjutásra csoportjából a FIBA Europe Cupban. A Pinar Karsiyaka elleni 102-95-ös vereség alkalmával azonban több szolnoki játékos is kiváló teljesítménnyel rukkolt elő.

Az egyik ilyen Andrew Rowsey volt, aki 24 ponttal zárt, 6 kísérletéből 6 triplát bedobva. Emellett leszedett 6 lepattanót, kiosztott 5 gólpasszt és 2 labdaszerzése is volt. 31-es VAL indexmutatója pedig a legmagasabb volt a mezőnyben.

Kiemelt kép: fiba.basketball

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
makelovenotwar69Rougemincusmoldi56Okos Recent comment authors
mincus
Olvasó

A II. játékrészben amikor 6 perc volt csak hátra, és -4 a különbség, Rowsey hozta fel a labdát, addig dajkálta azt amíg be csapdázták, és eladta a labdát, amiből a hazaiak pontokat szereztek. Ha ez nincs, talán más a végeredmény is más lett volna. Közvetlenül utána Voja is labdát veszített, szerintem itt ment el a végéhez közel a meccs.

Rouge
Vendég
Rouge

Ezen a meccsen hét emberrel semmi esélyünk sem volt.

Itt csak a vereség mértéke volt a kérdés,
a fiúk jól küzdöttek, le a kalappal,
de ha nincs ez a szenzációs dobóforma
(tripla: 22/16) akkor közte húsz…vagy harminc a vége….

Persze hogy becsapdázták….persze hogy VOJA is labdát veszített….kemény meccs…hajtás….hét emberes rotáció…elfáradtunk a végére –
fizikálisan és fejben is.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

makelovenotwar69
Olvasó

6 perccel a vége előtt -4 különbségnél Te már megmondod, hogy elment a meccs… Erre eddig csak Knézy J. volt képes. felnőttél hozzá, grat!
Hajrá magyar kosárlabda!

moldi56
Olvasó

A stat az csalóka tud lenni.Mert kinek a helyére hozták Rowsey-t?Perry helyére.Perry minden megmozdulása tudatos volt és átgondolt.Nem sok labdát szórt el.Rowsey viszont? Ha sikerül felvinni a labdát már dobja is,aztán vagy bemegy,vagy nem.Elég sok labdát elhasznál.Tény jó keze van,a büntetőket egész parádésan dobja.Ha nem tévedek nem is hibázott még büntetőt.Ezektől a nagyon pozitív dolgoktól még el tudjuk veszíteni a meccseket,mint ahogy most is.A védekezéséről van szó:az nem igazán megy neki,ráadásul sok fölösleges faultot üt be.

makelovenotwar69
Olvasó

Nyilván Te is adtál egy kis pénzt tavaly a klubodnak, hogy megtartsa Perry-t a Novgorod ajánlatával szemben… Ja, nem!
Keress vissza szezon eleji statisztikákat és lásd meg, hogy ki fejlődött legtöbbet Szolnokon. Mélyről jött Rowsey? Igen! Folyamatosan javul, bár vszínűleg nem idén lesz Perry szintjén. Vagy soha, mert más típusú játékosok.
Inkább az edzőnek kell azon dolgozni, hogy olyan játékokat találjon ki, amely minden poszton kihasználja a játékosok erősségét! Na, sztem ebben lenne még potenciál Szolnokon, felesleges a játékosokat szapulni.

Okos
Olvasó

A szar edzőtöket kellett volna a kaposvári Feketével kéz a kézben!!!!

BlueHell
Olvasó

Még jó,hogy fél Szolnok már régen elküldte volna. 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés