Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Rosco Allen döntött a jövőjéről

A Simane Szuszano Magic hivatalos közleményt adott ki.:

:

Ezekben a percekben jelent meg a japán első osztályba feljutó Simane Szuszano Magic honlapján egy közlemény, amiben az áll, hogy bár szerették volna megtartani Rosco Allent, a magyar válogatott erőcsatára ügynökével egyetemben úgy döntött, hogy máshol képzeli el a jövőjét.

A 208 centis kosaras 21.8 pontot és 10 lepattanót átlagolt a másodosztályban.

Arról nem írtak, hogy Allen hova igazol.

fotó: Simane Szuszano Magic Facebook

38 hozzászólás

38
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
28 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
nick19bányászkekfr@nkosderrylCsapajev Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Rosconak a Falco is tett ajánlatot…

piros710321
Olvasó

Jöhet fagyit mérni!

donnarumma
Olvasó

Lehet jobban szeretne,mint tehenet fejni?

Kendeffy Botond
Olvasó

Tejből lesz a fagyi, ami ugye néha vissza nyal…

donnarumma
Olvasó

Ez mondjuk igaz…

Kendeffy Botond
Olvasó

Van amiben egyet értünk akkor. Peace.

lakersalba
Olvasó

OFF téma:
Benke+Voja kombó Albába igazolásának mekkora alapja van? Ilyen susmust is hallani.

Setback
Vendég
Setback

Szerintem Voja külföld előtt nem fog más csapatban játszani. Vagy az apja miatt megy az OSE-ba 😀 Nem kell hülyének nézni, csak a poén része.:)

kekfr@nkos
Olvasó

Ha jövőre megelégednének a langyos vízzel, nemzetközi szereplés nélkül (Alpok-Adria nem számít), akkor még ez is előfordulhat. Voja esetében kb. 8 misi/hó és csak heti egy mérkőzés. Ez bőven megéri neki, több ideje maradna a családra. Benke esetében az extra fizun kívül több motivációt nem találnék…

Jokic
Vendég
Jokic

Hidd el, Benkét nem szívesen látnánk Fehérváron. Sérülékeny nagyon és az ő fizuját szerintem értelmesebben is el lehetne költeni.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Ha tényleg Körmendre megy óriásit kaszál a Körmend mi meg megkapjuk Milánt….

Kendeffy Botond
Olvasó

Magyarnak számít és legyen igazatok, jöjjön Körmendre.

Bilbao
Olvasó

Mivel ő 93-as, ezért 30 hónapot kell igazoltnak lennie itthon 21 éves koráig. Ha ez így volt akkor magyarnak számít, ha nem, akkor nem. Én így tudom.

balldontlie
Olvasó

Viszont Magyarországon született magyar állampolgár. Ez csak számít. Ha a szomszéd Petiről most derülne ki, hogy istenadta tehetség, akkor nem játszhatna magyarként?

Csapajev
Vendég
Csapajev

Így van. Aki Magyarországon született és magyar állampolgár, arra nem vonatkoznak a honosítási szabályok. Rosco Allen magyar állampolgár és kosárlabda magyarnak számít. A válogatottban sem viszi el az egy honosított légiós helyet.

Bilbao
Olvasó

A versenyszabályban így kezdődik ez a rész: “Hazai nevelésű sportoló – állampolgárságra való tekintet nélkül azon 1998. 12. 31-én vagy előtte született sportoló…”. Nekem ebből az jön le, hogy nem számít, hogy itt született és magyar állampolgár.

Jokic
Vendég
Jokic

Így van, nem számít “kosármagyarnak”, idegenlégiós helyet foglal el, ha jön bárkihez is.

Csapajev
Vendég
Csapajev

” nem számít, hogy itt született és magyar állampolgár.” Ez most vicc?? Egyáltalán nem erre vonatkozik a versenyszabályzat kitétele. Itt a határon túli nem magyar állampolgárként született, de időközben honosított személyekre vonatkozik. Vagy ahogy balldontlie is leírja, hogy szomszéd Pistike, aki mondjuk 1997-es és jó magasra nőtt, és istenadta tehetség, aki nem sportolt még, de 22 éves korában elhatározza, hogy NB I-es kosaras lesz, akkor légiósnak számítana??? Rosco Allen magyarnak született és magyar állampolgár, aki 12 éves korában a szüleivel az USA-ba ment és ott tanult, de az állampolgársága megmaradt, nem kellett honosítani, ezért aztán rá nem vonatkozik az általad… Olvass tovább »

nick19
Olvasó

Ha Rosco nem számítana magyarnak, akkor a kosárlabdában nagyon hülye a szabályozás. De egyébként is teljes agyrém a szabályozás. Pl. Török Rolland is emiatt számított légiósnak. Holott ő aztán tényleg magyar volt származása szerint is. Fociban magyarnak számít, ha valaki rendelkezik magyar felmenőkkel és ezt közjegyző előtt igazolja. Ennyi…. De mondok egy fentiekhez hasonló példát. Éppen múlt héten láttam egy riportot, hogy Vas Megyéből már kétezer gyerek Ausztriába jár általános és középiskolába. Ha valamelyik ot kosarazik, majd felnőtt korában akar Magyarországra igazolni, nem tud, mert nem itthon volt utánpótlás játékos? Ez jó nagy hülyeség lenne. Na és akkor ő a… Olvass tovább »

Expert
Olvasó

Alba?

balldontlie
Olvasó

A kevés mozdítható magyar magasember közül kettő már megy oda, lehet egy marad ott. Hagyjatok másnak is valamit 😀

SPARTAN
Olvasó

De jó lenne ha tényleg Körmend…kiváló kosárlabdázó!

pbask
Vendég
pbask

Csorvási-Rosco trade azért upgrade gyerekek
de légiósnak minősül? :O

balldontlie
Olvasó

Mikor legutóbb itt kérdeztem, többen azt írták, hogy mivel itt született, magyarként játszhatna.

pbask
Vendég
pbask

az szép lenne,nekünk már van Márkó,Dávid elvileg olasz, Tóth-Lóránt Deac(?) erőviszonyok átfognak alakulni,meg marad lutrilégiósvásárlás.

Vadkakas
Olvasó

Ez a Tóth – LP közös jövő a Deac-nál mennyire biztos alapokon nyugszik?

Jokic
Vendég
Jokic

Semennyire. Lóri nem fog Debrecenbe menni szerintem.

lakersalba
Olvasó

Lóri nem megy Debrecenbe. Neki már a család a legfontosabb. Úgyhogy Pest környéki csapatok jöhetnek szóba, ha nem az Alba.
De abból meg írtó kevés van és gondolom azért szeretne még rájátszásba jutó csapatban játszani.

derryl
Olvasó

A TF még bejuthat jövőre a rájátszásba. Pest, a Balcsi sem vészes, minden adott. Sőt, lebetőségnek még ott a Mafc is. Lórinak a bőségszaru!

Emőkevagyok
Olvasó

Én is azt hallottam, megy Pistához…
Valaki nem tudja, hogy a körmendi vendégkönyvből miért törölték ki azt a tény, hogy Csorvási az Albához igazolt?

pbask
Vendég
pbask

Zsoltika azt hittem miután lebuktattak oroszlányiak,eliszkoltál. Mi történt?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Zoli, nem Zsolti.

Setback
Vendég
Setback

Megtaláltam azt a cikket. Óriási önlebuktatásnak tűnik.:)

Csapajev
Vendég
Csapajev

Milyen cikk? Megosztanád…? Szerintem itt többen elolvasnánk. 🙂

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Semmi extra igazából. Többen innen úgy vélik, hogy emő és másikvégét ugyanaz a személy. Jónéhány oroszlányinak meg az az erős sejtése, hogy másikvégét egy bzonyos Zoli, akit ismerünk. Amikor erre utalást kapott egy cikk kommentjében, rá egy-két órával, látszólag függetlenül, a cikkhez hozzászólva megjelent a saját neve alatt az, akire gyanakszunk. Véletlen lenne? Lehet. Az tény, hogy akire mi gondolunk, teljesen képben van a magyarországi kosáréletről, sok helyről bennfentes infókkal. Pont úgy, mint emő, mint MásikVégétFújdMeg, és mint a mi ismerősünk. Teljes bizonyossággal soha nem fogjuk megtudni, hogy ő az, de…

bányász
Vendég
bányász

Jól megfogalmaztad. Sok a véletlen egybeesés. Pl emőke meg fújdmeg is női karakternek van kiadva és persze mindkettő gondosan ellátva női avatarral. Az biztos, hogy kislányak kiadnia magát egy férfinak (nyilvánvalóan nem egy fiatal kislány trollkodik itt) már önmagában gáz/beteges. Bárki is legyen ő(k), akár zoli, akár jóska-pista remélem, hogy legalább egy barátja/családtagja van, aki felismerve őt jobb belátásra bírja.

egismte1
Olvasó

Túl szépnek tűnik!!!

piros710321
Olvasó

Azt hallani Körmenden folytatja!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés