Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ronald Moore szerint a jó csapatjátéknak köszönhetően győzött a DEAC

Roko Badzim: Nyertünk, és csak ez számít.:

:

Mint már beszámoltunk róla, két vendégsikert hozott a rájátszás hétfői játéknapja. A találkozó után nemcsak az edzők nyilatkoztak – ide kattintva olvasható el -, hanem a játékosok is.

Sopron KC – Szolnoki Olajbányász 68-73 (24-24, 15-11, 14-19, 15-19)

Halász Ákos, Sopron (12/6 pont, 4 gólpassz, 14 VAL): Gratulálok a Szolnoknak a továbbjutáshoz, megérdemelten nyertek. A mérkőzésről annyit: Szerintem nagyszerűen játszottunk, 73 ponton tudtuk tartani az alapszakaszgyőztest, a domináns magasembereiket jól ki tudtuk venni a játékból. Egállal mentünk bele az utolsó öt percbe, azonban itt már a hibátlanul céloztak a hárompontos vonalon kívülről, ez pedig nekünk nem sikerült, így tudta a Szolnok megnyerni a meccset.

Roko Badzim, Szolnok (18/9 pont, 7 lepattanó, 27 VAL): Nehéz mérkőzés volt, de számítottunk erre. Nyertünk, és csak ez számít.

Alba Fehérvár – DEAC 90-97 (29-31, 21-19, 21-25, 19-22)

Lukács Norbert, Alba (17/9 pont, 2 lepattanó, 20 VAL): Nehéz mérkőzés volt a mai. Jól kezdtünk az elején, ki tudtunk építeni egy 10 pontos előnyt, de a DEAC-nak sikerült visszajönni és megfordítani a meccset. Voltak periódusaink, amikor vissza tudtunk jönni a játékba, de nem tudtuk lezárni győzelemmel. Szerdán Debrecenben a győzelem a cél.

Ronald Moore, DEAC (12/12 pont, 3 lepattanó, 8 VAL): Fizikai mérkőzésen vagyunk túl, erre számíthattunk. Tudtuk, hogy van esélyünk a győzelemre és ezt sikerült is csapatjátékkal, közösen véghez vinni, fontos, jó dobásokkal.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés