Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Román bajnokot vert a PEAC

Remekül védekezett Meszlényi Róbert együttese.

ACS Sepsi SIC – PEAC-Pécs 48-56 (16-16, 6-8, 15-15, 11-17)

Edzőmeccs
Sepsiszentgyörgy, 500 néző

Sepsi: Gödri-Parau 5, Givens 7, Pasic 4, Manache 20/9, Butler -. Csere: Demeter -, Orbán 4, Catinean -, Nagy -, Vucetic 2, Tupozovic 6, Kovács -.

PEAC: Conwright 19/6, Wentzel -, Szabó 9/3, Hegedűs 11/3, Bravard 5. Csere: Sánta 2, Horobets -, Gémes-Sarok 2, Ruják -, Kaposi 8.

Küzdelmes, kevés kosarat hozó összecsapáson a PEAC nyolc ponttal győzött a román bajnok otthonában, Sepsiszentgyörgyön. Nem utazott a csapattal a bokasérülését Pécsett kezeltető Taisiia Udodenko, mert még mindig nincs bevethető állapotban – derült ki a klub honlapjáról.

Szombaton magyar idő szerint 18 órától ismét összeméri egymással tudását a két együttes.

Meszlényi Róbert, a PEAC vezetőedzője: Nagyon örülök, hogy sikerült győzni a román bajnok, idén is nagyon erős Sepsiszentgyörgy ellen. Keményen védekeztünk a meccs nagyon nagy részében, ennek köszönhetjük a győzelmünket. Voltak csapatunkban nagyon jó egyéni teljesítmények, de van egy sérülés miatt hiányzónk is. Látjuk az utat magunk előtt és mindig jó, ha egy ilyen győzelemmel meg tudjuk erősíteni a munkánkat. Örülök, hogy a lányok látják, hogy mit akarunk tőlünk, tudják és jól végzik a dolgukat. Holnap is játszunk egy nagyon kemény meccset, az öt légióssal felálló, szintén Európa Kupás Sepsivel szemben. Akkor is jól akarunk játszani, ha már ennyit utaztunk és szeretnék mindenkinek játéklehetőséget biztosítani.

fotó: PEAC-Pécs Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés