Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rizvic nem kertelt, őszintén elmondta, hogy milyen oroszlányi hónapok vannak mögötte

Kiderült, hogy dolgozott együtt a csapat.:

:

Az OSE honlapjának ezúttal a csapat bosnyák légiósa értékelt, Ramo Rizvic jó élményekkel távozott.

– Ami a szezont illeti, úgy gondolom, hogy mindannyiunk sikeresnek könyvelheti el. Sajnálom, hogy ilyen hamar vége lett, további sikereket érhettünk volna el klubunknak, szurkolóinknak.

Ami a saját teljesítményemet illeti, úgy gondolom, hogy jó hónapok vannak mögöttem, együtt a csapattal igazán jól működtünk.

Jelenleg feleségemmel itthon tartózkodunk, várjuk, hogy az élet visszatérjen a normál működéséhez, és persze azt is nagyon várjuk, hogy a kisbabánk megszülessen – nyilatkozta a kosaras.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszMAFCdrukkerldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

Szerintem az Oroszlánok jól jártak a “délszláv vonallal” Ők vitték a pímet, az amcsik igazodtak.
Azt láttam eddig, hogy a fegyelmezett (jugo) vonalhoz tudnak mások is igazodni.
A “szerte-szarta” amikhoz senki nem tud.

MAFCdrukker
Olvasó

Szerintem elsősorban anyagi okokból lett “jugós” csapat az OSE, de kétségkívül bejött nekik. A tengerentúli játékosok elsősorban showmanek a pályán, míg egy balkánit inkább a harcos szóval jellemeznék. Amíg NBA-ben előfordulhat, hogy a szurkoló elégedetten megy haza, mert csapata veresége ellenére látott néhány brutális zsákolást vagy triplát, (főleg Dél-)Európában már csak a szurkolótáborok rivalizálása miatt sem történhet ilyen. Mi a 2 stílus közt állunk sztem, de úgy látom, egyre inkább a szerb-horvát-görög-török példát követjük. Az orosz liga megint más, hiába szlávok ők is. Az, hogy ki alkalmazkodik, megint érdekes, a legjobb persze, ha homogén a keret, de ez a jelenlegi… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nem, a délszláv vonal Krasovec miatt volt elsősorban. A három amerikai is a hazai átlag alatt volt költségvetésben, de nem az volt a koncepció, hogy öt ilyenünk legyen. Seba ismerte Rizvicet és Bozovicsot is, kvázi köréjük lett építve a csapat – már ha lehet ilyet mondani egy 11 fős rotációra épülő szisztéma esetében.

MAFCdrukker
Olvasó

Jó, köszi az infót. Bár vakmerő húzás volt szetintem egy itthon eddig még nem bizonyított délszláv edzőt alkalmazni, mi pl. gyakorlatilag emiatt estünk ki (Jovica Arsic úr…). De úgy látom, a klubvezetésetek igencsak tudta a dolgát, mert a többi húzás is jött. Mi meg mentünk volna utánatok (igen, tudom, jön a nyíregyházázás).

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Azért Krasovecnek előtte ott volt egy szezon a B-ben, ahol már megmutatta, hogy nincs teljesen vakon.
Az, hogy ki jutott volna fel, szerintem is kétesélyes lett volna. Az mindenképp melletettek szól(na) hogy nem kellene fél napot utazni, hangulatos a csarnok, és normális a biztonsági szolgálat.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés