Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rizvic még nem sokat tud Oroszlányról, de reméli, sok szurkolójuk lesz

Bozsovics mielőtt aláírt, beszélt az edzővel, illetve néhány barátjával, akik Magyarországon kosaraztak.:

:

A 31 éves, 203 centiméter magas bedobó, Ramo Rizvic az elmúlt három szezonban a szlovén élvonalban játszott (2016/2017 Zlatorog Lasko, 2017-2019 KK Šenčur GGD), ősztől az újonc OSE Lionst fogja erősíteni. A légiós a klub honlapjának nyilatkozott:

– Örülök, hogy az OSE Lions-hoz sikerült igazolnom. Túl sokat még nem tudok a klubról és a városról, csak azt, hogy most került az első osztályba és nagy várakozással készülnek az élvonalbeli szereplésre. Elsősorban csapatjátékosnak tartom magam, minden mérkőzésen a maximumot fogom nyújtani, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát. Remélem, hogy a szurkolóink minél nagyobb számban fogják a mérkőzéseinket látogatni, buzdítani a csapatunkat.

A 33 éves, 210 centis szerb center, Milivoje Bozsovics viszont már többet tud új állomáshelyéről.

– Mielőtt aláírtam a szerződést beszéltem az edzővel, aki mesélt a klubról nekem, illetve néhány barátomat is megkérdeztem akik Magyarországon kosaraztak. Mindenki csak pozitívumokat tudott az OSE Lions-ról mondani, így nem volt nehéz a döntés. Ez lesz az első szezonom a magyar bajnokságban, de a kosárlabda mindenhol ugyanaz, szóval remélem ide is jól be fogok illeszkedni. Arra fogok törekedni, hogy az eddigi tapasztalataimmal és tudásommal segítsem a csapatot. Úgy gondolom, ha mindenki a csapat érdekeit teszi a sajátjai elé, akkor képesek lehetünk nagy dolgokra. Sok jót hallottam az OSE szurkolóiról is, alig várom, hogy a bajnokság elkezdődjön és megtapasztalhassam a szurkolásukat. Nekik azt üzenném, hogy abban biztosak lehetnek, hogy minden mérkőzésen a maximumot fogjuk nyújtani, ami kiegészülve a csapategységgel elhozhatja számunkra a kitűzött célokat – mondta a kosaras az oselions.hu-nak.

Fotó: dnevnik.si

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
bányászKendeffy BotondUgyisminyerunkviccmesterOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Kendeffy Botond
Olvasó

Jobban építkezik az Oroszlány, mint a TF annak idején.

Ugyisminyerunk
Olvasó

Szerintem nem lesz rossz az OSE csapata.. alakulnak. Az biztos, hogy jobb lesz mint a TF volt.

viccmester
Olvasó

OSE-gyenge,B-csoportos magyar játékosállomány, közepes légiósok, gyengécske szakmai stáb, SZUPER szurkolótábor!?
Play-out…

bányász
Vendég
bányász

Ha ismered az oroszlányi helyzetet miért írsz baromságot? Ha nem ismered, akkor pedig miért írsz baromságot?:)

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Menjünk sorban: “gyenge,B-csoportos magyar játékosállomány”: mivel a B csoportból jövünk, ezért első ránézésre jogosnak is mondhatjuk, amit írsz. Valójában A csoportos tapasztalattal rendelkező játékosokra épül a magyar mag. Mohácsi, Demeter, Garamvölgyi. Zsíros szolnoki nevelés, és bár sok szerepet nem kapott az A-ban, meg fogja állni a helyét. “közepes légiósok”: kevés kivételtől eltekintve a légiósok szinte mindig zsákbamacskának számítanak. Az elmúlt években hány olyan “nagy” név jött, aki aztán szégyenszemre kullogott tovább szezon közben? És persze olyan is akadt, akiről senki nem tudta ki fia borja, aztán csapata húzóembere lett. Szóval ezt majd meglátjuk szezon közben – előre konzekvensen megítélni, hogy… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Alakul az OSE …
Szerintem meglepetés csapat lehet.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Maradjunk bent PO nélkül az első évben – ha ettől több lesz, mondjuk középház, az már szerintem meglepetés kategória.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés