Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Utánpótlás-válogatott irányítót igazolt a KTE

Révész Ádámot bejelentették. Továbbra is marad a névadó szponzor.:

:

A KTE-Duna Aszfalt vezetősége ma médiatalálkozót tartott. Az összejövetelen kiderült többek között az is, hogy marad a gárda mellett a névadó szponzor. Sörös Jenő ügyvezető elmondta, a KTE-Duna Aszfalt Kft-vel nyolc évvel ezelőtt kezdődött az együttműködés, a csapat gazdálkodása hosszú ideje nagyon stabil, így biztos hátteret tudnak adni a játékosoknak.

– Az elmúlt szezon elején azt tűztük ki célul a csapat elé, hogy jussunk be az első tízbe, majd a rájátszásba, a szezont végül a hetedik helyen zártuk. A teljesítmény mellett a közönségünk száma is rendkívül fontos. Egy független oldal, a sportstatisztika.blog.hu rengeteg adatot vizsgálva készített egy kimutatást, amely szerint 44%-kal emelkedett a nézőszámunk. A mai világban nagyon fontos szerepet töltenek be a közösségi médiák is: a Facebookon 48%-kal nőtt a lájkolóink száma, növekedett az Instagram követőik száma is, ez értéket jelent az üzleti háttérbe, mert vannak olyan befektetők, akik ezeket az adatokat is időről időre meg szokták nézni – mondta el az ügyvezető.

A szezon legponterősebb kecskeméti játékosa Marko Djeraszimovics volt, aki Sörös elmondása szerint a kimagasló klubhűség mintapéldája, ugyanis a kilencedik szezonját kezdi meg Kecskeméten. A legértékesebb játékos Karahodzsics Kemal volt, aki 19.1-es VAL-átlaggal zárt, ami egy centertől elég kiemelkedőnek számít. Ő is marad a lila-fehérek kötelékében, akárcsak Wittmann Krisztián, aki még a szezon közben írt alá.

Elhangzott továbbá, amit a BB1.hu írt meg elsőként: a KTE leigazolta Révész Ádámot Szegedről, ő veszi át a Fehérvárra távozó Molnár Márton helyét. Szintén nálunk olvashattak róla először, azóta már hivatalos, hogy DeVaugntah Williams lesz a lila-fehérek hátvédje, aki az előző idényt a Szpartak Szabadkánál kezdte, majd váltott, és a macedón élvonalbeli Kozuvnál fejezte be a szezont.

Az már korábban kiderült, hogy Forray Gábor vezetőedző további kétéves szerződést kötött a csapattal, de Váradi Kornél is marad Kecskeméten.

Forray elmondta, sikerült megegyezniük Chester Lewisszal, korábbi korosztályos válogatott irányítóval, aki a Vasasnál kezdte pályafutását, 2016-ban az Egyesült Államokba ment, majd tavasszal úgy döntött, ismét hazatér Magyarországra.

– Köszönettel tartozunk a Duna-Aszfalt Kft-nek, a városnak és az összes szponzorunknak azért, hogy minden hátteret biztosítanak ahhoz, hogy nekünk csak a szakmára kelljen figyelni. A középszakasz végéig versenyben voltunk a felsőházért, az utolsó pár mérkőzésen néhány játékos problémákkal küzdött, de mi nem az a csapat vagyunk, aki emiatt sírna a sajtónak. Kiálltunk, és a fiúk mindent megtettek a csapatért. Büszke vagyok a csapatra, úgy gondolom, hogy emberfeletti teljesítményt nyújtottak az elmúlt szezonban. Próbáljuk az általunk nevelt játékosokat is “felfuttatni”, és egyre több szerepet adni nekik, de azt is tudjuk, hogy a rutinosabb játékosok is kellenek, akik összefogják a csapatot. A fiatalok közül Molnár Dániel és Kucsera Dániel is a csapatunk tagja lesz ősztől.

Fontos megemlíteni továbbá, hogy a szurkolóink nélkül nem jöhetett volna létre, hogy ilyen jó szezonunk legyen, és az egylabdás mérkőzéseket megnyerjük, illetve, hogy többször is nagyobb hátrányból fel tudtunk állni. Megvan az a tíz-tizenkét fős szurkolótábor, akik az ország bármely részére elkísérnek és támogatnak minket. Jó látni, hogy folyamatosan növekedünk, remélem, a következő szezonban is egyre többen leszünk – mondta el Forray Gábor.

További hír, hogy Hegedűs Gergely visszatér Kecskemétre és az U20-as csapatnál fog dolgozni.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
ipasopredmillerMásikVégétFújdMegBall don't lieKalok Kevin Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Szerintem tévedtem, amikor korábban a Pakschról, Soprongyról, Zalaegerszegről, Albakompról, Veszprémről és Mérész Csacsiról írtam, hogy idén a fél ország rajtuk RÖHÖGÖTT.
Bebizonyosodott ugyanis, hogy – bár eléggé erős volt a mezőny – a bohócversenyt ebben a szezonban a huszáros hajrájával végül magabiztosan, meggyőző fölénnyel nyerte a Kecske.

ipasop
Olvasó

hadnagy zoltán magadat lejáratod az egy dolog, de legalább a fiadat, ne égesd már!Mondjuk égette ő saját magát, nem sok szarabb játékost láttam ,mint ő. Sajnállak benneteket, tiszta szívemből!

Ball don't lie
Olvasó

A veterán “mag” jó, hogy marad. Az amerikai srác pedigréje nem tűnik rossznak (fiatal, atletikus, jó egyetemről, két jó európai szezonnal a háta mögött).
Chester Lewisról mit kell tudni? Játszatni is szeretnénk majd vagy bújtatjuk a pad végén, mint az összes fiatal játékosunkat?

redmiller
Olvasó

Lewis lesz a kezdő irányító

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Ő Sörös?Én inkább Boros 😀 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés