Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Révész Ádám Zalaegerszegre igazolt

Egy évre írt alá a magasember.:

:

Az előző idényben Kaposváron pattogtató Révész Ádám a Zalakerámia ZTE KK együttesében folytatja a pályafutását. A magasember egy évre írt alá.

-Révész Ádámmal sikerült 1 éves szerződést kötnünk. Az idei szezonja remekül sikerült és Teo Cizmic úgy döntött, hogy mindenképpen szükség lesz rá, aki egy harcos szerethető csapatot szeretne kialakítani, amelybe tökéletesen beleillik Ádám. Mivel a magyar játékos piac nem igazán dúskál magas játékosokban, így mindenképp egy minőségi játékost sikerült leigazolnunk, akivel remélhetőleg előbbre tudunk lépni a következő szezonban – mondta Stárics Kornél ügyvezető.

A 25 éves, 202 cm magas játékos Szegeden kezdte NB I-es pályafutását, majd 2019-ben Kecskemétre igazolt. Az elmúlt bajnokságban Kaposváron játszott, ahol 21 mérkőzésen 15.8 perc alatt 6,7 pontot, 3,6 lepattanót és 8,5 VAL-t átlagolt.

Fotó: ztekosar.hu

43 hozzászólás

43
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
Cibuláre BucimbungaHollóKekfeherek*Z*T*E*Kováts Imre Recent comment authors
Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Csak azért csodálkozom, mert pont a ZTE vitte el, tudtommal jelenleg az egyik legcsóróbb csapat. Direkt nem írtam, hogy nálunk is csóróbbak, mert azt olvasom -nagy örömmel-, hogy a mi anyagi hátterünk stabil és ezért szintet léphetünk! Nehéz elképzelni, hogy a zete horror összeget tudott volna felkínálni egy ki nem forrott, feltörekvő játékosért. Aki egyébként nálunk ért el úgymond számottevőnek nevezhető sikereket, lehetőséget kapott, mindenki szerette, tehát talán még ő is valamennyire elkezdett hozzánk kötődni. Ezért érthetetlen, hogy egy kiesés ellen harcoló “vetélytárs” simán elvitte. Itt azért valami nem stimmel. Vagy talán annyira jól megy, hogy Révésznél sokkal erősebb másod/harmad… Olvass tovább »

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Áruló!!!

Kekfeherek
Olvasó

Arra is kiváncsi lennék ki marad. Talán holnap azt jelentik be. Polster-nek örülnék, ha maradna. Nem tudtok róla semmit? Tárgyalnak-e vele?

*Z*T*E*
Olvasó

Völgyi helyett jó lesz de a lényegi kérdéseket a légiósok fogják eldönteni

Milenko
Olvasó

Az idei játéka alapján jó igazolás szerintem. Főleg úgy, hogy a magyar játékosok ára manapság gyakorlatilag megfizethetetlen. Pláne egy Zetének. Lásd: Tóth Ádám. Persze -ahogy látom- sokaknak Révész nem elég veretes név… ők nem tudom milyen világban élnek. 1. A ZTE alig,hogy bent maradt idén. 2. Múltja ugyan van, de jelene és pénze nem igazán. 3. Emellett egy kisebb létszámú, ám annál nagyobb tahó szurkolói csoport (nem a Torcida) sokszor a saját játékosait fenyegeti. Nem túl vonzó perspektíva ez a legtöbb kosarasnak. Mégis kit akarnak ezek az emberek? Kit igazoljanak? Doncsics talán jó lenne, bár lehet akkor is szidnák Stáricsékat,… Olvass tovább »

Galigo
Olvasó

Teljesen egyetértek. Nemrég csak néztem, amikor Szabót kezdték ki… nem tudom, hogy mégis mi lenne az elvárásuk. Aztán arra jutottam, hogy nem is ZTE drukkerek, hanem direkt bomlasztanak.

*Z*T*E*
Olvasó

Azért a tavalyi csapat büdzséjéből (6 légiós 2 edző) jobb helyeken 4 közé jut a csapat!

Galigo
Olvasó

A csapat teljesítménye valóban siralmas, de Szabó Zsoltról írtam…

Holló
Olvasó

Először is Ádámnak sok sikert!Sajnálom,hogy ilyen közhangulatban jön ide.Ennek a közhangulatnak is megvan az oka…talán az,hogy”felülről” nem történik semmi, minden maradt a helyén ez után az év után is.Pedig itt volt minden…Az a csapat,amelyik hét légióst és két edzőt elfogyaszt és háromszor fizet az 5.légiós utáni pénzért nem hiszem,hogy szűkölködne az anyagiakban.Ha tévednék elnézést.Azért,itt a kiváltási pénzek,edzők,játékosok lelépési díjai és lehetne sorolni,itt csak peregnek a milliók.Tóth Ádám megfizethetetlen…igen már tizedik éve megfizethetetlen.Kovács Benedek a Falcoban pallérozodik a Zete helyett.A legjobb zalai játékos és legnagyobb zalai tehetség.Ez szinte csak Egerszegen nem számottevő…de el lehet adni ezt sok kifogással,amit hallasz.Csak előfordulhat,hogy hülyeség,amit… Olvass tovább »

Beniben
Olvasó

Ez egy nagyon lényegbe-látó, összeszedett, komplex elemzés volt, ami leírja a kialakult helyZeTEt sallangok nélkül!

Csippa
Olvasó

Főleg, h ilyen tehetségtelen játékosok futkaroznak manapság 1,5 millakert, szegény Bodrogi, Kámán, stb ennek töredékét kapta, pedig bajnokságokat hoztak a ZTEnek. Szégyen, ami rablás megy most….

szakadtgepard
Olvasó

Sajnálom, mert nekem úgy tűnt, hogy ő tartotta a lelket a csapatban és korábban azt nyilatkozta, hogy szívesen marad jövőre is. Valószínűleg jobb ajánlatot kapott.

Minden6ó
Olvasó

Ha Fásy Zsülike lenne az ügyvezetőnk komolyabb igazolásunk is lenne!

Pbask
Olvasó

Hát nem tudom..Maradandót, vagy jó játékot csak Lazic alatt ért el.
Kiderül jó döntés volt-e. Sajnálom mert a jó kiegészítő magyarokkal, Laziccal, légiósokkal Kaposvár nekem szimpatikus volt, erre jövőre szétszéled mindenki.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Ravasz Révész !!! Felmérte, hogy mi várna rá itt Kaposváron, mi várható Zalaegerszegen. A maga szempontjából azt hiszem, hogy jól döntött. A kaposvári önkormányzat tökig ki lesz a jövőben zsigerelve, kell a pénz a hadiipar felépítésére (ott a biznisz), kevés fog jutni kosárlabdára. Így mi mást is tehetett volna Ádám, oda ment ahol több pénzre számíthat. Jut eszembe, Kováts Imre előre megírta, kaposvári szurkolók ne nagyon reménykedjenek. Ez most valahogy kezd megvalósulni. Komoly anyagiak hiányában nem vehetjük fel a harcot ebben az öt légiós bajnokságban. Marad hátra, hogy megküzdjünk a bennmaradásért a következő szezonban is. A remény hal meg utoljára,… Olvass tovább »

Miska
Olvasó

Elsőre nem rossz igazolás.
Lazicnál megkapta a lehetőséget és élt is vele szépen, nem is értem, hogy miért nem tartották meg.
De nem véletlen, hogy 1 évre írt alá, az utóbbi években vándormadár lett.
3 év-3 csapat!
Remélem végre beérett, és akkor hasznos ember lehet.

Minden6ó
Olvasó

Üdvözöljük nagyérdemű közönségünk a 2021-2022es Hörömpő nagycirkusz újabb évadján.A dráma színpadáról hátsó kapun távozó vének Tanácsa nélkül ámbár Cornéliussal élvezzék újabb évadunkat. A főhösünk Tóth Ádám nélkül ámbár Révész Ádámmal kívánunk jó szórakozást!

HajraKapos
Olvasó

Mivel nem tudom a körülményeket, hogy adtunk-e neki ajánlatot vagy sem, ezért inkább nem írok véleményt. De az biztos, hogy ha ZTE választotta helyettünk, akkor szégyelheti magát. Nálunk megkapta a lehetőséget Lazictól, kipihenhette a sérülését is. Tiszta szívvel nem tudok neki sok sikert kívánni, majd a ZTE fanatikusabb szurkolóktól megkapja a magáét, ha legalább azt nem hozza, mint nálunk.
Ha meg az ügyvezetőn múlott, akkor remélem, hogy k*rvára nyomós indoka volt, hogy hagyta elmenni, és remélem nem egy Csorvásiért engedtük el.

Beniben
Olvasó

Nálatok helyén kezelték a dolgokat a kapott ajánlat is ezt mutatta…
Gondolom közel dupla pénzért Te sem haboznál sokat.

HajraKapos
Olvasó

Ezért írtam, hogy nem tudom a körülményeket. Dupla pénzre valószínű, hogy senki nem mondott volna nemet.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Ezt most én is így gondolom, hogy a ZTE vezetőség most kicsit kapkodott és belement itt a nagy összegebe az azért ennyit nem érő játékosoknál.

Kaposbasket
Olvasó

Közel tripláért meg még annyit sem.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Igen, Révésznél azért itt két oldala van az éremnek: egyrészt ez egy ilyen “once in a lifetime” pénz/igazolás, amelyre meg lehet érteni, hogy nem mond nemet.
Ugyanakkor azt nagyon hamar elfelejtette, hogy tavaly nyáron a kutyának nem kellett, ha nem viszi el a KKK, akkor B-csoportban pattogtatna. És volt összesen 2 jó hónapja, mivel előtte hónapokig covidos volt sajnos, aztán bűnrosszul játszott, ahogy az egész csapat, majd a jó játéka után kiülte a sérülésével a fél szezont.

Feffo-ZTE
Olvasó

Igen, ennek a srácnak karrierje során volt 6-7 jó meccse a jelenlegi szezon közepén – és ennyi.

KPSVRKK
Olvasó

Egyet értek veled.
Nekem is nehezen jön a “sok sikert Ádám!”
Szeretném tudni, hogy nem tudtuk megtartani, vagy Lazic elképzelése más.

Kováts Imre
Olvasó

Kérdezd meg! Ez lenne a korrekt megoldás.

Feffo-ZTE
Olvasó

Szóval nem változott a stáb semmit (marad a szakma és a vezetőség), csak a vezetőedzőt cseréltük ki. És jön egy kicsit sérülékeny játékos, akiben kétségtelenül van fantázia ezen a szűk piacon, de csak kiegészítő ember lehet. És ráadásul 25 évesen nem 2-3 évre írunk alá, hanem csak 1 évre. Nekem ez még nem sok egy olyan vezetőségtől, amelyik megbukott eddig kétszer.

PL
Olvasó

tényleg senkit se bántva, főleg nem a Zte-szurkolókat, mert ők végképp nem tehetnek erről, de nagyon megértem őket, ha elegük van az egészből.

Pár éve minden új igazoláskor ugyanaz hangzik el: sikerult minosegit igazolni, jó lesz, fasza lesz minden, beleillik, ideillik, odaillik, ki a fotó a médiába, légiósok is úgy beharangozva, hogy azt hinné az ember, hogy na most! ….és a végén tizenvalahányadik hely. Megértem ha elegük van.

abcabc
Olvasó

Akkor még egy magyar magas és irányító jön.

Tomi
Olvasó

Ha viszont nem lesz Révésznél nagyobb magyar név igazolva, akkor mehet a jövő évi csapat is a levesbe. Akkor is ha Szöszi marad…

Baszketboll
Olvasó

Hát én Szöszi-DEAC pletykát hallottam.

Tomi
Olvasó

Ha marad Szabó és lesz 4-es és 5-ös posztra (főleg az utóbbira) komolyabb légiós, akkor egynek nem rossz Révész. Vuko az egyetlen légiós akit az idei keretből megtartanék.

bballfan
Olvasó

Szöszi nem lesz 🙁

PL
Olvasó

abbahagyja?

crazybasket
Olvasó

Alba!

Tomi
Olvasó

Csak az Alba hívta, de nem hinném hogy megy…

bballfan
Olvasó

nem lesz nagyon más választása, mint hogy elfogadja !

Feffo-ZTE
Olvasó

Vuko se fér be nálam egy 8 közé hajtó keretbe.

Tomi
Olvasó

Vuko melós ember, nem villog de jó munkát végez. Nyilván kellenének mellé pontdobók meg rendes irányító is, de pl. Szöszivel ketten a 4-es posztot jól megoldanák, ha lenne mellettük Révész mellett egy komoly center.

lujo
Olvasó

Szöszit mindenképpen marasztalnám, kell a rutin a csapatba

Rolex
Olvasó

Hatalmas igazolás!!!!
??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés