Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Révész Ádám: sokkal jobban tudok rendszerben játszani, ahol nincs egyénieskedés és streetballszerű kosárlabda

Minden kerek a Szolnoki Olajbányásznál.:

:

A Nemzeti Sportnak adott interjút a Szolnoki Olajbányász nyáron igazolt centere, Révész Ádám. A kosaras jó formában van, aminek okát is elárulta.

Sokkal jobban tudok rendszerben játszani, ahol nincs egyénieskedés és streetballszerű kosárlabda, szóval nagyon jól érzem magam Szolnokon, a csapattársaim játékintelligenciája magas, ha jól helyezkedem, megtalálnak, és ha nálam van a labda, tudom, hogy valaki felbukkan és megjátszható lesz – nagyon kerek az egész

– mondta, majd szót ejtett a csapat vezetőedzőjéről, Gasper Potocnikról is.

A legjobb edző, akivel valaha együtt dolgoztam. Sokat dolgozunk az edzéseken, megköveteli a kemény munkát, de ez eddig tökéletesen kamatozik a meccseinken, van eredménye, bízom benne, hogy így lesz a továbbiakban is

– jelentette ki.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Ten15HeindrichPumukliHubie BrownErika75 Recent comment authors
Ten15
Olvasó

Aha, szóval kell a rendszer. Lefordítom, egyedül sajnos nem tudsz helyzeteket teremteni magadnak és amennyiben tilos a streetball, akkor ha üresen maradsz a figura végén, a helyzetkreáló tehetségnek általában ki kell passzolnia neked. 🙂 Jó duma. Nem az a baj, hogy valaki átlagos vagy gyengébb játékos, hanem az, ha erre nem jön rá és nem fejleszti magát. Hanem ilyen nyilatkozatot ad. Őszintén remélem, hogy bejön Szolnok és a sok munka meghozza a gyümölcsét. A válogatottnak is kellene az utánpótlás.

zterulez
Olvasó

Ádi, a pályán kell bizonyítani, nem az újságíróknak mondani nagyokat! Ma este láttuk, hogy mennyivel jobban tudsz rendszerben játszani, ahol nincs egyénieskedés és streetballszerű kosárlabda.

Heindrich
Olvasó

Ehhez nem kell kommentár.Csak így tovább Ádi! Hajrá OLAJ!!!

Pumukli
Olvasó

Hajrá Ádi! Tavaly a szezon nagy részében egy unintelligens edzővel és két alacsony játékintelligenciájú hátvéddel elég nehéz lehetett a posztodon játszani.

Erika75
Olvasó

Ha Egerszegen fele annyit csinált volna a szezonban, mint eddig pár meccs alatt Szolnokon..
Jelenlegi edzőről ildomosabb pártatlanul nyilatkozni. Aztán reméljük ezután is hasonlóan jól fog játszani.

zterulez
Olvasó

Szívből kívánom, hogy legyen egy remek karrierje. A múlt szezon után azt se gondoltam volna, hogy szerződést fog kapni valahol az A csoportban.

donnarumma
Olvasó

Már számtalanszor bebizonyosodott, hogy “használhatatlannak” vélt játékosok, egy számukra megfelelő-közegben,játékrendszerben -megtáltosodnak. Ez is nagyon jó a kosárlabdában, hogy nem a nevek, hanem nevekből összeállított csapat dönti el a mérkőzéseket.

WSreborn
Olvasó

+1

Hubie Brown
Olvasó

Hát igen, ez nem egy forradalmian új megállapítás. A gyengébb képességekkel rendelkező játékos, ha bevonják a játékba, és jó helyzeteket kell eldobnia, akkor eredményes tud lenni. Ha meg nem kap labdát, és ezért ő is megpróbálja egy az egyben is, akkor abból nem sok jó jön ki.

fanaticfantastic
Olvasó

Sok sikert a továbbiakban is! Hajrá Olaj!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés