Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Révész Ádám: hat csapat kimagaslik a mezőnyből

A Kaposvár idény nyáron szerződtetett centere szerint könnyebb lehet majd bejutni a rájátszásba a következő szezonban.

  •   :

:

Mint ahogy azt már korábban megírtuk, a mögöttünk hagyott szezonban Kecskeméten kosárlabdázó Révész Ádám Kaposváron folytatja a pályafutását. Az előző idényben 2.6 pontot és 2.5 lepattanót átlagoló magasember a BB1.hu-nak adott interjújában beszélt a váltás okairól.

– A Kecskeméttel közel álltunk ahhoz, hogy megegyezzünk, de mondhatom azt, hogy végül közösen döntöttünk úgy, hogy jobb, hogy ha máshol folytatom. Nekem is jobb lehetőség volt a Kaposvár, meg szerintem a KTE-nek is jobb volt így. A fiatalszabály a mi korosztályunkat nehéz helyzetbe hozta, hiszen aki 1998. előtt született és nem válogatott szintű játékos, aki nélkülözhetetlen, az nincs könnyű szituációban. Kaposváron nincs meghatározóbb U23-as kosaras magasposzton, ráadásul a somogyiak ajánlata nagyon korrekt is volt, szívesen is játszottam volna ott, ezért döntöttem mellettük.

Lassan körvonalazódnak a csapatok, a kék-fehéreknél is két légiós híján kész a keret. A center szerint már lehet látni, hogyan alakulhat a 2020/21-es idény.

– Az eddigiek alapján nagyon pozitív vagyok. Szerintem úgy fog kinézni a bajnokság, hogy lesz körülbelül hat csapat, amely jobban kimagaslik majd a mezőnyből, és lesz a többi nyolc gárda, akik szintén közel fognak állni egymáshoz. Abból a szempontból akár még könnyebb is lehet a következő pontvadászat, hogy emiatt a rájátszásba esetleg könnyebb lehet majd bejutni, hogy ha esetleg egy csapat nagyon összeáll és jó a kohézió. Annál előrébb viszont jóval nehezebb lesz menni, az imént említett hat csapat miatt. Az eddigi igazolások Kaposváron szerintem nagyon jók voltak, úgyhogy bízom benne, hogy a másik két légiós kiválasztás is jól sül majd el. Nekem személy szerint rájátszás lenne a célom, de azt még nem tudom, hogy a csapattal mit fogunk majd együtt megfogalmazni. A jelenlegi helyzet szerint augusztus 10-én kezdődik meg a közös felkészülés, de ez függ még attól is, hogy lesz-e második hullám, vagy hogy mikor kezdődik a bajnokság.

Fotó: KTE Kosárlabda Klub Facebook

  •   
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SárgaPárnamilanka487Kulipintyo1antikosarMAFCdrukker Recent comment authors
Kulipintyo1
Olvasó

Szerintem az elmúlt évhez nézve ami reális lesz most : a Falco és Körmend topp mint az elmúlt években, csatlakozik hozzájuk elég komoly erőkkel a DEAC és az Alba, majd a Paks és Szolnok. Akiket gyengébbnek érzek bár ne legyen igazam az a ZTE, Kecskemét. A kérdőjel az számomra a Sopron az OSE és a Kaposvár. Kiegyenlített szezont várok komoly csatákat és meglepetéseket.
És persze a legfontosabb, hogy szurkolokkal és komoly hangulattal legyenek meccsek.
MTE❤️🖤

milanka487
Olvasó

Körmend mi alapján?

Kulipintyo1
Olvasó

Majd kiderül 😜

SárgaPárna
Olvasó

dehogy lesz a Körmend élcsapat…

antikosar
Vendég
antikosar

kurvára okos vagy hogy elöre megmondod a tutit!

Sajka
Olvasó

Aztán melyik az a hat csapat?? A Falco, Alba, Ase, Deac oké. Aztán ott van még a Szolnok, Körmend talán. Igazolástól függően Sopron, ZTE, Jászberény is benne lehet. Kaposvár, Kecskemét, Pécs, OSE erejét nem igazán lehet még belőni. Amelyik csapat egy kicsit kilóg lefelé, az szerintem a Szeged (egyelőre).

MAFCdrukker
Olvasó

Szerintem a Falco, Alba, ASE, DEAC, Szolnok, Körmend hatosra gondolt Révész.

Sajka
Olvasó

Megmondták régebben is, hogy mire gondolt a költő. 🙂

MAFCdrukker
Olvasó

“Gondolta a fene!”, Ady Endrével esett meg, ha jól emlékszem. Ez szellemes reakció volt, de elég vaskos tétben mernék fogadni, hogy Révész ezekre a csapatokra gondolt.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés