Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Remek negyedik negyedével Sopronban is nyert a Szolnok

Nem sikerült megszereznie első győzelmét a Sopronnak.

Sopron KC - Szolnoki Olajbányász 73-80 (15-20, 23-17, 23-18, 12-25)

Bajnokság, 2. forduló
Sopron, NOVOMATIC Aréna
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Tőzsér Dénes Kelemen, Földesi Ádám (Forrai Sámuel)

Sopron: Nichols 10, Meszlényi -, Griffin 16/6, Da Silva 14/6, Molnár 3. Csere: Banyard 6, Csendes 3/3, Sitku 2, Fazekas 5/3.

Szolnok: Pongó 9/9, Eads 6, Pallai 13/12, Thomas 17, Révész 15/3. Cserék: Rudner 3/3, Clay Jr 11/3, Arabo 6, Sebők -.

Pallai szerezte a mérkőzés első kosarát egy triplával, Molnár Nichols labdáját váltotta két pontra, az irányító Da Silvának is kiosztott egy gólpasszt. Az első szakasz Griffinről szólt, akiben láthatóan égett a bizonyítási vágy korábbi csapata ellen, hamar összeszedett 7 pontot (14-13). 15-15 után aztán a negyed utolsó két perce a Szolnoknak sikerült jobban, Arabo és Clay találataival átvették a vezetést és öt pontos előnnyel zárták az első felvonást. 15-20

Csendes triplája ugrasztotta fel a hazai közönséget, Pallai találta meg tökéletesen Révészt, aki közelről a gyűrűbe tett a labdát. Pallai aztán befejezőként is jeleskedett, így hét ponttal az Olaj állt jobban (18-25). Archibald büntetőivel lépett közelebb a Sopron, aztán Da Silva hármasával jöttek fel egy pontra. Az SKC ezután nem csak fordított, hanem öt ponttal meg is lógott ellenfelétől, sőt Banyard zsákolásánál már 38-31 állt az eredményjelzőn. A félidőre sikerült kozmetikáznia a különbségen a Szolnoknak két triplával, így egy pontos soproni előnnyel vonultak a szünetre a felek. 38-37

Archibald és Révész váltott kosarat, Pallai hármasával ideiglenesen átvette a vezetést az Olaj, Da Silva azonnal válaszolt. Ezt követően folyamatosan fej-fej mellett haladtak a felek, egyik csapatnak sem sikerült 4 pontnál nagyobb előnyt kiépítenie. Arabo szerzett két pontot második esélyből, így 55 pontnál a vendégek utolérték ellenfelüket. A maradék két percben viszont már csak soproni kosarak estek a hazai publikum legnagyobb örömére, így ők várták vezető pozícióból a negyedik negyedet. 61-55

A záróetap elején Thomas felelgetett a soproni két pontosokra, Révész hármasával lépett először közelebb az Olaj. A magasember aztán zsákolt is, sőt megint Thomas villant, így már a Szolnok járt előrébb (65-66). Da Silva egyenlített, Archibald hármasát Pallai dobta azonnal vissza. 69-69 után öt vendég pont érkezett, Archibald ugyan még visszahozta egylabdás különbségre az SKC-t, de Thomas és Clay kosara lezárta a mérkőzést. A Sopron így második mérkőzését is elvesztette, míg a Szolnok két győzelemmel kezdett. 73-80

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
WestChampiRámen11-12YoWassupFamlakers24Olajheart2 Recent comment authors
WestChampi
Olvasó

Pallai ilyen szolnoki Fepu lehet ha igy fog fejlődni

Rámen11-12
Olvasó

Pojbicsék megadták a lehetőséget két fiatal magyar edzőnek, Bors Miklósnak és Baksa Szabolcsnak. Szabad kezet kaptak légiós választásban, a keret kialakításában.
Újratervezést javasol a GPS!

YoWassupFam
Olvasó

RévACE:)) remélem a mentalitását a fiatalok átveszik…

lakers24
Olvasó

Archibald 14 pontját is sikerült kihagyni a pontszerzők közül…

Olajheart2
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak! Nagyot küzdöttek mínusz 2 emberrel..
Komolyan hihetetlen megint újra mindig a sérülések!!
Örökké Olaj

fikusz65
Olvasó

Megkérdőjelezhető edzői döntések, és nagyon egyénieskedő légiósok. Amit a légiós center alkotott azt Schöll is meg tudta volna csinálni, sőt!!! Nem hiszem el, hogy Polstert sem lehetett volna feltenni pár triplára. Ezt a meccset nyerni kellett volna.

Szimba
Olvasó

Csapatjáték!Szóljon valaki a légiósoknak!Az utolsó negyedben megyünk 8 ponttal és utána így lefagyni!Megint,mint Kecskeméten.

magister_officiorum
Olvasó

Kétszer is megnyerhettük volna a meccset! Nagy volt az arcunk, ez ismét a meccsbe került. Bors Mikitől racionálisabb döntések, időkérések kellenek, nem szabad kockázatos játékokat játszani egy ilyen friss csapattal. Az amerikai centerünk annyira magabiztos volt ma, hogy sikerült kikapni miatta, jó utat kívánunk neki haza!

Dobey
Olvasó

Nem török még pálcát a csapat felett, de azt melyik okos találta ki a padon, hogy szinte a teljes negyedik negyedet Banyard játssza le és ne Molnár Marci?

Dobey
Olvasó

Fazekas Csabi pontjait meg majd a Vazul néni írja be? Komolyan egyetlen cikket látnék, ami nincs elcseszve, nem félig kész.

MindigNO
Olvasó

Egyébként küzdés megvan az Olajnál, meccsről meccsre pedig ha kicsivel is de jobb a mutatott játék. Nem lesz ez rossz. Eads nagy kérdőjel még számomra.

milanka487
Olvasó

A Sopron fixen össze fogja kapni magát, így ez a győzelem rengeteget ér!!

SopronKCfan
Olvasó

Újabb nagyon gyenge teljesítmény. Így nehéz lesz meccset nyerni. Da Silva védekezésben 0, Banyard lepattanóra cseszik felugrani… Aztán jön az egyenéskediés amivel nem lehet meccset nyerni.
Ma a Szolnok csapatként tudott nyerni.
Banyard meg még ma este mehet is haza.

Milo
Olvasó

Ha valaki azt mondja nekem nyáron, hogy a második meccsen idegenben ledomináljuk a festékben a Sopront Bobóval, Révésszel meg a 15kiló súlyfelesleget cipelő Thomassal, kiröhögöm?

Botrány szar játék, botrány szar színvonal, botrány szar meccselés. Kabaré.

Gratula Pallainak, Révésznek, Bobónak és Thomasnak, jobb ha többet nem írok erről a meccsről.

moldi56
Olvasó

Olaj szurkoló lévén restellem tőled megkérdezni:ki az a Bobó!

Milo
Olvasó

Arabo Abraham.

moldi56
Olvasó

Köszi,mostmár ezt is tudom.

sobis
Olvasó

Az a 15kg + direkt jól jött mivel nalunk a Túlio meg a Marci 15 -15 kg minuszban van így simán bevitte őket.

Milo
Olvasó

Mai meccsen igen, mert nem játszott a kezdő centerünk, Wiggins. Bár jobb is, mert sok köszönet nincs a játékában. Viszont 118kilóval érkezett meg a 104helyett 4-es posztra…

Kissadam91
Olvasó

Azért ez nagyon nagy győzelem!
Idegenben, Lukács és Wiggins nélkül, 17-24 fault arány mellett, úgy hogy abból 4 fault az utolsó 1 percben.

Ez férfi munka volt.

moldi56
Olvasó

Dobálta is a Sopron rendesen a büntetőket,a bírók ezen a téren nem voltak szívbajosak.

Milivoj
Olvasó

Lukácsnak eltört az ujja, 6 hét legalább, Wigginsnek nem tudom, mi a baja, remélhetőleg ő hamarabb visszatér…, amikor jobb csapatunk volt, akkor sem győzni jártunk Sopronba, így ez most megsüvegelendő eredmény…, jó hogy van egy Révészünk és egy Pallaink, CSAK AZ OLAJ!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés