Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Remek mérkőzésen egyenlített a Szeged

Az utolsó pillanatokig éles volt a meccs.

  •   

Naturtex-SZTE-Szedeák - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 96-92 (25-27, 22-19, 22-19, 27-27)

Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok
Benczur T., Papp P., Goda L.

Szeged: Govens 31/9, Brown 23/6, Dzseletovics 17/6, Bognár 7, Dickey 13. Cserék: Kerpel-Fronius G. -, Kerpel-Fronius B. -, Keller I. 5/3.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Anderson 10/6, Váradi 13/3, Benke 15, Bruinsma 16, Keller 14/6. Cserék: Perl 15/3, Barac 9, Doktor -. Kipontozódott: Keller Á., Váradi, Anderson.

Keller kosarával és jó szombathelyi védekezéssel indult a találkozó. Kellert zsákolása szépre sikeredett, Govens pedig megszerezte az első szegedi kosarat. Brown osztott ki egy sapkát Andersonnak. Benke duplát, Brown triplát dobott. Dzseletovics közelijével vette át a vezetést a hazai csapat, Dzseletovics pedig távolról is betalált. Nagy rohanásban voltak a hazaiak. Falco azonban gyorsan rendezte sorait, Váradi triplájával a vezetést is gyorsan visszavették. Jó meccs volt, élvezetes játék mindkét oldalon. Felváltva vezettek a csapatok. A negyed vége a szombathelyieké volt, de Dickey az utolsó pillanatban szerzett egy fontos kosarat és a ráadás büntetőt is bedobta. 25-27.

Dickey egyenlített a negyed elején. Sok volt a pontatlanság ebben a periódusban, mindkét csapat rengeteg dobást rontott, de az előny többnyire a vasiaknál volt. Bognár duplájával és Govens triplájával négy ponttal lépett meg a Szeged a negyed közepére, Gasper Okorn időt kért. Váradi és Govens kosarával folytatódott a mérkőzés. A hazaiak voltak kezdeményezőbbek, ők kosaraztak jobban, irányították a mérkőzést. Az utolsó két percre fordultak a csapatok, amikor Dzseeletovics egy triplával növelte tovább csapata előnyét, Váradi Benedek büntetőkből “szépített”. A negyed végét nagyon megnyomták a vendégek, Váradi, Anderson és Bruinsma pontjaival visszavették a vezetést is. A csattanó azonban Dzseletovicsé volt. 47-46.

A Szeged kezdte jobban a második félidőt, 52-46-ra meglógtak. Sokat hibázott ekkor a vasi csapat. Váradi talált be, majd Bruinsma is kosarat szerzett. A hazaiak ismét megléptek hat ponttal, de Perl egy triplával azonnal visszahozta a Falcót. Brown is betalált a sarokból, majd a palánk alatt villant a légiós. Gasper Okorn időt kért. Használtak a tanácsok, mert Bruinsma kosaraival zárkóztak a szombathelyiek. Govens rázta meg magát, igazi bravúrtriplát dobott. Dzseletovics triplájával 68-61-re vezettek a hazaiak, amikor a negyed hajrájához értek a csapatok. A Falco Perl pontjaival állította be a negyed végeredményét. 69-65.

Benke duplájával indult a negyed, majd Brown is betalált. Tapintani lehetett a feszültséget, mindkét csapat győzelemre játszott. Benke szerzett újabb kosarat, állandósult a kétpontos hazai vezetés. Keller Iván hármasánál felrobbant a csarnok, de Barac is három pontot szerzett a másik oldalon. A Szeged minden követ megmozgatott, hogy meglépjen és eldöntse a mérkőzést. 82-76-ra is vezettek, de Keller triplájával és Perl duplájával felzárkózott, majd Perl újabb kosarával a vezetést is átvette a Falco.  Időt kért Szrecsko Szekulovics. Brown palánkosával vette vissza a vezetést a Szeged. Govens büntetőire Barac válaszolt. Nagyon izgalmas volt a találkozó. Govens triplájával és Brown pontjaival a Szeged nagyot lépett a győzelem felé, de Anderson az utolsó perc elején bedobott egy triplát, amivel ismét nyílt lett a mérkőzés. Brown dobott be két büntetőt, a másik oldalon Anderson hibázott. Dzseletovics kosarával pedig eldőlt a találkozó. 96-92.

A párharc 1-1-re áll.

Fotó: ugytudjuk.hu

  •   
HIRDETÉS

173 hozzászólás

173
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
44 Comment threads
129 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
57 Comment authors
RoySzhelY97MTE00nyolcmegnyolcLightbringer Recent comment authors
97MTE00
Olvasó

Érdekes komenntek vannak. Láttam sok meccset ebben a szezonban is, és az elmúlt években is. Nem szeretném megbántani a FALCO szimpatizánsokat, de soha nem olvastam tőlük,hogy az edzőnk vagy játékosunk kaphatott volna technikait. Pedig legalább minden második meccsen kijárt volna valakinek. Illetve a Szegedi alapszakasz meccsen sem kaptak semmit a csalózásért és káromkodásért. Válogatott és díjazott játékosoknak viselkedésének üzenetnek kellene lennie. És még egy fontos dolog: az ellenfél dobott 96 pontot. Ez elismerést érdemel.

MTE

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nyugi
1:1

Jon
Olvasó

A Szeged sokat tett a győzelemért, elszántan harcoltak, egyéni képességekben nagyon jó légiósaik vannak és csapatként is jól egyben vannak.
Szrecsko is nagyon megérdemli a sikert, a Falco első bajnokcsapatának az edzője, akinek csak a lejobbakat lehet kívánni.

Chikán Sándor
Olvasó

Igazából mégis megirom az általam vélt igazságot.Benczur Papp Goda megbeszélten elosztva maffiaszerüen CSALTAK a Szeged javára.Nem akartam hinni a szememnek.Ez nem hibázások tömkelete volt ezt csa.lásnak hívják,még akkor is ha 26 hárompontosból csak hatot dobtunk be.Hihetetlen hogy következmények nélkül simán zajlanak ilyen események.A legnagyobbat Benczurban csalódtam,papp mindig is hajlamos volt félrefujni.Hát ilyen vilgot élünk.Csak remélni merem hogy semlegesen fognak fújni a következőkben.Egyébként minden adminisztratív adat alátámasztja az állításomat!!!!!!!!!!!És mindkét csapatnak gratuláció ehhez a fantasztikus küzdésért.

PL
Olvasó

sírjatok!

Tomi
Olvasó

Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, ez bizonyos.

SzhelY
Olvasó

Te se hiszed el amit irtál ugye?

Rouge
Olvasó

Gratula Szegedre, jó lenne elkerülni őket.

Dallas
Olvasó

Ha a cilike nem elég rutinos az a baj ,ha a Benczur túl rutinos az a baj,hát semmi se jó nektek 🙂
Persze a közvetités gyenge minöségü volt,igy elég nehéz eldönteni hogy mi is történt,a sok visszajátszás-közelítés már-már zavarbaejtően sok volt,kit szeretnétek Monicát az euroligából ? 🙂

international referee
Olvasó

Most kerültem gép közelébe, és időbe telt elolvasni a sok kommentet. Nagyon örülök, hogy többen is nagyon várják a hozzászólásomat! Először is gratulálok a Szedeáknak, remélem ez a győzelem önbizalmat ad a folytatáshoz! Ami a mérkőzést illeti, nagy csata volt, mindkét csapat nagy energiával játszott, az első negyedben csak kapkodni lehetett a fejünket, akkora volt az iram. Ennyi után jöjjön, amit annyira várnak egyesek. A játékvezetés nem volt tökéletes, voltak tévedések mindkét oldalon. Mindjárt a kezdésnél, mikor kiment a labda a feldobás után úgy, hogy nem ért hozzá csak az ugró játékos(ok), újabb feldobásnak kellett volna következni, szerintem. Javítsatok ki,… Olvass tovább »

murphy
Olvasó

Ha Váradi nem érti egyik faultját sem,akkor Govensre mit mondasz? 😀
Szar napot fogtunk ki,a többit hagyjuk is inkább. Gratulálok a Szegednek győzelemhez. Pénteken újra megmutathatják,úgy is hogy talán nem a lepkefing szintjén lesz a faulthatár.

voldemort
Olvasó

Először is engedd meg, hogy gratuláljak a névválasztáshoz: tökéletes, kb te is annyira vagy szakmai, mint az általad képviselt népcsoport. Szépen kiragadtad azokat az elemeket, amik a kutyát nem érdekeltek, nem számított, de legalább erre hivatkozva kihoztad, hogy nem volt baj a bíráskodással. Esküszöm, te tuti komisszár vagy…. Kettő: szeretném leszögezni: a Falco ma halvány volt, ez tény. Van ilyen, nem lehet állandóan a csúcson lenni. DE! Azzal azért nem ártana tisztában lenni, hogy a játékvezető dolga NEM a meccsbe belenyúlkálás, a “majd én eldöntöm, kinek mi a jó, nehogy már azt higgye valaki, hogy a kosármeccsen a kosárlabda a… Olvass tovább »

Tomi
Olvasó

A bohóc színész társulat a nézőkkel együtt nincs hozzászokva a viszonylag korrket fújáshoz. Most meg hisztizik egész Szombathely…
Szánalmas ez a bírózás a szövetség csapatától. Az öreg Gyurka kilóra megvette az összes jv-t már évek óta… egy meccs van, ahol ez kevésbé látványos, aztán telesírja a sok fogalmatlan falcós az internetet. 😂

Marillion
Olvasó

Gyűlölet beszéd…..mindenkinek szíve joga…..

Lightbringer
Olvasó

Ezek szerint akkor a nemzetkőzi bíróság arról szól, ha kikap a csapatom mindig rosszul fújnak a sporik, ha nyer akkor meg rendben van? Nagyon érdekes szakma.

Motoros
Olvasó

A Silverhelyi barátaimat kérném,
Adjanak Sanyinak egy nyugtatót😂,
A kicsi taxisnak meg egy Zakóóóót🧥,
Köszi🙂😂🙂🤣

Vesszen a tökfilkóóóó🤡🤡🤡🤡

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

JR.Benitez
Olvasó

Inkább köszönöld meg a kopasznak hogy vigyáz az egészségetekre, és amikor lehet meccsre menni ti már régen nem vagytok sehol… Mondjuk legalább több időd marad fejlődni a munkádban, akkor talán nem fordul elő még egyszer hogy valaki(…) pár kérdésből levágja mekkora “zseni” vagy….. Örülj neki hogy láthatsz kosarlabdát.

PL
Olvasó

hülyegyerek!

kopaszozol, de ha a Falcot kis betűvel MERI valaki leírni, akkor meg vagytok sértődve! Vagy ha valaki nem nyalja a Zozó fenekét fényesre!

a kopasznak van neve! ahogy a tegnap pattogó gyurkának is! Pattogott a pályán, mint fing a gatyába!

Remélem azt tudod, hogy a kopasz Falco játékos volt! 😁 hülyegyerek!

Mendez
Olvasó

Csak nem Falco meccset néztél?
Mondjuk megértelek. 😆😆😆

FalcoParádé
Olvasó

Te korcs eddig hol voltál?!
Most már már értem, hogy egy szem gyerekedet is miért más nevelte föl!
Arra is alkalmatlan voltál!
Te Sárvári 🤡🤡🤡!!!

Yellowblack
Olvasó

Gratulálok a Szegednek.Govens ismét megmutatta hogy még mindig beférne a Falcoba… Aki nyer a 3.meccsen az szerintem továbbmegy. Hajrá Falco

Marillion
Olvasó

Hát nem egy Anderson az bíztos….és akkor még finoman fogalmaztam….ha DG40 nálunk játszik akkor a BL továbbjutás is meglett volna…

murphy
Olvasó

Kicsit talán érdeklődjetek,miket adott elő az utolsó szezonjában. Nem a játéktudásával van gond,ahogy a válogatottban sem azzal volt ugye.

SárgaPárna
Olvasó

Hu…. Ezt a sok kárörömöt. Mondjuk a bajnokra, a kupagyőztesre mindenki irigy.

PL
Olvasó

akkor már értem, hogy miért vagy irigy és frusztrált a 3xbajnok, 7x kupagyőztes Körmend miatt.

Semmi gond. Maradjon is így 😃

Kormend3
Olvasó

Mindig bíroztok ha kikaptok.mindig

donnarumma
Olvasó

Ti meg mindig kikaptok..mindig

Mendez
Olvasó

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

SárgaPárna
Olvasó

🙂 🙂 🙂 🙂
Ez kurva király!

PL
Olvasó

cuki ahogy nyalizol….hátha közéjük tartozhatsz…de sajnooooos nem… 😭

PL
Olvasó

mindig? jaj….ha kikaptok, akkor meg ugye a nyitott ablak miatt van… 🤣🤣🤣🤣🤣

Marillion
Olvasó

Kikapnak mindig….és a Falco ellen most már zsinórban oda vissza…

fanaticfantastic
Olvasó

Óvatosan ezzel. Fordulhat még a kocka. Szokott is,mert tartósan nem lehet csúcson senki sem. Elég,pld. ha elzárják egyszercsak a pénzcsapot. A mai világban semmi ,soha nem bíztos. A helyetekben szerényebb lennék,mert amikor ismét eljön az idő,hogy boxzsáknak használ benneteket a mezőny,nagyon rosszul fogjátok magatokat érezni. Kamatostól jönnek majd vissza rátok ezek a mostanában elsütött,fölényeskedő mondataitok. Mi szükség van erre? A Körmendnek most nem ment. Passz. Jövőre meg lehet,hogy jobban összeáll a csapat. Vagy nem. Emberek. Sport. Nem kocsma.

Mendez
Olvasó

Azért az, hogy boxzsáknak használ a mezőny kicsit erős.
Amióta felkerült a Falco az első osztályba talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor nem kerültünk a rájátszásba.
Ennél a cikknél pedig megint azon csodálkozol, hogy kapjátok az ívet?
Mert nem a Falcosok kezdtek el veletek foglalkozni az is biztos.
Jöttök hergelni aztán ránk fogjátok megint, hogy milyen gonoszak vagyunk. Vegyétek már észre közbe magatokat is.

fanaticfantastic
Olvasó

a 90-es évek elején azért sokszor láttalak benneteket. Nem voltatok világverők,az tény. Sőt .. Kötelező győzelem voltatok az élmezőnynek. Ezért írtam fentebb. Akkor más volt a “penge”.. Mindíg jön jobb. Ne feledd.

Roy
Olvasó

Már megbocsáss de a múlton lovagolni kár. Én azon szerencsés emberek közé tartozom aki ott volt Körmenden az első vasi derbin. És élénken emlékszem még arra is hogy a vasnépe sportoldalán Zsebe Feri lenyilatkozta hogy pelenkát vigyünk mert tuti be leszünk tojva. Ez a nyilatkozat olaj volt a tűzre és akkor ott piszok nagyképű is. Most ez jócskán megfordult mára a Falco is egy jó csapat lett. Minden normális ember tudja hogy a profi sport pénzről szól de Szombathely elrobogott mellétettek az utóbbi időbe infrastruktúrába és szinte minden másba is.Régen Körmendről jöttek kosarasok ide ! Most ? Gondolkozz el ezen.… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

A jenen számít. Legalább annyira mint a múlt. Gondold végig. Pld. egy nemzet sem feledheti a történelmét,múltját,példaképeit. Mert akkor elhullik,hosszútávon. Nem szabad ,csak a jelenben élni. Emlékeznünk is kell. Persze ,,,tervezni is kell a jövőt. Múlt,jelen,jövő. Mindhárom ,ugyanolyan fontos. Persze,nektek minimális a múltatok, még kevesebb sikerrel ,ezért nem ragaszkodtok annyira a múltidézéshez.

fanaticfantastic
Olvasó

Természetesen,Zsebe megnyilatkozása is sportszerűtlen volt ,anno. Ha lett volna ez az oldal…egyáltalán lehetőség a kommunikációra,bíztosan azt sem hagytam volna szó nélkül.

Marillion
Olvasó

Megint a Falco volt a égállomás a Körmendnek…és akkor átjőnnek a Szomszédba kötekedni…Vas megyei a vas megyeit köpködi …sportszerűeknek éppen nem nevezhetők az ilyen szúrkolók….

fanaticfantastic
Olvasó

Nektek is volt sok-sok végállomás. Csak sportszerűbben kezelték,anno a győztesek.

Marillion
Olvasó

Csak azt nem értem hogyha a Kőrmendnek ebben a sportágban már régóta márkaneve van…akkor miért Szombathelyre száltak be a lóvéval a Falcoért?!

fanaticfantastic
Olvasó

Egyszer ki fog derülni.

Marillion
Olvasó

Az éppen érintés vagy keményebb védekezés az mindkét csapatra nézve legyen korrekt…..hát ez ma a rigóknak nem sikerült….de ettől függetlenűl elsősorban saját magunkra kell hogy haragudjunk….mert nem pörgött bele a csapat úgy ebbe a meccsbe ahogy várható lett volna….és ezzel a Szeged tudott is élni….

donnarumma
Olvasó

Dzeletovic tud valamit..31 percet játszott, utána kapta az 1 faultját,végig Evan-on védekezve..és Dickey is 1 faulton volt ekkor..
Nálunk meg az 1 szem centerünk 20 perc játékkal 4 faulttal ült a padon..Így nyílván nehéz védekezni…DG és Beni 3-3 faulttal volt már a 2. negyedben ekkor a pontok Go 14-Beni 13 volt, egymást fogták,gyűrték becsülettel…Majd jött egy reklamálás, a következő támadásnál Beni 4.fault és kispad, Go meg végig játszotta a 2. felidőt ráfújt fault nélkül úgy, hogy többször”szándékosan” Őt támadtuk.
Tényleg nem játszottunk jól, de a körülmények nem is engedték, hogy ezt megtegyük..
Folyt.köv és mégegyszer gratulálok a Szegednek

WSreborn
Olvasó

Gratulálok a Szegednek, szép volt tiszai testvérek!
Többnyire a mi meccsünket néztem, de abból ítèlve amit láttam mindkét meccsből azt mondom, hogy a hazai pályát megfújták mindkét meccsen.

Piroska
Olvasó

Rég volt ilyen szép estém!Szép volt Szeged!
MTE

Mendez
Olvasó

Az tényleg régen volt…hányadik éve is kapjátok folyamatosan a seprűt?

PL
Olvasó

belinkeljem a vendégkönyvünket, vagy odatalálsz magadtól is? 🤣

Mendez
Olvasó

Ahol fel voltatok háborodva azon, hogy a Falco fórumon valaki megemlítette, hogy szívesen látná Taylort Keller mellett?
Azt akarod elhitetni te kis naív, hogy ti nem olvassátok a szombathelyi fórumot?
Ez az állandó ármánykodás a részetekről egyszerűen gusztustalan.

Marillion
Olvasó

Azt mindig is éreztetni fogják,hogy ők a kosárlabda feltalálói a megyében….ez egészen addig igy is lesz ameddig az éremgyüjtemények között ekkora különbség lesz!

stolzer
Vendég
stolzer

🤣🤣🤣🤣🤣

Marillion
Olvasó

Savanyú a szöllő mi? Hátha neked ettől lett szép az estéd akkor ott komoly gondok vannak! Vas megyei Vas megyeit….na látod ennyi különbség már van köztűnk hogy én nem szoktam kárőrvendeni fordított esetben! Nem tudom mit kell remegned tele a vitrin odaát…nincs veszélyben hogy máról holnapra beéri a Falco a Kőrmendet, de szépen haladunk…..

PL
Olvasó

szerintem nem mi remegünk…nem mi voltunk a sok ezüst miatt frusztráltak.

Marillion
Olvasó

Én nem tudok róla hogy valaki is oda van meg vissza hogy tele a vitrin ezüst éremmel…igaz aranyban is jobban álltok de teszi a dolgát a csapat….még versenyben vagyunk érte…

SárgaPárna
Olvasó

Nyald ki a seggem!

PL
Olvasó

bekötőútnál is ezt mondod? 🤣

Marillion
Olvasó

Megvan már a helyszin? SP “jeligéje” az hogy láthatatlan ember…

Tomi
Olvasó

Hol vagy hugyos párna? Lapulsz mint a szar a fűben?

2lee14
Olvasó

Te is tehetnéd ezt

stolzer
Vendég
stolzer

tompika. Ülj le. Egyes. Jövőre újra próbálkozhatsz.

Marillion
Olvasó

Keresd meg….hivd meg egy talákozóra hátha neked el is megy személyesen …egy szinten vagytok….csak a gyülölködés!

SárgaPárna
Olvasó

Bocs a húgoddal élvezkedtem. Jó volt. De már vagyok. Mit szeretnél?

Tomi
Olvasó

Még ahhoz is szánalmas vagy sajnos, hogy kiröhögjelek.

PL
Olvasó

nemrég még családos ember voltál.
😂😂😂😂😂

Bozic
Olvasó

Ahogy Csirke Feri bá’ mondaná:
“Govens Govens Govens.”

A Szegednek gratulálok!:)

Marillion
Olvasó

Ami a Szegednek GOVENS az nekünk úgyanazon a poszton csak egy hobbikosaras bohóc!

Zsíroskenyér01
Vendég
Zsíroskenyér01

Baszná szája az édesanyját a kedves bíró. Meddig kell ezt még eltűrni ebben a sportágban? A sok Falco-ellenes kis faszszopó meg elkussolhat, mert ezt a meccset is nyerték volna, ha nem ilyen bohóc, vak szarháziak bíráskodnak.

Tomi
Olvasó

te vagy az ökörn? 😂

Zsíroskenyér01
Vendég
Zsíroskenyér01

fgdsf

Tomi
Olvasó

Nyugi, csak szar a falco. Égették magukat, ahogy te is…
Dobj be még egy sanaxot aztán jobb lesz!

Mendez
Olvasó

Jó látni hogy tompikának mekkora örömöt szereztünk ma.

Marillion
Olvasó

Hát nem az MTE jutott be a 4-be a Szeged mellé? Ja bocs nem mert a Falco!

fanaticfantastic
Olvasó

Megjött,BL menetelés Sanyi is. Más néven.

apasas
Olvasó

Tisztelt Falco szurkolók,
Szerintem simán csak gratulálni kellene a Szegednek, teljesen megérdemelten nyertek ma…
Felesleges birózni és anyázni, ma ennyire futotta… Vitathatatlan, hogy jelenleg a legjobb csapat a Falco, jó eséllyel el fogják vinni majd az aranyat…De azért kőkeményen meg kell küzdeni, mert nem fogják olcsón adni… Forever MTE🏀

Dudi
Olvasó

+1

Jon
Olvasó

Tegyük fel, ha boxoló lennél, tudnál gratulálni az elenfélnek, ha 3-ból legalább egy pofont a bírótól kapnál? :-/

Marillion
Olvasó

Én azért óvatosan fogalmaznék hogy ki jut el a bajnoki döntőbe….Még az is lehet hogy Deac-Szeged jut óda…A Falco meg ha élesebben megy bele ebbe a meccsbe akkor most nem beszélgetnének most itt a rigókról….és észre sem vettük volna hogy balfaszok…úgyhogy én egy kicsi lazaságot és sok egyénieskedést láttam az ősszképet nézve….úgyis behúzzuk igy vagy úgy és belelkesítettük ele a Szegedieket,és ők akkor köszönték szépen….hát ennél tőbb kell….legalább is a két hátra lévő hazai siker a minimum,mert Szegedre visszamenni újra sem lesz garancia a győzelemre!

Csíkosnapernyő
Olvasó

Szegediként már ez is örömünnep. Falco lesz a bajnok,mi a bronzért fogunk nagyot küzdeni. De végre a szegedi közönség nem csak nézte a meccset,hanem sok év után végre végigszurkolta:)és megvertük a Falcot😁

Marillion
Olvasó

Gratulálok Szegedre….a játékvezetőkkel kár foglalkozni….mert ők az urak a pályán és akkor rontják el a szúrkolók szórakozását amikor ők jónak látják…a Szeged idén már egy komoly csapat….és köszönték szépen hogy a Falco ma nem játszott totális csapatjátékot,inkább ment az erőlkődés egyénileg…

crazybasket
Olvasó

Gratulálok a Szegednek! Cseppet sem lepett meg, hogy elhozott egyet a Szeged!
Hajrá Falco!😎🔥💛

red-black01
Olvasó

Valaki bb1 öregharcos legyen szíves segíteni!
Volt már olyan amikor a meccsről szóló tudósításban a csapat, játékos és a pontok felsorolása után leközölte a bb1 hogy kik pontozódtak ki?
Ráadásul csak az egyik csapatnál 😉

PL
Olvasó

ne felejtsd el, hogy éppen a Falco vendégkönyvben olvasgatsz, szóval ez itt természetes. Szokd meg 😃😃

Pbask
Olvasó

Általában ki szokták írni.
Én legalábbis emlékszek rá.

red-black01
Olvasó

Pbask, legalább te ne.
Nemhogy általában, de talán egyetlen egyszer sem 😂.
Bő 10 perccel jössz nekem, visszanéztem a teljes play-off-ot, play-out-ot és már a tököm tudja hány alapszakasz fordulót a végéről.
Egyébként nem nagy téma, volt ettől már húzósabb dolog is itt, de ha egy-két szóval értékelni akarom: ez így annyira pitiáner. 😉

pirosf
Olvasó

Dehogy szokták…

PajtiBá
Olvasó

Ne aggódjatok Falco drukkerek! Ilyen az amikor az idei bajnok veri a tavalyi bajnokot!
Lesz még benne részetek! CSAK A SZEDEÁK!

Mendez
Olvasó

Lényeg az önbizalom.
Azért pénteken eljössz megnézni a következő 30 pontos zakótokat?

PajtiBá
Olvasó

Az nevet, aki a végén nevet! Azért küldök neked papírzsepit.

Mendez
Olvasó

Szerintem tartsd meg magadnak és örülj, hogy minden második támadásotokból büntetőt dobhattatok és ezzel sikerült nyerni.

Marillion
Olvasó

Hát szó se róla….ezzel a hazai sikerrel….már rajtunk a győzelmi kényszer….pláne úgy hogy Szegedre is mindenképpen vissza kell menni….és a labda gömbölyű! Láthattuk ma is hogy inkább az erőlködést választotta a Falco mint sem a csapatjátékot….ez pedig feküdt a Szegednek!

Pbask
Olvasó

Ha így gondolod azért nézz rá a gólpasszok számára:)

Buborka
Olvasó

Tavaly nem hirdettek bajnokot.

Kendeffy Botond
Olvasó

Az az igazság, hogy a Falco megszokta, hogy bárhol játszanak rendesen megkapják a hazai pályát. Ma nem kapták meg. Ez nem tetszik. Mondjuk -6-nál az 5 pontos támadás érdekes volt… A Szeged összeségében megérdemelten nyert ma.

donnarumma
Olvasó

Ejj Botond,mondtál valamit,aminek pont annyi volt a valóság tartalma,mint annak,” ha Delas játszik akkor.”..mondjuk egyben igazad van,”ma nem kapták meg”

PL
Olvasó

hát igen, ha a tartalomba nem tudsz belekötni, jöhet a Delas 😃

tipikus….

donnarumma
Olvasó

Ti mondtátok azt is..legyél rá büszke

JR.Benitez
Olvasó

Váradit patkányozd le, az kimaradt

Kendeffy Botond
Olvasó

Nem fogom. Jó játékos, de amit előad a színházba való. Igazi “drama queen”. Tegnap is volt néhány jó alakítása.

Heindrich
Olvasó

Jó meccs lehetett, szégyen hogy nem adta a tv.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Szegednek! Ma az történt a pályán, amit ők akartak. Sokkal energikusabban, gyorsabban játszottak ma. A játék képe alapján az is csoda, hogy ilyen szoros lett.

JR.Benitez
Olvasó

Szóval… Gratula Szegedre!!!! Nem gyengén játszottunk, hanem bután…. És ez sokkal rosszabb. Hülye vok ehhez a sporthoz de most mi komolyan 7 emberrel toljuk le ezt az erőltetett menetet? Az meg hogy eg DG40 helyett kit kell nézegetni egész évben az döbbenet. Itthon nyerni kell!

Hubie Brown
Olvasó

Ez nem erőltetett menet. Lehet bírni 7 emberrel is, volt egy hét pihenő a két sorozat között. A következő 1 hetes pihenőt mondjuk most már elbukták.

Jon
Olvasó

10-12-15 meccset le lehet azért játszani 7 emberrel. Lehet, hogy kicsit fáradtak is voltunk ma, de nem ezen ment el a meccs.

Tomi
Olvasó

Megkapta a falco a hazai pályát erősen, de így sem tudtak győzni 😆
Ha nincs az ajándék 5 pont a végen, akkor ez simán közte 10-15…
10 éve nem volt kb olyan, hogy megadjanak egy triplát úgy hogy előtte a palánk alatt volt fault.

Pbask
Olvasó

Te még párnánal is balfaszabb vagy.

Hmafino1
Olvasó

És akkor még a felét nem mondtad el!

PL
Olvasó

közelébe sincs…

shark
Olvasó

Te miről beszélsz ember?
Éppen kétszer annyi büntetőt dobhatott a Szeged.
És így is csak négy lett közte.

Mendez
Olvasó

Hagyd szerencsétlen sötétet.
Hadd élvezkedjen végre.
Ha már a csapata évek óta az NB2 küszöbén vergődik valami öröm neki is jusson.

2lee14
Olvasó

Gratula Szeged! Hát na…. Sporik…. Ja…. Na mindegy.
Pénteken előre az újabb előnyért!!!
Hajrá Falco!💛🖤

Jagerman
Olvasó

A játékvezetésre nincsenek jobb szavak: gyalázatos volt!

Tomi
Olvasó

És még így sem tudtak nyerni a zsoldosok. 🤔

2lee14
Olvasó

Erőlködj🤣🤣🤡

Tomi
Olvasó

Ugyan miért tenném?? Erőlködött ma helyettem eleget a Jászai Mari KC 😂

Marillion
Olvasó

Hát szar lehet neked hogy a te csapatod már sehol sincs…ezért ott nem tudsz hozzászólni….őnkritika tudod mi az? gyakorold…nem szégyen!

Pbask
Olvasó

Zsoldosok a szó szó szerinti érdemében nálatok voltak.
De még ez sem elég, jobban cserélgettétek őket, mint én a zoknimat egy nap.

Tomi
Olvasó

Ha a szó szó érdemében így van, akkor ezzel nehéz lenne vitatkozni 😅
Értem én hogy meg kell fizteni a színészeket, de a Szeged a büdzsé tizedéből tart ott most ahol a Jászai Mari KC.
Ha a sok hisztérika a játékkal foglalkozott volna, akkor nyeretett volna. De hát ahol az edző a fél meccset habzó szájjal a pálya középén ugrálva tölti, ott nem kell ezen csodálkozni.

Vulcano
Olvasó

A playout-tal amúgy mi újság? Nem holnap lesz a Zte szuperrangadója?

Mendez
Olvasó

Ha a szó szó érdemében….ez hatalmas tompika 🙂 🙂 🙂
Bearanyoztad a napomat! 🙂 🙂 🙂

Tomi
Olvasó

Idéztem a barátod kiscsillag 😉
Olvass kicsit körülötte is! Azért örülök hogy jó napod van. 😆

Marillion
Olvasó

Hát pont a mai meccsre épp nem igaz hogy Okorn habzó szájjal meg ugrálva…én inkább tehetetlen fel alá sétálást láttam keresztbe tett kezekkel….

Tomi
Olvasó

Ugyanúgy belemászott legalább kétszer-háromszor a jv-k arcába, ahogy minden meccsen. Azon csodálkozom, hogy nem ütötte még ki egyik sem a bevándorlót.
Nincs a világon még egy hely, ahol ezt akár csak egyszer megteheti egy edző. Ez meg sportot üz belőle, mert hagyják neki. Ez még békeidőben is kiállítás bárhol a világon, nem egy világjárvány középén.
Felháborító, hogy mit meg nem enged magának. Nem volt szerintem a magyar kosárlabdázás történetében nála unszimpatikusabb edző.

vasipasi
Olvasó

A Falcónak most az a terve, hogy hét emberrel végigjátssza az elődöntőt és a döntőt? Mert az azért kemény lesz…
A Doktor és a Kovács nincs azon a szinten, hogy egy Szeged ellen részfeladatokat lehessen nekik adni?
A Szeged szerintem is kapott egy kellemes hazai pályát, de az is tény, hogy jók a légiósaik, baromi nehéz ellenük fault nélkül védekezni.

Jon
Olvasó

Doktor semmilyen szinten nincs, Kovácsnak meg ez a feladat kicsit még sok lenne.

Jon
Olvasó

Így a Falco már szinte biztosan nem tud rápihenni a Szolnokra (már ha mind a 2 csapat bejut a döntőbe).

Tomi
Olvasó

A bohóc válogatott felét az öltözőbe kellett volna zavarni…
Úristen micsoda kretén egy csapat ez a falco 🤣🤣🤣

Szép volt Szeged! 👏👏👏👏

Vulcano
Olvasó

Vége a play-outnak, vagy mit keresel itt?

2lee14
Olvasó

🤡🤡🤡🤡🤡

Mendez
Olvasó

Micsoda csapat mi?
A Bajnoki cím és a Kupa címvédője.
Ennyi tompika.

Marillion
Olvasó

A te csapatod hány játékost ad a válogatottba? Úristen …ha a Falco kretén csapat akkor te magadat milyen jelzőkkel illetnéd az ilyen bejegyzés után!? Inkább nem segítek….nem kenyerem a sértegetés…ezt a stilust meghagyom az ilyeneknek mint te is vagy…..

Roland
Olvasó

Győztes meccs után olyan frappáns címek vannak!!! Mi ez a visszafogottság?

KD
Olvasó

A mai meccset remélem a bírók képzésén csak elrettentö péfdaként vetítik le. Persze védekezésben ettöl függetlenül jobban teljesíthettünk volna.

LBJ
Olvasó

Hogy rudsz jobban teljesíteni, ha az a szorosabb kontakt férfias kosárlabdát jelenti.
Itt egy ujjal hozzáértél repült a fault.

KD
Olvasó

Csak arra céloztam, hogy 96 kapott ponttal nehéz meccset nyerni idegenben.

Vulcano
Olvasó

Én nem igazán szeretek bírozni, de ez elég nagy hazai pálya volt. Andersonnál a negyedik negyedben nem fújnak be olyanokat, ahol nekünk már rég repült volna a fault. Ákos és Beni kipontozódása elég érdekes. A kétszer annyi büntető kísérlet is elég beszédes. Senki ne értsen félre, mivel nem játszottunk jól. DE egy ilyen szoros kiélezett meccsen ilyen szinten belenyúlni a játékba az nagyon gáz. Akkor is gáz ha mindkét oldalt szétfújják, de ha részrehajlás is van akkor főleg. Benczur és Papp nagyon remélem, hogy idén már nem vezet Falco-meccset és pénteken korrekt fújás lesz.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem igazán szeretsz,bírózni de azért rendre megteszed. Hős vagy.

Vulcano
Olvasó

Engem bírózni még biztos nem láttál. Még az alapszakaszbeli Szolnok-Falco után sem. Amit sokan véleményesnek találtak. Azt viszont bárki láthatja, hogy ma minden volt a fújás, csak korrekt nem. Sajnálom, hogy téged elvakít a Falco-utálat.

Pbask
Olvasó

Ahogy én is gratuláltam akkori Szolnok elleni meccsen, mikor mások zsigerből bíróztak.
Ott meg volt húzva egy határ oda-vissza, a tévedések is nagyjából kompenzálódtak.

Vulcano
Olvasó

Igen. Ott szigorú volt a fújás, de legalább konzekvens volt és hasonlóan fújtak mindkét csapatnak. Itt viszont ilyenről szó nincs.

Csíkosnapernyő
Olvasó

Szerintem múltkor nagyon lejtett a pálya,amikor feljöttünk volna,értelmetlen faultokat és techniai hibákat fújtak. Egy szegedi szurkoló sem reklamált akkor.

Vulcano
Olvasó

Az a meccs végig sima volt, aminek végül 28 lett a vége. Ez viszont a végig szoros ki-ki meccs volt.

Leklibajsza
Olvasó

Először is gratulálok a Szegednek a győzelemhez.
Ez a mai játékvezetés viszont minden eddiginél aljasabb és hitványabb volt.
Azon se lepődtem volna meg a végén, ha pl. Papp felrúgja Zozót, aztan fúj rá ezért egy faltot.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem tudtok ,emelt fővel veszíteni. Soha nem is tudtatok!

Leklibajsza
Olvasó

Érdemi kritika. Ezt érdemes megfontolni, köszönöm szépen!

fanaticfantastic
Olvasó

Szívesen,máskor is.

Marillion
Olvasó

Bocs de én tudok emelt fővel veszíteni….pedig Falco szúrkolónak vallom magam….és nem vagyok olyan retardált hogyha nem az én csapatom cikkéhez lépek be akkor gyűlölködésből kezdjek irogatni! Itt és most tudomásul kell venni hogy egyenlített a Szeged és a Deac is,és még az is lehet hogy ők jutnak majd a fináléba is! A labda gömbölyű!

fanaticfantastic
Olvasó

Igen! Te valóban korrekt hozzászólásokat írsz. Nem is pont rád céloztam. Tőled ,elnézést kérek. Valamint a néhány reálisan és emberien nyilatkozó szombathelyitől.

Jon
Olvasó

Ahhoz, hogy korrekten, emelt fővel tudjon veszíteni valaki, ahhoz korrekt körülmények között kell veszíteni.

fanaticfantastic
Olvasó

Megtorpedózták a zászlóshajót! Gratulálok a Szegednek! Szép volt!

Pbask
Olvasó

Lehetne gratulálni, ha úgy győznének le minket ahogy ti (azt hiszem szolnoki vagy), az alapszakaszban.
Így nem.

Marillion
Olvasó

A Szegednek korrekten az egész éves teljesítményéhez jár a gratuláció…A sikerek legnagyobb mágusait úgy hívják hogy Srecko Sekulovic és Darrin Govens a mágikus 40-es….ezzel van a Szeged az előöntőben….Ma pedig köszönték a Falconak a lehetőséget amit kihasználtak….

USBkábel
Olvasó

Öröm volt ez a mai nap minden ellen drukker és Szedeák szurkoló számára főleg azért ahogy láthattuk hogy az idegbimbi Gráczer Buzigyuri bácsi újfent nem vette be a nyugibogyóit. Másrészt pedig a Filkót úgy seggbe rakták kókusz olaj nélkül ahogy sárgapárni szokta édesanyja popsijába feltolni az icipici öklöcskéjét. Ui:Hajrá Szeged!!!

Dudi
Olvasó

Azta…. ezt egyedül irtad, vagy segitettek kedves USBkabel?

Marillion
Olvasó

Tisztelni kéne a kort…milyen hangnem ez egy korosabb emberrel szemben….bántott ő téged akárhogy is? Ettől függetlenül lehet utálni gyűlölni a Falcót ehhez minden jogod meg van ha ettől lesz boldogabb az életed?!

USBkábel
Olvasó

Tisztelem a kort csak ne ugráljon annyit ne hogy combnyaktörést szenvedjen az öreg csimpánz

Vulcano
Olvasó

Gráczer Gyuri bácsinak a kisújábban több tudás, hozzáértés és elhivatottság van, mint az hozzád hasonló agyatlan trollok garmadájában összesen.

Mendez
Olvasó

🙂
Te kábel téged két bácsi nevelt fel ugye?
Az egyiknek a fasza a szádba a másiké a seggedbe volt folyamatosan.
Most elengedtek egy pillanatra és kiadtál magadból mindent.
Na további jó vonatozást te rühes buzeráns ratyi.

USBkábel
Olvasó

Fáj az igazság majmok brühü brühü

LBJ
Olvasó

Távol áljon tőlem, jó magam is 8 év kosárlabdával a hétam mögött, de ilyen színtű hazai pályát, rég nem láttam már, undorító volt ezt nézni,
Govens es coach nak tiszteletem!
Vicc hogy elődöntőben ez megtörténhet

LBJ
Olvasó

Mellesleg a szeged a szokásosat hozta, Govens egész évben extra volt.

Luffanat
Olvasó

Álljon távol tőled bármi legyen is az. És amíg távol állsz, addig foglalkozhatnál a magyar helyesírás megismerésével, és némi fogalmazási alapismerettel. Hajrá, szurkolok neked, hogy sikerüljön!

Dallas
Olvasó

Vazeee lekávéztam magam a röhögéstől ,talán csak egy kivetni valóm van az írásodba,nem szeretem ha valakinek jobb a humora mint nekem 😛

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Szegednek!
Nem voltunk ma igazán jók, hogy miért….
Remélem jön a nemzetkozi bíró elemezni😂

Petike97
Olvasó

Nem baj srácok fel a fejjel,menni kell tovább.Ma jobb volt a Szeged.Itthoni meccseket kell hozni.💛🖤

LBJ
Olvasó

Egy meccset néztünk?

Petike97
Olvasó

Egy Govenssel voltak ma jobbak..nekünk meg hát marad Anderson..

donnarumma
Olvasó

Andersonnak lett az egész Falcoban a legjobb a +/- mutatója…amikor játszott +4
Szóval legalább most máshol keresd a “hibát”

Vulcano
Olvasó

Ne húzzuk már ezt is rá Andersonra…

Marillion
Olvasó

Csak nem marasztaljuk a következő szezonra is!? Lapátra apropó repülőre vele….

Petike97
Olvasó

Nem húzzuk rá,de amennyi pénzért itt van és amit érte csinál az valahogy nem áll össze…sajnos a következőkben muszáj összeszednie magát mert mindenki jó játékára szükség lesz,nem mehetnek már el rajta meccsek.

Ewing
Olvasó

Szép szegedi erődemonstráció!!! 😂🤣💪👍

Falcobb
Olvasó

Gratula a Szegednek, Govens ma extrát nyújtott.

Nem baj srácok, következőt hozni fogjuk!

Pbask
Olvasó

Ritka tőlem, mikor vereség után nem gratulálok a győztes csapatnak.
Most mégis megteszem.
Az okokat, illetve a véleményem megtartom magamnak, a Srecko és Govens iránti tisztelet miatt.
Ui: referee remélem ma elégedett, és nem talált semmi kivetnivalót.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés