Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Remek meccset húzott be a ZTE

Megszakadt az Olajbányász sorozata.

Zalakerámia ZTE KK – Szolnoki Olajbányász 89-86 (26-16, 21-27, 22-19, 20-24)

Bajnokság, 18. forduló
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok
V.: Győrffy P., A., Farkas G., Nyilas I.

ZTE: Duren 17/6, Delas 7/3, Plézer 4/3, Vuko 18/6, Glenn 10. Cserék: Donaldson 9/3, Simon 4, Bonifert 7/3, Völgyi -, Szabó 13/9.

Szolnok: Pongó 15/9, Badzim 15/12, Rudner 3/3, Subotic 30/12, Cakarun 9. Cserék: Warner 6, Kovács 4, Pallai -, Juhos 4, Zsíros -.

A szövetség kissé furcsa beosztása alapján három nap alatt másodszor is az Olaj ellen lépett pályára a ZTE szombaton. A zalaiak remekül helytálltak a Tiszaligetben, ám a végjátékban a kiválóan triplázó Szolnok diadalmaskodott, a piros-feketék 14 triplát süllyesztettek el a zalai gyűrűben. A zalaiak szerettek volna visszavágni, ám Duren és Vuko kisebb sérülése nem volt éppen kedvező előjel…

A zalai kispadon a szezon során várhatóan utoljára ült egyedül Heinrich Róbert, hiszen a ZTE vezetősége pénteken bejelentette, hogy fél+egy éves szerződést kötött Luca Bechi-vel, s az 50 esztendős olasz vezetőedző akár már a Falco ellen bemutatkozhat a ZTE mestereként.

Plézer kezdte a pontgyártást, de Subotic és Pongó is trojkát hintett, így gyorsan fordított az Olaj. A ZTE azonban magára talált, Glenn hasznosan játszott a palánk alatt, majd Duren percei következtek: az irányító előbb triplát dobott, majd nagyon szép betörése után újra a ZTE-nél volt az előny. Amikor pedig Tonko Vuko is hasonló akció után talált be, Gasper Potocnic megelégelte a látottakat, s magához rendelte tanítványait, hiszen láthatóan porszem került a szolnoki gépezetbe. 2 Bonifert büntető után már 8-0-át futott a ZTE. Közel 5 percig volt gólképtelen az Olaj, a hazaiak pedig Duren hármasával, majd ziccerével tízpontos előnnyel zárták az első negyedet.

Vuko végül 18 pontig jutott. Fotó: Bálizs Zsuzsa

Igencsak hangos volt a vendégek szlovén vezetőedzője a kisszünet alatt, nem meglepő módon: 40-19-re állt ekkor a két csapat VAL-mutatója, s nem a piros-feketék javára. Egy perc alatt 4 faultot kaptunk – jegyezte meg félhangosan Heinrich Róbert a játékvezetők felé; Subotic pedig beindította a rakétákat: előbb hármast dobott, majd labdát lopott. Öt pontot gyorsan ledolgozott az Olaj, ám Szabó Zsolt hármasa után ismét 8 volt közte. Felpörgött a Szolnok, néhány jó védekezés elég volt, hogy ritmusosabb támadásokat vezessenek, s ismét a távoli dobásokkal jöttek közelebb, ezúttal a magyar mag révén: előbb Rudner, majd Pongó talált be kintről, 36-nál utolérték a ZTE-t. Heinrich Róbert kényszerült időt kérni, de rá jellemző módon nem pánikolt, hanem sztoikus nyugalommal magyarázott. Szavai meghallgatásra találtak: Vuko hármasa után Glenn szerzett támadólepattanót, majd szépen fel is tette a labdát. A hazaiak híveit azonban megijeszthette, hogy a szolnoki találkozón remekül játszó Tyreek Duren ismét érezte sérülését, s masszírozta fájó combját. Cakarun és Subotic révén már csak egy pont hátrányban volt az Olaj, amikor Vuko a félpályáról eldobta az utolsó pillanatban a labdát – ami gyönyörű ívben szállt a kosárba a dudaszó pillanatában… Óriási buzzer volt, 47-43-al fordultak a csapatok a 2. félidőre.

Nagy sikert aratott a ZTE. Fotó: Bálizs Zsuzsa

Duren visszatérhetett a pályára, s ha már ott volt, egy 2+1-es akcióval indított. Tripladobó verseny kezdődött: Subotic, Bonifert, Donaldson volt a sorrend, a különbség pedig 11-re nőtt, amit ismét Potocnik mester elégelt meg. Ismét felemelte a hangját, hiszen a ZTE kiválóan dobott kintről, 15 kísérletből 8 bement a kék-fehéreknek az első 24 perc során. Ismét Bojan Subotic lépett elő, dudaszavas tempója után Pongó hármasával lopta a különbséget a Szolnok. Simon Kristóf is pályára került, egy szép betöréssel mutatkozott be, a túloldalon pedig Pongótól is láthattunk egy hasonló akciót. Tartotta a hétpontos előnyt a ZTE, de izgalmas záró negyedre volt kilátás.

Megszakadt a Szolnok győzelmi sorozata. Fotó: Bálizs Zsuzsa

69-62-ről folytatódott a játék, kétszer is jól védekezett a ZTE egymás után, Szabó Zsolt csapatkapitányhoz méltóan állta a sarat. Glenn szépen játszotta be magát üresbe, ziccerével már 12 pontra nőtt a zalai fór, ismét időt kértek a vendégek. Ez a fejmosás pedig ezúttal hatott: Ismét Subotic volt a vezér, tarthatatlan volt a vendégek légiósa, mindenhol ott volt a pályán: előbb hármast dobott, majd labdát szerzett és ziccert dobott. A négyfaultos Badzim trojkája után egy 3+1-es akciót is összehozott, ezzel pedig hosszú idő után újra egál volt az eredmény. Sőt, Kovács Péter labdalopása után új meccs kezdődött, az Olaj ugyanis átvette a vezetést. Vérszemet kapott a Szolnok, ám mielőtt nagyon beleélték volna magukat kétpontos vezetésükbe, elkapta a fonalat Szabó Zsolt és kétszer is betalált a 6,75-ösön túlról. Mindenki talpon volt a zalai kispadon, egy perccel a vége előtt kettővel ment a ZTE. Nagyon izgalmasan alakult az utolsó perc. Cakarun csak egy büntetőt dobott be, Delas azonban mindkettőt. A hazaiak hagyták ziccerezni Badzimot, a bedobás után Donaldsont faultolták a vendégek, ám ő higgadtan értékesítette mindkét dobását. 7,5 másodperce maradt a Szolnoknak, hogy triplával hosszabbításra mentse a meccset, ám remekül védekezett a ZTE: a piros-feketék dobásig sem jutottak. Sportszerű, izgalmas meccsen megérdemelten nyert Heinrich Róbert csapata, mely közel 35 percig vezetett a találkozón. A Vuko-Duren-Glenn tengely ismét jól teljesített, Szabó Zsoltnak pedig helyén volt a szíve, amikor kellett. A túloldalon hiába játszott extrát Bojan Subotic (30/18, 42-es VAL) és Pongó Máté (15/9, 22-es VAL), az Olaj – először a szezonban – 89 pontot kapott. A Szolnok gyengén védekezett, a kék-fehérek pedig jobban koncentráltak a döntő pillanatokban és jobban is akarták a sikert, így a szerdai szoros meccs után ezúttal legyőzték a listavezetőt.

Fotók és szöveg: Bálizs Zsuzsa

83 hozzászólás

83
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
40 Comment threads
43 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
44 Comment authors
BuborkaBozicDudibluewhitezteArtois Recent comment authors
Bozic
Olvasó

Én tényleg nem akarok megbántani senkit, de másfél éve mikor 20-at szórt ellenünk az elődöntőben a Pallai, annyira mondtátok, hogy mennyire nagy játékos lesz, Perl Zoli, Váradi – féle játékkal.
Hát.. szerintem a srác azóta nem dobott összesen 20 pontot.
Nekem ő mindenképpen csalódás.
Nem támadni akartam ezzel a hsz-el, de ezek tények sajnos.

WSreborn
Olvasó

A kérdés jogos, tehetséges a srác, de szerintem nem kap elég bizalmat Gaspertől, jól egy-egyezne de open shooterré van kárhoztatva, amivel nem fog fejlődni.
Nem kap elég lehetőséget, én sokkal többet járszatnám, annál is inkàbb, hogy 3as poszton nagy a lyuk…..

Bozic
Olvasó

Jaa, ezt nem tudtam.
Nem sokszor láttam játszani, így csak a statisztikából élek.
Talán nem csak 1 örök tehetség marad.

Milo
Olvasó

Abszolut igazad van, már a tavalyi és az idei szezon előtt is a felkészülési meccseken augusztus-szeptemberben rendre 8-15pontokat hozott, mert megkapta a bizalmat. Tavalyi szezonban rosszkor jött a sérülése, akkor tért volna vissza amikor lefújták a szezont. Idén is jó felkészülési meccseket hozott, aztán a bajnokságban eddig semmi. (Nem tudom mennyire zavarja a maszk játék közben, idén már 2x törték be az orrát) De az is igaz, hogy ő sosem egy sarokban állós Catch&Shot shooter volt, (ahogy Perl sem) hanem egy Perl féle mindenáron betörök és beviszem a palánk alá játékot játszott világ életében, amit vagy Gasper nem enged neki,… Olvass tovább »

Buborka
Olvasó

Pedig a fiatalszabály bevezetésének egyik fő nyertesét láttam benne. Reméljük a következő idényben sikerül neki az áttörés.

Dudi
Olvasó

Nagyon jó meccs volt, a végén is izgalmas maradt. Sztem mindkét csapat jól játszott, apróságok döntöttek.
Igazán nem történt semmi különös, Zte bravúr győzelem, az Olajnak pedig most belefért.
Hajrà Falco

bluewhitezte
Vendég
bluewhitezte

Gratulálok a csapatnak nagyot küzdöttek és szépen búcsúztatták Robit a vezetőedzői pozícióból.Nagy kérdés, hogy most egy kicsit összeáll a csapat (sajnos 8 elment) mennyire tesz jót egy újabb változás.

Milenko
Olvasó

Szép volt fiúk!
Az első negyedben Duren vitte hátán a csapatot. Aki viszont végig jó volt, az Vuko. Szerintem ő volt az igazi nyerő emberünk ma. Az a félpályás hármas demoralizáló volt a szünet előtt! De mellette voltak fontos pattanói és asszisztja is. Nyilván Szabó utolsó két triplaja is nagyon kellett, de nálam Vuko volt a MOTM.

Modus operandi
Olvasó

Gratulálok a Zetének! Nem történt tragédia! Nem kell kétségbe esni. Nagyon örülök, hogy a CSAPAT egyetlen pillanatig sem adta fel.
Most a regenerálódásé az idő, majd a felkészülésé jön el.

CSAK AZ OLAJKA!!!

LaBe
Olvasó

Ma bírtuk végig! Szép volt fiúk! Hajrá ZTE!

Incicica
Olvasó

Olaj: A magyar mag Pongó és Kovács kivételével gyenge Rudner, Pallai és Juhos csak felvillanások. Zsíros a három évvel ezelőtt, az akkor a B-osztályos Oroszlányban mutatott valamit. Baj nincs, sok a meccs, két naponta kell játszani. Jövő szerdán és pénteken a KTE sem lesz könnyű. Gyerünk fiúk!

Tiszapart
Olvasó

Bocs, Warner.

Tiszapart
Olvasó

Grat. a ZTE-nek, már várható volt egy zakó sajnos. Warren 1-2 butasága a végén mellőzhető lett volna, mert ekkor látszott, hogy nagyon akarnak győzni a fiúk. De a fáradtság látszott 1-2 emberen, menni kell tovább, hajrá Olaj!!
Ja! Robi időkérései élményszámba mentek, de neki is grat.

Rouge
Olvasó

Pongó mindössze 20 perc alatt 15 pont és 22 VAL

Ma inkább őt játszattam volna többet
(Warner helyett).

milanka487
Olvasó

Tudsz valamit az 5. légiosról?

makelovenotwar69
Olvasó

Látod Rouge, a legutóbbi TV-s meccsetek után azt írtam Warnerről, hogy gyengén játszott. Artois kollégáddal együtt bizonygattátok, hogy jó volt.
Most (is) qrva gyenge volt ráadásul ki lehet jelenteni, hogy komoly győzelmi esély ment el rajta.
Még mindig másképp látod?

Rouge
Olvasó

Két különböző mérkőzésről beszélünk,
és a számok azért objektívek :
Warner azon a meccsen 30 VAL,
most pedig 13.

makelovenotwar69
Olvasó

A számok tényleg objektívek: akkor 30 perc játék alatt néhány rádobás és abból 3 sikeres (ha jól emlékszem, különösebben nem érdekel). Most 27 perc alatt 7 rádobás, abból 1 sikeres.
Persze, fontos az assziszt, de légióstól szerintem kevés ha nem támadja a gyűrűt. Ha meg még kulcsszituációkban eszetlen is…
De megértem ha szurkolóként elfogult vagy. Én meg tárgyilagos.

Artois
Olvasó

Ha a tenyeket nezzuk, ezen a meccsen valoban gyenge volt. Mint ahogy teny az is, hogy ezt megelozo meccseken (Alba,Kvar,Falco,Sopron) fontos, meccsdonto kosarakat sullyesztett el a vegjatekban.
Clutch a pali.

ójajj
Olvasó

Szolnokikènt írok. Jó lenne egy 5. légiós, de ilyen gyenge magyar maggal akkor sem lehet bajnoksàgot nyerni!

moldi56
Olvasó

A kezdet kezdetén senki nem jelentette ki,hogy bajnoknak kell lenni,csak most jött meg az étvágy,de addig még sok víz folyik le a Tiszán.Egyellőre jussunk be a 4 közé az alapszakaszban,a többit majd meglátjuk.Azonban a napnál is világosabb hogy erősíteni kell.Tegnap az történt,hogy egy feljövőben lévő ZTE találkozott egy holtfáradt Olajjal.Regenerálódni kellene,de sajna nem sok idő van rá.Ezért is próbálja Potocnik forgatni a csapatot.Azt azonban én sem látom be hogy miért nem Pongó játszott többet.Lehet akkor nyertünk volna,de így utólag már nem érdemes ezen agyalni.Nincs tragédia,hátha ma a Szeged elkapná a Falcót.Azt a Falcót amelyik most játék nélkül visszakerült az 1.helyre.

moldi56
Olvasó

Nem akarom bántani Zsíros Petit,de mintha nem találná a helyét ebben a csapatszerkezetben.Annál többet tud,mint amennyit most mutat,példa erre az Alba elleni meccs.Tavaly amikor még Oroszlányban játszott szórta ellenünk a demoralizáló kosarakat,most meg többször pont nélkül.Önbizalma sincs rádobni,inkább továbbpasszolja.

Tiszapart
Olvasó

Bocsi Moldi, de sztem még mi vagyunk elől, a 11/3 jobb, mint a 7/2, nem?
Amúgy nem lényegi kérdés még most.

moldi56
Olvasó

Én a vereségek száma alapján nézem,a végén úgyis ez fog számítani.Amúgy tényleg most nincs nagy jelentősége.

torma
Olvasó

Gratula a csapanak ,végre jobban játszottunk és talán az eddigieknél most szerencsésebbek is voltunk a kulcs szituációkban.De nem sokon múlt h elcsesszük.
A védelezésünket kell sokkal jobban megszervezni ,akkor nem kell ennyire megizzadnunk
a győzelemért.

GCkosar
Olvasó

Nagyon szép volt fiúk!!!
Szerintem abszolút van potenciál ebben a csapatban, ráadásul ez egy nagyon erős Szolnok és jól is játszott. A fiatalok is reményt keltőek!
De jó lett volna együtt ünnepelni!
Hajrá ZTE!

nazol
Olvasó

Gratulálok ZTE. Ez nálunk most gyengécske volt. Akiben a legtöbb tüzet láttam: Potocnik. Ezzel el is mondtam mindent. Indul a nemzetközi, a bajnokság is sűrű, a magyar magunk nagyon kellene hogy használhatóbb legyen.
Hajrá Olaj!

(Idei Magyar Kupa lebonyolításról lehet tudni valamit?)

Tomi
Olvasó

Erre nem számítottam, szép volt fiúk! Úgy húztuk be, hogy igazából senki sem volt extra.

Milo
Olvasó

Azért ha nézted a meccset, ha Szabó nem is volt végig extra, de az ő extrájával nyertétek meg a meccset, illetve Plézer, Bonifert és Simon is magához képest nagyon is jól játszott. Vukonak is voltak extra megmozgulásai. De inkább mi játszottunk nagyon gyengén.

Tomi
Olvasó

Szabónál a 3 tripla közel sem extra, nem is tudom hány meccset nyert már meg hasonló módon, Simon kb semmit sem csinált, Bonifertnek is volt több hasonló meccse már, Vukonak meg ez egy átlag meccs volt, Szolnokon volt gyenge, nem most kiemelkedő.
Majdnem mindenki hozta, amit tud… Ez inkabb végre csapat játék volt, pár rövidebb kihagyással. Delas meg Donaldson pl. gyenge napot fogott ki.

fusti
Olvasó

Gratula a ZTE- nek! Zsíros, Runder kuka! Hajrá olaj

Mivanmivan
Olvasó

Meg kell követnem magam. Sima meccs volt ez, csak nem nekünk, hanem a zte-nek. Gratula egerszegre. Ez a mai meccs szerintem Warneren ment el. Borszasztó rosszul játszott, és eszetlenül. Sajnos már nem először a szezonban. Viszont Subotic! Most alá kellene vele íratni a következő 3 évet. (És ezt nem “csak” a mai meccse után mondom).

Zsarkov
Olvasó

Tárgyalunk vele és Badzimmal is a folytatásról, Pongó, Cakarun élő szerződése van jövőre is, Pallai, Taiwo, Kovács és Rudner is valószínűleg marad…, azt kell látni, hogy olyan magyar játékos aki a mostaniaknál jobb és reálisan ide tudjuk hozni, nem nagyon van, úgyhogy Juhosnak is maradnia kéne…, Warnerrel kapcsolatban az a baj, hogy mindenkit Trotterhez, vagy Perryhez hasonlítunk, pedig ők a kivételek…, a nálunk megforduló amerikai irányítók, vagy nagyon hullámzóan teljesítenek, és/vagy nagyon sérülékenyek…, úgyhogy én egy délszláv 1-essel és egy délszláv 3-sal kiegészítve a mostani csapatot jövőre is szívesen làtnám….

moldi56
Olvasó

Azért volt egy Thomas Kelley is,ő sem volt akárki.

Heindrich
Olvasó

Grat a Zetének. Magunkat vertük meg. Csak az OLAJ

Tomi
Olvasó

Gyakorlatilag végig vezetett a ZTE, így nekem úgy tűnt hogy ők verték meg a Szolnokot, de lehet hogy rosszul láttam.

Freebulletz
Olvasó

Elképzelhetetlen. Az Olaj olyan erős, hogy csakis önmagát verheti meg. 😀

moldi56
Olvasó

Persze…ehhez kellett a ZTE is.

Freebulletz
Olvasó

Gratula Egerszegre!
Szép nap ez a mai 🙂
Összeáll lasan a Zete, jól védekeztek és amikor kellett megrázták magukat.

Pbask
Olvasó

Egyébként tegyük fel igazoltok 5.légióst.
Szerintetek melyik poszt lyukas,milyen pozicióra gondoltok?

milanka487
Olvasó

Egy jól dobó 3 posztú játékos!
Aki betör, min.14-15 pontot átlagol!
De a legfontosabb hogy nő vele a rotáció!

Milo
Olvasó

Abszolut a 3-mas. Rudner gyenge, Kovács nem 3-mas, Badzim sem 3-mas. Teljes lyuk az a poszt.

WSreborn
Olvasó

Lentebb már leírtam, egy swingman vagy 3as kellene aki jól egy-egyezik, mert a 3-as poszton játszó játékosaink Badzim, Rudner, Pallai inkább shooterek Warner és Subotic tudnak csak védelmet bontani, az kevés.

Pbask
Olvasó

Látom többen a small forward pozit eröltetitek. Meg mondom őszintén, én az eddigi meccsek alapján,ötöst hoztam volna, 4esbe mehetett volna Cakarun,néha feljátszani ötösbe, tripladobók megvannak nálatok,elég jól, és egy centerrel még fizikálisabbak lehetnétek palánk alatt(is). Egy Subotic,Cakarun+ center légiós nem lenne gyenge.

moldi56
Olvasó

Hát ez az a poszt (5-ös),ahol nincs túlkínálat,egy valamire való 5-ös center viszont méregdrága.Jó lenne,nem mondom,csakhát a realítások…Mindenképpen kell erősítenünk,mert a csapat elfásult,belefáradt,a mai napon is elég volt nézni az arcukat.Különösen Warner volt olyan mint a fékezett habzású mosópor.Teljes önbizalomhiány,elillant a dobóbiztonsága és hát fejben sem volt ma itt.Borzasztó nagyot hibázott a végén.Badzim is csak a végefelé lendült bele és már nem először tett ilyet.Egyedül Subotic dicsérhető maradéktalanul.Az a fiú maga a főnyeremény.Valóban jó lenne egy plusz center.Amúgy nem történt nagy tragédia,kb.a helyünkre kerültünk.CSAK AZ OLAJ!

Milo
Olvasó

Jól látod, ez a két poszt lyukas, de nagyon statikus játékunk lenne, ha center jönne. Nekünk nincs válogatott magyarunk most Pongón kívül (Pallai, Juhos, Kovács…??) Ráadásul Badzim sem a legkreatívabb légiós így mindenképpen kell egy betörni, kreálni tüdő légiós 3masba.

milanka487
Olvasó

Először is Gratulálok Egerszerge!?
Nem tudom még mennyi meccsnek kell eltelnie hogy a vezetőség belássa hogy igazolni kell!??

Kobayasi
Olvasó

No csak! No csak! CUMI van Olajban???!!!
REMEK!!! BRILLIANS!!!

Pbask
Olvasó

na megérkezett a fehérvári gyógyegér.

WSreborn
Olvasó

Fehérvári cigány

milanka487
Olvasó

Én a Szeged elleni meccsetek után meg sem szólalnék!
Na az volt a cumi!

WSreborn
Olvasó

Akikre hazai pályán egy félidő alatt 23at vernek az kussoljon

Milo
Olvasó

Nem játszottunk ma jól, konkrétan csoda lett volna, ha megnyertük volna ezt a meccset. Az látszik, hogy fáradtak vagyunk, ez látszott ma Warneren, illetve itt jön ki, hogy irtózatosan gyenge a magyar magunk. Nagyon kellene az 5. légiós, lesz 3meccsünk 4napon belül nemzetköziben is, karanténnal buborékkal stb. Ha akarunk valamit ettől a szezontól, akkor kell a minőségi 5.légiós. Falco cserél +Keller. Körmend cserél, Deac 5légiós, Alba is hozni fog, nekünk is kell. Grat Egerszegre, jól játszottak ma is és szerdán is. Heinrich, amikor lehetőséget kap mindig jól megy a csapatnak. Biztos kell ide az olasz edző?

lujo
Olvasó

Szép volt fiúk! Szöszi elszántsága kiemelendő, jó döntéseket hozott a végén. Az utóbbi meccseken mindig “erősebb” csapatoktól kaptunk ki pár pontokkal, ez már nem az a csapat ami a szezon elején volt. Gyerünk tovább előre! Hajrá ZTE!

zetekosarak
Olvasó

Ez az! Na végre! Megérdemeltük a győzelmet. Nem nézett rosszul ki a csapat játéka, remélem az új edző még jobban megtalálja a légiósok szerepét. Pl, Glenn középtávolról finom kézzel dob, és kihasználja Donaldson tudását. Delas számomra megoldhatatlan feladat, talán a talján talál neki helyet (lehet, hogy más csapatban :)). Szóval csak nézzünk előre. Hajrá Zete!

Józsipapa
Olvasó

Sajnos többen betliztek a csapatból !!!!!!
Subotic mellé nem tudott felnőni senki; és egész végig szaladtunk az eredmény után !
Hajrá OLAJ !!!!!

Mendez
Olvasó

Szép volt Zete!

Piffinger
Olvasó

Jól van ez.

Újra üdv Egerszegre!

HAJRÁ OLAJ!!!

mincus
Olvasó

Sajnos délelőtt éppen ezt írtam, hogy kevés volt az Olajnak a pihenő, így nagyon nehéz lesz, különösen, hogy a ZTE bizonyítani akar az új edzőnek, és ez sajnos beigazolódott. Gyanítom, hogy a következő mérkőzésen sem fogunk sziporkázni.

WSreborn
Olvasó

Ejjjjj. Grat a ZTE-nek, Cakarun és Warner gyengébb játékát nem bírtuk el.
Csak idő kérdése volt mikor jön egy vereség ilyen erőltetett menetben.
Kecsót kellene oda vissza elkapni és minden ok.
Továbbra is azt mondom hogy kellene az 5. Légiós egy jó swingman aki egy-egyezésben jó.
Szép volt ZTE.
HAJRÁ OLAJ!!!

moldi56
Olvasó

Már valóban érett egy vereség.

ratorper
Olvasó

Warneren ment el!

mrfox
Olvasó

Szép volt fiúk!!! Ez az szerintem a leendő bajnokot vertük ma meg.
Szöszi azért gondoskodott róla, hogy izgi legyen a vége. 😀

Mendez
Olvasó

???

Kobayasi
Olvasó

Leendo bajnok? Ez az ev vicce!!!
Mocskos Olaj!!!

WSreborn
Olvasó

Mocskos Alba! Fehérvári féreg

moldi56
Olvasó

Te vagy a Lencsés?

szolnoksport
Olvasó

Aztán meg megnyerte nektek. 🙂 Mi ezt vártuk Warnertől a betlije után, de ma ő végigvitte amit elkezdett. Gratulálok, megérdemeltétek!

mrfox
Olvasó

Az igaz 😀

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Grat Zalaegerszegre, megérdemelten nyertek a mai meccsen! Ma Subotic egyedül volt!
Viszont nem értem a bírók felfogását! Néha mindent befújúnk, néha telibe ellökést sem! Olyanokat fújtak faultnak, amelyet U9 Ben fújnak be kb. A magyar játékvezetés szörnyű. De gondolom megkapták a 10 pontot! Egyszerűen össze-vissza fújkálnak, következmény nélkül! Olyan emberek játékvezetők, akik testnevelésből felvoltak mentve.. Hajrá olaj!

moldi56
Olvasó

Nem kellene a bírókra fogni,nem rajtul múlott.Nyilas volt a vezetőbíró,ő nagyon jó játékos volt,míg Pappról nem tudom hogy játszott-e valaha.

Zsarkov
Olvasó

Gratulálok Egerszegre, sajnos Warner terített betlije ma nem fért bele…, CSAK AZ OLAJ!

szolnoksport
Olvasó

Az benne van, hogy nem megy a játék, de az agyatlankodás az már nem fér bel. 82:83-nál ha nem adja el, 20 mp-el a vége előtt meg újra. Nem profi mentalitás.
Sajnos azt is tartom, hogy Zsíros és Rudner is fékek. Lábon nagyon lassúak, technikailag sem túl képzettek, valljuk be. Néha sül nekik pár tripla, aztán 5-6 meccs semmi.

Pbask
Olvasó

Engem meglep,Warner nem tudja konstans azt hozni mint Sopronban. Pedig extra spíler.

wiley
Olvasó

Biztos kell ide az olasz edző?

Pbask
Olvasó

Ugyanerre gondoltam..Robival igen szoros meccseket hoznak,és most sikerült a bravúr is. Abszolut alkalmas lehetne vezetőedzőnek!
Magam részéről nem bánom ha jövő héten a kis Luca lesz ott 😀

moldi56
Olvasó

Heinrich Robi volt az Olajnál is vezetőedző,igaz szezon közben,mert Kmézicset menesztették.Fel is hozott bennünket a 4.helyre.Én sem tartom rossz edzőnek,dehát ő megmondta,hogy nem akar vezetőedző lenni.Ő tudja miért.

Bascatbull
Olvasó

Otthoni dolgok miatt. Volt szerencsém hallani az indoklását.

BL menetelés
Olvasó

Szép volt zete! mocskos fújás ellen is sikerült!

szolnoksport
Olvasó

Kérd meg anyucit, hogy fújja ő a következőt! 😀 Vagy fordítva!!

szolnokbasket
Olvasó

Warner lassú és passzîv, nekem továbbra sem tetszik a játéka.
Gratula ZTE-nek, megérdemelték a meccset, hajtottak ahogy kell.
Nekünk belefér, fel a fejjel gyerünk tovább!

SopronKCfan
Olvasó

Szép volt ZTE! Hatalmas gratuláció Sopronból!

Suns
Olvasó

Az szép volt, gratuláció Egerszegre!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés