Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Rekord Oroszlányban: Több mint 100 csapat a pályákon

A rendezvényre kilátogattak az MVM-OSE Lions fiatal, saját nevelésű játékosai, vezetői.:

:

A kiváló, szabadtéri sportrendezvényekre tökéletes időjárásnak is szerepe lehetett abban, hogy szombaton, Oroszlányban rekord létszámú, több mint 100, egészen pontosan 101 csapat nevezett a különböző kategóriákban a streetballra.

A rendezvényre kilátogattak a helyi élvonalbeli gárda, az MVM-OSE Lions fiatal, saját nevelésű játékosai, vezetői. A sok-sok csapat és mérkőzés mellett látványos kiegészítő programoknak is tanúi lehettek a látogatók: ismét bemutatták ügyességüket a Face Team akrobatikus kosárlabda csoportjának tagjai, rendeztek táncbemutatókat, és ahogy arra már korábban is volt példa: a tűzoltóság jóvoltából a rendezvény egy könnyed habpartival zárult.

?????????? ????
Rekordot döntöttünk! ?
STREETBALL OROSZLÁNYON 2023 – JÓ, HA TUDOD…??❤️?
http://mvm.oselions.hu/archive/post/3931

Közzétette: Oroszlányi Sport Egylet Hivatalos oldala – 2023. június 26., hétfő

Az ügyességi versenyek is izgalmasak, látványosak voltak, és az úgynevezett VIP-torna résztvevői is nagy lelkesedéssel vetették magukat a küzdelembe. Ahogyan a legkisebbek is, és hogy az egészen kis srácok, lánykák minél előbb megismerkedjenek a sportággal, a rendezvényen jelen volt az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány is, amely már több mint egy évtizede foglalkozik az óvodás korúak sportoltatásával, míg az OSE lassan egy évtizede az ovi-kosárral.

Most hosszabb szünet következik a sorozatban, a következő rendezvény házigazdája Körmend lesz augusztus 12-én.

Közzétette: Oroszlányi Sport Egylet Hivatalos oldala – 2023. június 26., hétfő

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés