Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Régi-új támogatót jelentett be a ZTE

A zalaegerszegiek újabb támogatóval, de korántsem ismeretlen szponzorral erősödtek.:

:

A zalaegerszegiek újabb támogatóval, de korántsem ismeretlen szponzorral erősödtek. Minderről a szerdai Zalakerámia ZTE KK – DEAC bajnoki találkozó előtt rendezett sajtótájékoztatón számoltak be – írja a klub honlapja.

A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban tartott eseményen a klub ügyvezetője, Török Róbert és Dormán László, a megyeszékhelyi Hydrocomp Kft. ügyvezetője kézfogással véglegesítette a megállapodást. A szerződéskötés ugyanis néhány napja már megtörtént, így a csapat mezén már látható volt a cég neve és logója a Nyíregyháza elleni találkozón is. A Hydrocomp név nem csak a mélyépítésben, hanem a sportban sem hangzik ismeretlenül, hiszen most már két évtizedes múltra nyúlik vissza az az együttműködés, melyet a jeles cég és a hatszoros bajnok Zalaegerszegi Csuti SK sakkcsapata ápol egymással.

Dormán László régi szimpatizánsa, szurkolója az együttesnek, sőt korábban volt a csapat elnökségének tagja is. A Hydrocomp Kft. korábban is volt már szponzora a kosarasoknak, így tulajdonképpen visszatér a ZTE KK családjához.

-Cégünk régi támogatója a helyi kultúrának, egészségügynek és a sportnak is – említette a sajtótájékoztatón Dormán László. – Mindkét fél közös érdeke találkozott, mi pedig szeretnénk segíti a csapat munkáját támogatásunkkal. Úgy látjuk, hogy kezd most egy olyan csapategység kialakulni a klubnál, amire már régóta vártunk. Ami a személyes kapcsolatomat illeti a kosárlabdával, ott voltam mind a négy bajnoki címnél, de már jóval korábban is szimpatizálok a sportággal. Öt unokám van, közülük négyes kosaraznak. Boldog vagyok, hogy újra egymásra találtunk evvel a támogatói szerződéssel.

örök Róbert arról számolt be, hogy a mostani megállapodás egyelőre erre a szezonra szól, azonban eleve, egy hosszabb távú együttműködésben állapodtak meg, így a most megkötött szerződés folytatására mindkét fél részéről hajlandóság van.

Fotó: Zsu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés