Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Reed visszatérésével sokkal jobb lesz a Jászberény

Sabáli azt mondta, sok a kérdőjel a csapatánál, Krasovec szerint többet érdemelnek a szurkolóik.:

:

Tegnap este három mérkőzést rendeztek a férfi élvonalban, íme az edzői nyilatkozatok:

Sopron KC – Zalakerámia ZTE KK 78-85 (26–18, 20–16, 16–22, 16–29)

Sabáli Balázs, a Sopron KC vezetőedzője: Gratulálok a Zalaegerszegnek a győzelemhez. Nehéz időszakon vagyunk túl, eleve két vereséggel a hátunk mögött vágtunk neki ennek a mérkőzésnek, majd csütörtökön kaptuk a rossz hírt, hogy Jonesnak haza kell utaznia. Muszáj volt, hogy változtassunk az addig felépített munkán. Azt gondolom, a csapat jól reagálta le az első félidőben, és tudtunk olyan védekezést produkálni, amiből sok gyorsindításos kosarat szereztünk, illetve a támadójátékunk is az első félidőben sokkal jobb volt, mint a folytatásban. A második félidőre elfogytunk. Statisztika mindent megmutat, sok mindenről lehetne beszélni, hogy mit kellett volna másként csinálni, sajnos nem voltunk elegek ahhoz, hogy ezt a mérkőzést a végére erővel megfordítsuk. Sok a kérdőjel, bízom benne, hogy legalább Rivers sérülése nem lesz súlyos, az ötödik légióssal pedig még nem tudom, hogy mi lesz.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Végre teljes kerettel tudtunk játszani. Az első félidőben nem találtuk a ritmust, sok üres dobást és büntetőt hagytunk ki, valamint a védekezésünk sem volt jó. A második félidőre változtattunk, és fokozatosan visszajöttünk a meccsbe, ezért úgy érzem, nem érdemtelen a győzelmünk. Persze el kell ismerni, ehhez az is hozzájárult, hogy a Sopronnak a meccs végére két meghatározó játékosa is hiányzott.

Jászberényi KSE – Pécsi VSK-VEOLIA 85-88 (24-19, 13-21, 19-23, 29-25)

Nikola Lazics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Gratulálok a Pécsnek, szerintem jobb volt és megérdemelten nyert. Érdekes, jó mérkőzés volt. Jobban játszottunk, mint korábban, az első félidőben egészen jó ritmusban játszottunk, de aztán elkövettünk néhány hibát, túl sok könnyű pontot engedtünk a vendégeknek. Egy kis szerencse is hiányzott a végén. Reed visszatérésével sokkal jobbak leszünk.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Óvatos voltam a mérkőzéssel kapcsolatban, mert nagyon a bajnokság elején járunk. A berényieknél Ruják és Brbaklics is nagyon jól szállt be a padról, s ha a későbbiekben is így lesz, akkor kevés csapat távozik innen győzelemmel. Elismerésem a csapatomnak, mert jó ellenfél ellen nyertünk idegenben.

OSE Lions – Kaposvári KK 78–85 (30–23, 12–23, 15–22, 21–17)

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Jól kezdtünk, de aztán a faultproblémáink miatt gyengült a védekezésünk, a Kaposvár pedig ezt kihasználta. Támadásban az első negyedet követően puhák voltunk, sokat hibáztunk. A második hazai meccsünket is elveszítettük, ennél szurkolótáborunk többet érdemel.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Nagyon nagy nyomás alatt játszottunk, három olyan mérkőzést veszítettünk el korábban, ahol reális esélyünk volt a győzelemre, főleg a hazain. Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, de a második negyed közepétől kontrolláltuk a játékot. A végére visszajött az Oroszlány, de reális esélye nem volt a győzelemre. Mindkét szurkolótábor fantasztikus volt, az oroszlányi csarnok igazi oroszlánbarlang lesz a jövőben.

fotó: olajofficial.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés