Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Reddic: szurkolók nélkül játszani nagyon vacak

A Falco légiósai szerint nem szabad nézők nélkül, üres lelátók előtt játszani.

  •   :

:

A zárt kapus meccsekről Lake, Reddic, Curry, Washington és Hooker is elmondta véleményét a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hivatalos honlapjának.

De’Quon Lake: Nagyon furcsa volt szurkolók nélkül játszani. Csend volt, és nem volt energia a csarnokban. A csapatra hatással volt a szimpatizánsok és az atmoszféra hiánya. Ennek ellenére sikerült otthon nyerni, és ez a legfontosabb.

Juvonte Reddic: Személyes véleményem szerint szurkolók nélkül játszani nagyon vacak. A jelenlétükből nyerünk erőt és lendületet. Nélkülük egyáltalán nincs semmi energia a levegőben. Nem volt élvezetes zárt kapuk mögött játszani.

Ron Curry: Először is szeretném elmondani, hogy ez egy nagyon szerencsétlen szituáció. Szerintem nincsen egyértelmű válasz arra, mit kellene most tenni. Mindenkinek az egészsége és jólléte kell, hogy a legfontosabb legyen. Zárt kapus meccseket eddig csak barátságos, vagy felkészülési találkozókon tapasztaltam. Nem az igazi szurkoló nélkül játszani.

DeVaughn Washington: Úgy gondolom, nagyon bonyolult döntést hozott a szövetség, de szükséges volt a játékosok, edzők, stáb, játékvezetők és a szurkolók védelme érdekében a vírus gyors terjedése miatt. Imádjuk a szurkolóinkat, ők is minket, a meccseken együtt harcolunk. Nagyon fura volt, hogy nem voltak velünk szerdán. A csapatnak időbe telt, mire megtalálta önmagát, de nyerni tudtunk.

Quinton Hooker: Nyilvánvalóan azért került sor erre a szankcióra, hogy mindenki biztonságban legyen. Ez egy óvintézkedés, aminek van létjogosultsága. Egészen más volt a Falco szurkolók tombolása és hangulata nélkül játszani. Egész mérkőzésen éreztük ezt. Őszintén, nagyon idegen helyzet volt.

fotó: falcokc.com

  •   
HIRDETÉS

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
derrylkimyeColeMarillionLightbringer Recent comment authors
derryl
Olvasó

Szombathely! Szombathely! Szombathely!

Marillion
Olvasó

Józan és ésszerű döntést VÉGE hoztak az MLSZ-ben is …és ennek kell következnie az MKOSZ részéről is…hetek de valószínűbb inkább hónapok fognak eltelni míg valahogy javulgatni fog majd a helyzet…ez igy túl hosszú időszak sokan sokfelé fognak elindulni a csapatokból…és nincs nagyon értelme hogy úgy mondjam leült edzettségi állapotba vagy ha jobban tetszik már nem élesítve visszajönni….Folytatás/újrakezdés tiszta lappal és reméljük újra egészséges közép Európában majd ősszel…Hiányozni fogtok és hiányzik majd mindenki….személyiségtől és megnyilvánulásaiktól is függetlenül….Jó egészséget Magyarország…jó egészséget nagyvilág……

Cole
Vendég
Cole

Sokan sok felé mennek? A vírus pont így kezdett szépen terjedni. :-\
Nem is hinném, hogy a légiósok annyira indulni akarnának.
Ha menne a szezon akkor is itt lennének még legalább 2 hónapot.
Aki meg ez esetben a családjukkal példálózik, az gondoljon arra, hogy nekik sem az az előnyös jelenleg, ha hazamegy hozzájuk bárki egy tengerentúli repülőúttal. Mert ha nem is fertőzött jelenleg, de egy hosszú utazás során is öszeszedheti és nem zárható ki, hogy pont így viszi haza a családjának. 🙁

ldd
Olvasó

A foci a szüneteltetést lépte meg …
Nem véletlen, akkor a játékosok kapnak juttatást.

Kérdés: ha holnap mégis vége … eredményt hirdetnek … a bónuszokat kifizetik?

https://dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Ffutball%2F2020%2F03%2F16%2Fnb_1_mlsz_koronavirus_zart_kapus_meccsek_halasztas%2F

Kérlek ne anyázz a pénz miatt …
Azt gondolom minden magyar munkavállalónak ( egyéni vállalkozónak_mértékkel) is juthat, ha a propagandára szánt 150-300 milliárd Ft-ot a kormány átcsoportosítja a nehéz időkre …

Lightbringer
Olvasó

A nehéz időkben időkben inkább elvenni szoktak, nem adni. Majd meglátjuk.

ldd
Olvasó

2/3-ot nem lehet átbaszni … (?)

kimye
Olvasó

szevasz lorant peti…

Kovacs
Olvasó

Sajnos ennek itt lesz a vége. Pedig jó meccsek lettek volna még. Esetleg ismét egy Falco-Körmend döntővel.

Artur Doki
Olvasó

Ennyi volt…majd ősszel folyt.köv…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés