Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Reagálni fog a Körmend Keller távozására

Kastratinak öt centiméter hosszan felrepedt a fejbőre, agyrázkódást kapott, amikor eltalálták a fejét.:

:

Szombaton Pécsett elszenvedte első bajnoki vereségét az Egis Körmend, két nap múlva viszont már FIBA Europe Cup mérkőzésen kell helyt állnia Matthias Zollner legénységének.

A vezetőedzőt a klub hivatalos Facebook oldala arról kérdezte, hogy két nap után miként látja a legutóbbi bajnoki mérkőzést, amelyen a Zadarba igazoló Keller Ákos már nem lépett pályára.

– Soha sincs egy oldal a kosárlabdában, mindig van egy ellenfél is a pályán. Szombaton mi rosszul dobtunk, az ellenfél pedig nagyon jól. Ez az egyik oka a vereségnek.

A másik pedig a véleményem szerint az, hogy eléggé hirtelen jött Keller Ákos távozása. Kissé meglepte a csapatot, és ez látszott a mérkőzésen. Nélküle egy kicsit változtak a szerepkörök, amire nem tudtunk készülni, nem tudtunk már gyakorolni ebben a felállásban, így nehezebb volt kezelni ezt a helyzetet.

Ráadásul Erjon Kastrati korán kiesett a játékból. Öt centiméter hosszan felrepedt a fejbőre, agyrázkódást kapott, amikor eltalálták a fejét. Egyik játékvezető sem látta, hogy szabálytalanság történt volna. Pedig komoly vérzéssel is járt. A sebe összevarrása után megpróbálta, de nem tudott már segíteni, nem tudott játszani. Két fontos játékos is kiesett tehát a csapatból, így pedig nem könnyű megnyerni egy ilyen rangadót. Nem volt tehát szerencsénk, és igaz, a mérkőzés bizonyos részeiben nem játszottunk jól, de az pozitív számomra, hogy a végén harcoltunk, nem adtuk fel. Felzárkóztunk, 11 vagy 13 pontot hoztunk be zsinórban, pedig voltunk több mint 25 pontos hátrányban is. Ez jó jel a számomra. Nem vagyok elégedett azzal, ahogyan játszottunk, pláne, hogy elvesztettük a mérkőzést, de dolgozunk a következő hetekben azon, hogy kijavítsuk a hibáinkat.

Mit lehet tudni Erjon Kastrati állapotáról?

– Agyrázkódása van, ennek megfelelően kell eljárnunk. Tegnap újra megvizsgálták, egyelőre nem mozoghat, nem dolgozhat együtt a többiekkel. Ma, hétfőn ismét megvizsgálják, aztán meglátjuk, mikor lesz olyan állapotban, hogy számíthatunk rá.

Az is kiderült, mi lehet a megoldás Keller Ákos távozására.

– Valamit lépni fogunk, igen. Reagálunk erre a helyzetre. Még nincs erről semmi konkrétum, de több megoldás is lehetséges. Még nem tudom, pontosan melyik lesz a végső, de meg fogjuk hozni erről a döntést, ami a legjobb lesz a csapat számára.

Egyébként az, hogy Keller Ákos elment, ez egy lehetőséget jelent a többiek számára. Nagyon tehetséges játékosaink vannak, akik esetleg most még több játéklehetőséget kaphatnak, mint eddig. A csapatsportoknál ez nem úgy működik, hogy fogsz egy játékost, aki mint egy megváltó, megoldja minden gondodat és ettől minden rendben lesz. Nem! Ez csapat sport, ami mindig a játékosok közösségére épül, a csapatról szól. Van elég játékosunk így is, ezért megoldási lehetőségként az is előttünk áll, hogy nem lépünk semmit, a meglévőkre alapozzuk a folytatást. A lényeg, hogy a játékosaink lépjenek előre és éljenek ezzel a lehetőséggel.

Szöveg és fotó: Egis Körmend Facebook

26 hozzászólás

26
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
red-black01Kendeffy BotondGézukaderrylmte7 Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

Furcsa ez, hogy az ügyvezető azt mondja, már készen állt a csapat Keller érkezése előtt, most pedig az edző nyilatkozza azt, hogy hirtelen jött, és nem tudtak a távozása után így, más szituban készülni. Hiszen ha készen lett volna a keret már a szezon kezdés előtt, akkor nem veszi vissza a csapat teljesítményét hogy egy bónusznak gondolt játékos (a kész csapathoz viszonyítva), váratlanul elmegy, mikor köztudott volt hogy lelép ha kap másik ajánlatot külföldről. Magyarul, valaki kummant, hazudik, lódít, vetít. Nem hinném hogy Zollner lenne az a személy. Én csak annyit gyanítok, hogy az edző esetlegesen semmit sem tudott arról… Olvass tovább »

Kendeffy Botond
Olvasó

Olyan is lehet, hogy tényleg váratlanul jött Keller lelépése. Általában benne volt a pakliban, csak hirtelen történt és most gyorsan kell lépni. Lásd:
https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/hajba-adam-megszolalt-a-keller-uggyel-kapcsolatosan-3345456/

red-black01
Olvasó

Gézuka… szerintem lapozzunk már. Olvasd el 8+8-at, benne van majdnem minden. Egy feladat volt még napirenden ahogy ment az idő előre, egy minimális esélyű B-terv vagy inkább eshetőség kapcsán. Az most Keller vonatkozásában okafogyottá vált. Hogy ez nem volt hirtelen? De igen az volt. Egyúttal meg nem, csak a Pécs meccs előtt volt hirtelen az 1 nap, meg a vasárnapi becsekkolás. Ugyanolyan hirtelen van, ha 1 nappal meccs előtt bárhol lesérül bármelyik csapat fontos játékosa, akire a meccs egy része van alapozva. Készültek volna Keller nélkül, mert benne van hogy x nap múlva megy, ami lehet 2-4-10? Előtte már nem… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Nem konkrétan ide tartozik, de egy mai cikk a körmendi ikonok viszonyáról.
https://24.hu/belfold/2019/10/28/kormend-kosarlabda-valasztas-bebes-patonay/

nyolcmegnyolc
Olvasó

Én nem értem a körmendi sztorit, de tudom, hogy bennem van a hiba.
Adott a körmendi költségvetés+kész a keret. Erre jön Áki. Azért Áki pénze nem lehet kevés egész szezonra vetítve. Nekem az a logikus, hogy tudták, hogy néhány hónapról lesz max szó. Az pedig belefér. Talán 2havi extra kiadás, szemben a hibátlan mérleggel. Szerintem jó döntés volt. A kommunikáció meg szokásos. (egész év)

Cole
Vendég
Cole

Továbbra sem értem. Miért jött volna hirtelen a távozása? Várható volt, hogy ez lesz, nyitott szerződése volt. Bár mondjuk talán azért, mert nyilatkozták a leigazolásakor, hogy a szezon végéig a Körmend játékosa lesz. De, ha kész volt a keret, akkor úgysem igazán számít.

drszepkaroly
Olvasó

És ez most kit érdekel? Kicsit sok lesz már a Kellerből

Downtown
Vendég
Downtown

szaladj be a szerkesztőségbe, és kérdezz rá 🙂

De amúgy a bébéety minden hírt leközöl, ami a Körmend oldalán megjelenik. Tessék hozzászokni 🙂 🙂

drszepkaroly
Olvasó

A bébéetyen kívül a kutya nem foglalkozik veletek, javaslom nekik is, hogy lépjenek át rajtatok, akárcsak a többi média.

Jokic
Vendég
Jokic

Gondolom az nem zavart, amikor 4 cikk jelent meg ugyanarról, hogy Curry visszatér. 🙂

Downtown
Vendég
Downtown

meg amikor a Perlt visszahozták… 😀

donnarumma
Olvasó

De titeket zavart…most meg mást..

Downtown
Vendég
Downtown

Mint ahogy kb titeket is minden zavar ?

Downtown
Vendég
Downtown

a javaslat elég jó, szólj be a falcosajtó szerkesztőségébe 🙂

mte7
Olvasó

Karcsika szerint a kutya sem foglalkozik velünk..
De ő minden körmendi hírhez oda ugat…vau…vau…

Downtown
Vendég
Downtown

CTR C + CTR V 😀

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Hazudnak sajnálom a Körmendieket!

Downtown
Vendég
Downtown

nincs jobb érzés, mint egy aggódó fehérvári lélek, értünk, körmendiekért….. Köszönjük! ígérem, ha megyek szentmisére, imámba foglalom áldott jó szívedet…

Cikket amúgy végig olvastad? 😀

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Amikor bejelentették a távozását akkor a klub közleményét olvastad? 😀

Downtown
Vendég
Downtown

végig olvastad, vagy csak a képeket nézegeted itt? 😀
ne válaszolj, nem kell 😀

misén éneklek a nevedben is 😀

Downtown
Vendég
Downtown

😀

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Mit kell bohozatot csinálni a vallásból?Hülye gyerek!

Milos
Olvasó

Te maga vagy a bohóc.
Ne üsd bele az orrodat olyan dologba, amibe nem kéne!

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Na mert mi lesz nekem jössz mili?

Milos
Olvasó

Nem alacsonyodok le arra a szintre 🙂

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Pedig az előbb még nagyon határozottnak tűntél…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés