Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Rátgéber újra kézbe vehette az Euroliga-trófeát

A Szpartak Moszkvánál nem feledték, hogy tíz évvel ezelőtt neki köszönhetően ült fel a csapat az európai kosárlabdázás trónjára.:

:

A Nemzeti Kosárlabda Akadémia junior lány csapata szerencsésen megérkezett Moszkvába, ahol részt vesz a színvonalasnak ígérkező Sabtaj von Kalmanovics Kupán. Hartung Anita együttese az első körben azzal a Kurszkkal találkozik, amelynek a felnőtt gárdája az előző kiírásban döntőt játszott az Euroligában, majd szombaton a házigazda Szparta&k M.R. Vidnoje együttesével, vasárnap pedig az MBA Moszkvával mérkőzik meg.

A Nemzeti Kosárlabda Akadémia szakmai és stratégiai igazgatóját, Rátgéber Lászlót nagy szeretettel és legalább ugyanakkora tisztelettel fogadták a torna házigazdájánál, a Szparta&k M.R. Vidnojénél. Természetesen nem feledték, hogy tíz évvel ezelőtt neki köszönhetően ült fel a Szpartak Moszkva női csapata az európai kosárlabdázás trónjára: Euroligát nyert. A főmenedzser, Steven Kosztalasz társaságában hamar előkerült az Euroliga-győztesnek járó gyönyörű, elég tekintélyes trófea, amelyet Rátgéber László nagy örömmel vett a kezébe – adta hírül a Nemzeti Kosárlabda Akadémia.

fotó: ratgeberakademia.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

Lehet eső – lehet sár.
Az egyetlen magyar nemzetiségű edző aki Euroligát nyert. Gratuláció neki mindörökké !
Egy másik leg… amit a PVSK női csapatával elért …
Egy másik leg… amikor a Fenerbahce csapatánál, a röplabda edző Demeter Gyurival együtt voltak, egyidőben vezető edzők.
Csak annyi kérésem lenne …, hogy a magyar kosárlabdának neveljen, az állami akadámián, magyar vagy más nemzetiségű gyerekeket !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés