Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rátgéber Akadémia: a minőségi étkeztetés ugyanúgy hozzátartozik a mindennapokhoz, mint a színvonalas szakmai munka

Kiváló minősítést kapott az étterem.:

:

A közelmúltban a Rátgéber Akadémia éttermében jártak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei, akik kiválóan megfelelt minősítést adtak az általuk vizsgált ételeinkre.

A Nébih szakemberei több szempont alapján vizsgálták az ételeket, többek között az illatát, a külső megjelenését, az állományát és az ízét is górcső alá vették. Úgy tűnik, az aznapi menü abszolút elnyerte tetszésüket: az erdei gyümölcsleves, a brokkolis csirke (rízzsel, párolt zöldséggel, friss zöldsalátával) és a babapiskótás desszert kiválóan megfelelt minősítést kapott. A 20 pontból 19,2-re értékelték ételeket.

– Természetesen nagyon örültünk ennek az eredménynek, hiszen ez egy remek visszajelzés volt a munkánkat illetően – fogalmazott az akadémia honlapjának Borbély Bianka, élelmezésvezető. – Mindez azt jelenti, hogy az ételeink minősége nagyon magas színvonalú. Mindig erre törekszünk, és ez így lesz a továbbiakban is: sportolóink számára professzionális ellátást akarunk biztosítani, a minőségi étkeztetés ugyanis ugyanúgy hozzátartozik akadémiánk életéhez, mint a színvonalas szakmai munka. Nagyon sok energiát fordítunk arra, hogy kiváló alapanyagokból állítsuk össze ételeinket, amelyek esetében az egyik legfontosabb szempont a megfelelő tápanyagbevitel biztosítása. Persze emellett az sem árt, ha finom az, amit készítünk.

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
LesekMásikVégétFújdMegSárgaPárnaSeatGeekldd Recent comment authors
Lesek
Olvasó

Fizetett hirdetés, ahogy minden héten egy-kettő.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ez a cikk egyébként-ha feltűnt netán valakinek- nem “Laciról”, “Magda anyusról”, Krjanskiról, Omenakáról, Kucsoráról vagy a tao-ról szól, hanem BORBÉLY BIANKÁRÓL, aki egy nagyon tehetséges, okos, szorgalmas, diplomás ember.

Nagy András
Olvasó

Legjobb létesítmény, szuper étkeztetés, összevásárolt csapatok, és kinevelt afrikai valamint szerb játékosok… kíváncsi lennék ennyi pénzből más mit tudna kihozni? De hát ugye ezt a laci kiérdemelte, de mivel is?

ldd
Olvasó

azzal a 2 tucat arannyal meg Euroliga győzelemmel, amit a Mecsek aljára szállított…

Nagy András
Olvasó

Remélem azzal is tisztában vagy, hogy mi volt a helyzet ezeknél a csapatoknál a fizetésekkel, sokan jártak miatta bíróságon is, én úgy vagyok vele, hogy a sport tisztán szép, de ha szerinted ezért még plusz elismerés is jár. Ízlések és pofonok

SeatGeek
Olvasó

Szerinted a nemzetközi top akadémiák mit csinálnak?
Csak a helyi születésűeket játszatják és nevelgetik, nincsenek “légiósaik” sem saját, sem más országból.

Ugyebár Doncic is Szlovéniából ment az NBA-be és Porzingis is Lettországban nevelkedett végig.(Nem.)

Nagy András
Olvasó

Ezzel teljesen egyet is értek nemzetközi szinten, csak ha állami 5 milliárdos beruházással egyetlen egy ember kezébe adnak egy ilyet, aminek sok alapja nincs az már egy más kávéház. Hidd el ha piaci alapon működne senkit se zavarna, szponzori pénzekből azt csinál minden csapat amit csak akar, DE a TAO nem szponzori pénz.

Lesek
Olvasó

Nemzetközi top akadémiák nem állami támogatásból működnek

SárgaPárna
Olvasó

De buta sötét vagy…

Artur Doki
Olvasó

Jómúltkor betértünk az egyik pécsi bevásárlóközpontba, az egyik kajáldában kb kéttucat akadémista tömte a búrájába a jóféle pizzát meg burgert sült krumplival,kólával.
Biztos nem jutott bekik a brokkolis csirkéből.
Vagy nem laktak jól vele.

hopehely
Olvasó

10 év, 0 azaz nulla férfi játékos! Csák Magdi boldog?
Indítsatok inkább főző tanfolyamot, vagy háziasszony képzőt!?

SeatGeek
Olvasó

Pongó? Omenaka? Bíró? Krnjajsnki? Kucsora?

B-csoportban is vannak páran pécsi nevelések. Persze a hatékonyság nem ez lenne, de ez az Akadémiai környezet a csarnokkal, bentlakásos intézettel és étteremmel nem 10 éves történet, így nem kell összemosni…

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

Örülök hogy állami pénzből jól tartjuk a szerbeket! ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés