Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rangadóhoz méltó meccsen nyert a DEAC

Több, mint százkilencven pont született a találkozón.

Alba Fehérvár - DEAC 95-102 (25-27, 29-23, 28-28, 13-24)

Bajnokság, 25. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok
V.: Benczur T., Ádám J., dr. Mészáros B.

Alba: Gillon 12, Curry 10/6, Vojvoda 7/3, Davis 18/9, Omenaka -. Cserék: Hearst 20/12, Lukács 9, Balsay 3/3, Markovics 7, Ahmad 9.

DEAC: Moore 10/6, Somogyi 4, Polyák -, Hines 10/3, Tóth 24/3. Cserék: Molnár D. -, Moody 13/3, Guyton 5/3, Drenovac 22/12, Molnár M. 14.

Remek formában látogatott az Alba Fehérvárhoz a Debrecen együttese, amely a legutóbbi hat mérkőzését megnyerte.

Tóth vezérletével rendesen bekezdett a DEAC, pár perc elteltével már 8-2-es vendég előny állt az eredményjelzőn. Davis jó játékával tartotta magát az Alba, de egy újabb jó periódussal megint megléptek a vendégek (10-17). Davis továbbra is az elemében volt, két jó hármast is a helyére küldött, visszajöttek a hazaiak (16-17). Vojvoda triplájával átvette a vezetést a Fehérvár, ami ki is tartott a negyed végéig, ám az utolsó szó a Debrecené volt, pontosabban Moody-é, aki három büntetőt értékesítve visszaszerezte a vendég előnyt. 25-27.

Teljesen kiegyenlített, rangadóhoz méltó mérkőzést játszottak a felek, ráadásul a pontszerzéssel sem akadt különösebb probléma, tizenhárom perc játék után 34-36 állt az eredményjelzőn. Davis és Tóth különcsatája néhol élményszámba ment, egyik fél sem tudott érdemben ellépni a másiktól (41-43). Innen csinált egy 13-7-es futást az Alba, így négypontos előnnyel mehetett a nagyszünetre. 54-50.

Remek energiával kezdte a második félidőt a DEAC, Tóth büntetői és Moody nagy zsákolása után újra egál volt az eredmény. Az egyébként első fehérvári mérkőzésén remekül játszó Gillon büntetői ültek, de Tóthra továbbra sem volt válasz (56-56). Továbbra is kiélezett csata folyt, remek színvonalon – legalábbis a támadóoldalon biztosan (64-64). Sikerült egy kisebb előnyre szert tennie a hazaiaknak, legalábbis az öt pont ezen a meccsen már annak számított, ám Tóth Ádám ezúttal egy triplával jelentkezett. Megint volt egy jobbnak mondható fehérvári periódus, ám újfent tudott reagálni a DEAC, nem tudtak dűlőre jutni a csapatok. 82-78.

Ezúttal a vendégeknek sikerült két jó percet menni, akik Drenovac saroktriplájával átvették a vezetést (82-83). Davis középtávolija a helyére került, majd Molnár Márton fordult be szépen, felváltva vezettek a csapatok, amikor már csak hét perc volt vissza (86-87). Davis volt megint eredményes, ám Hines csak az egyik büntetőjét dobta be, 88-88-nál kezdhették újra elölről a felek. Molnár Márton, majd Ahmad talált a gyűrűbe, aztán az ex-fehérvári Guyton távolija dadogott be. Nem úgy, mint Hearst trojkája, amely csont nélkül talált célba (93-93). Egy jó védekezés után Ahmad zsákolhatott, Kovács Adrián kért időt két perccel a vége előtt (95-93). Hines kiegyenlített, 95-95-ről fordultak az utolsó percre a csapatok. Moody egy óriási hármast süllyesztett el, ezúttal Forray Gábor kért időt. Curry elrontotta a fehérváriak támadását, innen pedig már jól menedzselte az előnyét a Debrecen, amely egy rangadóhoz méltó mérkőzést húzott be. 95-102.

Fotó: hunbasket.hu

87 hozzászólás

87
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
40 Comment threads
47 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
45 Comment authors
BasketballwileyHeindrichandrásRedbid Recent comment authors
Basketball
Vendég
Basketball

Nem hiszem, hogy egy rossz meccs után szabad Curyt hibáztatnod. egész szezonban jól játszott. meg kell vizsgálnunk a menedzsmentet és a coachingot. senki ellen nincs védekezés

Gecse J. Márió
Olvasó

Amúgy Stole helyében erősen elgondolkodnék rajta, hogy közben kéne járni: több DEAC-meccs ne lehessen a tévében, mert Dusán teljesítményét látva gyorsan gyarapodhat a cucikák tábora.

Heindrich
Olvasó

Teljesen megérdemelten nyert a Deac. Az alba megvette sok pénzért Voját és mellé amcsikat. Ha 2 amcsi van már klikkesednek, ennyi pláne. Az alba taktika röviden: hozunk egy irányítót és majd megoldja vagy ad egy aszisztot. Védekezés?

andrás
Olvasó

Tóth Ádám a legnagyobb kedvenc nálunk, top5 magyar játékos és csak jobb lesz.
Drenovac nagy fogás, küzdeniakarásból jeles, kosár iq és stabilitás minden meccsen. Ők a kulcs.

Doki
Olvasó

Kérdezném a szerkesztőt mikor gondolja frissíteni a táblázatot és a következő meccsek időpontját???!!! Köszi!!

Doki
Olvasó

Kíváncsi lennék kit nem érdekel a meccsek időpontjai?!

olaj75
Olvasó

Alba Afrika ha ha ha. Ennyi összevásárolt zsoldost rég láttam. Szegény Dávidon kívül nincs is magyar…..rosszabb mint a sárga g…k

Vulcano
Olvasó

Kihívlak egy kis játékra. Te sorolj Olaj-nevelésű én pedig sorolok Falco-nevelésű játékosokat. Kezdheted is.

Mendez
Olvasó

Ez hatalmas…az olajos gyerek keresi az Albánál meg a Falconál a magyar játékosokat.???
Perlt meg Váradit nem említem mert egyszerűen méltatlan lenne rájuk nézve még csak a gondolat is, hogy bármely olaj neveléssel össze legyenek hasonlítva.
De bátran kijelenthetjük, hogy Lukács Norbert is fényévekkel jobb játékos már most, mint akiket az olaj a fennállása óta fel tudott mutatni.

moldi56
Olvasó

Kár volt belemenni ebbe a vitába,de azért azt mondanám várjál még egy kicsit.Perl és Váradi? Hát olyan hatalmas nagy sikert legfeljebb itthoni mércével értek el.Nálunk az Olajnál valóban nincsennek saját nevelésű sztárjátékosok,de azért csapatjátékban odateszik magukat.

Aranyalba
Olvasó

az a legszarabb, amikor szolnoki, szombathelyi nem kárörvend egy ilyen vereség után, hanem lesajnál bennünket. Az insta kiírás után azt is el tudom képzelni, hogy Currynél nem véletlen volt ez a leszarom játék. Amit 95-93 után leművelt az siralmas volt. Ahmad sem azt hozta amit eddig, de Ő legalább sérülés miatt is lehetett ilyen pocsék. Davis jó meccset játszott, de a végén Ő is felemelte a labdát triplára , majd kiejtette a kezéből. Persze ez lehet csak összeesküvés elmélet, de ezért nem kell posztolgatni a szarul játszó cimbi kirúgása után. Forrai amúgy tényleg tragédia, a végén Curry pályán tartása Gillon… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Közben Körmenden léptek.Már nem Ziga Mravljak az edző.

kapuskiraly
Olvasó

Akkor 5-ből meg is van az első.

Sajka
Olvasó

Fofó megint bukott egy szépet… A fehérváriak türelmét a körmendihez hasonlítanám. Nagyon elnézők az edzők sikertelenségeivel itt is, ott is.

Redbid
Olvasó

Persze jogos amit írsz, és ugyan az Alba meccsén látványosan “csak” az utolsó két percben, Körmenden az utolsó nyolcban nem tudott úrrá lenni a fegyelmezetlenségeken egyik edző sem! Szerintem mindkét helyen azért van így, mert a csapat is ezerrel benne van, hiszen ha láttad az Alba meccset akkor ott is a végén, döntő szituációkban a két időkérés után, a csapat egyáltalán nem azt csinálta amit az edző kért, és olyankor azért úgy elég nehéz! Körmenden pedig, mintha egy “varázsütésre” lett volna teritett betli az egész támadójáték, a fegyelmezetlenségek és koncentrációhiány miatt! Még jó, hogy nem más volt az ellenfél, és… Olvass tovább »

Rózsabimbó
Olvasó

Voja a leggyengébb láncszem ebben az Albában!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jajj, kedveskéim, viszonylag gyors’ kimerült, mekkora kerékkötő volt itt Turner!!! Amióta sikerült őt lepasszolni az Irakliszhoz, csak úgy szárnyal a csapat !!! Nem sokon múlott, hogy meglegyen a 100 DOBOTT pont ! 😉

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Nagy meccs volt, gratulálok a Debrecennek! Minden elismerésem! Remélem Sztole is látta és végre meggyőződött, hogy Tóth Ádi lehetne a válogatott csúcs centere! De beválogathatná Molnár Marcit is nyugodtan! Ők ketten bőven beférnének centerposztra az EB-n! HAJRÁ MAGYAROK!!!

Kováts Imre
Olvasó

Csak nem gondolod, hogy ezt eddig nem tudta Ivkovics?

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Mi a baja velük? Miért nincsenek a virágkosárban? Nem vagyok benfentes, nem tudhatom. Róluk sosem beszélt, legalább is nem hallottam. Kíváncsian várom válaszodat! Köszönöm előre is!

moldi56
Olvasó

Lórántról hallottál gondolom.Nem kell mondanom semmit,úgy is tudja mindenki hogy hatalmas az ellentét közte és Sztojan között.Már évek óta.Tóth Ádám még az Olajnál játszott,amikor egyszer a válogatott összetartásánál sérülésre hívatkozva hazajött.Sztojannak ennyi elég is volt.Én így tudom.Inkább behívja ezt a közepes Karahodcsicsott és a fogalmatlan antitalentum Hortit,mintsem változtatna véleményén.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Köszönöm a választ! Lórántról tudtam. Ezt az Ádám-féle dolgot nem. Én kedvelem Sztolét, de ha ilyen fafejű, akkor orvoshoz kéne fordulnia! Szerintem ez a két debreceni center többet ér, mint a négy válogatott!

moldi56
Olvasó

Biztosan tudta.Előbb lehetne visszafordítani a Tisza folyását,mint megváltoztatni Ivkovics álláspontját.

ICEBEAR
Olvasó

Szegény Ex. Csk! Kezdelek már sajnálni,itt Szolnokon Te voltál a Voja (nagy betúkkel),a CSK , aki mindig mindent megoldott ha a végén szükség volt az extrákra!Ha meg kellett nyerni egy végig kiélezett mérkőzést és nálad volt a labda mindenki nyugodt volt, mert tudta,hogy a csarnok végéből is,de “jön” a trojka!!!!Emlékszem,jó pár évvel ezelőtt nálunk járta a kengurúk és ahogy kijöttél melegíteni erre felemeltek a vendég “b” közepesek (a szemüveges vízisikló és a Benny Hill-es Valkűrök) “Velcome Voja” táblát,akkor gondolom te is emlékszel hova küldted el őket?? Azt mondtad “soha nem mennél Fehérvárra”!!! Változnak az idők,változnak az emberek, így lesz a… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Tökéletes kórképe a helyzetnek, egy dolog hiányzik belőle…, a zsé faktor…, talán még korai volt (csak) azt választania…

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Én is sajnálom Voját, de hát ő választotta… Nem szerencsés a párhuzam, de anno a csúcsra törő Hendlein Roli is -egy meggondolatlan átigazolás után- belesüppedt a fehérvári mocsárba. Még szerencse, hogy ki tudott mászni, aztán fényes szezonokat produkált ismét.

moldi56
Olvasó

Emlékszem rá,így volt.Dzunics volt akkor az Alba edzője,de majd minden csere során lehordta Rolit a sárga földig.Én Vojvoda helyében kezdeményezném a szerződés felbontását és el onnan…mindegy hogy hová,csak ott ne.

moldi56
Olvasó

A tegnapi meccsen az arcára volt írva minden.Az utolsó időkérésnél keserüen csak rázta a fejét.Ez az agyatlan Fofó még csak észre sem vette.

moldi56
Olvasó

Na azért nem fog ő nekünk 30 pontot dobni,ha mégis,akkor a többiek nem fognak.Az Olajnak van az egyik legjobb védekezése a mezőnyben.

makelovenotwar69
Olvasó

Grat Debrecenbe, látványos meccsen nyertek!
Tóth Ádám extra volt, jól érezte magát, triplát is vállalt, nem volt ellenfele. Összeszedetten játszott a Debrecen, Moody is bevállalta a csapatember szerepet.
Az Alba új irányítója rendben van, de hogy valaki az első meccsén már ennyit hisztizzen – hát van arca. Voját nagyon sajnálom, nagyon nincs meg a szerepe, kb úgy érezheti magát, mint Olaszországban.

Ewing
Olvasó

Nem szoktam ekézni Forrayt, az albás dolgok meg tök hidegen hagynak….de basszus, mégis az Alba…komolyabb edzőt érdemelnének. A meccs végi nyilatkozata pedig egyenesen szánalmas volt…

Papika
Olvasó

Amíg ez az ember irányítja Fehérváron,addig hozhatnak bármilyen játékosokat,esélyük sincs semmit nyerni. Kidobott pénz minden fillér amit erre a csapatra költenek.

Vulcano
Olvasó

Én még mindig nem bírom felfogni, hogy az Alba vezetősége mit lát Forrayban. Ilyen kerettel ez a teljesítmény csalódástkeltő. Lehet persze a játkéosokat hibáztatni. De pl Turner a Körmendnél sokkal jobb volt, Vojvoda A Szolnoknál sokkal jobb volt, és Curry pedig nálunk sokkal jobban teljesített. Biztos megérte Turnert elzavarni? Nem Forrayt kellett volna inkább elküldeni? Vojvoda pedig egyre látványosabban nem találja a helyét a csapatban. Nagyon le lett építve. Az amcsik csomószor kihagyják az egész játkéból. Arra pedig, hogy sok a labdaigényes játékos, az volt Forray válasza, hogy akkor kell még egy labdaigényes játékos. Egyszerűen rossz nézni, ami Vojvodával és… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

+1

dball
Olvasó

Aki látta látta, aki nem az bánhatja. Gratula a mieinknek! Igazi rangadót nyertünk, remek találkozó volt, jól dobó ellenféllel szemben. Tóth Ádit elképzelném a válogatottban egy centercserével, elfogultság nélkül. Adriánt most tessék sz@rral dobálni…
Hajrá DEAC!

moldi56
Olvasó

Hát ha Adrián annyira jó edző lenne,nem jött volna össze eddig 8 zakó.Úgyhogy egy kicsit visszafogottabban…

moldi56
Olvasó

Inkább Becskyt kellene istenesíteni.Ő gereblyézte össze ezt a sok minőségi játékost,akikkel megmondom őszintén nem nehéz jól teljesíteni.

Vadkakas
Olvasó

Ezt a politikai hátszél hozta össze. A DEAC most nagy tételben megtámogatott együttes.
Becsky pont jól helyezkedett és úgy tűnik jó kiválasztási rendszer működik a háttérben.
Edző bá még rutintalan, de állítólag szakmailag magasan képzett.
Továbbra is fenntartom: ezzel a kerettel akármelyik edzőnek szégyen a 4.-nél rosszabb hely (kupában és bajnokságban)

Ha a keret marad és sikerül tovabbfejlődni akkor jövőre 1-2 helyre oda kell érni.

Hajrá DEAC!

wiley
Olvasó

Adriánka ettől még ugyanolyan fogalmatlan, mint volt… Továbbra is az a taktika, hogy dobjátok túl az ellenfelet. Védekezés nulla… Ez egy rájátszásban kevés lesz!

makelovenotwar69
Olvasó

Most nem biztos, hogy igazad van. Voját kivették a játékból, nem is játszott annyi időt, amit szokott, mert nem volt tere a pályán.
Nagyjából ugyanez igaz a többi streatballosra, és Ahmadra is: jól levédték őket. Davisnek voltak extra dobásai, sokszor ő hozta vissza a csapatot.
Persze így is kapott a DEAC majdnem 100 pontot, tehát távolról sem tökéletes a védekezésük, de még mindig jobb mint az Albáé 🙂

Wilson
Olvasó

Curry csalja a kosárlabdát, Lukács egyre jobb, Gillon üdítő,ő talán Norbi játékára is jobban hatott. Vojvoda csalódás lenne, de annyira nincs tűzben tartva egész meccsen a kisemberek labdaigénye miatt, hogy csak árnyéka önmagának és nem is várhatjuk tőle, hogy a kínos szitukban majd ezek után hozza az extrát. Fofo úgy nyilatkozik, mint, hogyha bárki/bármi tehetne a vereségről csak ő nem, az hagyján h Curry is egy fos, de ilyen szar védekezéssel mit vár?, mik ezek a folyamatos váltások is teljesen eredménytelenül?, a zónánk lassú körülményes, de a legnagyobb hibájának mégis azt látom, hogy képtelen Vojvodát úgy használni a csapaton belül… Olvass tovább »

Dani
Olvasó

Igazad van. Currynek már a védekezése se extra, mellesleg az agyatlanságáról nem beszélve. Egyszerűen le vagyok döbbenve hogy Forray-nak hogy hogy ezt ilyen hosszasan engedik, Ramirez ilyenkorra repült már pedig ő is hosszasan volt tartva.. Mosolyogva nyilatkozik.. Kaposvári vereség után egy újabb, csak most hazai pályán.. És még így sem tűnik fel senkinek hogy ő a leggyengébb? De maga Fofo is tök beképzeltnek tűnik mosolyog és büszkén sétál egálnál, és meccs után úgy nyilatkozik mintha egy edzőmeccs lett volna, vagy mintha nyertünk volna, vagy mintha alsóházi csapat lennénk és nem ezek a kötelezőek.. Itt elég nagy gond van, de érzésem… Olvass tovább »

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

A Kaposvártól is hazai pályán (Fehérváron) kaptak ki.

Dani
Olvasó

Igazad van, akkor pláne.

Freebulletz
Olvasó

Faszért kellett elküldeni Molnár Marcit és Csorvásival bohóckodni.
Azért Tóth Ádi a könyököst nem száműzte a repertoárból. Moody is mekkora egy színész, vártam, hogy az itolsó hármasánál is hanyattvágja magát, mint egy rossz k.va.

Fofó takarodhatsz, a Vidi is kibaszta Mártont, lehet követni.

Artois
Olvasó

Latom frusztralt vagy, felesleges takarozni ilyen dolgokkal. A vedekezesetek ismet egy forintot nem ert.
A tobbi csak mese habbal.?

Freebulletz
Olvasó

Mellélőttél 🙂 Nem vagyok frusztrált egy sportmeccs miatt, aminek kb. semmi kihatása az életemre, hagyjuk már 😀 Max az itt fröcskölő szájkaratésoknak. De nem véletlenül reklamáltak az amcsik, meg mutatták, hogy Ádi laza könyökössel teremt helyet. Biztos rosszul láttam én is. Ez van, nincs center Fehérváron, Omenakat is be lehetett volna hozni “verekedni”, fárasztani. De a Moody-ra befújt 2 tripla fault is röhej volt. Mindegy nem ezen múlt, jól mondod.
Fofó meg marad szezon végéig tuti, nem fogják kibaszarintani.

Vulcano
Olvasó

“Megpróbálják utolérni a Falco-t és a Szolnokot.”
-Forray Gábor

MAFCdrukker
Olvasó

Úgy látom, a DEAC stábja kezdi megtalálni Moody szerepét a rendszerben. Ma csak 5 mezőnydobást vállalt és 13 pontot szerzett, viszont az utolsó percben dobott egy clutch triplát, majd nem remegett meg a keze a büntetővonalnál, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a meccset. Persze ahhoz, hogy addig még meccsben maradjon a vendégcsapat, az is kellett, hogy másik 5 játékosuk dobjon kétszámjegyűt. Nagy potenciál van ebben a Debrecenben. Az Albában is sokkal több lehetne szerintem, de a fontos meccseken eddig valahogy nem tudják ezt a többletet megvillantani.

Vadkakas
Olvasó

Igen, Moody-t a streetball helyett igyekeznek beépíteni a rendszerbe. Kérdés, hogy a kiváló képességi és a hozzá tartozó egó meddig fogja ezt a szerepet elfogadni.
Moody+Drenovac+Tóta Á még sok győzelmet tudna szállítani.

Hajrá DEAC!

MAFCdrukker
Olvasó

Szerintem itt jön(ne) az edző feladata, hogy ne a játékos szabja meg, hogy ő milyen szerepet szeretne magának. De amúgy is, amíg ezeket a sorsdöntő dobásokat beveri, addig mégiscsak a középpontban marad, hiába nem 30/24-gyel zár. Ha emellé még sikeresek is, ha okos játékos, csak nem elégedetlenkedik.

milanka487
Olvasó

És hogyha Vojvoda visszajött volna az Olajhoz….
Fehérváron csak szenved, de hát a nagy célok…..

makelovenotwar69
Olvasó

Amit kapott a szolnoki szurkolóktól az Alba miatt, furcsa lenne, ha visszamenne valaha. De sokáig az Albában sem kellene maradnia, mert az a játék nem passzol az ő stílusához, az amcsik elveszik előle a labdát, ő pedig szenved.
Megy a Falcoba? 🙂
Vagy Debrecenbe? 🙂

milanka487
Olvasó

Nem, arra gondolok, hanem arra hogyha nyáron jött volna vissza!
Óriási csalódás volt, de szerintem már ő is megbánta!

moldi56
Olvasó

Szerintem is így van,ahogy mondod.Az az igazság,ha esetleg ide akarna visszatérni (amit kétlek),már ő nem illene bele a mostani Olajba.Potocnik kialakította azt a stílust amibe már más nem nagyon fér bele és így van jól ahogy az ábra mutatja.Megmondom őszintén meglepett,hogy Kaposváron még csak nem is nevezte be az új fiút,bár valószínű megvan ennek az oka.

moldi56
Olvasó

Juhos viszont szárnyal…

Rózsabimbó
Olvasó

Barcelonába, jól ellesznek Hangával a kispadon!

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Hajrá Fofó, maradj kérlek, Falco és az Olaj szurkolok is örülnek neked!
Voja a válogatottban remekelt, Albában nem megy neki. Nincs itt edző felelőssége?

Tóth Ádám pedig hogy nem válogatott, ugye Ivkoviccc

Zsarkov
Olvasó

Just do it Fofó…, jó úton jársz, a vereség benne van a játékban…, szerdán érkezik egy újabb cumi! 🙂
Ami pozitívum, hogy a 3 hét alatt legalább a védekezést sikerült összerakni ?
Vojcinak kezd derengeni, hogy hova került…, hosszú támadasok mennek el úgy, hogy labdához se ér…

Mendez
Olvasó

Vojci belenyúlt rendesen ezzel az Albával.
Ha eddig nem volt elég streetball légiós még igazoltak gyorsan kettőt.
Momentuma sem volt ma mellettük.

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Már csak 2 év 🙂

Csippa
Olvasó

Fofónak még idő kell, ahogy mondta. még arra sem jött rá, h nincs szerb a csapatában, minden időkérésnél megy a hájde, hájde :)))))

donnarumma
Olvasó

Vojának a 2. felidőben nem jutott labda..
Ezt az arzenált egy klasszis edző….
Gratulálok a Deac nak

Pbask
Olvasó

Szegény Voja csak vergődik :/
Mondhatjuk hogy Olaszországban kicsit leépitették,de akkor most hatványozottan igaz.. Válogatottba is első 2 meccsen alig ment neki,aztán szerencsére utána abban a közegben ki tudott virágozni.

És ujra vissza.. 7/3. Méltatlan.

Ember esze megáll basszus, hogy amcsik eldobálgatnak maguk között, aztán ha ki van szorulva oda basszák Vojának,hogy van 2 másodperced,kezdj valamit a sarokban..

Gecse J. Márió
Olvasó

Van ennyi szabad edző a piacon!? (Zsiga, Dzunics, Fofó helyére). Utóbbi esetén természetesen költői a kérdés, hisz mint tudjuk, nagyon jó ember. 🙂

törrögszultán
Olvasó

Száz szónak is egy a vége: Forraynak, menni kéne!!!

Dani
Olvasó

Úgy se fog, mosolyogva nyilatkozott, minden rendben szerinte. Végülis most buktunk hazai pályán.. Semmi baj, biztos simon is így látja.. Ez az edző.. Bár maradt volna Kecskeméten

FalcoParádé
Olvasó

Fofó!
Hogy is mondtad? 5/5 hozzátok?!
Ott vagytok nagyon a szeren. ???
Ha hazamész gyere fel írogatni
BB1-re ahogy szoktál!
Védd meg magad hisz még a Bajnokság elején vagyunk nem álltatok össze.
Kell még idő…… ???
Meg a Voja is fáradt mert kihajtotta magát a válogatottban.

hp12
Olvasó

Itt a vég Forray ! Hallgatom a nyilatkozatot az is szánalom. Tűnés !

Pablo Escobar
Olvasó

Ivko fiam a két kecskeméti bohócot lecserelhetned a két debreceni centerre Hajra Magyarország ??????????????????❤️❤️❤️

Praenoricum
Olvasó

Meccs közben azért nem tudtam nem elfelejteni, hogy ez a Tóth Ádám nem fért be a válogatottba. Gondolom nincs formában… 24 pont 34 val +20

Pbask
Olvasó

Sérült + nem jó ember 😀

Praenoricum
Olvasó

Szerintem ebből mindkettő illik arra is, aki nem válogatta be.

Vadkakas
Olvasó

Azt hiszem ez így most pont rendben van.
Ma jól meccselt edzőbá! Tóth Á. és Drenovac mérkőzések óta klasszis!

Hajrá DEAC!

Kiskokas
Olvasó

Jó kis amcsi kosárlabda volt.

Kiskokas
Olvasó

Tóth Ádi bika Molnár is extra volt most.

khezy
Olvasó

Grautálok a DEAC-nak , egy élvezetes jó meccs volt ( nem sok védekezéssel ) , Albánál , már most jobban nézett ki a játék az új emberekkel , viszont még mindig az edző a leggyengébb láncszem , Adrián lemeccselte Fofot. Center poszton az Alba nagyon gyenge… lehet , hogy ott kellett volna erősíteni.
Curry egész meccs alatt nem volt jó ,de a végére teljesen szétesett és el is ment rajta a meccs.

Suns
Olvasó

Forray Gábor: Nem tartom rossznak a sorsolásunkat, mind az öt meccsen lesz esélyünk nyerni.
Megpróbálják utolérni a Falcót és a Szolnokot.

Nyilván 🙂

hp12
Olvasó

Megvan az első 😉

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Volt esélyük. 🙂 vagy nyernek vagy nem

Artur Doki
Olvasó

“Ha a védekezésünket rendbe tudjuk tenni, akkor mind az öt meccsen lesz esélyünk győzni”

Őöő,majdnem sikerült,csak az a fránya szinkron
100 felett kaptak hazai pályán.
Nem volt együtt a keret,nem sikerült még beilleszkednie az irányitonak,blabla

Pbask
Olvasó

enbíjé.
Curryre se ismerek rá,mikor lett ekkora agyatlan.
Kéne edző,aki gatyába rázza az amcsikat,mert amugy nem lennének rosszak, páran jó védekező játékosok, extrán,mégis szarnak bele és tolják ezt a streetball dolgot.

Viszont Lukács Norbi nem semmi játékos, nagyon jól védekezik, és iszonyat gyors a korosztályához képest,ahogy tud sprintelni.
A blokkja nagyon extra volt.

Dani
Olvasó

Forray gyenge edző.. De currynél nem az első hogy kritikus pillanatban eladja.. Szolnoki meccs végén is pl stb. 2pontal vezetünk nálunk a labda, nem védve forrayt. Mellesleg most nála ragad le a labda

Wilson
Olvasó

Az még a kisebb gond, hogy eladja de utána rajta kívül mindenki sprintel hátra védekezni csak éppen ő nem, mire a bekapott kosárnál méltóztatott magát félpályáig elvonszolni!
Remélem most is posztol instagramon, mint ahogy Turner elküldésénél tette ez a bánatmadár!

Dani
Olvasó

Ja láttam. Igaza van pbask-nak valóban a falcoban stabilabb volt de ott se egy hú de extra,talán valami 12 pontos átlag. De igen szóval laza, beleszarok stílus stb.. Nem beszélve arról hogy elég agyatlanul játszik, míg az új irányító és hearst oda tette magát. Rappernek jobb lenne lehet, ahogy láttam instán a posztjait.

Pbask
Olvasó

Védekezésben nagyon extra volt,támadásban pedig nem önzözött,de ha kell,bedobta,nem volt egy nagy pontátlaga,de bármikor elfogadnám újra. Ezt a szerepet hiányolom a csapatodból neki.

Artois
Olvasó

Ahogy Curry atdobta a vegen a gyurut, az mindent elmond az Alba meccserol. Meg a szezonjarol is mondjuk.?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés