Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ralf Martinez hivatalosan is az Egis Körmend játékosa

Visszatért a piros-feketékhez.:

:

A korábban a Budapesti Honvédban nevelkedő, majd az előző két szezonból másfelet már a vasi piros-feketéknél eltöltő és az élvonalban bemutatkozó, aztán az előző fél szezonban a PVSK-VEOLIA színeiben játszó korábbi 3×3-as U18-as Európa-bajnok bedobó, a 2000-es születésű Ralf Martinez visszatér az Egis Körmendhez és jelenleg is azért küzd, hogy stabil tagjává váljon Antonis Konsztantinidesz gárdájának az A-csoportban – tájékoztat a játékos ügynöksége, az ICT Europe.

fotó: Egis Körmend Facebook

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
SzhelYMarillionSárgaPárnaKendeffy Botondpiros710321 Recent comment authors
KovàcsIstvàn
Olvasó

Már csak ez a csöves hiányzott volna a tavalyi ZTE-ből!!!

PolgármesterÚr
Olvasó

Megfogtuk az Isten lábát! Remek igazolás, ennél már csak a tegnapi ellenfél volt komolyabb Güssingben! Haleluja emberek!!!!!

Redbid
Olvasó

Sárgaságom, 1 éve még azon röhögtetek, mekkora parádét levertetek itt heteken át, hogy mekkora játékos, és megint micsoda lúzer az MTE mert otthagyja őket, most meg azon röhögtök, hogy újra itt van? Pedig állítólag már tavaly a Zetébe igazolt 🙂 🙂 🙂 Mondjuk nálatok ezt lehet szokványosnak nevezni, hiszen Gumi is így járt! Míg itt volt addig “nőverő alkoholista” jelzővel illettétek, most, hogy a metropoliszban van, most utánpótlás szakember. 🙂 De még mindig van bőr a pofátokon! Az osztrák második liga élcsapata (ha jól tudom bajnoka) pedig teljesen jó ellenfél volt a gyakorlásra így a Göcsej kupa előtt közvetlenül! De… Olvass tovább »

PolgármesterÚr
Olvasó

Ma legalább egy létező és nem u19-és csapat ellen fogunk játszani valós parketton, örülsz?
Ez már talán fogja szolgálni a felkészülést…ha a hazai pályát még eddig ki sem próbálhatta szerencsétlen csapat…..
Jár a keksz, hősiesen védelmezel!

SárgaPárna
Olvasó

Kérdezd meg a kopact, hogy megvannak-e még a fotók, amiket Martinez úr bucsublija után készített és ezzel megakadályozta a ZTE-be való igazolást?

piros710321
Olvasó

Elfelejtettél átlépni párna? Lassan már nem is tudod, melyik névvel vagy bejelentkezve! Szánalmas buzi kis pöcs vagy!

Kendeffy Botond
Olvasó

Osztja a csontot az identitásai között. Érdemes megnézni, hogy egy orvosi/pszichiátriai tankönyvben, hogy mi is pontos leírása annak, akinek több személyisége van.

Marillion
Olvasó

Honnan tudod hogy egy kis buzi pöcs? Neked sikerült màr valamikor össze futni vele? Velem nem mer talàlkozni…Pedig Szombathelyi vagyok és Falco szúrkoló nem ellenség..Vajon miért kerül …bujkàl?

SárgaPárna
Olvasó

PolgármesterÚr!
Ne foglalkozzon velük, nincs annál viccesebb, amikor 10 percen belül a tébolyult három csicskája jelenik meg azzal vádolva bárkit, hogy váltogatja a nickjét.
PolgármesterÚr! Nagyon örülök, hogy itt van Ön is, nem nekem szombathelyiként kell egyedül felhívnom a figyelmet arra, ami Körmend megy.

SzhelY
Olvasó

Te gyökér magaddal vitatkizol fotelnyuszi

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés