Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rakics továbbra is Magyarországon folytatja?

Úgy tudjuk, a hátvéd közel áll ahhoz, hogy hosszabbítson Jászberényben.:

:

A BB1.hu információi szerint jó esély van arra, hogy a 2019/20-as szezonban is a magyar élvonalban folytatja pályafutását Miljan Rakics. Úgy tudjuk, a szerb-magyar kosaras közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa szerződését a Jászberényi KSE csapatával.

A 33 éves hátvéd a legutóbbi szezonban 33 bajnokin 30.8 perc alatt 9.5 pontot, 4.4 lepattanót és 3.8 gólpasszt átlagolt a kék-fehéreknél.

Rakics a 2012–2013-as idényben érkezett hazánkba, korábban megfordult Szolnokon, Kecskeméten és a Falcóban is. Kétszer nyert bajnokságot és kétszer Magyar Kupát.


Nyári játékosmozgás a Jászberényi KSE csapatánál:

Érkezett/érkezhet: Mészáros Máté (KTE-Duna Aszfalt).

Maradnak: Ruják Bence, Aleksa Brbaklic, Miljan Rakics (?), Fekete Viktor (?), Szigedi Bence (?), Nikola Lazics (edző).

Távozott/távozhat: Damier Pitts (?), Orlando Coleman (?), Nemanja Alekszandrov (?), Djordje Pantelics (?), Remon Nelson (már szezon közben távozott, ?), Kerpel-Fronius Balázs (Naturtex-SZTE-Szedeák), Czirbus József (HOYA-Veszprém), Cseh György (visszavonult).

Fotó: Gémesi Balázs

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
PöttyKPSVRKKAramisBozicHeindrich Recent comment authors
Pötty
Olvasó

Kedves Mindenki! Szeretném a Miljan-nal kapcsolatos tévhiteket eloszlatni. Miljan NEM BETEG, semmilyen asztmatikus betegsége nincs. Az “infúzió” szóval úgy dobálózni, ahogy azt többen is tettétek, elég nagy bátorságra vall, a szurkoló-játékos közötti barátságot pedig számomra erősen megkérdőjelezi. Egy ilyen kijelentésnek nagy hírértéke lehet, ami a játékost nem biztos, hogy a legjobb színben tünteti fel, és hátrányba helyezheti. Szóval kérlek titeket, legközelebb hiteles forrásból szerezzetek információt, ha már mindenképp szeretnétek egy cikkhez hozzászólni! Szabolcs, ha Miljan tényleg a kedvenc játékosod – ahogy azt a feleségének is megírtad üzenetben – akkor annyi lenne a minimum, hogy vagy törlöd azt itteni bejegyzésedet, vagy… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

+

Heindrich
Olvasó

Nem tudja valaki hogy Rakics a falkoval hány Magyar Kupát nyert?

Bozic
Olvasó

Annyit, amennyi nővel volt testi kontaktusod! 😉

Aramis
Vendég
Aramis

Nem tudja valaki, hogy a szolnok hány söprűt kapott idén?

gulyasszabolcs00
Olvasó

BB1! Azért mostmár érdekelne engem, hogy ez az infó honnan van, mert még maga Rakic sem tud erről!? Semmilyen ajánlatot nem kapott a Jászberénytől.
Az előttem szólónak igaza van, imádom, szeretem Miljant. ??De most eljött a váltás ideje, egyszerűen a betegsége miatt nem bír már úgy teljesíteni mint régen. Minden meccsre infúzióról beesni nem lehet.

KPSVRKK
Olvasó

Mi a baja? Az infúzió csak költői túlzás?

NCs
Olvasó

Nem,nem túlzás.. 🙁 sajnos eleg sok meccs elott kellet infúzióra mennie az asztmája miatt. Ennek ellenere azt mondom hogy Miljan egyenlő Jászberennyel. Nem rajta múlik a maradas. O imadja a varosunk. En szeretnem h maradj Brate 🙂 ( sokatbeszelunk szemelyesen.. nagyon nagyon jó baratunk 🙂 )

KPSVRKK
Olvasó

Nem a hosszú élet záloga ennyire határértéken élni.
Nehéz lehet, sajnálom.

jaszberenyikse
Olvasó

Semmi gond nem lenne ezzel, ha lenne egy jó magyar cseréje és csak 20-25 percet kéne játszania. Sajnos nálunk ilyen nincs.
Nagyon sokat köszönhetünk Miljannak de már nem a régi. Lassú és túl kiszámítható a játéka. Egy gyors ami 2-essel sokkal előbbre lennénk.

Lajos
Olvasó

Elég gyenge lesz ez a Berény…

NCs
Olvasó

Maradj itthon Keresztapa ♡ 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés