Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rakics: Kicsivel több tiszteletet érdemeltem volna Jászberényben

Jelenleg egy szerb másodosztályú csapatnál edz.:

:

A sikeres szezon után távozott a Jászberényből Miljan Rakics. A szerb-magyar kosaras 2012–2013-as idényben érkezett hazánkba, korábban megfordult Szolnokon, Kecskeméten és a Falcóban is. Kétszer nyert bajnokságot és kétszer Magyar Kupát.

A BB1.hu-nak elmondta, hogy Jászberényben otthonra lelt, így csalódásként élte át, hogy a klub nem hosszabbított vele a tavalyi szezon után, amelyben történelmi sikert ért el az együttes.

– Jelenleg egy szerb másodosztályú csapatnál edzek és úgy néz ki, hogy pályára is lépek a szezonban, amennyiben nem kapok más, jobb ajánlatot. Jászberényben nagyon jól éreztem magam, a családommal ott volt az otthonunk, a gyermekeim ott jártak óvodába. A feleségemmel a harmadik babánkat tervezzük, így csak az az opció volt számunkra, hogy maradunk. Szerettünk ott élni, a csapat is remek szezont futott a tavalyi szezonban, én is minden mérkőzésen a pályára léptem. Hiába voltak ajánlataim máshonnan, éppen az előbb említett okok miatt kockáztattam és nem fogadtam el őket.

Számomra nem volt más alternatíva. De sajnos ilyen az élsport, az edző nem számított rám többet, nekem pedig mennem kellett. Kicsit szomorú vagyok, mert sok évet húztam le ott, mindent beleadtam és egy kicsivel több tiszteletet szerintem megérdemeltem volna. Ettől függetlenül természetesen nincs bennem harag, szép emlékekkel gondolok vissza

 

– nyilatkozta Rakics honlapunknak.

Fotó: Gémesi Balázs

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
moldi56KIMI1011Tomika2Vidorkarijaszberenyikse Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Nekem már akkor is tetszett amikor az Olajban játszott Vojával és Wittmannal.Ha rajtam múlt volna én megtartottam volna,de azt hiszem akkor jött valami légiós szabály és ő létszám fölötti lett.Kár érte.

KIMI1011
Olvasó

Maximális Respect Rakics részére! A hozzáállása előtt kalapot kell emelnünk, és nem elfelejteni, amikor még infúzió után is pályára lépett. Nem tartom fair eljárásnak, akkor sem, ha nem tudták kit igazoljanak. Nem ezt érdemelte, és elnézve a csapatot nyugodtan elfért volna. Pitts-et is sajnálom, hogy nem tudtuk megfizetni! Sopron örülhet neki. 🙂

Vidorkari
Olvasó

Nagyon komoly mezőnymunkát tett le az asztalra és mindig tudott tolni a csapat szekerén, amikor bajban voltak. Ráadásul minden meccsen ott volt.

Vidorkari
Olvasó

Ha elég ideje lesz a Lazicsnak, tönkre is teszi a csapatot. Idén kinéz a play out rendesen.

Bajuszkiraly
Olvasó

LEJÁRT LEMEZ-a Berény leggyengébb légiósa volt tavaly.

Zvezda
Olvasó

Lehet, de akkor talán meg lehetett volna mondani neki időben, figyelj itt nem kapsz szerződést. Talán akkor más csapathoz elmehetett volna.
Szerinted?

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ez így van, de gondolom a klub sem tudta akkor még, hogy tálal-e jobb alternatívát. A játékosok azzal, hogy itt jatszanak, ezt vállalják. Örüljön neki, hogy ennyi ideig fix helye volt. Mások évente viszik a családjukat másik országba. Ha elég jó lett volna és kínáltak volna neki máshol jóval komoly szerződést, akkor ment volna valószínűleg magától…

jaszberenyikse
Olvasó

Ez igaz de nagyon sokat köszönhetünk neki, rengeteg szép pillanatot okozott nekünk az évek során és ezért rohadtul nem érdemelte meg azt, ahogy Lazics és az egész vezetőség bánt vele a nyár során.

Vidorkari
Olvasó

Te sem értesz sokat a kosárlabdához, igaz? Csak a statisztikát látod.

ballislife
Olvasó

Mondjuk a Miller gyerek helyett simán maradhatott volna

jb17
Olvasó

Egyetértek!

KPSVRKK
Olvasó

Sok csapat keretébe be fért volna…

jb17
Olvasó

Én is szívesen elnéztem volna még a játékát nálunk! És nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok ☹️

Gábor
Olvasó

Majd jövőre (vagy még az idén) lesz új edző és akkor mehetsz vissza!? sajnálom nagyon!

jb17
Olvasó

☹️

Megmondo
Olvasó

Sajnalom

balldontlie
Olvasó

Családosként élte meg? Végülis három gyerek az három gyerek…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés