Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Rajt-cél győzelmet aratott Fehérváron a Szolnok

Végig futott az eredmény után az Alba.

Alba Fehérvár - Szolnoki Olajbányász 70-85 (14-20, 19-21, 14-18, 23-26)

Bajnokság, 1. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok
V.: Földházi T., Praksch P., Győrfy R.

Alba: Gillon 13/3, Curry 2, Vojvoda 6, Davis 13/3, Omenaka 9. Cserék: Hearst 16/12, Lukács 3/3, Markovics 4, Csorvási 4.

Szolnok: Warner 13, Rudner 3/3, Kovács -, Subotic 22/3, Cakarun 16. Cserék: Pongó 5/3, Badzim 14/6, Frank -, Zsíros -, Juhos 8, Taiwo 4.

Nagy rangadóval indult a szerdai játéknap, ahol az Alba Fehérvárhoz látogatott a négy meccs óta veretlen Szolnoki Olajbányász. A hazaiaknál a csapat centere, Ahmad hiányzott, míg a vendégeknél egyelőre Gibson bemutatkozása váratott magára, mivel egy kellemetlen hátizom-húzódás miatt nem tudta vállalni a játékot.

Egy elhibázott Davis triplával indult a mérkőzés, majd Curry lopta el a labdát Rudnertől a félpályánál, amiből Gillon dobhatott két büntetőt. Az első vendég kosarat Subotic szerezte, majd a magasember egy nagy blokkot is kiosztott, Cakarun pedig köszönte szépen a lehetőséget a túloldalon (2-4). Ami a ponttermelést illeti, nem indultak be rögtön az elején a felek, négy perc játék után 7-7 állt az eredményjelzőn. A negyed derekán mindkét együttesben beszálltak a cserék a meccsbe, ami a vendégeknél sült el jobban, Taiwo és Badzim összjátéka után előbbi maradt üresen és zsákolhatott, ezzel pedig ellépett néggyel a Szolnok, ez pedig a találkozó addigi legnagyobb különbségét jelentette (9-13). A már megszokott módon remekül védekezett az Olajbányász, amivel kisebb előnybe is került a negyed végére, de a sok ki nem kényszerített eladott labda miatt továbbra is meccsben volt az Alba. 14-20.

Hearst saroktriplájával hamar feljött háromra is a Fehérvár, de a piros-feketék rendre jól léptek be a festékbe, ahonnan könnyűszerrel fejezték be az akciókat (19-26). Omenaka és Davis lendületes és néhol látványos játékával feljött egyre az Alba, de Taiwo zsákolása után időt kellett kérnie Forray Gábornak (27-30). Ehhez képest az Olajbányásznak sikerült jobban visszajönni a kisebb szünetről, Pongó triplája után újra időt kért a hazaiak vezetőedzője (29-35). Ez sem hatotta meg a vendégeket, akik kétszámjegyű különbségre tettek szert a nagyszünet előtt, amin Vojvoda kozmetikázott a végén. 33-41.

Két elhibázott támadás után Cakarun belépésének köszönhetően tizenegy lett közte, ami Badzim szép dobása után tovább nőtt (33-46). Forray Gábor időkérése sem hozott változást, kezdett az Alba fölé nőni a Szolnok, amely magabiztosan őrizte a tíz pont körüli előnyét (38-50). Az Olajbányász továbbra is remekül bizonyította, hogy miért tartják az egyik legjobban védekező csapatnak, miközben az ekkorra 5-15-ös gólpasszarány arról is árulkodott, hogy a támadóoldalon is feltalálja magát az együttes, sőt. A záró játékrészre úgy fordultak rá a felek, hogy hatalmas változtatásra lett volna szüksége az Albának a fordításhoz. 47-59.

Juhos, Markovics, majd Subotic kosaraival indult az utolsó negyed, végig a vendégek akarata érvényesült (49-63). Juhos megint teljesen üresen kaphatta a labdát a festékben, Forray Gábor mínusz tizenhatnál kért ki egy újabb időt. Egy 8-2-es futással feljött tízre a Fehérvár, ezúttal Gasper Potocnik hívta magához az övéit (57-67). Cakarun labdája becsorgott, míg Hearst visszalépős triplája csont nélkül hullott be, hosszú idő után újra bejött tíz alá az Alba (60-69). Badzim a sarokból hűtötte le a kedélyeket, majd Cakarun harcolt ki egy sportszerűtlent, ami gyakorlatilag el is döntötte a találkozó végkimenetelét négy perccel a vége előtt (60-74). Hiába próbálkozott a Fehérvár, innen már nem volt visszaút, szinte végig vezetve húzta be a rangadót a Szolnok. 70-85.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

86 hozzászólás

86
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
53 Comment threads
33 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
52 Comment authors
RózsabimbóAranyalbaRedbidSzimbaRouge Recent comment authors
moldi56
Olvasó

A BB1 nem kapkodja el a táblázat frissitését.Mert tudtommal most már mi vagyunk az 1.helyen.

Olajheart2
Olvasó

De szép reggel!!! Ma különösen finom volt a kávém a piros-fekete bögrémből ❤? hajrá OLAJ

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem szeretem a kávét, de EGÉSZSÉGEDRE ! 😉

Olajheart2
Olvasó

Köszönöm szépen ?

Aranyalba
Olvasó

Ekkora bírói csalást már régen láttam. Minimum 10 ponttal jobbak voltunk, erre kikaptunk 15-tel. Támadásban győnyörűen folyt a labda, szétvédekeztük az ellenfél centereit, alig tudtak a gyűrűbe találni. De ez nem is csoda, hiszen az edzőnk már a meccs előtt 2 esszét írt az ellenfélről. Aztán palánk alatt meg is fogtuk Őket, egyszer sem sétált be Juhos, Cakarun a kemény védő mellett egy üres ziccerre. És erre jönnek a bírók. Ez még annál is nagyobb csalás volt, mint amikor a DEAC 5 légióssal volt a pályán. Amúgy nem tudom belátja-e ez a szakvezetés , hogy Forrai és a csapat között… Olvass tovább »

kapuskiraly
Olvasó

Pedig még az is megtörtént, hogy az Olaj egyszerre lehozta mind az öt játékosát és az Alba +2-t hozhatott be, tehát 7 a 0 ellen támadtak a hazaiak mégis a ziccert se dobták be mert vagy lépéshiba volt, vagy kétszer indulás, de volt szándékos sportszerűtlen támadófault is.

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Következő 2 hétben ezt olvasni fogjuk: Forray-t Ivkovic váltja az Alba edzői posztján!?

Szimba
Olvasó

Forray bye-bye

Zsarkov
Olvasó

Az eddigi sikerek legfőbb letéteményese Potocnik…, megszállott, munkamániás az ember, vasfegyelmet tart és a legkisebb kilengés mellett sem megy el szó nélkül…, Subotic és Cakarun ugyanez a mentalitás, embertelen, amit minden egyes edzésen letesznek az asztalra, ezért hitelesek és a múltjuk miatt, a többiek felnéznek rájuk, vakon követik őket…, most két Milonk is van

Rouge
Olvasó

Innentől kezdve az a kérdés,
hogy a legjobban védekező CSAPAT megnyerheti-e a bajnokságot
a kvázi magyar válogatott előtt?

Vagy másképp kérdezve:
a szakma vagy a pénz?

A tradíció vagy a nagyarcú divatok?

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Ui: ez a Gibson gyerek nagy spíler lehet
ha így dugdossuk a falco elől…

Redbid
Olvasó

“Szakma vagy a pénz” hát mennyire vagy te tisztában az ottani dolgokkal? 🙂

Én úgy tudom a Szolnoki Sportcentrum (több egyesülettel egyetemben) a magyar sport megerősítése címszó alatt éppen most kapott kormányzati támogatást, csekély 123milla formájában!
Legalábbis a Szalay polgármester és Deutsch T. urak által tartott sajtótájékoztatón ez hangzott el!

Azt, hogy ki a többi kedvezményezett azt nem tudom, de ez ott akár meg is alapozhatta a jókedvet 🙂
Persze szigorúan “szakmaialg” 🙂

Mondjuk az már egy más kérdés, hogy ezt most pont ebben az időszakban kellett e ….

Bezse
Olvasó

Alba kb olyan erős mint a kapos. Egymással szoros meccsek, olajtól mindkettő 15vel kap ki. Csak a budget különböző.

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Lassan felkészülhet a kispadra a nagy válogatott mágus. ?

Redbid
Olvasó

És akkor lassan az is kiderül, hogy hogyan dolgozták át a szerződését, mert ugye a régi szerint nem ülhetett le kispadra.
Lásd. kaposvári vállalásával kapcsolatos történések!

Hát kíváncsi leszek 🙂

Nanate
Olvasó

Sziasztok! A Fehèrvári szurkoló társaimnak mondom,hogy ne szidjátok Voját! A legtöbb pont átlaga szerintem nálatok, mèg mindig neki van! De minden pontot nem dobhat ès minden meccset nem hozhat! Jobban járna,ha vissza jönne hozzánk! Hajrá Olaj!

Wilson
Olvasó

Van aki szidta Voját? (nem tudom nem olvastam végig a kommenteket)
Én személy szerint inkább sajnálom, hogy leépítünk egy válogatott klasszist. 🙁

makelovenotwar69
Olvasó

Hűű, ehhez csak gratulálni lehet az Olajnak: játékosnak, szakmai stábnak egyaránt.
Brutálisan egyben lehetett a csapat, ha az Albát így megbénították.
Ezen kívül okosan játszhattak, hiszen a korábbi meccseken sok tripla dobásokkal operáltak, most viszont zseniálisan megérezték, hogy a festéket uralni tudják.
Kell a kosárlabdához ész is, ugyebár?! Ez nem volt meg a hazaiaknál – valószínűleg.
Voját kimondottan sajnálom, ő nem ilyen csapatba való…

Csabcsi
Olvasó

Olvasnék már egy jó kis fofó elemzést!?
Nagyon nagy neki ez a kabát…

Csippa
Olvasó

Iskola munka volt, egyik csapat tudja, h kell használni a váltásos védekezést, másiknak csak az első lépés van meg…

EGYPAKSI
Olvasó

Dzunics kiégett???? Vagy, hogy látod?

Csippa
Olvasó

Leirtam Nálatok 🙂

Csippa
Olvasó

Egyébként én örülnék, ha nem, ez a sok edzőcsere sem tesz jót a bajnokságnak, tavaly is brutál volt…

nazol
Olvasó

A francba… Az a baj, hogy kezdem elhinni, hogy idén döntőt játszunk. És ha az ember idő előtt elhiszi, az sosem vezet jóra.
Köszönöm srácok, hogy igazi csapat vagytok, gratulálok nektek! De könyörgöm, ti még ne higgyétek el! Tovább!
Hajrá Olaj!

José "Gyilkos" Mendez
Olvasó

Forray Gábor: – A legutóbbi mérkőzéshez hasonlóan voltak jó periódusaink, de a kritikus pillanatokban olyan akciókat nem sikerült levédenünk, amiket megbeszéltünk előzetesen, ám az Olaj jól kivitelezte őket – mindenki úgy támad, ahogy hagyják neki. Összességében megérdemeltük a vereséget, ami miatt mérges vagyok, hogy amikor nekünk kellett volna gyors indítással közelebb kerülni az ellenfélhez, kiejtettük a labdát és kontrát kaptunk. Mostanság többször fordul elő, hogy valami közbejön, és büntet az ellenfél, akár dudaszós kosárral, ami demoralizáló. Egy-két játékosunk feladta a mérkőzést, ez nem megengedhető egy másodpercre sem. Együtt másztunk bele a gödörbe, együtt is kell kijönnünk onnan. Az edző a… Olvass tovább »

nazol
Olvasó

“… ezt gyorsan elfelejtjük, és készülünk a folytatásra.”
Ez az ‘bazmeg! Imádlak Pótkocsi! Alázattal, munkával, csapatként.
Hajrá Olaj!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

A remek, acélos szolnoki védekezés nem csak minket bénított le a múlt héten, az Albának is szinte feltörhetetlennek bizonyult! Megkérdőjelezhetetlen lett a MOL győzelme, őszintén gratulálok! Az Albában csak a mi Vojánkat sajnálom, egyre színtelenebbre szürkül, nem találja a helyét, erőltetett, kikínlódott dobásszerűségekkel operál, rossz nézni! Szolnokon király volt, övé volt a világ, megbecsülték, szerették, vezéregyéniség lehetett! Fehérváron lassan egy “senki”. És ezt könnyezve mondom ki! Nem is értem, miért nem Szolnokra ment vissza? Biztos ott is megkapta volna az áhított zsét!

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Az asszonya miatt, plusz egy évvel hosszabb szerződés.

Zsarkov
Olvasó

Van olyan, hogy nem számít egy játékos teljesítményénél, hogy milyen a közeg és a csapattársak, minden körülmények között képes jól teljesíteni, lásd Filipovityot és van, akinek szüksége van az elismerésre, a visszajelzésekre, a feltétlen bizalomra…, Vojvoda ilyen…, komolyan mondom, hogy màr a Deac meccs utolsó időkérésénél megsajnàltam, mert ezt a méltatlan helyzetet nem érdemli meg

Rózsabimbó
Olvasó

Cherchez la femme

Artur Doki
Olvasó

Tegnap olvasván a beharangozókat két dolog jutott eszembe:
Fofó újabb pársorosa kapcsán biztos voltam az újabb fehérvári pipában,valamint a Falco-Ase esetében is bejött a megérzésem,hogy nyerhetünk( nincs Bruinsma illetve nálunk kikerül a fék a csapatból,shep)

Szép nap…

PajtiBá
Olvasó

Fofó alig egy hete azt mondta 5-ből 5 meccset nyernek. Eddig kettőből semmi, valahogy nem jön ki a matek. Talán arra gondolhatott, hogy 5 meccsből 5 pontot fognak szerezni…

Jockey Ewing
Olvasó

Ez egy szép nap ! Kikapott a kompótnak meg a filkó!!! De lehet a bébiközép ki szurkolta volna! De akkor mi is ott lettünk volna sok a volna! CSAK AZ OLAJ!!!

törrögszultán
Olvasó

Simon Balázs, Balássi, Forray! A megmaradt szurkolók arra kérnék benneteket, rakjátok ki orcáitokat a Face nyilvánossága elé, mondjátok el, milyen szakmai munka folyik a klubnál( szakmaiság, ugyan, dilettánsok gyülekezete!), miért juttattátok ide a klubbot?
Mindezek után pedig álljatok fel és húzzatok el jó messzire a Fehérvári kosárlabda életből, ELÉG VOLT BELŐLETEK!! BŰNÖSÖK VAGYTOK!
Nem látjátok, vagy nem akarjátok látni mit műveltek?! Szemét banda, BOTRÁNY!!
TAKARODJATOK!

DE BOTRÁNY AZ IS, AHOGY A JÁTÉKOSOK LESZARJÁK A MECCSEKET… Igaz, Luka Markovics, Csorvási Milán, Vojvoda Dávid, no és az amcsik!
Jöjjön vissza a spanyol vonal, és Dávid Kornél!

Józsipapa
Olvasó

Amikor a meccs vége előtt egy zsákolásnál le akarta a gyűrű fölött törni a zsákoló kezét.
A bírók be is fújták a sportszerűtnent

Artois
Olvasó

Belett fuzve az oktatofilm.
Az alba melysegi jatekanal mar csak a komplett vedekezese a rosszabb. Ami igazabol nincs is.
Szep volt fiuk!?

hopehely
Olvasó

Vojvoda Dávid! Levezetés? Előnyugdíj? Mi a bánatos van veled?

KKKfanta
Olvasó

Megkapta a szerződését sok sok millával 3 évre aztan pont le is szarja innentől kezdve. Meg amúgy a mesteredző sem tudja megtalálni a helyét!

makelovenotwar69
Olvasó

Voja soha nem “beleszarós”, sőt ha hátrányban van a csapata, akkor az egyik legnagyobb küzdő.
A második mondatod a megoldás!

Piffinger
Olvasó

Ez egy újabb nagyon szép és értékes győzelem!!!
Újra és újra köszönjük srácok!!!
Nem akarok negatív lenni, de egy cseppet érthetetlen számomra, hogy a sok sport adó ebben a közönség mentes évadban nem tud egyetlen meccset sem leadni? És nem csak kosárról beszélek…
HAJRÁ OLAJ!!!

moldi56
Olvasó

Nincs kizárva,hogy visszavesszük az 1.helyet.Paks elég régóta vezet Szombathelyen.

Józsipapa
Olvasó

72:82 4 PERCCEL A VÉGE ELŐTT !Kikapnak a DEACtól és hétfőn mi is megverjük őket !!!

Wilson
Olvasó

Grat az Olajnak, azt gondolom az eredmény még ránk nézve lehet hízelgő, bár a meccset nem láttam! Ahmad sérült volt, vagy miért nem játszott? Csorvási sztem felejtse el ezt a sportot.. Curry 2 pont?.. azok is büntetőből, hasznos a fiú. Gondolom magasposztokon 0 volt a játékunk, legalábbis statisztika erről árulkodik, ennek ellenére “sikerült” Voját ma is befagyasztották. Azt hiszem ezt az évet is mihamarabb el kell felejteni, a minap tett jóslatom még magamhoz képest is túlságosan pozitív volt, lehet hogy elkapott valami olyan betegség amit Forray is átél már hónapok óta! Kb.két hete a Kaposvár elleni vereség után miután elküldték… Olvass tovább »

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Talán meg lehet kockáztatni, hogy esetleg mégsem Turner volt az Alba minden problémájának oka, okozója. Sajnos (vagy nem sajnos?) Fehérvár Simonék jóvoltából ma már a kedvencek temetője lett. Látom, te is hajlamos vagy kipécézni Turner hiányában más játékosokat… Kérlek, hogy ezt ne tedd ! Curry Turner mellett a másik olyan spíler, akinek makulátlan a karrierje, mindig is csapatjátékos volt, és mindig a csapatáért eredményes. Voja ugyan egyénileg fogja fel ezt a sportágat,de egy hihetetlen jó képességű kosaras. NEM ! Hidd el, senki sem felejtett el közülük kosarazni!!! Csak unják a banánt, de nagyon. Én bármelyik magyar csapatba, bármikor elfogadnàm ezt… Olvass tovább »

Wilson
Olvasó

Ne érts félre nem pécézek én ki senkit sem, tudom hogy fejétől bűzlik a hal mind a vezetőséget mind az edző személyét illetően!
Turner leváltása sztem jó döntés volt ezt ki merem állítani, Curry is tudom milyen játékra képes de pont leszarom, hogy hol milyen játékot nyújtott eddig, ha itt csak csalja a kosárlabdát már meccsek óta! Csorvási nálam a legnagyobb életművész ebben a sportágban. Davis/Voja szintén remek játékosok viszont jelen pillanatban hiába, ha nem tudják az edzők a CSAPATBÓL kihozni a maximumot és megtalálni a szerepeket a sikeres folytatáshoz akár őket nézem akár bármely más játékost.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Akkor ezek alapján szerinted mégis sz@r játékos Turner, aki eddig mindenhol bizonyította tudását, al Albánál erőseb b csapatokban is, tavalyi szezonban halálra sz@patott titeket(is),csalja a játékot az a Curry, aki mindezidáig a leghasznosabb csapatember, bajnok volt az országban… Logikus. Nade akkor mi van a nagyszerű-tökéletes Vojával??? Ugyebár…

Bossesy
Olvasó

A győzelemért nagy-nagy gratula! Vojánál 6 dobott pont……fénykorában volt, hogy egy percen belül többet dobott…
Örülök, hogy van élet Milo és Voja után is, sőt!
Az Albacomp legyőzése mindig megédesíti a napomat 🙂

Roland
Olvasó

Fincsi a töltött kenguru?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

KisKnézyt innen is pusszantom. 😉

Dudi
Olvasó

Az a nem semmi, hogy a Szolnok elbírja a Kovács 0, Rudner 3/3, kezdőként. Erős csapat.

Modus operandi
Olvasó

Nem minden a pont! Hiába dobna 20 pontot, ha dobnak róla 21-et! Amíg Kovács Peti kiteszi a lelkét a pályára, addig teljes mértékben pozitív a játékban a haszna.

Olajheart2
Olvasó

Legmerészebb álmaimat is felülmúlta ma a CSAPAT!!! Iskola játék!!! Hatalmas Gratuláció mindenkinek!!! Nagyon örülök! Csak az OLAJ!!

Józsipapa
Olvasó

Ez a Heart mekkora paraszt !!!!!!!!

Pbask
Olvasó

mi történt?
Ő volt az,aki egy elég nagy fault után játékosotok nem segitette fel megvárta,mig tőletek futott oda valaki?
Azon én is néztem.
Vagy más?

Józsipapa
Olvasó

Amikor pár perccel a vége előtt, zsákoláskor fújtak sportszerűtlen rá !!

Pbask
Olvasó

Azt sajnos már nem láttam,de ha vissza lehet nézni,megteszem.

Józsipapa
Olvasó

Nagy gratuláció a CSAPATATNAK !!
CAKARUN és SUBOTIC vezérletével a pályára lépők mindegyike hozzájárult a győzelemhez.
Az Alba csak vergődött és nem találta az ellenszert a győzelemhez.
Szép volt FIÚK !!!!!
Hajrá OLAAAAAJJJJJJ !!!!!!

Barro
Olvasó

Voja szépen leépítetted magad…együnnepelt sztárból egy futottak még kategóriájú játékos lettél. Gratulálok

ójajj
Olvasó

Javaslom, hogy Toljálkiskocsi helyett azonnali hatállyal kerüljön kinevezésre Forray a válogatott élére! Segédedző sIMON és Halm. Akkor válogatott lesz majd Lóránt, Hendlein + a többi évekig kamu okokból a nyári válogatott összetartásokról lógó hazai SuperStar! A sok vereséget meg majd a “Jófésültek és Jólöltözöttek” csapata az M1-en videón kielemzi!

Sajka
Olvasó

A Szolnok új igazolásával Gibsonnal mi a helyzet? Már múltkor a kaposvári meccsen sem láttam a Szolnok összeállításában. Sérült?

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Karantén, majd sérülés… következő meccsen játszik elvileg.

Sajka
Olvasó

Köszi az infót! 🙂

milanka487
Olvasó

Sérült!
Szombaton már játszik!

ójajj
Olvasó

Igazi jugós kosárlabada volt! Az ugri-bugri stretball amcsikat beletaposták a parkettába…!!! HAJRÁ OLAJ!

Zsarkov
Olvasó

Gratulálok a CSAPATNAK, bemutattuk, hogy kell védekezni a streetballal szemben, ez az eredmény, amikor a koncepciótlanság szembe találja magát a tudatos, aprólékosan szervezett játékkal…, azért ne add fel Fofó, jó lesz az, előbb-utóbb meglesz az eredménye az aprólékos elemzéseknek…, kívánom, hogy tartson sokáig a türelem veled szemben!

Üvegtigris
Olvasó

Voja elfelejtette a játékot az albában. Hajrá OLAJ

Modus operandi
Olvasó

Szép győzelem! Gratulálok a csapatnak!

CSAK AZ OLAJKA!!!

milanka487
Olvasó

NAGY BETŰS CSAPAT!
Óriásit védekeztünk, Gibsonnal együtt ez egy brutál erős csapat lesz!

kapuskiraly
Olvasó

Ötből kettő

atibácsi
Olvasó

Hát, ez remek! Szolnokon csúcsra van járatva a szakmaiság. Ezeket a játékosokat csapattá konglomerálta az edzői stáb, minden elismerésem az övék! Fehérváron játékosok játszanak egy pályán, de az emberi és szakmai kohézió nagyon hiányzik, pedig egyénileg képzettek. Voját sajnálom, rossz szakmai döntést hozott, szenved ebben az Albában. Kérem, ne bántsátok, ő egy kiváló sportember, számtalan boldog percet okozott a szolnoki kosárlabdát szeretőknek. BRAVÓ OLAJ, hajrá Szolnok!

Modus operandi
Olvasó

Én is sajnálom Voját. Bármilyen csúnyán is ment el tőlünk, azért az egyik legjobb itthoni magyar játékos nem ezt a streetball bandát érdemelné. Szándékosan nem írtam csapatot, mert a jelenlegi Fehérvár kosarasok összeterelve.

CSAK AZ OLAJKA!!!

atibácsi
Olvasó

Rohadtul érezheti ott magát. Amikor 4 fekete sráccal játszik, egyszerűen nem kap labdát. Néha csodálkoztam is, hogy mikor dobott a meccsen 20 pont körül? Kezd a lelki állapotából fakadó teljesítménye számszerűsödni, a mai teljesítménye talán rávilágít a csapat vezetőinél, hogy valami nincs rendben a játékosok és edzők körül. Szerencsére ezt most fotelből nézhetjük az apadó Tisza partjáról.

1959
Olvasó

Miért sajnálod? Ő választotta???? Hajrá Olaj!

meiyo
Olvasó

Remek győzelem!
Gratulálok srácok!
Hajrá Olaj!

Boban
Olvasó

Balássi, Simon, Forray, Csorvási, takarodjatok el a klubtól. Vérlázító. A szurkolók szégyellik magukat helyettetek.

Olvasó
Vendég
Olvasó

A női kézilabda után sikerült a kosárlabdát is leamortizálni Fehérváron. Mondjuk ehhez elég volt 3 év…Köszönjük!

Heindrich
Olvasó

Monnyonle. Amúgy mindegy ? . Szép volt fiúk, csak az OLAJ!

Sajka
Olvasó

Szegény “regényíró” Fofóval elég sűrűn mossák fel a fehérvári padlót.
A Szolnok gyakorlatilag lazán – akár egy edzőmeccsen – szedte szét ezt a színtelen-szagtalan igazi streetballos Albát.

kapuskiraly
Olvasó

A meccs előtti elemzés minden mondata ült. Sikerült is 20-on belül maradni az Albának.

Dani
Olvasó

Gondolom ez után sem lesz edzőváltás, illetve te Forray továbbra is csak másban keresd a hibát, magadban nem találsz mert nagyképű vagy, ezt is biztos megoldod majd, újabb elemzésekkel, és szokásos védekezés összerakással.. Ja-ja-ja

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Ebből a csapatból egyedül Voját sajnálom, nem ezt érdemelné! Fofónak szerintem most főtt le a kávé, már a játékosok időkérésnél inkább leülnek, leszarják!
Ha a bírók nem adják meg a kamu and one-kat, akkor 20-30 is lett volna közte!
Hajrá olaj, nagyon össze van rakva ez a csapat!

akisokatlatott
Olvasó

Voja lement minimumra. Magyarul, szar lett.

Kovacs
Olvasó

Nem kell sajnálni, ő választota! (“A ropogós dollárt”) ????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés