Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Rajt-cél győzelmet aratott a ZTE a Falco ellen

Fontos lépést tett a rájátszásért Matthias Zollner csapata.

Zalakerámia ZTE KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 97-85 (29-12, 24-20, 19-30, 25-23)

Bajnokság, 24. forduló
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Kovács Nimród, Major Ádám (Téczely Tamás)

Zalaegerszeg: Hicks 17/6, Paige 11/9, Szalay -, Ipke 9/3, Tóth 8. Csere: Keller I. 12/12, Ona 20/15, Németh -, Csátaljay 7/3, Osztojics 13.

Szombathely: Pot 5, Tanoh Dez -, Benke 6, Tiby 13/9, Keller Á. 9/3. Csere: Pongó 8/6, Jordano 12/12, Perl 24/3, Barac 8, Kovács -.

Tóth Ádám kosarával vette kezdetét a mérkőzés, mindkét csapat azonban lassan kezdett, a harmadik percben megint Tóth volt eredményes végül. Három és fél perc után Tiby büntetőjével szerezte meg első pontját a Falco, Osztojics küldte helyére a büntetőit, Benke szerezte a vendégek első mezőnykosarát. Ipke sülyesztett el egy hármast, Barac tempójára Hicks felelt egy triplával, Milos Konakov pedig időt kért (12-5). Barac szabálytalansága után Osztojics mindkét büntetőjét bedobta, Jordano triplája után Ipke két pontot szerzett, a ZTE-nek ezután kétszer is volt lehetősége 10 ponttal ellépni, de végül Barac dobott két büntetőt. Csátaljay tett fel ziccert Barac mellett, Ona Embo faulttal együtt is betalált, a plusz egy ugyan kimaradt, de meglett a közte 10 (20-10). Paige tempója után érkezett az újabb vendég időkérés, Csátaljay kintről sem hibázott, Tóth tempója ugyan lejött, de Osztojics visszapöcizte a gyűrűbe a labdát. Perl dobott be két büntetőt, a negyedet Hicks kosara zárta. 29-12

Ipke villant megint, Tiby hármasára előbb Ona Embo válaszolt két ponttal, majd további két pontjával már 20 pontos előnyhöz jutatta csapatát, a hazai szurkolók legnagyobb örömére (35-15). Perl szerzett egy kettest, Keller Ákos kapott egy technikait, Ona Embo dobta be a büntetőt, Hicks tört be remekül. Tiby talált be távolról, Paige azonnal válaszolt, Perl robogott végig egy ziccerig. Keller Iván bravúrtriplát szórt, ezzel a ZTE dupla annyi pontnál tartott, mint a címvédő (44-22). Perl dobta be a büntetőit, Csátaljay folytatta remeklését, Benke kosarára Ipke felelt. Pot büntetői után Osztojics dobott középről egy triplát, a Falco irányítója egy tempót is a helyére tett, Pongó nehéz ziccert tett fel. Hicks büntetőivel ért véget a félidő, így 21 pontos előnyről várta a folytatást a ZTE. 53-32

Benke nagy passzát Barac váltotta két pontra, Perl dobott egy triplát, Pot csak egy büntetőt dobott be. Keller Iván sülyesztett el egy triplát, Benke betörése ért két pontot, Tóth tett vissza egy támadólepattanót. Barac dudaszóra dobott duplát, Keller Iván újabb hármast dobott, Perl pedig ziccert. Tóth és Perl váltott kosarat, Keller Ákos dolgozott meg keményen két pontért, Ona Embo kinti dobása hullott a gyűrűbe (66-48). Hicks Pot technikaija után egy büntetőt is értékesített, Osztojics 2+1-es akciójával megint 20 pont felett járt a differencia. Pongó dobott be egy triplát, Tiby egy büntetőt, Ona Embo és Keller Ákos váltott kosarat, Pongó újabb hármasa után kért időt Matthias Zollner (72-57). Perl adott nagy labdát Tiby-nek, Jordano hármasával 10 pontra csökkent a különbség. 72-62

Keller Ákos hármasával folytatódott a játék, Jordano borzalmasan nehéz triplát vágott be, Ona Embo is kintről volt pontos. Perl tempója esett be, Hicks dobott be két büntetőt, Ona Embo triplája után kért időt a Falco (80-70). Perl fejezett be egy gyorsindítást, Hicks maradt üresen a triplavonal mögött, nem is hibázott. Keller Ákos közelről volt eredményes, Paige egy hármassal válaszolt, Perl egy 2+1-et hozott össze. Hicks tört be remekül, Osztojics a második büntetőjét dobta be, Milos Konakov 12 pontos hátrányban kért időt (89-77). Ona Embo elérte a 20 pontot, Keller Iván triplája pedig végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát. 97-85

207 hozzászólás

207
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
47 Comment threads
160 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
donnarummacalamitesRekettyészetekosarakRantotta Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Jár a gratuláció a ZTE csapatának, nagyot küzdöttek és megérdemelten nyertek!

albc
Olvasó

Vulkán geci ilyenkor mindig kussol.

Marillion
Olvasó

Legyen màr meg a 200.-ik hozzàszólàs màr csak 3 kell….segìtsetek légyszives! Köszönöm.

heraklith
Olvasó

Indul a busz…

calamites
Olvasó

199

bbzte
Olvasó

Nem

Rekettyés
Olvasó

A Pot mikor lesz már picsán rúgva? Csak kérdezem.

zetekosarak
Olvasó

Nagyon kellett a lelkeknek ez a győzelem az egész eddigi szenvedés után. Nem akartam ehhez a meccshez írni, mert távol áll tőlem a szar dobálás, tisztelem az összes kosárlabda szurkolót, bármilyen színű mezt viselnek. Amit észrevettem, hogy amióta megjött a két új srác, meg Zollner, sokkal motíváltabb a csapat, tele vannak önbizalommal, újra ülnek a hármasok, több variáció megy támadásban, és fényévekkel jobban védekezünk. A szombathelyi játékosok az elején elvesztették a fonalat, nem tudták a saját ritmusukat játszani, és végre befújták a faultokat, amit csak nehezen tudtak feldolgozni. Egy sportembernek tudomásul kell venni, ha hibázik. A harmadik negyedben érezhető volt… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Konakov arra utalt a meccs utáni nyilatkozatában (csak a kérdező nem jól fordította le), hogy nagyon kevés kosarat szerzett a Zete gólpassz után, viszont sokat szerzett 1-1 elleni akciókból. Most ez bejött, mert extrán dobtunk, és mi maradtunk higgadtabbak. Meggyőződésem, ha az első negyedben a Falco játékosok a bírók helyett a játékra fókuszáltak volna, akkor egy teljesen más meccs kerekedett volna ki az egészből. De ez már a múlt, és nincs olyan, hogy “ha”. A lényeg, hogy mi sem vagyunk még készen, van még meló bőven, ami a csapatjátékot illeti. A védekezésünk viszont most szépen összeállt, ez hozott 3 meccset.… Olvass tovább »

Rantotta
Olvasó

Grat Egerszegre. Nem akartam ideköpködni mert semmi közöm hozzá, de azért az, hogy ez a Falconak tét nélküli lett volna közel sem igaz, még akkor sem ha valószínűleg így is megőrzik az első helyet, és ha esetleg nem akkor is simán lesznek bajnokok. A playoff más, ott bármi lehet igenis számít a pályaelőny. Zollner nagyon összerakta a ZTE védekezését, ezt csak az nem látja aki elvakult. Könnyen lehet, hogy jövő héten mi is megégünk ott és nincs is miről beszélni, de tényleg túl nagy az arc néhány szombathelyinél. Be kell ismerni, hogy jobb volt tegnap az ellen és úgy játszani,… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

” valószínűleg így is megőrzik az első helyet, és ha esetleg nem akkor is simán lesznek bajnokok.”
Akkor van a gond, ha ezt nem csak a szurkolók hanem a csapat is elhiszi, onnan lehet jól pofára esni.
Zollner meg lehet hogy megtalálta Egerszegen a helyét. Bajnokcsapat építéséhez egyértelműen kevés, de egy top 4-es csapatot általában össze tudott hozni.

fanaticfantastic
Olvasó

Nekünk annyira azért nem jött jól ez az eredmény! Mindenesetre gratulálok Zalaegerszegre mert szép volt az biztos!

Jon
Olvasó

Hát…annak sem, aki Falco szurkolóként a névnapját ünnepelte. Azt is azért aznap, mert akkor értünk rá. A csapat meg előadja ezt a sz.rt. De volt már ilyen a világtörténelemben, tovább kell menni.

O1G
Olvasó

Nyáron le lettem hurrogva, hogy “TanohDez jó döntést hozott!”
-20as meccsen, mikor amúgy az alapszakasz már eldőlt, képes volt 15 percet játszani. Kovács Beni pedig 5-t… Összesen 3 rádobással ketten.

Jon
Olvasó

“Összesen 3 rádobással ketten.”
Sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy nem a Tanoh Dez hozott rossz döntést, hanem ő volt a rossz döntés. Elegendő időt kapott, reménytelen triplakísérletei voltak üres helyzetEKből. Ennél bőven több elvárható lenne az ország egyik legnagyobbnak tartott kosaras reménységétől.

Mendez
Olvasó

Ez így van, Honvédban sok labdája volt amit hol kihasznált, hol nem, egy kiesőjelölt csapatnál ez belefér, egy élcsapatnál nem.
Sokat kell fejleszteni a dobását, van benne lehetőség de szoknia kell azt, hogy vannak mellette jó vagy jobb játékosok is.

Jon
Olvasó

Ezért sem jó ez a fiatalszabály. Mindenképp szükség van miatta a fiatal játékosra, aki pedig alanyi jogon kapja a “bérelt” kezdő helyet, de főleg a játékidőt, nem pedig teljesítmény alapján. Így nehezebb azt is elhinnie, hogy 5-ből négyen jobbak nála külső poszton. Hiába mantrázzák sokan, hogy ennyi meg annyi idő kellene neki, ha egyszer annyira még nem jó. Nem az egóját kell valakinek fejleszteni… Jó játékos még lehet belőle, az azért TALÁN lesz is, de annál több tekintetében – amit jópáran reméltünk – nekem már azért vannak kétségeim. A dobás fejlesztése is csak egy bizonyos fokig megy (mindenkinek a saját… Olvass tovább »

csakazete
Olvasó

Neki egyértelműen sok a Falco…. Egyenlőre Kissebb csapatban tudna fejlődni amire minimum két évre szüksége is lenne.

O1G
Olvasó

Mindkét oldalról rossz döntés volt.
Csoki bármelyik csapatban 25-30 perceket játszhatna, ennél sokkal nagyobb szerepben és sokkal több labdával. Amitől sokkal többet fejlődhetne.
A Falcoba pedig nem labdaigényes fiatal kell, hanem Kovács Beni féle, aki tavaly megoldotta a védekezést és bedobta az üres triplát. Pontosan ilyen fiatal illik bele a sok labdával dolgozó húzónevek mellé.
Ettől függetlenül a Falco és ezzel Csoki is bajnok lesz, bemutatkozott a BLben, tehát meg lehet indokolni miért volt mégis jó döntés, de szerintem ennyi idősen jobban járt volna egy középcsapatban húzónévként.

Jon
Olvasó

Azt a dolgot kellene szerintem elengedni, hogy valaki indokolatlanul kapjon 25-30 percet, mert “fiatal és fejlődjön”. Arra ott az utánpótlás meccs. Akkor kellene csak megkapnia a nagyobb lehetőséget, ha már készen áll rá és ő erre még messze nem. Az sem előnyös, ha az ő korában évekig megszokja, hogy teljesítménytől függetlenül 30 perceket játszik és akármennyi labdát elszórhat, mert úgysincs a helyére más…

albc
Olvasó

Még nem dőlt el az alapszakasz.

Kosaras
Olvasó

A szombathelyiek a végén elszórakozzák az első helyet? Gyuribának extra kiadásra lesz szüksége?

csakazete
Olvasó

Bármi megtörténhet…

Csakajót
Olvasó

Azt nem értem, hogy a 4/4-et triplázó játékosukat miért szidják, buzizzák a zetések kórusban?
1 magyarázat van : tényleg ennyire sötétek, primitívek.

Názáleti Blájen
Olvasó

Néz magadba hogy a szombathelyiek hogy viselkednek otthon. pppffff

albc
Olvasó

Az autista ákost buzizták.

Mendez
Olvasó

Te hangoztatod mindig, hogy te élőben is vállalod a véleményed.
Nos, akkor állj oda szépen Ákos elé és mondd el neki, hogy szerinted autista.
Mondjuk ismervén Ákost jót röhögne rajtad, de azért egy rosszabb pillanatában megnézném ahogy megfogna aztán összehajtogatna, mint egy lufit.

albc
Olvasó

Az a baj, hogy azt hiszed, hogy ez vélemény. Minden kosárlabda szurkoló ( tehát nem divat mint te ) tudja hogy keller ákos autista.

Mendez
Olvasó

Te divatozol aki nem jár kosármeccsre?

albc
Olvasó

Sok meccsre járok.

csakazete
Olvasó

Szerintem inkább vissza kellene nézni saját magát videó felvételről…

Csakajót
Olvasó

Az fantasztikus, hogy a zetések, akik eddig a csapatukat szidták, alázták, most mekkora arcuk lett, (gondolom a hsz-ok számából, mert csak 1-2-t olvastam, de az is “zete stílusban” van).
Nyilván köszönhetően annak hogy ezzel meccsel – a körbeveréseknek, a sok mázlis győzelmüknek, az állandó játékos cseréknek, edzőcserének, 2 csapatra való pénz elszórásának hála – valszeg bejutnak a 8-ba,és nem lesz nekik playout. Ahogy saját maguk is gondolták, és annyiszor leírták.
Persze értem, most szarba nyúltak, (első negyedben nem kicsi segítséget is megkapták) , nyertek, emiatt megnyugvás van, a pofa kinyilt, arc hatalmas lett.
Hisz meglehet a 8,amiről minden divatzetés lemondott pár hete.

Skoty
Olvasó

Veszíteni is tudni kell! Tudom nem vagytok hozzászokva, de ilyenkor gratulálni kell a győztes csapatnak!

Nem kérdés tegnap a Zete jobb volt, minden más mellébeszélés.

Divatszurkolók pedig minden csapatnál vannak, például akik a meccs vége előtt 2 perccel már hazaindulnak, mint tették tegnap szurkolótársaid…

Hajrá ZTE!

Muszka7909
Olvasó

Egy szónak is száz a vége,lehet itt magyarázkodni de ez van sz.ptatok mindt a torkos borz és most ezt akarjátok megmagyarázni!

Csakajót
Olvasó

“egy szónak is száz a vége”:
Nekünk tét nélküli meccs. Alapszakasz győztesként. Tudom nem fogjátok fel. Ti meg 8-ba kapartok.
A szopás meg az, amiben kb. 10 éve ti részesültök tőlünk. Oda vissza 20-30 ponttal. Na az szopás. Nem kicsi.
Nem egy ilyen “mi bele is szarhatunk” meccs.
Persze nyugodtan áltassátok csak magatokat, más nem maradt nektek. 😀

Muszka7909
Olvasó

Mondom én hogy csak blabla,ne kiabáld még el azt az alapszakasz győzelmet pubi mert még lehettek szarba is,gondolom jövő héten az Albának fogtok szurkolni ellenünk,na ugye hogy nem 🙂

albc
Olvasó

Nem vagytok még alapszakasz győztesek. Pont, hogy majd jöhettek megköszönni a zalaiaknak, hogy maradtok elsők

Mendez
Olvasó

Ha jövő héten kikapunk és nyer az Alba akkor is elsők vagyunk, de azért ne sírd el majd magad ha a zete győzelme nélkül is sikerülni fog.

albc
Olvasó

Akkor holtverseny lesz, és az utolsó fordulóban a kurvacomp fogad titeket.

heraklith
Olvasó

Ha a falkó nem lenne alapszakasz győztes minden idők messze legnagyobb költségvetésével az valószínűleg a magyar kosárlabdázás történetében a legnagyobb égés lenne. Már az is nagyon kellemetlen, hogy 2 körrel a vége előtt még nem biztosította be.
Ha az Alba hozza a papírformát és toronymagas esélyesként megveri a Zetét, akkor az utolsó körben az a bizonyos bré a falkó tátott szája felett fog lógni. Főleg ha még a Körmend is felnyalatja veletek a szaréna padlóját.

Mendez
Olvasó

Hát ha a körmend úgy nyalatja fel a szaréna padlóját velünk ahogy ti, akkor nem sok félnivalónk van.
Emléxel fogyatékos?Biztos, mert egy 28-as fallosz lett lenyomva a nyamvadt torkodon te fattyú.
A disznóólatokban nyertetek egy meccset 5 év után, aztán azt hiszed tiéd a világ te istenbarma.
Pár hete még fohászkodtál nehogy megint a zöldasztalnál kelljen megmenteni a denevérfalkát, de örömködj most, használd ki mert hamarosan jön majd a ronda valóság.

heraklith
Olvasó

Látom megint idegösszeroppanást kaptál kicsi menszesz, mint tegnap a celebek. Megértelek, mert egy disznóól felnyalása rendkívül megalázó lehet.

Muszka7909
Olvasó

Kicsi menszesz látom nagyon kivagy még mindig a tegnapi szivattyú miatt,emészd még egy kicsit hátha jobb lesz:)tee szerencsétlen senkiházi cs.cska g.ci mit képzelsz te magadról baszki hogy ilyeneket irogatsz,mi már akkor bajnokok voltunk ebben a “disznóólban”amikor ti még csak álmodtátok a kosárlabdát és csorgott a nyálatok egy Zete-Körmend meccsen amit tévében néztetek,úgyhogy vegyél vissza a lendületből te ostoba

Mendez
Olvasó

A genetikai selejt haverod szarénázhat de te megsértődsz egy disznóól után?
Ne idegeskedj csúszómuszka, néezgesd inkább a Filmmúzeumot.

albc
Olvasó

A valóság az a – 12 fok.

ZTE_KK
Olvasó

Amit szeretnél írni, segítek: Gratulálok a ZTE-nek.

heraklith
Olvasó

1. Az alapszakasz győzelemért csúszott-mászott tegnap a falkó. Nagyon komoly tétje volt, de fel lett törölve velük a pálya.
Olyan védekezést kaptak, hogy szétesett a kirakaptcsapat. Konakov a lelátón is ültetett volna, annyi köze volt a meccshez. A milliárdok nem segítettek.
2. Kirakatcsapatként szánalmas dolog, de még 2 körrel a vége előtt sem vagytok alapszakasz győztesek, többek között a ZTE kezében van a sorsotok.
3. A ZTE jelenleg a 4. helyen áll, a playoffba az első 8 jut. Úgy látom ezt is érdemes tisztázni.
4. Pl ilyen csalással nyertetek tavaly egylabdás meccset a lesajnált ZTE ellen a szarénában:
https://youtu.be/KoUdomGZF9Q?si=wgGR4kCblnQ1b6Gg

Mendez
Olvasó

Te mekkora kókler vagy, csak nehogy az alba beadja jövő héten a brét a szátokba, a Falco meg így is úgy is alapszalasz győztes lesz.
Majd emlékeztetlek rá denevér.

albc
Olvasó

Ha kétszer szoptok, a kompót kétszer nyer, akkor másodikak vagytok. Nem reális, de ez is lehet még.

Csakajót
Olvasó

Sokkal nagyobb baj, hogy Ancsin gólját a végén nem adták meg, (ezért – 4 a – 3 helyett), így ha holnap döntetlen lesz a Portugálokkal, akkor emiatt nem jutunk ki az olimpiára.

GCkosar
Olvasó

Ez csak egy egészen hangyányit offtopic…

heraklith
Olvasó

Annyira megrázták szegényt a mai események, hogy elvesztette a kapcsolatot a valósággal.
Görcsösen próbálja bagatellizálni a mai cumit, hogy könnyebben túl tudja tenni magát rajta.

hazafi
Olvasó

Hogy előbújtak a zalai előemberek barlangjaikból, mert megnyertek egy meccset egy félgőzzel sem kosárlabdázó Falco ellen… Legalább lesz mire emlékeznetek párás szemmel, amikor Szombathelyen egy újabb serleget tesznek a vitrinbe a bajnokság végén. 🙂

albc
Olvasó

De ha nem így lesz, akkor is itt legyél!

Csakajót
Olvasó

Ez a meccs csak a zetének volt fontos. Látni, ha nekünk nincs tétje, nem vagyunk ott fejben. Ez is így volt ma. Nincs fókusz, kiengedtünk. Ennyi történt.
Nekünk már csak a hazai meccseinket kell nyerni, meg még 2 győzelmet a kupában, aztán jó évünk lesz idén is.

albc
Olvasó

Az a szerencsétek, hogy a sötét zala a kurvacompot is verni fogja, mert különben buknátok az alapszakaszt.

Csakajót
Olvasó

Álmodj csak.
A tények:
1. Alapszakaszt vezetjük.
2. Bajnoki címvédésre készülünk.
3. Kupában címvédésre készülünk.
(zetések tv-ben nézhetik).
4. Ez egy meccs volt, amit nekünk le kellett játszani, pont szinte beleszarva, de arra volt jó hogy ma pár sötét itt verje a nyálát, és ne legyen öngyilkos.
5.Falconak tét nélküli meccs volt, alamizsna a zetének, valami öröm nekik is jár, na. Ne legyen playout nekik.
6. Legalább ma este elhiszik, hogy milyen jók. 😀
Ki tudja, majd májusig kiderül.
Ennyi történt.

albc
Olvasó

Készülés, meg ami megtörténik, az két külön dolog. Tét nélküli meccs? Ha a zete nem veri meg a kompótot, akkor második hely.

Mendez
Olvasó

Na ne viccelj.
Ha te mondod akkor meg 100% hogy nem így lesz.
Mindent amit eddig ide leírtál annak pontosan az ellenkezője történt eddig.

albc
Olvasó

Mutasd a példákat divatmenstruáció.

heraklith
Olvasó

A fél csapat idegösszeroppanást kapott, biztos azért mert nem volt nekik fontos meccs.
Igazából nem is akarják az első helyről kezdeni a playoffot kirakatcsapatként. Nincs annak tétje, nem baj az ha pályahátrányból döntőznek. Ennyire még te sem vagy hülye.
Csúsztak-másztak minden labdáért, vért izzadtak, de esélyük sem volt.

Mendez
Olvasó

Pár hete még a kiesésről elmélkedtél itt here, most meg elhiszed, hogy a bab is hús.
Nyertetek egy meccset a Falco ellen 5 év után és úgy vergődtök itt mintha a bajnoki döntő utolsó meccse lett volna.
De nektek a leghangosabb a szátok, hogy a Falco szurkolók milyen nagyképűek.

Marillion
Olvasó

Azért ne felejtsük már el hogy jön mindjárt egy Falco-Mte Szombathelyen ami ugye… “nem is olyan régen”…akkor totál Falco lefagyás/leállással sima Körmendi győzelem lett csodák csodája éppen akkor amikor nekik az a győzelem úgy kellett mint egy csepp víz a sivatagban, a Falco meg már alapszakasz fix befutó volt a meccs elött is! Most megint kényszerben jönnek Szombathelyre de most hogy a Fehérvár a nyakunkon van elengedjük újra majd a meccset a kedvükért vagy végre magunkkal foglalkozunk majd és nem szórakozzuk el az alapszakasz első helyet a rájátszásra?! Igen Fejben /is/ dől el meg ha az kell akkor a háttérben… Olvass tovább »

torma
Olvasó

MESTERMÉRLEG Matthias Zollner: – Elismerés a játékosaimnak, nagy iramban kezdtünk, és ezt egy kisebb hullámvölggyel szinte végig tudtuk vinni. A Falco ellen nyerni nagy tett, az első félidőben mondhatom, hogy kimagaslóan játszottunk, aztán kicsit mintha elfáradtunk volna. Ezen kell javítanunk. Elismerésem lelkes szurkolótáborunknak is. Milos Konakov: – Hatalmas iramban kezdődött a találkozó, a ZTE bravúros teljesítményt nyújtott. Ebben a időszakban rosszul védekeztünk, s a támadásokkal is gondjaink voltak. A harmadik negyedre helyreállt a védekezésünk, ennek ellenére nagyon szép kosarakat dobott a ZTE. Az egy egy elleni játékot csiszolnunk kell, sokat kell még dolgozni rajta, mert rengeteg pontot kaptunk belőle. Tovább… Olvass tovább »

lujo
Olvasó

Srácok, hatalmas gratuláció! Utoljára sz Agafonovval fémjelzett csapat tudta legyőzni a Falcot.
Az a védekezés,amit az első félidőben letettünk, leírhatatlan. Ipke, Ona fantasztikus, de mindenki tudja mi a dolga.
A félidőben picit bent maradtunk az öltözőben, de a közönség és a szív vitte a csapatot és kijöttünk a gödörből.
Fehérvár ellen sem lesz semmivel sem könnyebb, sőt most már komolyan vesznek már minket is.
Falco ettől még bitang erős csapat, ha az első félidőben úgy játszottak volna mint a 3. negyedben, akkor megjósolhatatlan lett volna a vége. Most mi örülhettünk.
Hajrá ZTE, csak így tovább!

Akuver
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak! Hatalmas győzelem volt.Csak így tovább.

Borbély Lajos
Olvasó

Jár a nagy gratuláció a csapat minden tagjának, Némethnek pedig: lesz ez ennél még jobb is. Nem is tudom kitalálni, ki volt a legjobb, annyi nagyszerű teljesîtmény volt a csapatban.
Ellentmondást nem tűrően nyerte meg az “új ZTE” az utolsó három mérkőzését. Reméljük, minél hosszabb ideiig megmarad ez a koncentrált játék.
Amilyen rossz volt eddig a csapatszerzet, most olyan jó. Ezért dícséret illeti a szakmai stábot is! Nagy kérdés, mire lesz ez majd elég a végén.

zterulez
Olvasó

Segítek: Ikpe. Akire rárakták, azt levette a pályáról. 11 lepattanó, 4 szerzett labda (ebből 9 és 3 az első félidőben) 22 Val +11+/-.

Borbély Lajos
Olvasó

Igen, lehetséges, s most már több pontja is lett.

KD
Olvasó

Sajnos egy félidönyi elönyt adtunk nekik, a védekezésünk nagyon gyenge volt. Nyilván ök felelösség nélkül játszhattak, de megnézem majd öket téthelyzetben a play-off-ban is így sül-e kezük a triplavonalról. Remélem most már szeretnének velünk összekerülni a rájátszásban. A vereség rossz hír a szomszédoknak, sajnos a jövö héten nyernünk kell, mert az Alba még vérszemet kap.

zterulez
Olvasó

Rossz tabellát néztél, ugyanis nekünk volt tétje a meccsnek. Nem is kicsi.

ZTE_KK
Olvasó

Felelősség nélkül? Ember, élet-halál harc megy a playoffért, nekünk (és sok más hasonló csapatnak) minden ki-ki meccs, amit hozni kell ha ott akar lenni a legjobb 8-ban. Összekerülni nem akarunk még veletek, max a döntőben 🙂

KD
Olvasó

Rosszul értelmezitek a felelősséget,ugyanis ellenünk mindenki úgy gondolja, hogy nincs esélye, ezért nyugodtan, tét nélkül játszhat.

albc
Olvasó

Iszonyat nagy az arc szopás után is.

heraklith
Olvasó

Mindkét csapatnak kökeményen kellett ez a meccs.

albc
Olvasó

Egy szerencsétek hogy a zalai felvágott elkapja a kompótot is, mert különben integethetnétek az első helynek.

Mendez
Olvasó

A szokásos ostoba baromságaid.

albc
Olvasó

Érdemben nem tudsz reagálni.

Soós Sándor
Olvasó

heraklith ki jöttél a sötét barlangból aztán vered a nyálad egy meccsre… Remélem 4. lesztek és még találkozunk 🙂

heraklith
Olvasó

Nyugodj meg Sanyi! Előbb legyen meg az első helyetek. Még játszunk az Albával is, így még tudunk segíteni nektek, hogy meglegyen az egyébként kötelező alapszakasz győzelem.

Zetesziv
Olvasó

ZTE nem veszít màr tōbb meccset nyugi.

ZTE_KK
Olvasó

Először is gratulálok a csapatnak, hatalmasat melóztak ezen a meccsen, azt hiszem teljesítőképességünk maximumát nyújtottuk, ami meg is hozta végül a sikert.
Amióta megérkezett a két új légiós, Zollner hihetetlenül összeszedte a védekezést, nincs elveszett labda, megyünk minden lepattanóért, hihetetlen energiákat mozgósít mindenki amikor a pályára kerül. Az utolsó 3 meccsünk teljesítménye bizakodásra ad okot, remélhetőleg tudjuk állandósítani ezt a formát és akkor talán jöhet egy izgalmas playoff, ahol ….. majd befejezem a mondatom amikor véget ér az alapszakasz. 🙂

HAJRÁ ZTE!

Misu
Olvasó

Egyszerű!!! Most nem megyek az öltözőbe!!!????????????

Kovacs
Olvasó

A “buzi Keller” egy olyan meccsen, ahol a hazai csapatban is van egy, ráadásul éppen pályán, kritikán aluli.
A “ki mem ugrál büdös vasi” -nál, a mindigfoson látszó szektorokban senki nem ugrált ????????????????

heraklith
Olvasó

Ennyi maradt neked. Holnap már könnyebb lesz egy kicsit.

Ülj le te buzi volt, de nagy volt a hangzavar, elnézzük neked.

Marillion
Olvasó

heraklith…Elöször is gratulàlok de öszintén megérdemelt a hazai gyözelem …viszont tényleg hogy szàmoltok el azzal a ténnyel hogy a Keller testvérek eggyike éppen nàlatok pattogtat fontos pontokat ver be éppen ellenünk aztàn megy a buzi Keller! Azért ez több mint gusztustalan hùzàs volt nem gondoljàtok ugye?! Mert az még elmegy hogy egy egész csarnok hazai pfújjol fütyül de most tényleg csak ennyi eszetek van???? Ui.Na ez egy büdös Vasi észrevétele! Még egyszer gratula az Egerszegi csapatnak!

heraklith
Olvasó

Szegény Keller Ákost nem lenne szabad közösségbe engedni. Ezen sajnos nincs mit szépíteni. Még az sem segít rajta, hogy az öccse a Zetében játszik.
Főleg azért kellemetlen, hogy ebbe próbáltok kapaszkodni, mert ülj le te buzi volt.
Egy ilyen csúnya zakó után, akkor jársz a legjobban ha álszent gratuláció, meg kicsinyes és kitalált rigmusok helyett inkább csendben maradsz. Most kellemetlen, de holnap már könnyebb lesz. Fel a fejjel!

Marillion
Olvasó

Ha nekem szólt a vàlasz akkor nyugi nekem ma sem nehéz…ui. Na jó akkor a buzi Keller helyett majdhogynem ugyanazt hallotta a bàttyóra kiabàlni csak annyi vàltozàssal hogy a neve helyett üljön le /a buzi/… És ez akkor az Ivànnak màr nem is lehetett kellemetlen ugye? Basszki nem kapaszkodàs az ilyenbe de ugylàtom hiàba is próbàlnàm a viselkedés kultùra kinyilvànitàsàt helyre tenni ez egyeseknél zéró!

heraklith
Olvasó

Ivánnak az volt kellemetlen, de nagyon, hogy a báttyó kapott egy kisebb idegösszeroppanást. Mondjuk ez még nekem is kellemetlen volt. Nem jó látni egy felnőtt embert így viselkedni.

Milivoj
Olvasó

Azt hallottam, hogy Áki jövőre megy a Honvédba, hogy a hasonló rohamok esetén, azonnal be tudják szállítani a miatta újra nyíló Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetbe és ott szakszerűen tudják kezelni…, bár közel a negyvenhez, már számottevő javulás nem várható

ZTE_KK
Olvasó

Viselkedés kultúra atyaég… kicsit nézzetek már magatokba, nem rémlik mit szoktatok kiabálni amikor Bencze volt nálunk az edző?.. vagy csak szimplán reklamált az aktuális edzőnk vagy amikor kipontozódott bármelyik játékosunk a szombathelyi meccsen, napokig sorolhatnám a példákat… nálunk ez a konkrét bekiabálás nem volt gyakori a múltban sem, az hogy néha előjön az meg benne van, ha ilyen unszimpatikusan viselkedik egy játékos.

zterulez
Olvasó

Azt kiabáltuk neki, hogy “ülj le te buzi” (a sokadik magánszáma után, amit a kispadon is folytatott). Ahol én ültem csak ezt lehetett hallani.

ZTE_KK
Olvasó

Falco kispad felett se halottam buzi Kellert.

Marillion
Olvasó

zterulez..És a Keller Ivàn meg megtapsolta ugye. Ui.Az màs kérdés hogy az Àkos egyes szituàciókban nem egyszerü eset…

csakazete
Olvasó

Az Ákos konkrétan úgy viselkedett mintha értelmi fogyatékossága lenne…

albc
Olvasó

Az van neki. Autista.

zterulez
Olvasó

Nem láttam rajta, hogy megviselte volna a dolog, de ezt tőle kellene megkérdezni. Lehet az is, hogy bánatában hintett 4/4 triplát.

zterulez
Olvasó

Köszönöm!

heraklith
Olvasó

Soós Sándor:

“B csapatunknak segítünk ha lehet. Jövő héten is lehet kell ha ma nem nyernek úgy hogy ma nyerünk mi. Ott leszünk teli vendégszektorral és leszurkolunk titeket.”

Jól zengett a húsz-húsz már az első negyedben, ugye Sanyika?

2lee14
Olvasó

Az volt az egyetlen, amiből azt lehetett leszűrni, hogy tudjátok biztatni is a csapatotok.

zterulez
Olvasó

A parkolóban meg cigányoztak a tieitek.

Soós Sándor
Olvasó

Nem figyeltem, hogy Praksch lesz a spori…

Professzor
Olvasó

Benke, Pongó ideje lenne visszavenni abból az elképesztően hatalmas pofából, középszerű játékosok vagytok! Keller zárt osztály, hihetetlen beteg ember, tényleg vizsgáltassátok ki!
Ezen felül sima hazai, mindenben felülmúlta a ZTE ezt a nagyképű, arrogáns “csapatot”.
Hatalmas gratula, zseniális munka volt!

zterulez
Olvasó

Keller Ákos tényleg minősíthetetlen volt. Megköszönheti, hogy nem állították ki. Sajnos a többiekre is átragadt a stílusa. Most láttam először rajtuk (amióta ennyire szalad a szekerük), hogy tényleg elszálltak maguktól.

ZTE_KK
Olvasó

Az a vicc, hogy ezt megengedheti magának és egyik bíró sem meri kiállítani.

Master1
Olvasó

Csak egy tanács a realitásérzéküket elvesztő sötét zalai szurkolóknak.
Nézzenek csak felfelé a tabellán(illetve csodáljanak minket), mi pedig ugyanúgy lenézünk titeket, mint ahogy tettük ezt az elmúlt évtizedben folyamatosan.

Figura
Olvasó

Mondjuk az látszott..

Kosaras
Olvasó

Vegyetek még játékost.

zterulez
Olvasó

Igen. Ez volt az a hozzáállás, ami miatt ma kikaptatok.

HolovácDrenovác
Olvasó

ne félj, kisöreg, már szóltunk a szhelyi gyepmesternek, hamarosan befognak, nem ugatsz már sokáig ilyen butaságokat!

heraklith
Olvasó

Értem én, hogy fáj a csúnya megaláztatás, de ami hisztit ezek a celebek lenyomtak, az volt az igazi szégyen.
Hogy őrült a sok sárga bohóc, amikor egy kicsit kiengedtünk, aztán vért izzadva feljöttek 4 pontra.
Ott látszott a ZTE igazi ereje.

Mendez
Olvasó

Azért majd beszéljünk a bajnokság végén a zete erejéről.
Persze azt látjuk a pénzügyi erő az megvan, fél csapatot és edzőt gond nélkül lecseréltétek idén is ahogy szoktátok.
És neked van a legnagyobb pofád amikor pénzről van szó, most is pofára estél szokásodhoz híven.

heraklith
Olvasó

A emvípí drágább, mint a ZTE kezdője, de érthető hogy szét vagy esve menszeszke.

2lee14
Olvasó

Eszméletlen dolgokban ringatod magad.

Xero
Olvasó

Nyilván tudja, hogy ez nem igaz…. Csak jó neki beírni a faszságot. Mindjárt megtudjuk, hogy a Zte-ben kajajegyért játszik mindenki…

csakazete
Olvasó

Dehogy játszanak kajajegyért, csak a Zozo játszik aprópénzért… Akkora a Falco szíve, de ma szerencsére ő sem tudta a sok hulladék társát kihúzni a szarból mint máskor!

Xero
Olvasó

Ha mindenki hulladék, akkor nem értem mi a bajotok.. 🙂 Akkor amúgy is az esélytelenek nyugalmával indulunk.

csakazete
Olvasó

Öregszik a válogatott…
Fiatalok meg nincsenek…
Nincs kit megvenni helyettük…

csakazete
Olvasó

Úgy értem, hogy Zozo nélkül ez a Falco valahol a közép mezőnyben lenne…

Mendez
Olvasó

Sőt drágább, mint az a 10 légiós, Tóth meg az összes edző aki idén megfordult Mordorban.
Here, azt tudjuk hogy te mekkora sötét vagy és ezt elhiszed magadnak, de fogadd el, hogy nálad csak okosabb emberek léteznek ezen a bolygón.

ZTE_KK
Olvasó

Imádom amikor itt vered a nyálad, annyira hiányoztál, kérlek soha ne hagyd abba!

albc
Olvasó

Te körökkel sötétebb vagy.

2lee14
Olvasó

Aztán meccs előtt már temetted a saját csapatod, már magyaráztad ki magad egy esetleges vereség esetén. Helyedben meg se szólalnék, főleg nem ekkora mellénnyel. Ritka nagy bohóc vagy.

Mendez
Olvasó

Ez a szerencsétlen a legnagyobb lúzer aki ezen az oldalon valaha megfordult.
A génjeibe van kódolva.

ZTE_KK
Olvasó

Hű baszki, azért ezt beírni tudva hogy te mit művelsz ezen a fórumon, eléggé húzós 🙂

Mendez
Olvasó

Mit művelek áruld már el?
Főleg egy zetés kéri ezt számon?
Vicces vagy.

albc
Olvasó

Bármikor inkább 10 dkg zalai, mint irigy sárga.

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki.

albc
Olvasó

A zete veresége lett volna a reális. A mellény nektek nagy.

Kosaras
Olvasó

Még sok ilyen végeredményt szeretnék látni! Szép estét szereztetek! A Falco verés mindíg élmény.

Savaria
Olvasó

Izgultatok mi?
Nekünk ez egy meccs volt a sok közül, zte-nek pedig élet-halál.
Azért örömködjetek bohócok, most aztán jó nagy lett az arcotok a semmire. Sötét csürhe…:)
Semmi meglepő nincs a végeredmény kapcsán az fentebb említett tényt, illetve azt tekintve hogy a zte idei költségvetése ennyi cserebere után minimum olyan szinten van mint a Falcoé.
Nagyon jó lenne a rájátszásban összekerülni ezzel a sötét zalai bandával, kellemes kis söprés elé néznénk.

Figura
Olvasó

Jaj de fájhat ha még ide is képes voltál ennyit idebüfögni. Még valami kifogásod esetleg?

Muszka7909
Olvasó

Annyira jó olvasni néhányatok vergődését hogy így volt meg úgy volt meg ez csak egy meccs volt nekünk,de ha nyertetek volna a magadfajták itt vernék a nyálukat kora reggelig,csíra a vereséget is tudni kell kezelni.

heraklith
Olvasó

Vért izzadt a zsoldos sereg, de levegőt sem hagytunk nekik. Élet-halál harc volt az első helyért, de egy kis csapat befűzte az oktatófilmet.

Mendez
Olvasó

Kis csapat te szerencsétlen, az összes alsóházi csapat együttes költségvetését égettétek el idén is.

zterulez
Olvasó

Elég lett volna csak szimplán gratulálni, az eredmény ugyanaz lenne, de legalább okosnak tűnnél.

nick19
Olvasó

…. semlegesként mondom, hogy buta hülyegyerek vagy ………

albc
Olvasó

Negyed annyi sincs a buzi egerszeg költségvetése mint a filcoé.

xxx
Olvasó

1, Ikpe: winner man
2, kinek a dolga lenne a ketamint berakni a buszba, Akosnak? Elbaszta
3, a tancos csajokat legalabb az utolso negyedben mellozni kellene, megolik a bulit

GCkosar
Olvasó

A 3.-at nem értem, szerintem egyértelműen emelte a hangulatot a táncos csapat, nekem tetszettek a betétek, a mai ruha is király volt, de hát épp azért van egy ilyen fórum, hogy mindenki leírhassa a saját véleményét egy-egy dologról.

xxx
Olvasó

Igen, ez eleg szubjektiv. En sokszor erzem ugy, hogy szurkolas jobban illene a meccsbe, foleg a vege fele.

nezo828
Olvasó

Gratulálok a ZTE-nek, igazán jó meccsük volt!
Ami a Falco-t illeti …, , vajon mi lehet az oka Krivacevic mellőzésének? Pláne úgy, hogy Keller kevesebb, mint 5 perc játékidő alatt már 4 fault-tal állt.

HolovácDrenovác
Olvasó

na, kicsike filco!
végre a méltó helyeteken!
0 a pályán, 0 a lelátón…utóbbi mondjuk otthon is hasonló volt anno :Dddd
Gyuri bácsi, tessék szépen leülni a picsába, mikor forró a talaj, itt ma nem volt sansz!
Savazzatok cinegék, faszunkig se értek!
Kék az Isten!

byjuhi
Olvasó

Azért akkor is ilyen nagy volt a szád amikor Szombathelyen elkenték? Nyertetek egy meccset, ennél nagyobb örömötök ugysem lesz idén ????

2lee14
Olvasó

Ezen jót nevettem ????????????

Mendez
Olvasó

Ejnye denevér nyertetek kb. 5 év után egy meccset és az egyetlen agysejted izgalomba jött?
Amúgy jól mondod, méltó helyünkön vagyunk, bajnoki és kupa címvédőként, listavezetőként.
Te vagy gondolom a ránézésre 2 általánossal összesen rendelkező tábor szellemi vezére.

HolovácDrenovác
Olvasó

gyere sírj a vállamon kicsi menzesz!!!

albc
Olvasó

Helyeteken vagytok. – 12 fok.

Rolex
Olvasó

Na,sárga ótvar szardarabok!
Leszerepeltetek újra,mocskos bundások!
Nagyon remélem,később ez még visszaüt rátok!!
Mocskos sárga taknyok!!
❤️????

Jon
Olvasó

A kommented jellemez téged. Csoda hogy elektromos áram van a közeledben.

2lee14
Olvasó

Előbújtál a lyukadból?

Mendez
Olvasó

Mivan buckás nem tértél magadhoz még múlt hét óta?
Csak nem az az 53 kilós kis giliszta voltál aki félmeztelenre vetkőzve vergődött -30-nál?

albc
Olvasó

Te se jársz meccsre, szóval kussolj.

nick19
Olvasó

A ZTE egy brutális első negyed után jól menedzselte a meccset. Úgy tűnik kezd kipukkanni a Falco lufi.

2lee14
Olvasó

Egészen biztosan.

Jon
Olvasó

Jó tanulság volt ez a meccs sok szempontból. Egyrészt dicséret illeti az egerszegi küzdést, meg is lett az eredménye. Másrészt szégyellheti magát a csapat (Falco). A sz.r, tróger, nagyképű első félidő után azt gondolták, hogy megnyomják aztán meglesz az. Hát nem lett meg. Sőt. Összességében még közelebb sem sikerült sokkal jönni, mert a másik oldalon a már meglévő lelkesedést nem tudták felülmúlni. NEM JOBB EZ A CSAPAT ANNYIVAL A TÖBBINÉL, AMENNYIRE GONDOLJÁK EZT SOKAN ÉS SAJNOS MÁR A CSAPAT IS SAJÁT MAGÁRÓL.. Még a becsületet sem sikerült igazán megmenteni a 2. félideji küzdelemmel, mert igazából nem sikerült szorossá tenni a… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Grat a Ztenek, szarba nyúltak, mi meg lehoztuk szerintem az idei év legrosszabb dobóformáját. Plusz a védekezésünk is teljesen szétesett. Pedig ott volt egy periódusunk a harmadik negyed végén-negyedik negyed elején, amikor talán még 2 pontra is visszajöttünk, aztán jött ugyanaz a rossz védekezés és mennybe emeltük Keller Ivánt. A legrosszabbkor jött az idei év hullámvölgye. Pedig a Szolnok meccs után azt hittem, hogy csak egy kis döccenő volt. Még szerencse, hogy volt tartalék a rendszerben, de jövő héten le kell mosnunk a Körmendet..

Figura
Olvasó

Azért a szarba nyúlás erős, inkább a védekezéssel nyertük meg.. mint eddig is

Xero
Olvasó

Hát ebben nem értünk egyet. Nem mondom, hogy rosszul védekeztetek, de szerintem semmi extra nem volt ebben. Teljesen üres 3-asokat dobáltunk mellé, akármit visszapöciztünk, az nem ment be. Perl Zoli is tisztára játszott ziccereket hagyott ki, amiket máskor mindig bever, büntetőket hibázott, amit szinte sose szokott. (Bár ígyis dobott 24 pontot.. :D) Ezek mind ki nem kényszerített hibák voltak. Sokkal több tiszta hárompontos dobásunk volt szerintem mint nektek.

Figura
Olvasó

Első negyed 29-12?
Itt ment el… és nem az üres hármasok miatt, annyi eladott labda volt mint kb 2-3 meccseteken

Xero
Olvasó

Ez pontosan mivel cáfolja amit írtam..? nem értem.. Csak az első 4-edben három olyan üres triplát hagytunk ki, hogy a játékos 2,5 méteres körében nem állt senki.. 2 olyan volt, hogy többedszerre visszapöcizett labda sem ment be. Ez azért nem a jó védekezés ismérve, hanem a rossz dobásé. Mint leírtam, jól védekezett a Zte, de semmi extra. Azért a Bl-ben volt olyan, hogy dobóhelyzetig kihívás elverekedned magad, de itt nem ez volt.. Eladott labdánk meg azért szokott lenni nem kevés máskor is.. Ezen a meccsen 14 volt, ami nem kirívó. Ez pont nem erőssége az idei csapatunknak. Ez nyilván rossz,… Olvass tovább »

Figura
Olvasó

Három üres triplávak sok meccset lehet nyerni, a ‘mi lett volna ha ‘ dolgot szerintem a végtelenségig lehetne ragozni.

Xero
Olvasó

Szerintem ne erőltesd.. 😀 Én nem arról beszélek, hogy mi lett volna ha, hanem arról, hogy szarul dobtunk. Ez csak egy példa volt egyébként is, a negyedik negyedben is ugyanúgy dobáltuk a téglákat üres helyzetekből, ez egy ilyen nap volt.. És ez azért is érdekes, mert nagyon sok meccsünket éppen azzal nyertük óriási különbséggel, hogy nekünk általában nem jelent gondot a tisztára játszott helyzetek értékesítése.
Ez nem mi lett volna ha, hanem egy ténymegállapítás és a mutatott játékunk elemezgetése. Ezért van a fórum, még ha itt egyesek másra is használják….

Figura
Olvasó

Másra használjuk? Elég lett volna annyi, hogy ma jobbak voltatok, de képes vagy hajtani a hülyeséget, mint valami óvodás..

Xero
Olvasó

😀 arról írok, hogy hogyan játszottunk.. Azzal kezdtem, hogy gratuláltam az ellenfélnek. Ugye tudod, hogy bármit írok, vége a meccsnek, nyert a Zte és ezen nem változtat..? 😀 Bocs, írhattam volna annyit is, hogy “örüljetek sötét g*ecik” vagy ami itt a divat, nem tudom.. De én általában azért jövök ide, hogy kosárlabdáról beszéljek. Értelmes fórumtárs esetén beszélgessek, eszmét, véleményt cseréljek.. Pl. szerintem baromi érdekes, hogy 97 pontotok volt, összesen 11 assisttal. Nem én erőlködök itt. Arra próbálom használni a fórumot, amire VALÓ!!!!

Jon
Olvasó

“Azért a szarba nyúlás erős, inkább a védekezéssel nyertük meg”
Is is megvolt, szerintem. Védekezés is és folyamatos extra triplák. De az extra triplák nélkül is max. kicsit szorosabb lett volna.

heraklith
Olvasó

Dobószázalék:
falkó: 50%
ZTE: 50,7%

Nézz inkább síkfutást, hátha…

Xero
Olvasó

😀 Oké.. majd nézek 😉 Nyilván nem mindegy, hogy mit dob be az ember ilyen százalékkal. Tudod, színtiszta matek.. Ha 50%-kal dobod a hárompontost, akkor abból több pont lesz (és állítólag nehezebb is), mint a 2-esből. De igazad van, jobb a síkfutás, ott ilyenek nem tudnak bezavarni..

Soós Sándor
Olvasó

Az év csalása. Rendezte: Praksch Péter.
Meccs előtt Török Robi jól megpuszilgatta…

Muszka7909
Olvasó

Te ostoba f@sz te melyik meccset nézted?

Soós Sándor
Olvasó

Szépen beszélj. Nyugodj meg. Első negyedbe már lehetett látni, hogy itt nem nyerhetsz. Mikor 2 bíró támadót fúj a Praksch meg gól jó faultot… 🙂

Pampalini
Olvasó

Biró a biróságon van. Amúgy jó szarok voltak a sporik, de nem ezen múlott. Nagy arc, nulla játék jellemezte a vendég csapatot, talán otthon kellene a hibát/hibákat keresni.

Muszka7909
Olvasó

Sanyika ezt már benyelted,törödj bele öcskös

Jon
Olvasó

Nem véletlenül utáljuk, de szerintem nem ezen múlt.

Flat boat
Olvasó

Das Soós Sándor, ezt a meccset is valamelyik semleges haverod látta?

Soós Sándor
Olvasó

Ne izgulj ott voltam. Te ott voltál körmenden?

Flat boat
Olvasó

Ahogy te Szolnokon (amúgy közpénzt termeltem), de látom neked aztán mindegy, mit látsz, összerakni már nem megy. Te sem voltál Szolnokon te ” semleges”, ja meg fiók csapat, ha-ha

piros710321
Olvasó

Bunda

heraklith
Olvasó

Most kinek a hátát nézed fogyi?

Johnyx
Olvasó

Gratulálok a ZTE-nek!

Már a múltkori szolnoki meccsen is akadozott a gépezet, a negyedik negyedben 30-ról leolvadtunk, 12-re hazai pályán, ez kupán semleges pályán kevés lesz! A DEAC elleni meccsről nem is szólok. De jelzés értékű, hogy idegenben nagyon nem megy a csapatunknak.
Másik a zalaegerszegi rendezőknek üzenem, hogy mi ez a kettős mérce a hazai teljes áru jegy 3000 HUF a vendég teljes áru jegy 4700 HUF szánalmas!

Kimaran
Olvasó

nálatok is ennyi a vendégjegy, pedig ugyanaz a két csapat jatszik 🙂

ZTE_KK
Olvasó

Vakon vagy Johny, az szhelyi meccsre még drágábban is kaptuk a jegyet a kedves eventimtől 🙂

JACK
Olvasó

Tavaly nálatok 4690 volt a vendég.
Van még kérdésed?

Muszka7909
Olvasó

Gratulálok a csapatnak nagyot mentek,Sós Sanyikának üzenném hogy legközelebb kicsit szerényebben a nagyarcú kommentekkel mert amint látod most ezt nagyon becumiztad????????

Soós Sándor
Olvasó

Ki az első? Köszönd meg a mait Prakschnak. Légy boldog 🙂

Muszka7909
Olvasó

Blablablabla,tee ostoba:)

Dallas
Olvasó

Hoppá elnézést, rossz honlapon vagyok ,a tippmix.hu-t keresem…. 🙂

Kék-Fehér
Olvasó

Óriási győzelem, hatalmas cumi a beképzelt filkónak. Hajrá ZETE!

2lee14
Olvasó

Inkább köszönd meg a beképzelt filkónak.

albc
Olvasó

Közötök nem volt a meccshez.

WestChampi
Olvasó

Lehet szidni Zollnert, de nem rossz.
Majd jövő szombaton megoldjuk a fideszes ellen.
Grat Egerszegre! 😉

zterulez
Olvasó

Köszönjük! Felkészítette a csapatot amennyire lehetett.

SárgaPárna
Olvasó

a zte táborba senki nem lehet, akinek 10 fölött van az iq szintje?

bbzte
Olvasó

Köszönjük, hogy gratuláltál a mai megérdemelt győzelmünkhöz.

Kimaran
Olvasó

Ezt pont te kérdezed? Xd

Muszka7909
Olvasó

Köszönjük a gratulációdat,tőled még a sajátjaid sem várnak többet!

nick19
Olvasó

… értelmes ember mindig valamiért dolgozik / tesz / szurkol ……………. a hozzád hasonló f.szszopó sz.rkupac meg mindig valami ellen, mert ennyi esze van …. pontosabban ennyi sincs

albc
Olvasó

Mondja egy cinege.

gabor77
Olvasó

Beszakadt a házam teteje
teteje,
Rászart a cinege
cinege,
Mi lesz véled sárga lábú???
CSAK A ZTE!!!

2lee14
Olvasó

Gratulálok a zetenek.
A szurkoláson van még mit csiszolni, bár arrafelé gondolom ez a kultúra része. Máshogy értelmezik a szurkolás szót.

Xero
Olvasó

Eltévedtek a stadionba menet és valahogy a csarnokba keveredtek.. 🙂

Figura
Olvasó

Mondjuk nem tudom kik indultak el haza másfél perccel a vége előtt. Sőt 2 perccel előtte már minden drapit beszedve indulásra készen..????????

2lee14
Olvasó

Kik?

Figura
Olvasó

Ha nem voltál kint , és fotelharcos vagy , akkor a szurkolótársaid ????

2lee14
Olvasó

Hiszek neked.

albc
Olvasó

Rengetegszer ott hagyják a filcosok a meccs végét.

albc
Olvasó

Írja ezt egy cinege.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés