Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ráijesztett a ZTE a Szolnokra

A félidőben még 13 ponttal vezettek a Szabó Zsoltot nélkülöző zalaiak.

Szolnoki Olaj KK - Zalakerámia ZTE KK 85-79 (17-22, 18-26, 22-17, 28-14)

Bajnokság, 19. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
V.: Papp P., Ádám J., Balog Gy. A. (Farkas Z.)

Szolnok: Vojvoda 14/3, Kovács P. -, Sz. Milosevics 8/3, N. Milosevics 4, Tóth Á. 12. Csere: Rowsey 8, Benke 12/3, Andric 27.

ZTE: Ware 12/12, Gulyás 4, Thompson 24/12, Bagó 2, Agafonov 22/3. Csere: Doktor 8/6, Kis R. -, Durázi 7.

Foghíjas kerettel utazott el a Zalakerámia ZTE KK Szolnokra. Szabó Zsolt vírusos megbetegedés miatt nem lehetett ott társaival, míg a frissen igazolt Tyrell Bellot-Green papírjai még nem voltak rendben. A túloldalon a hosszú ideje maródi Jaylin Airington játékára nem számíthatott Dragan Alekszics.

Tóth Ádám zsákolásával indult a meccs, majd több támadás is kimaradt mindkét oldalon. 6-8-ig haladtak fej-fej mellett csapatok, ezután viszont Agafonov duplájával és Ware triplájával megléptek a zalaiak. Már 10-20 is volt az állás, innen sikerült öt pontra felkapaszkodnia az Olajnak (17-22).

A második negyedben sem sikerült magához térnie a bajnoki címvédőnek, Ware és Thompson két triplája után 19-33 volt az állás. Nagyon sült a zalaiak keze, a padról beszálló Doktor is helyére küldött egy trojkát. Ekkor már 17 pont volt a vendégek előnye. Andric és Benke kosaraival jött közelebb a Szolnok, de így is nagy volt a különbség a félidőben (35-48).

A nagyszünet után elkezdett némi életjelet mutatni az Olaj. A ZTE azonban visszaverte ezeket a próbálkozásokat, mielőtt túl közel jött volna ellenfelük. Hosszú idő után, a 26. percben volt újra tíz ponton belül Dragan Alekszics csapata. Nem estek össze a vendégek, de a nyolc pontos előnnyel még nem nyerték meg a meccset (57-65).

A záró tíz percben aztán minden tartalékát elővette az Olaj. A 32. percben Vojvoda révén 66-66-nál sikerült egyenlíteniük a Tisza-partiaknak, majd a kezdeményezést is átvették. Andricot nem tudták tartani a vendég védők, a horvát center tetszés szerint érte el a kosarait. 83-79-re még visszajött a ZTE, ám innen már nem volt visszaút. Végül hattal nyertek a hazaiak (85-79).

Kiemelt kép: hunbasket.hu

77 hozzászólás

77
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
37 Comment threads
40 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
donnarummatiborRozsman GaborSaaboRCsapajev Recent comment authors
tibor
Olvasó

Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet visszanézni a meccset? Előre is köszönöm.

nyolcmegnyolc
Olvasó

1-2 nap és az OlajTV felteszi.

Rozsman Gabor
Olvasó

RozsmanG név alatt hozzászóló gerinctelen pondró szeretném felhívni a figyelmedet, hogy más nevében rágalmazó szavakat írni törvénybe ütköző!!! A véleményedet ha arccal és névvel nem tudod vállalni, akkor anyád nem tanított meg a jómodorra! Gyerekes dolog amit tettél, engem választva hisz nem szokványos a nevem! A szükséges lépéseket a hatóság felé megteszem! Minden jóérzésű szurkolótól elnézést kérek, aki azt hitte, hogy én írtam. Azért mert minden meccsen ott vagyok a barátaimmal (a részeg autószerelők és kopaszok és bunkó barátaim ) nem kell a nevemmel visszaélni! Ha bosszú volt valamiért, akkor vállald a neved és az arcod, mert ez így nagyon… Olvass tovább »

Rouge
Vendég
Rouge

“Ráijesztett a ZTE a Szolnokra”

Bocsánat, kedves BB1,
a múlt héten miért nem az volt a főcím, hogy:

“Ráijesztett a falco? a ZTE-re”
???

:):):)

SaaboR
Olvasó

Ez a Raul gyerek mennyit fizet Zte-nek, hogy játszhat?Hycomat,fogalmatlan,lassú…még pálya törlőnek is alkalmatlan lenne
Húzott volna mezt a Tomi akkor behúzták volna… Kár érte

atibácsi
Olvasó

Ennek a meccsnek a hozadéka, hogy igenis bátran kell nyúlni a fiatal, magyar srácokhoz, meg fogják hálálni a bizalmat. A kispadot koptatva sehova nem fognak fejlődni, edzőpartnerként csak meszesednek mentálisan. Az Olaj győzelme most csak egy a sok közül, a mérkőzés kiemelt értéke számomra az előbb említett momentum, Bencze tökössége. És azért ne felejtsük el Voja fantasztikus pillanatait se, amikor pillanatok alatt megfordította a meccset, vagy Andric oda- vissza ingafutásait, pont- blokk- pont kombóját! Agafonov se semmi teljesítményt nyújtott a centereinkkel folytatott emberes küzdelemben. Jó csapat a ZTE, hajrá Olaj!

Nanate
Olvasó

Hát mit mondjak! Mínusz 20 nál letoltam egymás után 4 páleszt! Majd láttam, hogy jövünk föl és akkor tudtam, hogy meglesz! Szerencsére nem tudtam kimenni a meccsre, de biztos összeszedtem volna egy szívinfarktust, meg vagy két agyvérzést! Majd ekkor megint lement 4 pálesz! A lényeg, hogy nyertünk, de nagyon gratulálok a ZTE-nek! Tényleg, jó kis csapat vagytok és ami szimpatikus volt a kultúrát szurkolás! Már amit láttam a TV-n keresztül! Jó lenne már egy ZTE-Olaj döntő mint régen! Hajrá Olaj és nagy gratula a Zegre is! 🙂

moldi56
Olvasó

Jó dolog a pálinka,ha nem keveri az ember másfajta szesszel.Nekem nem hívatalosan ajánlotta egy belgyógyász,ha ideges,feszült vagyok igyak meg egy,vagy két féldeci szilvapálinkát.A szívre az a jó.Hálistennek abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy van több szilvafám is és főzetem,minden évben.Mivel az ivását nem viszem túlzásba,van 2010-es szilvám is.Na az már nagyon finom,a boltokban olyat nem lehet kapni.Fontos még a kimagozott színtiszta cefre,nem szabad akármit beletenni.Más: tegnap én kinn voltam a meccsen és azt láttam,hogy nem játszik Szabó Zsolt,na gondoltam sima,hátradőlős meccs lesz.Aztán nem győztem kapkodni a fejem és nem akartam hinni a szememnek,minusz 20!Akkor még Vojvoda is 0 pontos volt,mi lesz… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Moldi ha emlékem nem csal Szhelyre is hoztál és tanúsíthatom nagyon izletes volt!!!! Ugye ilyenkor kiderül Andric mekkora spiler. Ha kell megrázza magát. Doktor Durázi remélem folyamatos fejlődést mutat és 1-2 év múlva válogatott ajtaját is rúgják be!!!! Legyen ez a céljuk! Amúgy egy komoly kérdés zalaiakhoz! 4.légiós érkezése mennyit javit esélyeiteken a végén? Ti hogy gondoljátok? Persze hogy kell egyértelmű. Csak vhogy azt érzem mindenképp jók vagytok 3-5 közé. Se előbbre se hátrább. Falco!

moldi56
Olvasó

NA..Neked is vittem.Csak nem tudom a Benitez név kit takar,gondolom egy régi ismerőst.Lehet,hogy Kutyaa? Csak az idő telt el,a pálinkafőzés megmaradt.

ZTEKKFOREVER
Olvasó

Kiss Raul get out!
Kiss Raul GEEEET OOOUUUTTT!!!

drszepkaroly
Olvasó

Én eddig azt hittem, csak Szombathelyen vannak szakmai gondok, de úgy látom Szolnokon is komoly iq harcosok ülnek a padon.

Muszka7909
Olvasó

Karcsibá te vagy egy nagy IQ harcos!! ?

Csapajev
Vendég
Csapajev

Figyi… Olyankor, amikor a csapatodnál az edző sem tudja, hogy mi a gond és merre tart a csapata, akkor jobb szerénynek lenni.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Kifejtenéd, hogy mi a problémád?

Basketball 7
Olvasó

Gratulálok Szolnokra!!! De hatalmas gratuláció a csapatunknak is!! Örülök hogy három ilyen légiós van nálunk aki így odateszi magát, még egy olyan mérkőzésen is ahol nem mi vagyunk az esélyesek! Főleg Szöszi nélkül. Csak fiatalokkal!!!! Nagyot mentünk addig a pontig amíg……. A többit már többen leírták elöttem. Katasztrófa!!!! Igen RAÚL katasztrófa!!!! Szégyeld magad!!! A fiatalok akik a nyáron jöttek már rég elötted járnak, pedig fél évük volt rá!!!! Te éveket és forintokat vettél el a csapattól, csak nem tudom mire??? Már írtam hogy jó lenne ha eltakarodnál a ZTE közeléből mert neked max nézőként lenne keresnivalód kosármeccsen! Évek álltak a… Olvass tovább »

Dudi
Olvasó

Nem gondoltam volna, de grat Zegre. Megérdemelték volna. Falco

Zvezda
Olvasó

Hát ja.
A Falco nyert, én elégedetlen Falcos vagyok.
A ZTE kikapott, ők meg elégedettek. Érdekes dolog ez.
Az Olaj megint nyert, ahogy az lenni szokott.
Gratula nekik!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gondolom furcsa volt nézni egy ilyen meccset, ahol a reklamáló játékosok nem üldözik a bírókat.

purple
Vendég
purple

Felőröltük a Zetét a 3.negyedben,embertelenül rotált Dragan, senki nem birta volna az nb1 ben ezt a tempót. Főleg nem a 4 emberes Zte.
Állva haltak meg, elismerés. Ha Szöszi játszott volna, nem ezt játszuk. Agafonov bivaly erős és képzett. A Zete szurkolók kellemes csalódás, jó hangulatot csináltak. Jó utat haza.

Rouge
Vendég
Rouge

Ja, és le a kalappal a Zete tábor előtt…
kurva jól nyomtátok és sportszerűen!
Egyik tábor sem anyázott és nem mutogatott,
a végén pedig közösen megtapsoltuk mindkét csapatot….

(Kosár)kultúra és tradíció.

Köszönjük!

purple
Vendég
purple

Nyomtam egy 100.at ?

Rouge
Vendég
Rouge

Rendes vagy.

Nekem csak kilencven nicknevem van,
a maradék tízet valahogy össze kellett guberálni…:)

donnarumma
Olvasó

“Minden idők legnagyobb botránya a körmendi csarnokba. 1993, elődöntő a Szolnokkal, első meccs. A szolnokiak Takács Attila hármasával nyernek. Lefújás után tömegverekedés a pályán. A meccs ellenőrét állítólag a nyakkendőjénél fogva rángatták. Szép számmal voltak vendégszurkolók is, úgy emlékszem. Következő hazai meccs zártkapuk előtt, sima 3:0 a Szolnoknak.”
Kultúra és tradíció:D

Red ball
Olvasó

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer körmendiként szimpatikusnak nevezem a ZEG-et. Megtörtént. Követendő példa az összes csapatnak a fiatalok bevetése. Bencze féle edzőkre lehet építeni a magyar kosárlabdát!

moldi56
Olvasó

Egy mondatot tudok csak mondani:szenvedtünk,mint Krisztus a kereszten.CSAK AZ OLAJ!

moldi56
Olvasó

Egyébként én egy percig sem hittem,hogy veszíthetünk,még -20 nál sem

RozsmanG.
Olvasó

Nagy gratula a sràcoknak,óriàsit jàtszottak mind a légiósaink és mind a 4 reményteljes fiatalunk!Viszont Nagyon bízok benn,hogy Kis Raulnak ez volt az utolsó mérkőzése ZTE mezben!!!! Teljesen alkalmatlan erre a sportra!!Annyi tehetséget felneveltünk és engedtünk el màs csapatokhoz,hogy ennek a szülők àltal “felmenedzselt” nagyrakàs ló..arnak helye legyen!! Elég volt ebből az âmokfutàsból!!! Raul Game Over

zetekosarak
Olvasó

A vereség ellenére jó meccs volt. Gratula a fiúknak, gratula Szolnokra, ill. gratula az Olaj TV közvetítésének. Borítékolható eredmény, a csapatunk bravúros kezdése ellenére is. Szöszi, Papp Peti és egy légiós mínusz ellenére is megsüvegelendő a teljesítmény. Csak a Zete!

ztefan
Olvasó

Hatalmas elismerés Bencze Tomi és stábjának ez igazi csapatmunka volt a kisrault felejtsük el remélem a Durázi sem hallgat reá!!!Csak s ZTE!!!!!

Rouge
Vendég
Rouge

Gratulálok mindkét csapatnak,
de elsősorban a Zetének,
Szöszivel ez bizony meg lett volna nekik.

Egy kis statisztika mindenféle komment nélkül:

Lepattanó: ZTE-24, Olaj-48…

Dobott pont: Szöszi-14.5 (átlag),
Kis Raul-0.0 (ma)

+Szöszi hoz átlagban 8.6 lepattanót…
(és akkor nekünk ugye annyival kevesebb…)

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

J.R.Benitez
Olvasó

Ha van Szöszi akkor rátesztek plusz 15 százalékot erre a mai 70-re aztán behúzzátok. Azt érzem az olaj sétál az aranyig. Kupa nagy kérdése tudtok e ritmust váltani, kicsit felpörögni. Ha igen, akkor idén is all in. Ha nem, akkor izgi lesz. Zete meg sajnálhatja Gliebov sztorit. Falco!

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Megvan a győzelem aminek örülök elképesztőt mentek a fiúk a második félidőben. Zalaegerszegnek gratula, igazán megérdemelték volna a győzelmet, szimpatikus csapat, remelem akár döntőig is eljutnak. A fiatalokbol van pár akit elkene kuldeni megyeibe. Viszont durázi illetve doktor eszmeletlen jók, rajuk lehet számítani, épiteni.
Szolnokrol: andric illetve voja eszmeletlen jo volt a vegen, nekik koszonhetjuk ezt a gyozelmet
Hajra olaj!

derryl
Olvasó

Gratulálok nektek a mai teljesítményhez, nem semmi, amit Baszki mára összerakott.
Mi pedig…. Inkább nem mondok semmit, senkit nem akarok megsérteni, de amit 30 percen át játszottunk, méltatlan az Olaj mezhez!

AllstarEgerszeg
Olvasó

Jó meccs volt. Grat az olajnak. Ilyen kerettel bravúros eredmény ez, főleg úgy hogy a raul is pályán volt. Green remélem beválik és Szöszi is gyorsan felépül. Én Ware-től többet várnék oké h beszór 4 triplát, de azért nem ártana ha tempókat és ziccereket is dobna. Azt nem értettem hogy Agafonov minek emelt rá 6 triplát? Általába 2-őt max 3-at emel rá erre ma meg 6-ot a listavezető ellen. Egyébként le a kalappal előtte és Thompson előtt is. Nameg persze a fiatalok előtt is nagyot játszottak főleg Durázi meg a Doki. Gulyástól én még mindig többet várok. Bagó pedig egészen… Olvass tovább »

Sedmakfun
Olvasó

Agafonov kényszerből próbálkozott kívülről… nem volt Szabó és nem volt 3-as poszton senki…

zetekosarak
Olvasó

Agafonov kényszerből, tűzoltásként vállalt annyi trojkát szerintem, viszont több betörés kellett volna a 3. negyed végén, amikor már megvolt a 4 hiba a Szolnok részéről, pl. pont Ware-nek. De utólag könnyű mondani…

moldi56
Olvasó

Warénak felszakadt a szemöldöke,a gyúró nehezen állította el a vérzést,visszajött de óvatosan mozgott.Azért bevert egy triplát.

J.R.Benitez
Olvasó

Sokat gondolkodtam irjak e ide. Tuti jól le leszek ugatva. Nyert a Szolnok. Nekik ez pont elég. Ők szerintem csak túl akartak lenni ezen a meccsen. Mindegy hogyan. Nagy előnyük van. Megtehetik. Gratula nekik! Kupán kiváncsi leszek rájuk! És akkor Zete. Szép teljesitmény volt de az hogy igy szép kikapni az szerintem süket duma. Mi is kaptunk ki Körmenden 2 legjobb emberünk nélkül elég jól tartva magunkat. Attól még kiröhögtek hazaiak minket, plusz utána meccsen se voltunk jobbak. Ennek a mai meccsnek nem lesz hozadéka szerintem. Plusz ugye negyedik légiós töketlenkedés…. Arra nincsenek szavak. Azon a poszton a negyedik ember… Olvass tovább »

Sedmakfun
Olvasó

Lesz hozadéka… Éles meccsen edződik a kispad…

J.R.Benitez
Olvasó

Az más hidd el. De legyen igazad!

Sedmakfun
Olvasó

Nem a TF volt az ellenfél…

J.R.Benitez
Olvasó

Ja a szolnoknak élet halál meccs volt

Sedmakfun
Olvasó

Csak arra utaltam, hogy a zegi kispadosok válogatottak és légiósok ellen küzdöttek egész meccsen, és nem az utolsó 3 percben a korosztályukba tartozó másik kispad ellen…

J.R.Benitez
Olvasó

Értem és igazad van. De a dolog másik oldala hogy kérdezd meg olaj drukkereket csapatuk hány százalékon pörgött. Play off más lesz de legyen igazad azt kívánom!

Sedmakfun
Olvasó

Én az elején 40 pontos zakótól féltem… Lényegtelen, hány százalékon volt az olaj…

BlueHell
Olvasó

BÜSZKE egerszegiként,először is gratulálok az olajnak. Le a kalappal”minden” fiatalunk előtt,viszont…..
Ül valaki a padon, nevezetesen Kis Raul… Könyörgöm-könyörgöm, ha minden fiatal, oda tudja magát tenni egy ilyen meccsen, és extrát tud nyújtani,akkor ő miért nem… Betli, betli hátán ami jellemzi. Lehet engem szidni, hogy miért nem adok neki bizalmat, miért szidom egerszegi ként,de könyörgöm mennyi lehetőség kell még… Inkább költsék el az ő havi pénzét minden alkalommal, vmelyik kocsmában, az is többet ér. Könyörgöm szabaduljunk meg tőle és adja át valakinek a jól átmelegetített széket.. Bárkinek… Hajrá ZTE KK… Büszkék lehettek magatokra ez a meccs után… Mindent megettetek. 🙂

Sedmakfun
Olvasó

Mindent megettek? Éhesek lettek volna? 😀 😛

BlueHell
Olvasó

Örülök, hogy figyeltél, csak neked rejtettem el ezt a figyelmetlenséget.. Remélem így ma, gyönyörű szép álmod lesz. 🙂 (természetesen megtetteket, akartam írni)

Sedmakfun
Olvasó

Bocs, de nem bírtam kihagyni… Egyébként egyetértünk. 🙂

Manó
Olvasó

??? Ilyen meccs után! Persze, hogy megéheztek! Bocsi, nem akarok bunkó lenni, de nagyon jót nevettem!??

eperke
Olvasó

A VERESÉG ELLENÉRE IS SZÉP VOLT FIÚK!!!
KIS RAUL KUKA!!!!!!!!!!!!!!!! Ez már nagyon fájdalmas, amit a pályán művel. Nem lehet bajnokság közben elküldeni??? Jó messzire, hogy még véletlenül se jöjjön vissza! Apucinak el kéne beszélgetni a kisfiával!!!

Zeg
Olvasó

Ezt nem értem…apa vagyok Én is..s mindig a gyermekem érdekét tartom az első s legfontosabbnak..pont ezért nem értem Raulka apukáját…nem látja hogy ez minden csak nem jó a kisfiának..????
Nekünk meg főleg nagyon rossz..!!!!!!

eperke
Olvasó

Sajnos ennyire elfogult apuka, hogy nem lát a szemétől! 🙁
Jól megél a Kis család a ZTE-ből. Apuka és Raulka….anyuka és a nagy tesó meg a zsűriasztalnál…….Szerintetek???

RozsmanG.
Olvasó

…ez így minimum ca. 1.000.000 ft.havonta a zte-nek a Kis csalàd szàmlàjàra!!! Mit is kapunk cserébe??

Zsotija
Olvasó

Papp Petivel mi volt? Sérült, hogy nem játszott egy percet se?

Sedmakfun
Olvasó

Sérült…

lujo
Olvasó

Asszem a bokáját pihentettük

eperke
Olvasó

Sérült.

lujo
Olvasó

Grat a Szolnoknak is! Az első félidőben nagyon fáradtnak tűntek, de a végére felőröltek minket. Fiataljaink nem vallottak szégyent, ilyen játékpercek mellett egyre jobbak lesznek. Remélem szép jövő elé néz Zalaegerszeg kosárszerető közönsége!

Zeg
Olvasó

Mindenképp szép jövő lehet…persze ha a féket (Raulkát) végre kiveszi valaki már a srácok közül…
Amit nyújt az egyszerűen értékelhetetlen…

lujo
Olvasó

Sajnos észrevehető volt mikor volt pályán, első félidőben meg elment, de a masodikban nem sok jó megmozdulása volt. Durva, hogy konkrétan két három éve mérföldekkel jobban játszott mint most. Neki is az lenne a legjobb ha eligazolna… Kérdés, hogy mikor látja be ezt ő is

Balambér
Olvasó

Kérdés, mikor látja be ezt ő is, meg az apja is.

royalka
Olvasó

Hatalmas elismerés Mindenkinek!!! Azt mondjátok meg, Raul meddig fog még itt bohóckodni? Elveszi a helyet egy magyar fiatal elől.A zéró átlőve a teljesítménye, alkalmatlan erre a sportágra.Amikor ő fent volt, rögtön feljebb jött a Szolnok. Mindegy, hajrá ZTE!!!

Megyeri 80
Olvasó

Azért a ZTE-ben 21 MAGYAR pont Szöszi nélkül megsüvegelendő!
Csak a ZTE!!!!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

A ZTE szurkolók nyerték meg a meccset nekünk.
Annyiszor elmondták, hogy Agafonov a legjobb center, hogy Luksát felidegesítették vele. Ő meg ilyen, ha ideges. Én 20nál feladtam. A csapat nem. Kellene egy kis pihi már. Vojáék fáradtak. Miló most jön vissza fele. A másik Miló is a sok kihagyás után picit lejtmenetben van.
Grat mindkét csapatnak.

Sedmakfun
Olvasó

A 4+4 vs. 3+0 alapján az elejétől várható a végeredmény… Én, amikor meghallottam, hogy Szabó sincs, 30-40 pontos zakótól tartottam. Ennek a meccsnek az erkölcsi és szakmai győztese a ZTE és a Bencze+Heinrich duo. Csak sajnos ezért nem jár két pont.

Sedmakfun
Olvasó

Agafonosvval csak a Tóth-Andric duo együtt bírt el, – nézd meg a játékperceket -, úgy, hogy nem volt Szabó, hanem csak a két 19-éves, Bagó és Durázi…

csakazete
Olvasó

Luksa kurvajó volt, csak nem ezért… Kifingottunk és rendszeresen lekéstünk róla… Üres pontot rengeteget dobott

DuráziMVP
Vendég
DuráziMVP

8 fős rotáció vs 3 fős rotáció…

lujo
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, bravúr ez a meccs így is! Várható volt, hogy a végére elfáradunk. Ilyen hozzáállás kell mindig! Hajrá ZTE!

Sedmakfun
Olvasó

3 felnőtt, + a fiatalalok, 4 légiós + 4 válogatott ellen. Csak a kalapom tudom lengetni, hogy fél perccel a vége előtt még egy labdás meccs…. Az első félidőt tanítani kellene. Ha lett volna Szabó + 1 légiós, sima liba ide… (vagy nem, mivel a sportban nincsen “ha”). Gratula Szolnokra, és ha minden bíráskodásban csak ennyi hiba lenne….

Hajrá ZETE!

Zeg
Olvasó

Grat srácok…mindenki tökéletesen játszott..kivéve Raulka…
Végre mondja már meg valaki hogy miért van még mindig itt…..????????

mrfox
Olvasó

Szép volt fiúk. Akkor is ha kikaptunk. Tényleg ha kiegészülünk akkor reszkessen ellenünk mindenki!
Hajrá ZTE!

Megyeri 80
Olvasó

Garatulálok Szolnokra! Azért, ha nem hatagszatok ma elsősorban ZTE játékosait szeretném dìcsérni! Nagyon nagyot játszottunk 3 felnőt és 4 fiatal játékossal + 1Raul ez nagyon szép eredmény!
Csak a ZTE!!!!!

Piffinger
Olvasó

Awsome Luksa!!!

csakazete
Olvasó

Csodálatos mérkőzés, csodálatos csapat, csodálatos hozzáállás, csodálatos játék a fiataloktól is… Kiegészülünk a hiányzókkal és reszkethet tőlünk mindenki!!! Csak a ZETE!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés