Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

PVSK-VEOLIA – Zalakerámia ZTE KK

Jön a play-out utolsó mérkőzése.

PVSK-VEOLIA - Zalakerámia ZTE KK

Play-out 1. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Goda L., Minár L. (Gorka Sz.)

PVSK: Ruják - Lewis - Funderburk - Budimir - Brkics.

ZTE: Simon - Simó - Bonifert - Vuko - Szabó.

A play-out első fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán csap össze a Pécs és a Zalaegerszeg együttese. Ez a találkozó lesz az alsóház utolsó mérkőzése.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Az egész szezon kemény volt fizikálisan és mentálisan is. Ez a play-outban sem volt másképp, a csapatok arra vártak, hogy valahogyan befejezzék az idényt. Sok játékosnak nehéz lesz egy ilyen megterhelő szezon után pályára lépni, de remélem, hogy még egyszer utoljára tudnak játszani egy jó meccset. Szeretnénk győzelemmel zárni a bajnokságot. A ZTE egy teljesen más csapattal játszik, mint azt tette a szezon nagy részében. Elsősorban a Simon-Vuko-Szabó tengelyre kell koncentrálnunk. Azt várom a játékosaimtól, hogy koncentráltan kosárlabdázzanak, hogy úgy fejezzük be a szezont, ahogy azt kell.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Azt várom, hogy felhasználjuk a maradék energiánkat és megpróbáljuk egy jó mérkőzésre kényszeríteni a Pécset. Az elmúlt mérkőzéshez képest Völgyi Marcell és Polster Attila biztosan nem fog játszani, reméljük, hogy ők minél előbb felgyógyulnak és tudnak készülni a következő évre már.

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
BezseBorbély LajosMexx92TomiLaposvár Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

De tényleg, ilyenkor miért nem játszanak Pécsett a fiatalok? Gratulálok az MKOSZ- nek is. Ebben ők is bűnösök.

Mexx92
Olvasó

Utolsó hazai meccs és ha igazak a hírek Veljko utolsó meccse is a csapatban.Valóban ez az utolsó meccse a csapatban? ?
Egy olyan embernek aki él hal a csapatért nagy szemétség lenne elküldeni, mert ebben a szezonban nem úgy megy neki. Azt viszont elfelejti a kedves vezetőség, hogy hányszor húzta ki a szarból a csapatot. Ehhez is csak gratulálni lehet a vezetőségnek, hogy nem becsülik meg. Furcsa lesz nélküle a csapat. Hvala tebi se Veljko! Najbolji igrač u Pečuhu!

Laposvár
Olvasó

Igen, az utolsó

Mexx92
Olvasó

Szomorúan olvasom hogy a gyanúnk beigazolodott ?

Laposvár
Olvasó

Dragan Pécsen marad, és neki nem kell Budimir. Továbbá a jatékpercekre vágyó magyarok is népvándorlásba kezdenek, nem valószínű, hogy túl sokan maradni akarnak padot koptatni meg vizet hordani. És mi ebből jól fogunk profitálni… 🙂

Mexx92
Olvasó

Nagyon képben vagy a dolgokkal

Laposvár
Olvasó

Több évig éltem Pécs mellett. És bár sosem szurkoltam a PVSK-nak, akkoriban egy szimpatikus szerethető kiscsapat volt, ezért nem csak akkor jártam ki a meccsekre amikor mi vendégeskedtünk a Lauberben, hanem szimpla időtöltésként is. Több kapcsolatom is megmaradt abból az időből, akik tényleg képben vannak. Sajnálom a maroknyi mindig lelkes szurkolót, mert úgy tűnik, hogy ezzel a vezetői hozzáállással ezt is sikerült leépíteni, nem csak a csapatot…

Mexx92
Olvasó

Értem köszönöm szépen a válaszodat. Igen lelkesek voltunk mindenhova elkísértük a csapatot de ezzel nem tudunk azonosulni. Veljko volt a pécsi csapat szíve-lelke egybeforrt a neve a PVSKval. Akkor ezek meg így hálálják meg neki mindazt amit az elmúlt években a csapatért tett

Laposvár
Olvasó

Miért, a Csirke Férfivel nem ezt csinálták? Minden helyi érték elherdálása zajlik. Megélhetési edzők és harmadosztályú légiósok gyüjtőhelye lesz az egész.

Mexx92
Olvasó

De és ezt mi nem tudjuk nekik megbocsátani

Bezse
Olvasó

Nevek nélkül: magyar(ok) ? Külföldi(ek) ? Fiatal(ok)? Hányan?

Laposvár
Olvasó

A sokadik tét nélküli meccs következik, ahol a Pécsben továbbra sem fognak játszani utánpótláskorú, vagy egyáltalán szinte bármilyen korú magyarok. Egy nagyváros 2 (kettő) darab nemzeti kosárlabda akadémiával és a teljes NB1-es mezőnyben itt van magasan a legkevesebb játékperce a fiataloknak. Nem bírom a Csirke Ferit, de ha jól emlékszem, akkor az elzavarásának egyik (mondvacsinált) oka pont az volt, hogy keveset játszattja a fiatalokat. Na, szerintem azóta Dragannal fele annyi időt sem kapnak, cserébe a valaha volt egyik legrosszabb bajnoki eredményüket produkálják. Lehet itt mondogatni, hogy Dragan Szolnokon bajnok volt, de könyörgöm…. Milyen költségvetéssel és milyen játékosokkal?!? Ha akkor egy… Olvass tovább »

Minden6ó
Olvasó

Szerintem Cizmic se számított arra, hogy”bizonyos emberek”mennyire szétverték a klub tekintélyét,hírnevét így pokoli nehéz még magasabb ajánlatokkal is normális Magyart igazolni.Profi edző full amatőr,súlytalan főnökkel!

abcabc
Olvasó

Kettő (három) már zsebben. Egyik nem messziről jön, másik volt Ivkoman.

Tomi
Olvasó

Ezt a jól értesültnek akarok látszani, de neveket nem tudok írni dolgot szerintem ne erőltessük. Ennek így nincs semmi értelme.

abcabc
Olvasó

Ok. Azért ne feledd

Tomi
Olvasó

Feltétlenül. Vagyis nem írtál semmit, így nincs mit elfelejtenem.

abcabc
Olvasó

?

Minden6ó
Olvasó

Horti, Révész…a kettő egy fél Tóth Ádám!

Tomi
Olvasó

Egyikük is nagy hülyeség lenne, nem hogy a kettő egyszerre.

Minden6ó
Olvasó

Ki akarja Stárics legyen a főnöke?

royalka
Olvasó

“Völgyi Marcell és Polster Attila biztosan nem fog játszani, remélük, hogy ők minél előbb felgyógyulnak és tudnak készülni a következő évre már.”
Ne bohóckodjatok, abból bőven elég volt az idén. Arról volt szó, hogy Teo új csapatot épít. Ha abba Völgyi is belefér, akkor jövőre jobb ha inkább a másodosztályban indulunk.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés