Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

PVSK-VEOLIA – OSE Lions

Mindkét csapatban lesznek hiányzók.

PVSK-VEOLIA - OSE Lions

Bajnokság, 17. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Papp P., Nagy V., Nyilas I.

PVSK: Ruják - Lewis - Funderburk - Meleg - Brkics.

OSE: Anderson - Abell - Kucsora - Morgan - Hayes.

A bajnokság 17. fordulója keretein belül csap össze, a PVSK-VEOLIA – OSE Lions csapata. A pécsiek az elmúlt fordulóban a Jászberény ellen győzött, míg az oroszlányi gárda az Albától kapott ki.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Pár hete játszottunk velük, de az egy teljesen másik szituáció volt, hiszen akkor jöttek ki a karanténból és csak az egyik kiemelkedő játékosuk szerepelt ellenünk. Abellre mindenképpen oda kell figyelnünk, aki akárkinek képes dobni legalább 20 pontot. Most egy teljesen másik mérkőzést láthatunk majd, sokkal fizikálisabb, keményebb lesz. Szeretik a tranzíciós játékokat és az egy-egy elleni szituációkat is, melyeket kiemelten alkalmaznak. Minden pozícióra van megfelelő játékosuk, főleg az egy-egy elleni játékaiknak a védése lesz kulcsfontosságú. Sajnos van pár sérültünk, még mindig nem számíthatok Krivacsevics Márkóra, Demeter játéka kérdéses, míg Bíró bokája megsérült az utolsó mérkőzésen. Apróbb változtatásokra lesz szükségünk és erőt kell merítenünk, hogy egy jó mérkőzést játszhassunk.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Szerintem a PVSK csapatszerkezete nagyon jó, mivel jó arányban vannak a fiatal, illetve az idősebb, tapasztalt játékosok és természetesen van egy válogatott kosarasuk is Ruják András személyében. Egy olyan csapatról beszélünk, akiket az edzőjük jól irányít és ebből is következik, hogy jól játszanak együtt. Nem olyan sok idővel ezelőtt játszottunk velük hazai pályán, amikor legyőztek minket. Sajnos pár játékos nem tudja vállalni a szereplést holnap és még egy kosaras holnapi játéka kérdéses. Biztos vagyok benne, aki holnap pályára lép a legjobb teljesítményét fogja nyújtani.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Somogy011Dennis Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Oroszlány !

Dennis
Olvasó

Ne legyen igazam, de ennyi hiányzóval egy 10-en belüli zakó is bravúr kategória lenne.
Hajrá Ose!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés