Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

PVSK-VEOLIA – OSE Lions

Mindkét oldalon lesznek hiányzók.

PVSK-VEOLIA - OSE Lions

Play-out 2. forduló
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia, szerda, 18:00
V.: Papp P., Nagy V., Kovács N. J.

PVSK: Ruják - Lewis - Funderburk - Budimir - Brkics.

OSE: Washington - Kucsora - Abell - Bíró - Bailey.

A play-out 2. fordulójában játszik egymással a PVSK-VEOLIA és az OSE Lions együttese. A hazaiak legutóbb még a Magyar Kupán léptek pályára, míg a vendégek már túl vannak az első play-out mérkőzésükön, melyen egy szoros vereséget szenvedtek.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Az Oroszlány egy nagyon fizikális csapat, amely előszeretettel alkalmaz tranzíciós játékokat. Az elmúlt időszakban sokszor három irányítóval játszanak, közülük Washington kiemelkedően szeret egy-egy elleni szituációból támadni. Ha sikerül felvennünk velük a harcot és ellensúlyozni a fizikális előnyüket, akkor van esélyünk győzni. Az eredmény persze függ attól is, hogy kik fognak holnap pályára lépni tőlük, hiszen az elmúlt mérkőzésükön is bizonyos játékosok nélkül álltak ki. Sajnálatosan továbbra is nélkülöznöm kell Meleg Gergőt, de a többiek mind készen állnak az összecsapásra.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Pécs az egyetlen olyan csapat a play-outból, amely részt vett a Magyar Kupán, ezúton is gratulálni szeretnék nekik. A csapatukat nagyon jól állították össze, hiszen jó arányban vannak tapasztalt és fiatal játékosok, emellett a légiós állományuk is nagyon jó. Az együttesüket edzőjük, Dragan Alekszics nagyon jól irányítja, használja; ebből következik, hogy egy komoly, nehezen legyőzhető ellenféllel állunk szemben. Sajnálatos módon még mindig nem áll rendelkezésemre pár játékos, mint ahogy az előző fordulóban sem.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Domi Recent comment authors
Domi
Olvasó

A sok hozzászólás tükrözi a tét nagyságát! Hajrá Oroszlány!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés