Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

PVSK-VEOLIA – Kaposvári KK

Pécsett zárja a szezont a Kaposvár.

  •   

PVSK-VEOLIA - Kaposvári KK

Play-out 10. forduló
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia, szerda, 18:00
V.: Ádám J., Török R., Fodor A.

Pécs: Ruják - Carev - Funderburk - Budimir - Brkics.

Kaposvár: Krnjajski - Miliszavljevics - Baki - Rivers - Hendlein.

A play-out 10. fordulójában csap össze a PVSK-VEOLIA és a Kaposvári KK csapata. A hazaiak legutóbb a Kecskemét ellen nyertek, míg a vendégek az Oroszlánytól kaptak ki.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: A Kaposvár együttese mindig nagy energiával játszik, a támadások és a védekezések során használják fizikális adottságaikat, és a védekezésük a labdás emberen mindig is kiemelkedő, és emellett a pick and roll-okat is jól védik. Veszélyes csapattal állunk szemben, amelynek keretéből ki szeretném emelni a Krnjajski – Miliszavljevics – Rivers hármast, az ő védésük kiemelt feladat lesz és egyben kulcsfontosságú a mérkőzés kimenetelét tekintve. Kemény mérkőzésre számítok és mint a többi csapat is, úgy mi is már fizikálisan és mentálisan is fáradtak vagyunk, de próbálunk egy jó meccset játszani és minél jobban befejezni a szezonból visszalévő mérkőzéseket. Remélem szurkolóink megint velünk tartanak..

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Egyre kevesebb játékos áll rendelkezésemre, így egyre jobban csökken a rotációs lehetőségünk. Nem feküdtek annyira számunkra a szerda-szombat ritmusú mérkőzésnapok. Továbbra is problémákkal küszködünk, remélhetőleg Rivers vállalni tudja holnap a játékot. A legjobbat próbáljuk kihozni a helyzetünkből, a Pécs viszont egy jó csapat, nem lesz könnyű játszani ellenük, hiszen teljes kerettel rendelkeznek és jól játszottak az elmúlt mérkőzéseken is. Szeretnék továbbra is lehetőséget adni minden játékosomnak, és egy jó utolsó mérkőzéssel szeretnénk zárni a szezont.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés