Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

PVSK-VEOLIA – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Mindkét edző komoly mérkőzésre számít.

  •   

PVSK-VEOLIA - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Play-out 4. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Cziffra Cs. Zs., Farkas G., Makrai M.

Pécs: Ruják A. - Funderburk - Lewis - Budimir - Brkics.

KTE: Wittmann - Thomas - Jaramaz - Kucsera - Karahodzsics.

PVSK-VEOLIA – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mérkőzéssel folytatódik a playout. A hazaiak legutóbb a Jászberényt győzték le, a kecskemétiek pedig győztek a Kaposvár ellen.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Kecskemét az alapszakasz során is nagyon jól teljesített, és most ezt folytatja a playout során is. Nagyon tapasztalt csapatról beszélünk, akiknek mind támadásban, mind védekezésben nagyon sok lehetőségük van, emellett nagyon jól játszanak csapatként is, hiszen a tapasztalt játékosok jól tudnak összejátszani a fiatalabbakkal. Egyes játékosaik kiemelkedő teljesítményre is képesek, az ő védésük fontos lesz a találkozó során. Nagyon agresszívan védekeznek, és a támadások során előszeretettel egy-egyeznek. Nagyon kemény mérkőzésre számítok, de ha sikerül megfelelően negyven percen keresztül koncentrálnunk, akkor lehet esélyünk a győzelemre.

 Váradi Kornél, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője: A pécsiek gyors és agresszív kosárlabdát játszanak. Minőségi légiósokkal rendelkeznek, és a magyar játékosaik is között vannak remek játékosok. A legfontosabb ezúttal is az lesz, hogy a védekezésünk megfelelően működjön, mint az legutóbb Kaposváron is történt. Ahogy a playout szakaszában eddig építkeztünk, úgy a folytatásban is ebben a koncepcióban dolgozunk tovább. Mindent megteszünk szerdán Pécsen, hogy a jó szériánk folytatódjon.

 

 

  •   
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Doncickormealattapiszok Recent comment authors
Doncickormealattapiszok
Olvasó

Dragan! ha jól teljesítettünk volna az alapszakaszban akkor most nem veletek játszanánk hanem a Falcoval vagy a Szegeddel.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés