Connect with us

Bajnokság

PVSK-VEOLIA – DEAC

Mindkét csapat győzni szeretne.

PVSK-VEOLIA - DEAC

Bajnokság, 11. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szombat, 15:30
V.: Benczur T., Török R., Söjtöry T.

PVSK: Ruják - Lewis - Funderburk - Budimir - Meleg.

DEAC: Moody - Somogyi - Drenovac - Hines - Tóth.

Szombaton PVSK-VEOLIA – DEAC mérkőzést rendeznek az élvonalban, a találkozót az M4 Sport is közvetíti.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője : A Debrecen a veresége után sokkal agresszívabb és keményebb lesz, hiszen javítani szeretnének. Egy nagyon jó csapattal állunk szemben, akik a tavalyi keretükből 5-6 játékost megtartottak; és nagyszerű játékosokkal rendelkeznek, mint Drenovac, Bognár és Tóth Ádám. Tavaly is jól szerepeltek, és szerintem idén még erősebbek lettek. A meghatározó játékosai miatt mondanám azt a DEAC-ról, hogy akár meg is nyerhetik a bajnokságot. Mondom ezt annak ellenére, hogy elvesztették a Sopron elleni mérkőzéséket. A lényeg az, hogy az 1-1 elleni játékukat meg tudjuk törni, és hogy palánk alatt Tóthot kivegyük a játékból. Kemény mérkőzésre számítok és a célunk, hogy nyerjünk itthon.

 Kovács Adrián, a DEAC vezetőedzője : A Pécs fegyelmezett, tudatos, jó kosárlabdát játszik, mindemellett minden poszton van olyan játékosuk, aki kiemelt figyelmet igényel. Támadásban rengeteg opcióval rendelkeznek, csapatként játszanak. Védekezésben képesek folyamatos nyomás alatt tartani a labdát és sok hibára kényszeríteni ellenfeleiket. Nálunk mindenki tisztában van azzal, hogy hibáztunk az utolsó mérkőzésünkön. Pécsett bizonyítani szeretnénk, hogy tudunk csapatként, eredményes, minőségi kosárlabdát játszani a pálya mindkét oldalán.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
baltazarGecse J. MárióMAFCdrukker Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Szerintem kb. 45%:55% a meccs. Ehhez képest 2.45 a V. Ráadásul a debreceni honlap alapján már Guyton is játszik, bár valószínűleg nem lesz rögtön csúcsformában.

MAFCdrukker
Olvasó

“Mindkét csapat győzni szeretne”
Zseniális alcím! Én azt hittem, a debreceniek világot látni utaznak Pécsre, a hazaiak meg a döntetlenre és játszanak, hogy a hosszabbítással kitöltsék a MindiGo által biztosított 3 órás adásidőt, és ne kelljen az “A helyszínről jelenleg nem érkezik adás” feliratot bámulnunk, ha oda kapcsolunk.

baltazar
Olvasó

Mit vársz egy olyan oldaltól, amelynek alkalmazottjai provokálni járnak a fórumokba? Pulitzer díjas újságírókat?

Legfrissebb

Hírek

Facebook