Connect with us

Bajnokság

PVSK-VEOLIA – Atomerőmű SE

A csapatok igyekeztek kihasználni a rendelkezésre álló időt.

PVSK-VEOLIA - Atomerőmű SE

Bajnokság, 25. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Nagy V., Lengyel Á. (dr. Gincsai J.)

Pécs: Ruják - Lewis - Carev - Budimir - Brkics.

Paks: Capers - Shepard - Valerio-Bodon - Eilingfeld - Jackson.

A férfi élvonal 25. fordulójában a tabellán hetedik Paks látogat a kilencedik Pécshez. Hasonló utat járt be az előző körökben a két csapat, mindkét együttes két vereség után fut majd ki a pályára a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Dragan Alekszics, a Pécsi VSK-VEOLIA vezetőedzője: Hosszú idő után megint volt lehetőségünk edzeni, de megint sok meccsünk lesz az előttünk álló időszakban. Ettől függetlenül ez a pár hét jó volt arra, hogy újra felépítsük a csapatot a decemberi-januári kemény sorsolás után. A Paks az egyik leggyorsabb csapat a bajnokságban. Sokat szeretnek egy-egyezni, amit egyébként az irányítótól a centerig mindenki jól is old meg. Erőltetik a nyitott pályás játékot, ahol mindenki ki tudja használni az előnyeit. A legfontosabb feladatunk az lesz, hogy ezt megállítsuk. Ha ezt meg tudjuk csinálni, akkor van esélyünk nyerni. Mindenki készen áll.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Igyekeztünk minél jobban kihasználni ezt az időt, ami a rendelkezésünkre állt. Elsősorban fontos volt, hogy a sérültjeink pihenjenek és regenerálódjanak. A második az volt, hogy beépítsük az új játékosunkat. Megpróbáltuk kijavítani a hibáinkat, amiket az utóbbi időben láttunk. Nem lesznek hiányzóink. Azt azért tudni kell, hogy van pár játékosunk, akik krónikus sérülésekkel bajlódnak. Mindig az a kérdés, hogy mennyire fognak tudni teljesíteni az adott találkozón. Ebben a szezonban sajnos nálunk ez végig így fog menni, de nem szeretünk ezzel túl sokat foglalkozni, egyszerűen ez egy ilyen idény. Próbáljuk kihozni minden játékosból azt, amit lehet.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés