Connect with us

B-csoport

PVSK-CARGATE – HÜBNER-Nyíregyháza BS

Siska János: Meglepetést is okozhatnak a pécsiek.

PVSK-CARGATE - HÜBNER-Nyíregyháza BS

Piros-csoport, 15. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, vasárnap, 17:00
V.: Tóth K., Szalai Zs., Benedek Z.

PVSK-CARGATE: Carev - Bíró - Heimann - Rátvay - Meleg.

HÜBNER-Nyíregyháza BS: Ubilla - Vaskó - Mohácsi - Bazsó - Tóth.

A Piros-csoport 15. fordulójában csap össze a tabella 13. helyezettje, a PVSK-CARGATE együttese, amely 2 győzelemmel és 10 vereséggel áll; és a tabella első helyén álló HÜBNER-Nyíregyháza BS, amely 11 győzelemmel és 1 vereséggel áll. A legutóbbi találkozásukkor a nyíregyházi együttes tudott nyerni hazai pályán 82-63-ra.

Rab Gyula, a PVSK-CARGATE vezetőedzője: Egy komplett csapatról beszélünk, akiken látszik, hogy mi a konkrét céljuk, ami nagy eséllyel az; hogy feljussanak az A-csoportba. A Piros-csoport tabelláját ők vezetik, így a céljuk felé nagyon jól haladnak. A keretüket nagyon jó játékosok alkotják, egyesek volt élvonalbeli játékosok, mint a náluk játszó egyik legjobb Piros-csoportos irányító; Ubilla, aki megmutatta múlt héten is, hogy milyen igaz is ez. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen komoly küzdelem előtt állunk. Nálunk a legnagyobb kérdés az, hogy mindenki egészséges marad-e, hiszen a mai napon a keretünk 80%-a Jászberényben játszik U20-as, illetve NB1-es mérkőzést, így reméljük holnap teljes kerettel tudunk kiállni.

Siska János, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Egyszer már játszottunk velük hazai pályán. Szerintem a Pécs egy lendületes fiatal csapat, akik agresszívan védekeznek és ezek után gyors támadásokat építenek. Jó szerkezetű csapat, melynek keretét több olyan játékos alkotja, akik A-csoportban is játszanak és nem is kevés szereppel. Hazai pályán nagyon komolyan kell vennünk őket, hiszen okozhatnak meglepetést számunkra. Az együttesük erejét az határozza meg, hogy hány A-csoportos játékost engednek lejátszani, úgy gondolom, hogy ellenünk mindenki játszani fog és természetesen mindenképpen nyerni szeretnénk. Szobi Dani szerdán nem játszott, mivel kisebb hátproblémákkal küszködött, de holnap már rá is számíthatok, így teljes kerettel tudunk utazni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés