Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Putney az összes amerikai játékost ismeri Pakson

Nincsenek nagy elvárásai, de azért a bajnokságot megnyerné.:

:

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Jeremy Harris helyére Raphiael Rashad Putney érkezett az Atomerőmű SE csapatához. A tolnaiak ötödik külföldi játékosa vasárnap érkezett meg a piros-kékekhez. A telepaks.net oldal a hétfő délelőtti orvosi vizsgálatok után arról kérdezte a 208 centis amerikai erőcsatárt, mit tud az új csapatáról, miben lehet hasznára, és mit vár ettől a bajnoki idénytől.

– Az összes amerikai játékost ismerem, aki itt van. Az elmúlt napokban beszéltem is velük, tisztában vagyok vele, hogy mire számíthatok, mi lesz majd a szerepem, miért igazoltak le. Már játszottam európai bajnokságban, ismerem ezt a stílust, bízom benne, hogy a hozzáállásommal, a védekezésemmel a csapat hasznára leszek. Nincsenek nagy elvárásaim, szeretném, ha jó lenne a csapat kémiája, minél több meccset, és a bajnokságot is megnyernénk – összegzett.

fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

HIRDETÉS
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
caxorArtur Doki24esZZTopNuszifül Recent comment authors
caxor
Olvasó

Ha igazak a szavai, biztosan jó csapatként és győztes hozzáállással tudnak játszani, amivel tényleg meghatározóak lehetnek a végjátéknál.
Bár azt sem bánnám, ha annyira teljesülnének a célkitűzései, mint Tamásnak jelenleg.

Artur Doki
Olvasó

Sokat nem pengetett az olaszoknál,de csak összejött meccsenként 7-8 pattanó meg több,mint 2 blokk a 10 pont mellett(előtt sem hozott rossz számokat)
Nyilván eztán meg fognak oszlani a számok,de a 10 legjobb honi pattanózóban benne van Lóri,JJ és Coleman is…+ most még Ő is.
Ja és a blokk per game listát meg Jackson vezeti…

ZZTop
Vendég
ZZTop

Jó lesz ez a Putney.

Nuszifül
Olvasó

Majd a Tóth Ádinál mutasd meg…
Vagy a Djordje Pantelicnél…
Számomra ez a felépítés messze van az erőcsatártól. Még így női szemmel is. Ha felépülne Pakson az Eilingsfeld, az jót tenne a csapatuknak. Na de gondolom Bane majd a Pécs ellen biztos pályára fogja küldeni.

ZZTop
Vendég
ZZTop

(nemcsak helytelen, de illetlen is személynevek elé névelőt rakni).
Nem feltétlenül kell a sikerhez Tóth Ádit, Pantelicset megverni. Csapatsport, csapatvédekezés lényege nem elsősorban az, hogy valakit kikapcsoljunk. Ha jól emléxem a Paks a Jászberényt és a Debrecent is úgy verte, hogy Lóri volt az egyetlen magasember.
Miért ne küldené pályára, azért igazolták.

Nuszifül
Olvasó

Nyilván, én is azt írtam hogy pályára fogják küldeni… Márpedig azért, hogy majd megnézzük mit tud nyújtani a csapatnak….
Ádit azért hoztam fel példának, mert kb egy erőcsatárnak valami olyan fizikumnak kellene kinéznie. Nem értem miért vagy fennt akadva ezen. Az új légiósuknak nem egy erőcsatár a fizikuma. Max ez a negativum az írásomban.

24es
Vendég
24es

Azért ez a csapat így már meg tud birkózni az említett játékosokkal, főleg hogy van egy Jacksonunk is. A lepattanókat viszont le fogja kapkodni jó eséllyel, Lórinak meg nem kell 35 perceket játszania.

Nuszifül
Olvasó

Kell is egy jó ASE ebbe a bajnokságba. Megérdemelné már a Paksi közönség is.

ZZTop
Vendég
ZZTop

(paksi kis “p” – vel) 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés