Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pustahvar elbúcsúzott Szombathelytől

Most már hivatalos a fehérorosz erőcsatár távozása.:

:

Korábban már olvashatták a BB1.hu-n, hogy Alekszandar Pustahvar távozni fog a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatától. A hírt nemrég a klub hivatalos honlapján is bejelentette.

“A Falco ezúton is megköszöni a bajnoki, – és kupaezüstben is elévülhetetlen érdemeket szerzett Szásának, hogy erre a 2 hónapra is igent mondott és a csapat rendelkezésére állt. Sok sikert kívánunk sportpályafutása eredményes folytatásához” – fogalmazott Gráczer György ügyvezető a honlaphoz eljuttatott közleményében.

Az amerikai légiós Evan Bruinsma műtéti beavatkozása miatt november 10-től január 10-ig a belorusz válogatott, 4-es poszton bevethető Pustahvar rövid idejű szerződést kötött a vasiakkal, és újra a csapat mezében szerepelt. Közben Bruinsma visszatért, így Pustahvar szolgálatait megköszönték. Ő pedig az alábbi mondatokkal búcsúzott a sárga-fekete színektől.

“Nagyon boldog voltam, amikor november elején a Falco vezetőedzője és managementje engem választott erre az időszakra. Örültem , hogy a Falco családtagja lehettem ismét és fantasztikus hangulatú mérkőzéseken játszhattam. Kívánom a klubnak, hogy a szezon elején kitűzött célokat érje el” – ezekkel a szavakkal köszönt el Pustahvar.

Fotó: Nyugat.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
2lee14HajráKörmendHajráVas Recent comment authors
2lee14
Olvasó

Sok sikert a továbbiakban!

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Nagyon szimpatikus játékos vagy Szása!
Csendben tetted a dolgod, a játékkal foglalkoztál. Sok sikert további pályafutásodhoz!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés