Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Puskás Artúr lett a ZTE szakmai igazgatója

Új klubmodell a kék-fehéreknél.:

:

Puskás Artúr lett a Zalakerámia ZTE KK szakmai igazgatója – írja a klub honlapja.

Puskás Artúr szakmai életútja:

Puskás Artúr 1976. február 8–én született. 13 évesen kezdett először kosárlabdázni a Ganz-Mávag gárdájában. Magyarországot 55 alkalommal képviselte az utánpótlás válogatottban. 1993-ban országos junior bajnokságot nyert a Tungsrammal. 17 évesen kezdte profi pályafutását, amely során számos csapatban megfordult. A-csoportba feljutást három alkalommal (Battai KE, MAFC és Jászberény) ünnepelhetett, a Dombóvár és a Nyíregyháza történetének első rájátszás szereplésében vállalt oroszlánrészt. A Debreceni Vadkakasokkal ULEB kupában vitézkedett és bajnoki ezüstérmet szerzett. Vezetői kvalitásait jól mutatja, hogy tíz csapatából nyolcnál ő tölthette be a csapatkapitányi posztot.

Edzői munkáját a női rekordbajnok BSE kispadján kezdte vezetőedzőként, majd az utóbbi 8 idény folyamán a férfi szakág bajnoki aranyérmek tekintetében csúcstartóját, a Budapesti Honvédot irányította, több mint 250 hivatalos mérkőzésen.

Emellett dolgozott a Budapesti Honvéd Akadémia kiválasztásért felelős szakembereként, valamint 15 idényen keresztül szakkommentátorként NCAA, Euroliga és magyar NB1-es bajnoki illetve nemzetközi kupamérkőzéseken.

31 hozzászólás

31
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
kid67MarillionvatvatBorbély LajosDallas Recent comment authors
Beniben
Olvasó

?
Még van valami meglepi?
A magyar kosárlabda olvasztó-tégelye!
Még a Somos-Brotherst várom média posztra!

Borbély Lajos
Olvasó

Tomival értek egyet – messzemenőkig. Nagyon-de nagyon kell örülni annak ZTE-nél, hogy mindig kéznél van egy olyan ember, akihez a kritikus pillanatokban lehet nyúlni. Robi ott van, látja az adott edző és a csapat hibáit, és ennek megfelelően tud beugrani. Feltehetően azt is tudja, hogy ezekkel a beugrásokkal csak rövid távon érhet el sikereket. Az pedig számomra teljesen elfogadhatatlan, hogy miért nem értik egyesek meg azt, hogy Robinak nincsenek edzői ambíciói. Lebronznak: nem egy vállalkozót ismerek, aki néhány év vállalkozás után belefáradt a küzdelembe és elment vissza alkalmazottnak, mert elege lett, nyugodt életet akart magának. Ilyen is van (és az… Olvass tovább »

vatvat
Olvasó

Én is azt gondolom, hogy adjuk meg a bizalmat ennek a modellnek. Mi történt? Ügyvezető és az Elnökség belátta, hogy nem értenek a szakmához, kell valaki, aki irányítja az utánpótlásképzést, van játékoskiválasztási és játékosfejlesztési koncepciója, stb. Ezt a szereplőt szakmai igazgatónak hívják, minden normális klubban különválik az aktuális vezetőedzőtől és az ügyvezetőtől. Elég szomorú, hogy 2021-ig kellett erre várni, dehát ez van. Arra sajnos egyelőre továbbra sem számíthatunk, hogy tele leszünk pénzzel, nem fogunk tudni 6 fasza légióst igazolni minden évben, sőt a magyar válogatottak sem akarnak nálunk játszani (pedig 3-4 éve még nem voltunk ennyire szarok…) ezért kicsit a… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

A Honvéddal utolsó 2 teljes szezonjában egyaránt az 5. helyen végzett, ez légiós nélkül, főleg fiatalokkal nem rossz eredmény. Kicsit talán túl teátrális, de az eredmények azt mutatják, megtalálta a hangot a csapatával. Aztán más kérdés, hogy egy másik szerepkörben, másik klubnàl mennyire válik be.

ZTE ZOLI
Olvasó

Még hány embert, családot akar eltartani ez a Szuperclub?!???

Omega SM
Olvasó

Szerintem a ZTE-nek el kellene mozdulni végre a szakmai irányba. Puskás egy olyan “szakember” aki sok kosárlabdát néz, játékos volt de semmi több. Ezzel sokan vagyunk így mégsem leszünk szakmai igazgatók! Azon kívűl, hogy a parkett széléről levezényli lépésről-lépésre minden játékosának a mozgását, jól tekeri a szavakat, meg hangzatos blogokat ír semmi extra sajnos. Szakmai igazgatónak semmiképpen nem tenném, az meg szomrú, hogy el is vállalja…! Ugyanakkor mindig is szerettem a ZTE-t így szorítok neki.

pecsibas88
Olvasó

Szakmailag nem rossz, bár valóban nem hiszem, hogy bármit is tudna ő mondani Cizmicnek a kosárlabdáról. Honvéd végig középcsapat volt irányítása alatt, bár kb a keret is erre volt hivatott. Felfele bukás mintapéldája.

Dallas
Olvasó

Magadnak mondasz ellent 1 sorba : középcsapat volt,de amugy meg erre volt PÉNZ .)
na mostakkor hogyis van ez kéremszépen 🙂
170cm vagyok,keresek egy qurvajó atlétikai edzöt mert magasugró szeretnék lenni….. ja nem 🙂

Lebronz dzsemsz
Olvasó

A Zteben uralkodó morális és szakmai állapotokat az évben számomra az mutattam meg igazán, hogy segédedző úr nyíltan kijelentette, hogy ő biztos nem lesz vezetőedző, mert ott bármikor kirúghatják. Kérdezem én, hogy ez milyen ambíciózus hozzáállás, mit lehet elvárni ezek után? 😀

Tomi
Olvasó

Ez nagyon hangzatos, meg szívbemarkoló, meg minden… de te előbbre tartod a munkáltatód (rész)sikereit, mint a saját és családod anyagi biztonságát? Nyilván nem. Ha Te kapsz egy jobban fizető, de kevésbé biztos állásajánlatot, akkor eldöntöd, hogy mi a fontosabb a nagyobb pénz, vagy a biztos megélhetés. Miért lenne a Robi (vagy bárki más) esetében ez másképpen? Másrészről nem nyilatkozott ilyet soha, amit te állítasz. Fingod nincs hogy milyen szempontok alapján hozza meg a saját döntéseit és közöd sincs hozzá. Egy dolgot tehetsz, mint a város polgára (ha az vagy) és a csapat szurkolója, hogy az általa elvállalt és elvégzett feladatot… Olvass tovább »

Tomi
Olvasó

Értem én, hogy menő dolog most aztán mindenkit szapulni a csapat körül, de pont a Robi az egyetlen aki ebben a szezonban hozta amiért a pénzét kapja, sőt annál elvileg többet is.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

nagyon kedves védeni a védhetetlent, nekem semmi közöm nincs Egerszeghez, leszámítva, hogy a feleségem onnan származik. De aki a sportban épít karriert és ott dolgozik, számomra elfogadhatatlan, hogy nincsenek ambíciói. Nem élek a demagógiával, hogy menjen el akkor a gyárba stb. De a vélemény az, hogy pont ezért tart ott sok klub ahol, mert tele van ilyen léhűtőkkel, akik tenni akarás nélkül ellébecolnak jó pénzért.

ZTE ZOLI
Olvasó

Teljesen igazad van, mi az hogy hozta azt amiért a pénzét kapja?, talán a bent maradásért tapsikoltál te is?! Amúgy szép teljesítmény, ja NEM!??

Tomi
Olvasó

Tisztában vagy egy másodedző feladataival? Szerinted mennyi köze volt a játékosok kiválasztásához, vagy a taktika kialakításához, meccselésekhez, stb…?

ZTE ZOLI
Olvasó

Tudom hogy semmihez semmi köze, Sőőttt, jön még egy ilyen harmad-edző is!

Tomi
Olvasó

A Klub tele van léhűtőkkel, ez kétségtelen. Rengeteg dologtalan él jól belőle hosszú évek óta, de a Robi legalább nem vállal olyat, amit nem tudna becsülettel csinálni. Tök mindegy, hogy mi az indoka…nem beszéli a nyelvet, nem jó pedagógus, nincs hozzá türelme, vagy kedve hogy a jóval stresszesebb vezetőedzői feladatokat ellása. Helyette elvégzi kisebb pénzért a könyebb feladatot. Nincs ebben semmi kivetni való. Cipel nála sokkal nagyobb terheket ez a Klub már hosszú évek óta. Robi nyilván nem épít már semmiylen karriert, ő azon már régen túlvan. Minden ember teljesen más. Ő legalább azt a munkát elvégzi, amiért a pénzét… Olvass tovább »

Lebronz dzsemsz
Olvasó

nem egyezik a véleményünk, de nem is kell! vhol mindkettőnknek igaza van, de én azt mondom, hogy ha a zte nagyobb dolgokért akar menni, akkor nem engedheti meg magának ezt a mentalitást és én ezzel lezártam ezt a párbeszédet. sok sikert

kid67
Olvasó

Képzeld el mielőtt elfogadta a mádodedzői feladatot a gyárban dolgozott (mint karbantartó) és ott is tisztességesen elláta a feladatát. Nem is ismered de mondod itt a nagy hangzatos szavakat, itélkezel felette. Teljesen mindegy hogy sport vagy gyár nem lehet mindenki igazgató, van aki irányítani tud és vannak zongoracipelők, és az sokkal jobb ha valaki tudja hol a helye mint aki irányít de nem ért hozzá.

Zsarkov
Olvasó

Artúr jó szakember…,az más kérdés, hogy ebben a közegben, az ő habitusával, őszinteségével meddig tud létezni!?

Minden6ó
Olvasó

És aki még nem érti az új klubmodellt:Lassan szertáros innovációs osztályvezetője lesz a kisteremnek is nehogy Cornéliust hibáztassa valaki… Tetszik érteni!?

Csippa
Olvasó

Odatették áldozati báránynak, mint anno Doleschallt ( ha jól emlékszem), aztán ha nem úgy jön össze, ő viszi el a balhét. Mert ugye azt senki nem gondolja komolyan, h majd Cizmicnek fogja osztani az észt.. ?

moldi56
Olvasó

Puskás Artúr.Játszott ő Szolnokon is,ezt nem említették.Mondjuk kb.annyit tett a közösbe,mint Juhos Levente.Nem sirattuk meg amikor elment.

Dallas
Olvasó

Jó ez igaz,de ennek mi köze az edzöi tudáshoz ? 🙂 Michael Jordan se lett NBA edzö ,pedig állítólag nem volt rossz kosaras 🙂 hogy öszinte legyek ,bár régen volt ,azért Juhos sokkal jobb volt(amikor épp volt ) mint anno Puskás,de attól még lehet jó szakember.

Beniben
Olvasó

Nagyon izgatottan vártuk ezt a bejelentést…
???

Holló
Olvasó

Június van,de már előre megelőlegezhetjük: 2021 év munkahelye díj nyertese a ZTE KK ügyvezetői pozíció. Itt az évek óta tartó eredménytelenség nem tényező…a tavalyelőtti évért elvitte a balhét Bencze, az idei katasztrófa szezon után pedig Nazor,Bechi és a társadalmi elnökség. Egy legény maradt a gáton a régi garnitúrából, ő neki semmi felelőssége nem volt, ő jól dolgozik, mindent jól csinál, szakmai géniusz. Ilyen munkahelyet mindenkinek!!!

Minden6ó
Olvasó

Zalaegerszegi uborka szezon:Tessék vigyázni,jól megmosni az uborkát ha kell óvszert felhúzni…. NB1/B ben is megbukott szakmai igazgatóval pózol a főbohóc!Hörömpő cirkusz világszám!

SárgaPárna
Olvasó

A herémet szorítva, vinnyogva, fetrengve röhögök!!!!

efeli96
Olvasó

A toxikus, ignoráns ostobaságon túl képes vagy sportszakmai vélemény formálására?

Ha a Honvéd szereplését legalább minimálisan figyelemmel követted volna az elmúlt időszakban, akkor láthatnád, hogy milyen középszerű játékosállománnyal teljesített rendre erőn felül a csapata.

Tomi
Olvasó

A tablettás bort érzed fröccsös, attól fetrengesz.

Marillion
Olvasó

Na akkor csak szorijjjad a heréidet addig mig elájulsz a fájdalomtól….aztán fetrenghetsz ha csak bele nem halsz az aktusodba….

Károly bàcsi
Olvasó

Nem semmi, másodállásban pedig Dj dominique

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés