Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Puskás Artúr közös megegyezéssel távozik a Zalakerámia ZTE KK-tól

Hivatalos bejelentés.:

:

A ZTE Kosárlabda Klub Sportszolgáltató Kft. 2021. nyarán új klubmodellt alakított ki. Ebben külföldi és hazai, jól működő minták alapján különvált az ügyvezetés, valamint a szakmai vezetés.

A modellben az ügyvezető igazgató feladata a vállalkozás, mint gazdasági társaság cégjogi működtetése, amely magában foglalja a pénzügyeket, a számviteli szabályok betartását, a szponzorációs ügyeket, a TAO támogatásokat, azok jogszerű és szabályszerű felhasználását és elszámolását, az esetleges ellenőrzések lebonyolítását.

A szakmai igazgató feladatkörébe került az általános szakmai irányítás, ami kiterjed mind a felnőtt, mind az utánpótlás csapatok munkájának koordinálására. Legfőbb feladata a vezetőedzővel közösen a felnőtt csapat játékoskeretének kialakítása és a kitűzött célok elérése.

A tulajdonosok a menedzsmenttel és a szakmai igazgatóval áttekintették a szerződésben foglaltakat, amely sajnos összességében és a csapat helyezését tekintve (figyelembe véve a ráfordított jelentős anyagi forrásokat is) nem felel meg a szezon előtt közösen kitűzött céloknak.

Ennek alapján a mai napon közös megegyezéssel megszűnt Puskás Artúr szakmai igazgató munkaviszonya.

Fontos a klub kommunikációjának javítása, aktívabbá és hatékonyabbá tétele, emellett pedig Nagy Réka személyében sportpszichológus is segíteni fogja a csapat mentális felkészülését.

Az összefogás és a csapat eredményes szereplésének támogatása a legfontosabb a ZTE-nél, mind a tulajdonosok, a szponzorok és a szurkolók részéről – akiknek nagyon köszönik, hogy kitartanak a csapat mellett. Ehhez kapcsolódva hamarosan egy szurkolói ankétot is szerveznek. A kft. anyagilag stabil lábakon áll, pénzügyi háttere rendezett, hamarosan újabb szponzorok is érkeznek, így folytatódhat a nyugodt építkezés. A legfontosabb jelen helyzetben a csapat körüli nyugalom és stabilitás biztosítása, hogy megfelelő eredményeket tudjanak elérni a játékosok az edző irányításával.

Jelen nyilatkozattal az érintett felek a közös együttműködést lezártnak tekintik, egyéb nyilatkozatot egyik fél sem fog tenni – írja a ZTE honlapja.

92 hozzászólás

92
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
42 Comment threads
50 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
49 Comment authors
JólnézünkMIKIMivanmivanNotorius NaftalinusStockaloneGCkosar Recent comment authors
Régi motoos
Olvasó

Elöször is egy r betüt írjatok a motoros szóba, mert nekem nem sikerül (Ez szogálati kérés volt) Más Puskás Artúr megtörte a csendet a Kezdo5.hu oldalon írt búcsúzóul ” Köszönök mindent Zalaegerszeg”. A búcsú levél lényege, hogy mindenkitől elbúcsúzik. Kivéve a városi sportcsarnok portása. Tartja magát a ZTE közleményekben leírt fogadalomhoz. Semmit nem lehet meg tudni a búcsú levélből. Ezek után mondom, jobb, ha elment, mert idővel még jobban bele simult ebbe a posványba. Nem kellett volna köpködnie, de pár igaz dolgot elmondhatott volana. Páédául miért nyúltak át a feje fölött ?

JólnézünkMIKI
Olvasó

Balaicz Zoltán! Stevan Totot hozzátok, majd megtanítja nektek a kosárlabdát!
Szabad kezet adjatok neki, meg a kassza kulcsát…
Egyszer már “rendbe” tette a ZTE-t, még egyszer is rábízzátok?

Artúr
Olvasó

Fogalmad van róla, hogy mit beszélsz? Egy játékos ügynöknek akarod adni a tejhatalmat? idehozza a játékosait jó pénzért és még vissza oszt magának… Grat.

turul
Olvasó

Sajnos ez lesz a következő szakmailag alátámasztott polgármesteri intézkedés.
Van még lejjebb!

Zetesziv
Olvasó

Az teljesen más kávéház volt akkor. A szakmát tudja és ide ez kell. Szerintem azokat a régi szép időket bár mikor elfogadnánk most. Szóval Stavan Tot ha tényleg jön csak nyerhetünk vele szerintem.

Minden6ó
Olvasó

Ez nem a 90es évek!Azóta mindenhol bukdácsolt a Pali.Pénzéhes bukott ember.Sok helyre bekopogtatott mindenhonnan elzavarták!

Artúr
Olvasó

Kérdezd meg a jászberényi szurkolókat, hogy mit művelt náluk… de te csak várd őt, mint a messiást 🙂

Haramiás József
Olvasó

Ha neked tényleg a szíved kék fehér akkor nem kívánsz ilyen rosszat a klubnak!
Abban az időben teljesen más volt a kosárlabda illetve azzal a kerettel kB világbajnoknak kellett volna lennie nem pedig elbukni a bajnoki döntőt úgy ahogy!
Meg ne hozzunk már ide egy újabb havert!Van itt elég ingyenélő! Ugye?

ZTE90
Olvasó

Szóval, hoztunk egy 60+ os edzőt, most hozunk egy 60+ os szakmai igazgatót és van egy nyikhaj ügyvezetőnk.Mindezt az építkezés jegyében. Gratulálok!

Mivanmivan
Olvasó

Nem olvastam vissza a kommenteket, de az én véleményem az, hogy Artúr csak jól járt ezzel, hogy elment. Lehet, hogy kirúgták, de szerintem inkább ő lépett le. Amit vele csináltak folyamatosan, az több volt, mint gerinctelen. Bohócot csinált belőle a zte vezetése. Remélem busásan végkielégítették, megérdemelné a klub vezetése, hogy a sok aljasság után fizessen neki.
Részemről téma lezárva.

Stockalone
Olvasó

A többi is megy a levesbe?
Jó lenne már újra a régi jó Zetét látni!
Hajrá Falco!

Notorius Naftalinus
Olvasó

Egerszegen nincs ennyi vér a pucájukban. Mint inda kapaszkodnak a pozicióhoz.

zterulez
Olvasó

De okosak vagytok. Ja nem.

Notorius Naftalinus
Olvasó

Miért nem így van? Cáfold meg kérlek, ha más a helyzet.

GCkosar
Olvasó

Az utolsó bekezdés elképesztő. A klubtól “közös megegyezéssel” távozott, attól már független ember. Miért is fontos, hogy ne nyilatkozzon ezzel kapcsolatban?

ztekosar
Olvasó

Szóval ha jól értem a klub 3 éve mélyrepülésben, 6-7 hónapja itt van egy teljesen új, kívülről jött szakmai igazgató. A klub történelmileg rosszul teljesít, a megoldás hogy kirúgjuk azt az embert aki fél éve van itt és a mélyrepülést felügyelő ügyvezető továbbra is a helyén. Tiszta sor. Miért is ne. Édes atyaúristen. Kérdés, hogy az önkormányzatnál tényleg megéri, hogy feláldozzák a klub jövőjét annak érdekében, hogy ne legyen arcvesztés és a haverok a helyükön maradhassanak? Kínomban röhögök. Hozzuk vissza a társadalmi elnökséget, hátha ők képesek lesznek még egyszer csődbe vinni a klubot, hogy kezdhessünk mindent elölről. De semmi gond,… Olvass tovább »

Notorius Naftalinus
Olvasó

Tegyük hozzá azt a gondolatot is, hogy ha egy játékos azt látja, hogy fél évente valakit kiraknak a csapatból biztos szívesen jön ide. Másrészt végre van egy sportpszichológus, ha ennyi lóvé van akkor elbírta volna már rég a csapat szeptember óta…tűzoltás megy, de egy pohár vízzel nem lehet erdőtüzet oltani…

Régi motoos
Olvasó

Bekövetkezett, amit már régóta várni lehetett. Egy messziről jött emberre ráhúzták a vizes lepedőt. A Közleményből: ” A szakmaiigazgató körébe került az általános szakmai irányítás” Kérdem én, mikor? Amikor az önkormányzat jeles képviselői, és Stárics már kialakitották a pocsék magyar magot. A kispadon foglal helyet a csapatkapitány, tudjátok ki, a legnagyobb szurkoló képében. A gyenge légiós kiválasztásban Puskás is bent volt. Még ő a horvát vezetőedző maradása mellett papolt,háta mögött leváltották a vezetőedzőt. Mutaja nem avatták be a dolgokban. Az önkormányzat döntött az edzőcsere mellett, nem Stárics ő egy Fidesz báb. A nyilatkozat vége mindent elmond. ” A jelen nyilatkozattal… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Ha másért nem is, a bátorságáért mindenképp becsülöm a Zete vezetőségét, hogy a jelen helyzetben szurkolói ankétot szerveznek…

torma
Olvasó

Pörög a ZTE média.Minden héten új hírrel szolgálunk! Ma már kedd van a héten és még nem igazoltunk új játékost!
Kiváncsi leszek Stevan Tot-tal kapcsolatos hírre ,beigazolódik-e….!

Hobó Fan
Olvasó

Van az mikor az ember haragszik és nem megy ki meccsre. Aztán van az amikor haragszik a mindig hazug vezetőségre.Aztán egy egész idény megy el már karácsonykor egymás után 2 évben. És eljut az ember odáig, hogy az elkerülőn megy el a belvárosba nehogy meglássa a sportcsarnokot amit elárasztott a politikai mocsok.Most már ott tartunk utáljuk azt a klubot ami egykoron szerelem volt most meg a cimborák játszótere.pfffffuuujjj

Feffo-ZTE
Olvasó

A közlemény első bekezdése Stárics Kornélról szól, az ő mentegetéséről, amikor nem is miatta írodott ez a szörnyedvény, hanem Puskás Artúr miatt. Akiből hülyét csinált az előbb említett túlélő és a polgármester.

Szégyeld magad Balaicz, szégyeld magad Stárics!

Puskás rengeteg rossz dolgot csinált, többet mint jót, de jól láthatóan az állóvizet akarta kicsit megmozgatni. A fedhetetlen ügyvezető (akinek 3 éve nem volt jó döntése, személyi döntése egészen biztosan nem) és a háttérben romboló polgármester lassan de biztosan sok száz millió forint ellenére is morálisan csődbe viszik ezt a 40 éves csapatot.

Holló
Olvasó

Teljesen egyetértek veled! Aki ezt a hablatynak sem nevezhető közleményt kiadta remélem a saját háza tárán is ugyanennyi ökörséget és baromságot kap vissza, amit ebbe beleírt. Na de kicsit csemegézzünk…”különvált az ügyvezetés és a szakma” igen annyira különvált,hogy a magyar magot az ügyvezetés alakította és az edzőcseréhez se volt a szakmának köze…”fontos a klub kommunikációjának a javítása” erre vettek fel tavasszal egy embert…akkor, ha nem jó ez miért van még a helyén? Bebuktak vele is. Vagy inkább a kommenttörölgetésből és tiltogatásból áll a munkakör?? “Összefogás” ezek komolyan azt gondolják,hogy normális klubot szerető ember összefog Stáriccsal? 😆😆 “folytatódhat a nyugodt építkezés”… Olvass tovább »

Sajka
Olvasó

Feláldoztak egy bárányt a hit oltárán…..
Ha eddig Puskás volt a ballaszt és megtáltosodik a ZTE, akkor oké…. Különben a szar és a pofon esete

Pojaca
Olvasó

Artúr nyisd ki a szád, tárogasd ki felénk milyen mocskos dolgok folynak a vezetésben. Veszítenivalód már nincs, rövid itt léted alatt mik a tapasztalataid erről a nagy múltú klubról? Milyen dilettáns tevékenységek folynak az általunk szeretett ZTE KK-nál?

zterulez
Olvasó

Gondolom (ha volt eszük) aláírattak vele egy titoktartási szerződést.

Borbély Lajos
Olvasó

Artúr elment, sok sikert neki! Ha legközelebb így bánnak vele, azonnal álljon fel – én ezt gondolom. Na, akkor építkezzünk. A klubmodell jó lenne, ha megfelelő helyeken megfelelő emberek dolgoznának, s itt elsősorban a sportigazgató (és a hatásköre!) a lényeg. Két példa: Alba: nekem úgy rémlik, az Alba utoljára akkor volt igazán sikeres, amikor még Dávid Kornél szedegette össze a légiósait. Azóta ott is nagy mellényúlások vannak. Körmend: itt viszont hosszú évek óta jó a légiósválasztás. Miért is? A középcsapatoknál ez a téma tényleg lutri: idén belenyúlt a Nyíregy., Sopron, Oroszlány tavaly belenyúlt: Szeged Ma egy csapat eredményessége jórészt a… Olvass tovább »

Soós Sándor
Olvasó

Vége a zegről végről sorozatnak 🙁 Jobban várta mindenki mint a bajnoki meccseket… Pár hónap múlva lesz egy extra rész. Kiesett a Zte címmel.

Haramiás József
Olvasó

Te idióta

Ezredes
Olvasó

Hát igen, nyugodtan (de nem eredményesen), biztos anyagi háttérrel, új szponzorokkal is ki lehet esni. Izgalom mentesen. Azért arra kíváncsi lennék, ebben a helyzetben ki szponzorálná a klubot, meddig és milyen feltételekkel. Artúrnak eddig kifizetett – pesszimista becslésem szerint – 7 – 9 MFt ki nem fizetése is felért volna egy komoly szponzorációval. Ja és az sem derül ki ebből a közleményből – mivel azt elismerték, hogy az új klubmodell megbukott -, innentől ki fog felelni a szakmai munkáért, ad absurdum a kiesésért. Az is kérdés, hogy ki tartozik a menedzsmentbe. Általánosságban egy vállalkozás felső vezetése. Ez itt ugye nem… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Egészen bizarr történet,és több sebből vérzik. Arról volt szó, hogy 3 éves koncepcióban gondolkodnak a szakmai igazgatóval kapcsolatban és a fő feladata az utánpótlásnevelés lesz.

Haramiás József
Olvasó

Úgy hírlik hogy nem hagyták, nagyon nem!!

ZTE90
Olvasó

Kisati ehhez is jobban értett, hisz évről évre éljátékosokat nevel ki Ja nem, miatta mennek el a tehetségek

Viggiano
Olvasó

Komolyan mondom én már azt is kinézem, hogy cserélni fognak B. Simmonsért 😀 Ismerve az előzményeket, szóltak vajon erről Puskásnak, hogy ki lett rúgva vagy az óvodai barátja aki mellett volt a szekrénye ő fogja átadni neki? 😀 Nem is tudom mit lehetne kívánni a zalaegerszegi szurkolóknak, de kitartás srácok!

nick19
Olvasó

A sportigazgatót lecserélték egy sportpszichológusra. Végülis jelen helyzetben ez a legjobb döntés. És, hogy folytatódik a nyugodt építkezés. Hát elég nyugodtak 🙂

Galigo
Olvasó

“Folytatódhat a nyugodt építkezés”
De fiúk, ez bontás!

Gézuka
Olvasó

Árt(úr) elhagyja a süllyedő hajót. Színjáték lassan a végéhez ér. A kérdés hogy tragédia, vagy tragikomédia lesz a vége?

Holló
Olvasó

Egészen elképesztő,ami itt zajlik…ezek a kosárlabdához hozzánemértők gyülekezete elmondják kinek mi a feladata klubbon belül. Szakmai igazgató és ügyvezető 😆 Jó isten gyere le az égből…egy profi klubnál ez így zajlik. Csak sajnos itt a profizmus csíramagjáról sem beszélhetünk…ahol az ügyvezető alakítja a magyar magot (szakmai igazgató szájából hangzott el) és a szakmai igazgató feje fölött küldenek el és hoznak edzőt az minek nevezhető?? Ide nem kell szakmai igazgató az elmúlt fél év ezt megmutatta. A szakmai igazgatót nem azért kell hozni,hogy kedvencke helyett bünbak legyen. Sosem volt a klubnál akkora lúzer ügyvezető,aki egymást követő két évben playoutozik. Már itt… Olvass tovább »

turul
Olvasó

Azért ne feledkezzünk meg a technikai vezetőről sem. Évek óta kiskirályt játszik a klubnál, nulla teljesítménnyel.

Haramiás József
Olvasó

Ahogy mondod!!!
Na ő a másik aki a klubból él 0 munkával és azt hiszi hogy mindenhez is ért!
Az utánpótlás közeléből is elzavarnám!!!

ZTE90
Olvasó

És hány gyerek hagyta abba miatta a kosárlabdát

Haramiás József
Olvasó

Vagy igazolt el, mert sajnos volt ilyen!

Pojaca
Olvasó

Ő ki? Elég ha monogrammot írtok.

heraklith
Olvasó

KA

Pojaca
Olvasó

Ok már tudom, köszi.

zterulez
Olvasó

A “kedvencem” Kisati a klubnál. Egy sztori: Pár éve, amikor szintén nagyon nagy volt a baj a Zeténél, elmentek gyorssegélyért az önkormihoz. A városi tv leadta, hogy a közgyűlés megszavazta, a polgi meg nagy lelkesen meséli a kameráknak az örömhírt. A háttérben Kisati elsétál egy tányér aprósüteménnyel a polgi háta mögött és tömi a fejét… Magyar valóság.

turul
Olvasó

Nem holmi idézeteket kellene kirakosgatni az FB-re, hanem önkritikát gyakorolni!

heraklith
Olvasó

Nyilván nem akart rosszat Artúr, de ez nagy falat volt neki. Vagyis inkább nem volt testhezálló. Ő egy marketing szekember, nem egy élvonalbeli kosárlabda csapat szakmai igazgatója. Hülye ötlet volt idehozni is. Az meg hogy a háta mögött döntöttek, világossá tette, hogy nem azért hozták ide amiért gondoltuk, meg amire valószínűleg ő is gondolt. Elegánsabb lett volna ha feláll az ominózus eset után, de gondolom így anyagilag jobban járt. Nem volt rá szükségünk, vagyis nem rá volt szükségünk így a távozása szükséges volt, de ettől előbbre nem jutunk. A magyar mag kialakítása után Artúr igazolása volt a második nagy hiba… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Szinte 100%-ban egyetértek. Szerintem maga a “modell” nem rossz ötlet, csak nem ezekkel az emberekkel. Csak ismételni tudom magamat: “Welcome to Urambátyám Kft.”

Minden6ó
Olvasó

A jó Isten józanitsa ki azokat akik még ennek a közleménynek felülnek!Hány de hány játékossal tárgyalt Stárics Úrfi tavaly tavasszal és nyáron…félévente bújtatni,takargatni, menteni, titkolni, védeni kell Cornélius királyfit minden egyes bukta időszak után és miután tucatszám rúgnak ki mellőle vezetőket, edzőket és szakmai igazgatókat!

turul
Olvasó

A nyáron megkerestek több nagy nevet szakmai igazgató posztra. Mindenki nemet mondott. Vajon miért? Mert Stáriccsal nem akar együtt dolgozni senki. Akkor kit is kellene felálítani?

Skcforever
Olvasó

“A kft. anyagilag stabil lábakon áll, pénzügyi háttere rendezett, hamarosan újabb szponzorok is érkeznek, így folytatódhat a nyugodt építkezés.”

Szomorú, hogy minden következmény nélkül valaki(k) lenyilatkozhatnak egy ilyet a körülményeket ismerve. További sok sikert a nyugodt építkezéshez, ezután a mondat után én már egy cseppet sem szorítok, hogy benn maradjon a Zte, ez hányinger komolyan…

HajraKapos
Olvasó

Az istókját, dehát mi történt?!? 😮 🙂

holapenzem
Olvasó

Nagy hibát vétettünk ezzel , sajnos…
Hajrá ZTE!

Zotyómotyó
Olvasó

Kornél az első lépést megtette a megtisztulás felé. Az más kérdés, hogy ezt a bohocót minek hozta ide. Remélem a kommunikációi megújítása azt jelenti, hogy a pizza futárt is lecseréljük.
Nem a szívem csücske Stárics sem, de abba már beletörődtem, hogy ő marad. Ha pedig így van, akkor vállalni kell a felelőséget és ilyen döntéseket hozni, mint a Puskás elzavarása…

Artúr
Olvasó

Pizzás srác Kornél haverja, puszipajtást nem rúg ki. Mondj még egy klubbot ahol szakmai tudás és munka nélkül egy futárból vezetői tisztséget kap. Ez csak Zalaegerszegen történhet meg.
A csapat kommunikációja egyenlő a nullával. Érdekes, hogy ezért fizet a klub egy kommunikációs vezetőt (igazgatót?) és egy kommunikációs szakembert. Kérdés, hogy vajon mit dolgoznak napi 8 órában?

Peter Griffin
Olvasó

Lemaradtam… Ki a pizzás srác, aki vezető?

zterulez
Olvasó

Pont azért küldték el Puskást, hogy az egyszerű szurkoló elé oda lehessen valakit dobni azzal, hogy “íme itt a felelős”.

SárgaPárna
Olvasó

Puskás Arúr Úr! Nem akarna Ön átmenni Körmendre? Elkélne ott is egy kis segítség!

Captain Macko
Olvasó

Menjen hozzátok, túl jól teljesít a csapat. Kell oda egy Artúr aki rombol.

zterulez
Olvasó

Ki jön el közületek a szurkolói ankétra?

Sedmakfun
Olvasó

Minek?

zterulez
Olvasó

Ott lehet hőbörögni. Itt meg minek…

Sedmakfun
Olvasó

Hőbörgésen kivül történik valami?

Peter Griffin
Olvasó

Miért, lesz?

Charlie
Olvasó

Mindenki védi a az Artúrt de a csapat kialakításáért ki ha nem a szakmai igazgató a felelős?

Lecsó van zegen, úgy tudom. De cáfoljatok meg.

Artúr
Olvasó

Csapat magyar magjának a kialakításáért Stárics felelős. Vállalta a felelősséget? Vállalta a múlt évért a felelősséget? Vállalta bármiért is a felelősséget?
Ha olyan jó gazdasági szakember lenne, akkor nem kellene felesleges pénzt kidobni az ablakon.

Korcz Attila
Olvasó

Jó, szóval mindenért a Puskás úr volt a hibás… 😀 Ha nem láttuk volna, hogy a feje felett mentek a döntések, akkor még talán el is hinnénk, hogy ő volt, aki rossz lapokat húzott. Én többször is szót emeltem ellene, hogy ne gyerekként kezelje az egerszegi szurkolókat, ne nekünk magyarázza el a kosárlabdát és hozzon egy sportpszichológust, ha már az utóbbi években ez nem jutott eszébe a vezetőségnek. Emellett nem mondunk el klub belső balhékat. Ők engedték közel magunkhoz néhány vezérszurkolót és amikor ők bementek az öltözőbe, egyből ki lettek rakva a kirakatba, hogy “ezt nem lehet csinálni”. Természetesen, de… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Kérlek Artúr ha ezt olvasod, hogy valahol-valamikor a közeljövőben mondd el részletesen mi folyik valójában a Zeténél.

Director
Olvasó

Ehhez a klubhoz B6-ot kell bevenni, mert hányingere lesz egy jóérzésű,becsületes embernek!

royalka
Olvasó

Idény legjobb híre!

Zeg
Olvasó

Elárulod, hogy miért?

Captain Macko
Olvasó

Legjobb hír az lenne ha mindenki felállna.

vasipasi
Olvasó

Nem tisztem védeni a Kornélt, de nem értem most miért baszogatjátok? Hozott egy rossz döntést, vitt egy szar szakmai igazgatót. Belátta, elküldte.
Sokkal tisztességesebb ez, mint amit a vége fele csináltak, hogy feje felett átnyúlva, hozták meg a döntéseket az utóbbi időben (amikor meg is indultak felfele).

turul
Olvasó

Nem rossz indulatból mondom, de te nem ismerheted a helyi viszonyokat.Ezeket a döntéseket nem a Kornél hozta, hanem az önkormányzat.Kornél is csak egy bábú, aki nem jött ki az Artúrral.

vasipasi
Olvasó

Persze, nem ismerem. Én csak azt látom, amióta a Puskás Artúr (aki egy vicc, hogy ezt a tisztséget megkapta) le lett véve a sakktábláról megindult a csapat felfelé.

zterulez
Olvasó

Elindult a csapat felfelé? Inkább nyert 2 meccset véletlenül.

vasipasi
Olvasó

Nekem végülis mindegy, de ha egy csapat egy csomó vereség után nyer kettőt egymás után az elindulás felfelé.
Sok sikert nektek!

zterulez
Olvasó

Köszönöm a bíztatást. Viszont ha valaki akár szurkolói szemmel is megnézi a keretet és a mutatott játékot, látja, hogy rosszul van összerakva ez a társaság (szándékosan nem használtam a “csapat” szót). Hiányzik egy megbízható center, a 2 irányító inkább pontszerző, szeretik dédelgetni a labdát, a légiósok a saját statisztikájukat előbbre tartják, mint a csapatjátékot, nincs egy egyértelmű vezér a társaságban, a koncentráció hullámzik, a védekezés eseteges. A magyar kiegészítő emberek pedig tényleg csak hébe-hóba kiegészítésnek jók. Az utolsó két légióscserével némileg javult a helyzet, de ez inkább csak annyit ér, hogy egy nagyon kisiklott vonatot próbálunk visszarakni a vágányra, de… Olvass tovább »

Eresz
Olvasó

Gondolom most lett pénz elküldeni , mennyi pénzt égetett így el a klub. Artúr kinek az ötlete volt? Hát persze hogy Kornélé ne csináljunk már úgy hogy ő semmiről nem tehet.

Redbid
Olvasó

“A kft. anyagilag stabil lábakon áll, pénzügyi háttere rendezett, hamarosan újabb szponzorok is érkeznek, így folytatódhat a nyugodt építkezés.”

folytatódhat!!! nyugodt??? építkezés???
Ez a legdurvább rész 🙂

Sedmakfun
Olvasó

Egyetlen A-csoportos szinten használható magyar nincs jelenleg a keretben. Gyakorlatilag a ZTE 4 emberrel játszik bárki ellen….+ ehhez jön még az elcseszett légiós választás. Így nem csoda az utolsó hely.

Zetesziv
Olvasó

Kornél mindent túl fog élni.ő egy helyi ikon.

Sedmakfun
Olvasó

😀

turul
Olvasó

Szépen hangzik a közös megegyezés, de valójában ki lett rúgva!

Artur Doki
Olvasó

Ilyen ” közös megegyezés”-ben már nekem is volt részem…🤔
“Itt írd alá,aztán mehetsz”

zetomee
Olvasó

Akkor szemmel láthatóan nagy összeg volt a közös megegyezés, hogy a szavak nagy embere meg sem szólalhat ezzel kapcsolatban.
De nem miatta van az elmúlt évek eredménysora.
Bábu volt egy játéktáblán és onnan most lekerült.
Sajnálom az egerszegi szurkolókat, többet érdemelnének, mint a mostani kilátások.

zterulez
Olvasó

“De nem miatta van az elmúlt évek eredménysora.” – Ez nagy részben igaz. Az idei szezonban volt némi sara. Nagy volt a kabát rá, amit szabtak neki. Az összes többi szar szezonért még mindig nem felelt senki.

ZTE90
Olvasó

Közös megegyezés? Szakmai kérdésekben átnyúltak a feje fölött, most meg kirúgták. Már a múlt héten tudta mindenki, hogy ki lesz rúgva.

Miska
Olvasó

Neki kellett volna maradni.
De széllel szemben akart itt pisálni.
Amit itt nem vettek jó néven.
És maga itta meg a levét.
Ennyit a változásokról.

Artúr
Olvasó

“A modellben az ügyvezető igazgató feladata a vállalkozás, mint gazdasági társaság cégjogi működtetése, amely magában foglalja a pénzügyeket, a számviteli szabályok betartását, a szponzorációs ügyeket, a TAO támogatásokat, azok jogszerű és szabályszerű felhasználását és elszámolását, az esetleges ellenőrzések lebonyolítását.”

Ezek szerint Stárics Kornél a feladatkörét átlépte amikor a magyar játékosokkal szerződést kötött. Hol a felelősségre vonása?

Ki adta ki a közleményt? Ki a Klub?? Stárics, ideje lenne megszólalnod (tudjuk, hogy a kommunikáció nem az erősséged, akkor legalább a szócsöved szólaljon meg).

Reméljük sikerült Artúrnak komoly végkielégítést adni, hogy a TAO felhasználásról ne beszéljen.

kékfehér23
Olvasó

“Szakmai” kérdésekben a társadalmi elnökségről júniusban lemondott, volt polgármester dönt egymaga. Akinek más a véleménye azt eltávolítják.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés