Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Próbajátékos érkezik Szolnokra

Egyhónapos szerződést kap.:

:

Jimmy Gavin személyében amerikai hátvéd érkezik próbajátékra Szolnokra. A legutóbbi szezonban a holland bajnokságban ezüstérmes Groningent erősítő 191 centiméter magas játékos egyhónapos szerződést kap, ezalatt kell dönteni esetleges további szerződtetéséről a szakmai stábnak – tájékoztat az olajofficial.hu.

Gavin erőssége volt a holland ezüstérmesnek, a bajnokságban közel 40 százalékos pontossággal dobta a triplákat. Jimmy Gavin augusztus 18-án csatlakozik a bajnokságra készülő Olajbányász keretéhez.

21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Master1ejjhaRigoJancseXeroMilivoj Recent comment authors
Master1
Olvasó

??‍♂️?

Milivoj
Olvasó

Ő valóban egy kiváló képességű, rutinos játékos, aki megfordult az ABA Ligában, Oroszországban, Törökországban, Görögországban is, volt ahol 45 %-al triplázott úgy, hogy 8-9 méterről is gondolkodás nélkül eldobja.
Azért “csak” próbajátékra jött, mert nem biztos, hogy kompatibilis a Potocnik-féle kontrollált kosárlabdához, viszont ha igen, akkor garantáltan közönségkedvenc lesz

Xero
Olvasó

Nem kötekedésből, de nekem ez a próbajáték mindig fura.. Ha valaki akkora ász, akkor minek megy bele a próbajátékba? Azért egy valamire való spílerért versengenek a klubok, és nem szorul rá arra, hogy 1 hónapig teperjen érte, hogy leigazolják.. Ráadásul szeptember közepe lesz, mire lejár neki az 1 hónap.. Mi nem stimmel nála?

Milivoj
Olvasó

Potocnik a gyerekkoráig visszamenőleg csekkolja a légiósokat, akiről nincs 100%-ig biztos, részletes információja, csak mondjuk 95%-os, arról szeretne személyes benyomásokat szerezni, több olyan jelölt volt korábban is, akit próbajátékra hívott volna, de ezt csak elenyésző számú játékos vállalja be…, én nem vonnék le egyelőre semmilyen konzekvenciát, önmagában az, hogy bevállalta, már pozitívum Potocniknál, valószínűleg Gavin meg biztos benne, hogy megfelel majd

RigoJancse
Olvasó

???Az első mondatod első felét olvasd fel hangosan magadnak és értelmezd…??? Te is nevetni fogsz azon, hogy mekkora hülyeséget írtál ???

ejjha
Olvasó

Ne a másikat bántsd ha nem érted a viccet.

Tyubin
Olvasó

Jajj… Fehér amerikai ?
Rowsey is jó mutatókkal jött (51%) és ment is. ?

Rózsabimbó
Olvasó

Egy hónap alatt ki kell derülni,hogy Ő-e az, aki kell nekünk!

Milo
Olvasó

Azért lehet találni jót. Anno a ZTE bajnokcsapatából Kyle Wilson, bár mi két évre rá besültünk vele. Nálunk Browning nem volt rossz, igazából Rowsey is egészen belejött a végére, csak lelépett. A tavalyi bajnokság legjobb játékosa is egy fehér amerikai volt Persons személyében. De Bruinsma is ezt a vonalat erősíti. Egyébként nekem Vojára hasonlít a mozgása. Ami tetszik, hogy bont védelmet, extra triplázó és van stabil középtávolija is. Irányítani is tud, labdázik, (néha sokat is) de Badzimnál sokkal komplettebb. Ami aggasztó az az, hogy tavaly ?valamiért? csak 20percet játszott meccsenként, illetve az, hogy 6év alatt 8országban játszott. Védekezése még kérdőjel… Olvass tovább »

YoWassupFam
Olvasó

Lol oké…. Írd be google barátunkba , hogy Andrew Rowsey és nézd meg a statját amit az Olaj utáni érában ért el a tavalyi szezonig:) ott a mi rendszerünk volt az ami neki nem éppen feküdt… ez a baj ha dél-szláv a csapatod rendszere, hogy amerikai légióst rá találni nehéz… itt megint nem a játékosokon fog múlni bármi is hanem a rendszeren és az edzőn. Persze jó lesz idén is majd elküldeni a játékost ahelyett , hogy system update lenne amikor már a B csoportban is kenik vágják milyen kosárlabdát játszik a csapatod és mit kell tenni a rendszer feltörése… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Ez az 1 hónapos próba, nagyon jól hangzik!
Csak gondolom kevés játékos hajlandó ebbe belemenni

Pantelic
Olvasó

Ezen a szolnokon már ez sem segít

milanka487
Olvasó

Ő egy nagyon jó igazolás!
Valamiért úgy hallottam Hollandiában nem játszatta eleget az edzője, de 40%-os tripla plusz tudja bontani elég komolyan a védelmet is!

MemphisGrizzlies13
Olvasó

20 perc alatt 10 pontos átlaga azért nem rossz. Itt biztos többet fog játszani. 40% körüli tripla minden szezonjában. Jónak tűnik remélem az is lesz.

Zsolti
Olvasó

Kurva gyenge

Knézy Ernő
Olvasó

Szerintem is.

Pantelic
Olvasó

.

Rózsabimbó
Olvasó

Mi a baj?, te nagyon okos?

Zsolti
Olvasó

Gyenge számokkal érkezik gyenge bajnokságokból
tE nAgyOkoS

Pantelic
Olvasó

nagyobb a füstje mint a lángja

Rózsabimbó
Olvasó

Meglátjuk! A vak is azt mondta!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés