Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Price szerint a kupában nehezebb dolguk lesz a Berénnyel

Nem gondolta, hogy ilyen eredményesek lesznek Pantelicsék, de bebizonyosodott, hogy jó kosárlabdát játszanak.:

:

Szombaton rangadót játszik az Egis Körmend, amely hazai pályán fogadja a második helyezett Jászberényt. A vasiak november 4-én, nagy csatában nyerni tudtak a kék-fehéreknél, TJ Price kosarával. A klub honlapja az amerikai hátvédet faggatta a mérkőzés előtt:

– Kenyon McNeail végig vitte a labdát a pályán, nem tudták megállítani, a védőjét megverte, de kimaradt a dobása. Layton Hammonds beleütött a labdába, ezzel lehetőséget teremtett nekem arra, hogy megszerezzem. Láttam, hogy tudok dobni egy közelit és éltem a lehetőséggel – emlékezett vissza Price a győztes kosarára.

A Jászberény azóta 12 mérkőzést játszott és csak egyszer kapott ki, Szolnokon.

– Igazából korábban nem gondoltam, hogy ilyen eredményesek lesznek, de bebizonyosodott, hogy jó kosárlabdát játszanak.

Price azt is elmondta, mit kell tenniük a Jászberény ellen ahhoz, hogy megvédjék a hazai pályájukat.

– Eddig is mindig nyertünk hazai pályán, jól játszottunk, csak ezt az irányt kell folytatnunk. Ha ezt meg tudjuk tenni, akkor megvédjük a hazai pályát!

Külön érdekesség, hogy a két csapat jövő csütörtökön, a kupasorozatban is találkozik egymással. Nagy kérdés tehát, hogy sikerülhet-e egy hét alatt kétszer is legyőznie a JKSE-t a Körmendnek?

– Igen, de azt hiszem, hogy az mindenképpen nehezebb mérkőzés lesz. Egyik csapat sem élvezi majd a hazai pálya előnyét, ezért rendkívüli módon oda kell figyelnünk, és készen kell állnunk arra, hogy nagyon keményen játszunk. De nem csak ezen a találkozón, hanem valamennyi meccsen a kupában.

Fotó: Zsu

36 hozzászólás

36
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
MTEMTEMTEbasketbullJ.R.BenitezLacataylornyolcmegnyolc Recent comment authors
balldontlie
Olvasó

Mikor készítettek utoljára saját interjút azon a fontos témán kívül, hogy a berényi srác hogy dobja a büntetőt? Szívesen olvasnék egy-két interjút Eilingsfelddel, Lóránttal, Vojvodával, Fepuval stb stb. Kis tartalmat pls.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Drágaszágom, magyar szinten Ferencz egyáltalán nem rossz játékos, de azért arra “kíváncsi” lennék, mi “érdekeset” tudna mondani egy interjúban. Huhúúúhúúú…. 🙁

Wilson
Olvasó

Nálad biztos érdekesebbet!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Akkor hagyjuk Feput, ha unalmas.
Kérdezzük meg Durázit, hogy szerinte miért van az, hogy Váradi Beni egy meccsen 44.5 percen keresztül nem dob kosarat.

MTEMTEMTE
Olvasó

Könyörögve kérlek, hagyd már abba ezt a drágaszágomozást, meg lekecskémezést. annyira de annyira gagyi és buzis is, hidd el. Egyszerűen égeted magad ezzel. A kommentelgetés hajnalán még talán poénosnak és vagánynak is tűnhetett, de ma már csak szimplán gyengeelméjűségre utal.Nekem hót mindegy mit irogatsz, de ez a mórikálás… nem bántásként írom, tényleg, de nagyon gyenge.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ne aggódj értem, kérlek, Drágaszágom! Jólesik, hogy így törődsz velem azért, úgyhogy SZERETLEK, puszillak.

Trombitás_Frédi
Olvasó

Pl. ma a Studer Ági? vagy tegnap Mandics? Ne röhögtesd már ki magad…

pbask
Vendég
pbask

Fepu és a dobott 3 pontja több körmendi szurkolót érdekel.

Milos
Olvasó

En inkább Benit és Zozót kérdezném meg, hogy mi újság Josef 🙂

drszepkaroly
Olvasó

Ráadásul most tele van minden az új paksi légióssal. De nyilván ez ilyenkor nem baj, csak ha Perl Zolival…

balldontlie
Olvasó

3 cikk volt, a harmadik egy átvett interjú, arra is utaltam. De direkt egy körmendi cikk alá írtam, mert a múltkor megkaptam, hogy olyankor sosem kommentelek. Sajnálom, ha az volt a hozzászólásom egyik hozadéka, hogy Fepura érkeztek a negatív reakciók, pedig említettem 3 másik játékost is, példaként. Studeres és Mandicsos cikken átsiklottam, bocsi. MVFM, SP vagy esetleg Rouge kommentjei sosem zavarnak, mindig csak én, szóval inkább akkor ezentúl én csak a kosárlabda részéhez szólok hozzá majd.

utolsó ilyesfajta megjegyzésem: már az NB1/A-val foglalkozó mémoldalaknak is visszatérő témája a BB1 függetlensége, ha már említetted a Perles cikkeket.

Suns
Olvasó

Ha ez számít valamit, nekem Falco szurkolóként semmi bajom a hozzászólásaiddal. Sőt, értékelendő, hogy a szakmai részével foglalkozol, nem pedig az okádással – mint páran.
Ferencz Csabinak meg max respect, őt bántani, hát nem tudom…

drszepkaroly
Olvasó

Érdekes. A Perles cikkeknél nem tűnt fel, amikor a Szombathelyi Tévéről vették át az anyagot, vagy a Falco honlapjáról, akkor csak az ömlött, hogy jajj megint Perl. De ennél a cikknél, vagy a paksinál kihangsúlyozod. Taps, taps. Ez aztán nem elfogult szemüvegen át vizslatás.
Mindegy, körmenditől már megszoktuk, hogy csak a csesztetés megy. Az a jó, hogy a bckörmenden minden nap több saját interjú is készül. 🙂

balldontlie
Olvasó

Érdekes, hogy a bckormend.hu-t hozod példának, az a csapat saját honlapja(és egyébként nem is hírportál). Akkor ez a Falco saját oldala? 🙂

balldontlie
Olvasó

De inkább kérlek a Deac-Falco beharangozohoz írt hszemre reagálj, az viszont tényleg érdekelne hogy van, veszekedni meg nem akarok.

drszepkaroly
Olvasó

Ezt most a szívedre vetted? Talán igazam volt?
Te falcózod ezt az oldalt, az rendben van.
Egyébként meg azért hoztam példának, mert te annyira nem vagy egyoldalú, hogy azt is ugyanúgy megjegyzed a saját portád körül is, hogy hol vannak a Fepus interjúk. Meg a Nemzeti Sportban. Meg a kezdőötön. Korrekt vagy, mert nem csak ide jársz fikkerolni.
Ja, nem.

balldontlie
Olvasó

Egy szóval sem említettem a Falcot, addig míg te nem tetted. NS-t nem olvasok, mióta azzal szerezték a követőket, hogy sportolók magánéleti dolgait jelentették meg folyamatosan. Kezdő5-öt olvasom, ott sem feltétlenül jobb a magyar kosarlabdatudósítás, de viszonylag kárpótolnak a beharangozóik, azok szerintem kb objektívek és az NBA hírek, mert bár azok is átvettek, a hírmorzsákban picit összeszedik a dolgokat. A saját “portám portája” azért más kategória, de ha kellett, ott is elmondtam a véleményem a kommunikációról (ami azért nem bulvártermék), viszont a legfőbb funkciója ott az oldalnak az, hogy fórumot biztosít, így ott a leírt kritikának más a háttere, de… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Te jó arc vagy. Josef példát vehetne rólad.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Szerizlek téged is.

balldontlie
Olvasó

Plusz a kezdő5-nek nincs normális fóruma, ez elég nagy hátrány. Bb1-en legalább néha el lehet csípni innen is pár infót, sokan ezért járnak ide inkább.

Viggiano
Olvasó

Így van! Szerintem is ez a nagy előnye a másik portállal szemben, hogy mindig van háttérinfó! A másik oldal már csak a kész tényeket közli, itt vannak nem hivatalos (bár az esetek 99%-ban pontos) információk, illetve mindig akad olyan fórumozó aki tud egyet s mást, amit a többség nem! A másik oldalt én a Nba miatt olvasom, abban nagyon jók! Hozzáteszem más stílusú a két oldal, hiába szól ugyanarról a sportról!

J.R.Benitez
Olvasó

Bb1 a managerekkel van nagxon jóban szerintem. Onnan a sok elég megbizható infójuk. Aztán lehet tévedek.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A Berény most kétszer egymásután, csúnyán beleszalad a késbe. Fontos körülmény, hogy most nem odahaza, a kis tornateremben fognak bohóckodni, idegenben azért pedig már nem olyan veszedelmesek. Ráadásul a Drágaszágaim, ha a Berény elleni két meccset sem húzzák be, akkor magukat húzhatják le a klozetton. Fenntartom a korábbi jóslataimat, a Drágaszágaim bent lesznek a 4-ben a kupában és a bajniban is, de döntőbe egyik kiírásban se jutnak. Kevesek ahhoz, mint a BERÉNYI(!) F.K.K.-n az öltözőfülke. Sebaj, augusztusban már majd jönnek a hírek a szuper légiósigazolásaikról! 😉

Viggiano
Olvasó

Csak úgy megsúgom drágaszágom, mert látszik mennyire nem vagy képben, pedig ha valakinek akkor neked illene, mert így még jobban égeted magad; ha a Berény sorozatban 3 idegenbeli meccset elveszít, akkor 14 ponttal fog állni idegenben, ami a 2-3 helyre jó (idegenben)! Szóval igazad van, nem annyira veszedelmesek idegenben ezzel a pozicíóval…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Attól még, hogy jobbak idegenben, mint soprongy, még nem kell tőlük hasraesni. Körmenden, a Drágaszágaim ellen most futnak éppen majd bele a késbe, Szolnokon ruha, sárgáéknál ruha, szóval KOMOLY csapat ellen győzelemre sansz nincs. Ha nyernek Körmenden, csak akkor oszd itt az észt (már abból a kevésből, ami neked jutott), addig ne!

Viggiano
Olvasó

Akkor osztom az észt, amikor akarom! Téged sem zavar, hogy rühell mindenki, mégis osztod a hülyeségeidet! Az adott városokban még a nagy csapatok sem szoktak nyerni, úgyhogy az alapján ítélni meg a Berényt, hogy nyer e Körmenden, Szolnokon vagy Szombathelyen…hatalmas baromság, de tőled elnézzük!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Idegesnek tűnsz a hozzászólásod alapján. Mi bánt? 🙁 Ha van kedved, gyere el a kupadöntőre, szurkolni a csapatodnak, jót fog tenni a lelkednek, meglásd! 😉

Viggiano
Olvasó

Nem vagyok idegeskedő típus, ne aggódj! Sajnálom, hogy nem lesz ott a csapatom a kupadöntőn, de attól függetlenül szurkolok nekik minden egyes meccsen, akár nyernek, akár nem a bajnokságban! Én nem csak trollkodni járok ide, hanem van csapat akinek szurkolok, viszont rólad ez nem mondható el! Érdemi hozzaszólásod eddig nem volt, neked csak az a lényeg, hogy valakit fikázz!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jajj, galambom, hogyan a szívedre vetted… 🙁 SZERETLEK

Viggiano
Olvasó

Vizsgáltasd ki magad!

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Az elmúlt 5 meccs: jászberény 5-0
Körmend: 3-2
Jászberénynek 1 győzelemmel több van mint a Körmendnek. ( kevesebb költségvetéssel)
Plusz valahogy Körmenden januartol mindig széteses van. Megunják a négerek a falut?
Hajrá olaj!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kac-kac, kukac!

Lacataylor
Olvasó

Egy dologban írtál óriási baromságot,:mégpedig abban ,hogy most idegenben nem egy kis tornateremben fognak játszani!Pedig egy MÁÁÁSIK kis tornateremben fognak bohóckodni!!!!

basketbull
Olvasó

Nekünk csak sajna ez jutott 🙁 Cserébe a kosárlabda elsőbbséget élvez.
Még emléktornát is tudunk rendezni benne :O

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Drágaszágom, abben a tornateremben már fejet hajtott a Leverkusen, a Tofas Bursa, a Podgorica, a PTT Ankara, a Verona, a Venezia, a London… Csak a kis falusi csapatok elleni küzdelmeket említve…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Aranyoskám, abban a tornateremben kétszer avatták a házigazdát magyar bajnokká (a 3. aranyérmet úgy nyerték meg a Drágaszágaim, hogy a Kaposvárt 3-0-ra söpörték, és az utcsó meccs somogyfalun volt), és mindkét körmendi bajnokcsapatban – leszámítva Magyarország eddigi legjobb légiósát, Edmonsont, valamit a már korábban megsérült, a döntőben egy meccset sem játszó, később honosított és körmendi legendává vált, újabb bajnoki címet szerző Mujanovicsot – KIZÁRÓLAG HAZAI (körmendi vagy körmendi kötődésű, Körmenden kinevelt) játékokos pattogtatták a bogyót. A tisztánlátás kedvéért: akkoriban IGÉNY volt a jobb, minőségibb, nagyobb csarnokra a KLÁSSZIKUS kosárvárosokban (Zalaegerszeg, Körmend, Oroszlány, Baja, Szolnok), de helyette nyomorgás jutott, ma igény… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés