Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Prepelic: mi vagyunk a favoritok a csoportban, csak a győzelem számít nekünk

A szlovének honosított játékosa, Jordan Morgan úgy érzi magát, mint az iskola első napján.

  •   :

:

Megkezdte felkészülését Magyarország első Eb-selejtezős ellenfele, a szlovén válogatott is, egyelőre foghíjas kerettel. Még csak hét játékos áll a címvédő rendelkezésére, a többiek ma este csatlakoznak.

Szlovénia csütörtökön, Szombathelyen kezdi meg szereplését, majd vasárnap az osztrákokat látja vendégül. Az Európa-bajnok keretéről itt írtunk.

Klemen Prepelic, a spanyol élvonalbeli Joventut játékosa a szövetség honlapjának elmondta, hogy címvédőként nekivágni a sorozatnak hatalmas felelősséggel jár:

Sajnos az elmúlt szezonban nem lehettem ott a többiekkel, pedig a klubomnál többször kijelentettem, hogy segíteni akarok a nemzeti csapatnak, a Real Madrid viszont nem engedett el. Mindig is azt mondtam, hogy bármikor rendelkezésre állok, most itt is van a lehetőség, én pedig felkészülten várom. Teljesen más a válogatottban szerepelni, mint egy klubban. Mindannyiunk motivációja és vágya a siker iránt sokkal magasabb szintű. Két roppant kemény meccs vár ránk. Mi vagyunk a címvédők, ami nagy megtiszteltetés, de még nagyobb felelősséggel is jár. Minden meccs egy külön fejezet, mindig csak a következő lépésre kell koncentrálnunk, egyenként kell megnyernünk őket. Mi vagyunk a favoritok a csoportban, csak a győzelem számít nekünk. 

A gárda nemrég honosított játékosa, Jordan Morgan is megszólalt:

Kicsit úgy érzem magam, mint az iskola első napján. Ideges és izgatott vagyok, de alig várom, hogy elkezdődjenek az edzések. Nagyon örülök, hogy itt lehetek, és megadhatom a csapatnak azt, amit tőlem elvár. A legtöbb srácot már ismerem, mivel néhányan voltak a csapattársaim, a többiekkel pedig ellenfélként találkoztam a pályán. Arra kértem a stábot, hogy adjanak nekem egy részletes leírást a többiekről, hogy még jobban megismerhessem őket. A keret minden tagja remek játékos, alig várom, hogy elkezdődjön az első meccsünk. 

Fotó: siol.net

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Buborkaldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

A Szlovén keretet hol lehet megtalálni?

Buborka
Olvasó

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés