Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pozitív teszt: elmarad a mai férfi bajnoki

Karanténban az OSE.:

:

Az OSE Lions Facebook-oldalán jelentette be, hogy egy játékosa pozitív COCID-tesztet produkált, így elmarad a csapat ma esti, Kaposvár elleni bajnokija.

Az OSE közleménye:

Kedves Szurkolóink!

Egyik NBI/A-s játékosunk sajnos pozitív Covid-tesztet produkált, a csapat karanténba került.
A mára tervezett OSE Lions – Kaposvári KK felnőtt mérkőzés elmarad.

Mielőbbi visszatérést kívánunk!

74 hozzászólás

74
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
54 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
RedbidMajorannaAranyalbaTom67Ellenív Recent comment authors
Tom67
Olvasó

A meccset 20:0 eredménnyel a Kaposvárnak kell adni! Kamu amit Oroszlányban művelnek! Ilyen hogy kontaktkutatás már hetek óta nem is létezik, magyarul nem vizsgálják a pozitívak kontaktjait. Aki pozitív az maradjon otthon, aki negatív annak viszont játszania kell!

akisokatlatott
Olvasó

Némely sötét ezzel nincs tisztában. Azt írják amit a szájukba rágnak.

Ellenív
Olvasó

Gondolom ezt magadról írtad..

bányász
Vendég
bányász

A hozzászólásoddal csak annyi a baj, hogy az égvilágon senki nem mondta/írta, hogy kontaktkutatás volt.:):):) Ez csak a te agyszüleményed. Tudod nem kell hozzá 2 rendőr meg 3 telefonos hölgy és 5 óra utánajárás, hogy megállapítsák kik a csapat tagjai, hiszen alapértelmezetten velük töltötte együtt a legtöbb időt. A csapat többi tagját nem tesztelték, így negatívak sem lehettek. Hatóságilag várnak 10 napot és figyelik van-e tünet. Ilyen egyszerű. A saját hülyeséged miatt fogod az egyesületünkre, hogy kamuznak. Ez így nem éppen intelligens dolog. Jöhet a bocsánatkérés.

Tom67
Olvasó

Ekkora ökörséget ne irkálj már! Te fogyatékos vagy baszdme? Nem érted, hogy már hetek óta nem vizsgálják és nem érdekel senkit a kontakt! Ha te pozitív leszel már senki nem foglalkozik aztal, hogy veled egy háztartásban hányan élnek! Csak neked kell karanténba menned akik veled élnek azoknak nem! Ha valaki egy háztartásban él az sokkal kőzelibb kontakt mint hogy egy csapatban játszik, mégsem kell karanténba mennie! Aki a csapatban pozitív annak karsntén a többinek meg játszania kell!

bányász
Vendég
bányász

Ember, mit nem értesz azon, hogy tesztelték a tünetes játékost, pozitív lett, jött a hatóság és karanténba tette a csapatot? Mit nem értesz azon, hogy ezek tények? Tőlem a fejed tetejére állhatsz a saját böszmeségeid miatt, de attól a tények még tények maradnak.

Tom67
Olvasó

Semmilyen hatóság nem megy sehova és nem rak karanténba senkit! Ez csak az Oroszlány kitalációja, hogy mentsék magukat! Ezt a meccset 20:0 eredménnyel a Kaposvárnak kell adni, meg a hétvégit szintén 20:0 eredménnyel a Sopronnak ha nem hajlandó játszani a csapatotok!

Redbid
Olvasó

A feleségem óvónőként negatív teszt mellett került karanténba, mert a munkatársáé meg pozitív lett!
Ne beszéljünk már hülyeségeket, a szoros kontakt most is karantén!

Tom67
Olvasó

Ez hülyeség, ha tesztelnek és pozitív vagy meg sem kérdezik, hogy egyedül élsz vagy ketten vagy öten. Már hetek óta nem foglalkoznak a kontaktokkal.

Redbid
Olvasó

Azt valóban nem kérdezték, meg én nem is állítottam ilyet!
Csak annyit, hogy kik a pozítíy tesztet produkáló közvetlen munkatársai, akik x időnél többet vannak egy légtérben!
Így lett a feleségem (is) karanténos!!

Ellenív
Olvasó

Kedves Pbask! Szeretném ha megírnád hogy mikor ment hetekig a sírás-rívás az Ose részéről mikor az időszak amiről beszélünk 11-hó 29 Deac mérkőzéssel indult és 12.hó 08 Szolnok ellen zárult és 12-hó 09-én jelent meg az az ominózus nyilatkozat amit Krasovec mester adott.Igen pontosan 1 teljes hete, ezért kis Vitray néha kicsit figyelj oda mielőtt olyat írsz le aminek kicsi az igazság tartalma.

Pbask
Olvasó

Nem rátok céloztam,de folyamatosan ment akár az edzőtök részéről is ez,de akár az utolsó meccseteknél is a nyilatkozat,ha figyelmesen elolvasod.
Ugyanakkor mentesülhetnétek a karantén alól is negatív teszttel,ahogy azt a Falco már párszor meg is tette.

Ellenív
Olvasó

Bocsi ez nagyon gyenge inkább ne is írtál volna semmit,az 5 db meccsetekkel együtt.Különben még a Hapciházy távolbanéző szakosztály is magára ismert az írásod alapján.Nekik is több meccsük volt a házi üveggolyó dobáló bajnokságban pedig az átlagéletkor közel van a 100-hoz.

akisokatlatott
Olvasó

Ki a vírusos?

bakiba
Vendég
bakiba

Ha ez egy hatósági karantén, amint azt többen megjegyezték, akkor fociban miért nincs ilyen? Miért kellett az újpestnek kiállnia a DVTK (és MTK) ellen 3-4 felnőtt és a többi ifi játékossal (akik szintén a nagycsapattal edzettek) és miért ment bele a Budafok a Honvéd elleni halasztásba? Ennek nem kéne választásnak lennie, ha ez egy központi irányelv.
Az OSE szombaton, 4 napja játszott, a Berénnyel. Októberben ilyenkor még egy ilyen csapat önkéntes karanténba ment (pl ASE, Szolnok, stb). De miután nem tudtak az esetről, tegnap játszottak Szolnokon, így a Szolnoknak is karanténba kéne mennie és a Berénynek is. Nem?

MAFCdrukker
Olvasó

Hogy halad az MKOSZ antitest-tesztelése, amelyet állítólag a saját költségükön elvégeznek a teljes NB I-en? Amióta bejelentették, nem hallottam róla semmit. Pedig ezzel pontos képet kaphatnának mind a csapatok, mind a szurkolók, hogy hol kell még fertőzéstől tartani.

bballfan
Olvasó

én úgy tudom, hogy már a múlt héten megtörtént a tesztelés, tehát kell legyen eredménye is

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Itt a bővített hivatalos kommunikáció:
“ Kedves Szurkolóink!

Bővebb tájékoztatás céljából értesítünk Titeket, hogy NBI/A-s csapatunknál 1 pozitív tesztet produkáló játékos van. Mivel ő az elmúlt időben kontaktban állt a csapat többi tagjával és a szakmai stábbal, az érvényben lévő hivatalos járványügyi szabályok alapján az illetékes járványügyi hatóság karanténba helyezte az érintetteket.

Kitartást mindenkinek! Hajrá OSE!”

A gyanúsító kommentek után jöhetnek az “elnézést” hozzászólások.

akisokatlatott
Olvasó

Hazudtok mint a kondorosi betyár.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

“Hazudtok” – tehát jó eséllyel nem oroszlányi vagy. Ennek ellenére láttad a csapatot a városban ma délelőtt. Biztos, hogy mi hazudunk? 😉

bányász
Vendég
bányász

Az a helyzet szurkolótársam, hogy mi már nem a félreértelmezések, összeesküvés elméletek ellen küzdünk védve a becsületünket, hanem a mélyről jövő rosszindulat ellen, ami ellen viszont felesleges. Vannak emberek, akiknek tök mindegy miről van szó belekötnek mert erről szól az életük.

akisokatlatott
Olvasó

A tény az tény ami ellen te sem tudsz mit tenni. Itt a városban félművelt, kosárlabdához alig értőek akarják rá erőszakolni a véleményüket. Ez nem az a oldal ahol Tassi főcenzor tilt vagy kitilt.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Na de mi az a tény, amire hivatkozol, te agyoniskolázott? Mert a jelek szerint nem nagyon vagy tisztában azokkal a dolgokkal, amibe oly bőszen beleálltál. De legalább erősen szűkítetted a kört, hogy ki lehetsz. 😀

akisokatlatott
Olvasó

A tény az, hogy a saját szememmel láttam a játékosokat az utcán 12 óra után.Ehez nem kell tuliskolázotnak lennem. Te nem vagy tisztában a dolgokkal, mert úgy érzem, azt írsz amit elvárnak tőled a gazdáid.

Dennis
Olvasó

Mivan Te MajorAnna reinkarnációja vagy? Eddig hol lapítottál, gondolom nagyon szar életed lehetett eddig, ha pont most kerültél elő.

akisokatlatott
Olvasó

Nem mindegy neked, hogy ki vagyok? Vagy tán frusztrált vagy?

Dennis
Olvasó

Szóval eltaláltam.

Majoranna
Olvasó

Az frusztrált a Denisse.

Majoranna
Olvasó

Még figyelemmel kisérem ezt a katyvaszt. Az életem meg csupa derű. Köszi, hogy aggodtal értem

akisokatlatott
Olvasó

Ha karanténban vannak a játékosok akkor miért vannak az utcán veszélyeztetve a lakosságot. Ki a hülye, én vagy te?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Lentebb olvashatod a választ, okoska.

Dennis
Olvasó

Ugye nem gondolja senki sem komolyan, hogy az OSE pont akkor játsza ki a Covid kártyát amikor egy jó eséllyel nyerhető meccs jött volna. Nézzetek már rá a tabellára, hány meccset játszott eddig az OSE, elárulom mi játszottuk a legtöbbet és nem a Pécs, ezt üzenem Pécs007-nek is. Ez a pozitív eset úgy jött nekünk, mint üveges Tóthnak a ganyattesés. Ha taktikázni, sumákolni szerettünk volna akkor megtehettük volna amikor 10 nap alatt 4 TOP csapattal játszottunk (Falco, Szolnok, Alba, DEAC) de mi becsületből végig toltuk. Azért, mert ezt Krasovec meg merte említeni nem kell egyből sumákolásra gondolni. Nem akarom a… Olvass tovább »

bányász
Vendég
bányász

Nem értem egyesek még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy a központilag elrendelt karantént nem bírálhatja felül az MKOSZ. Csak annyit tehetnek, hogy ha van teszttel még nem rendelkező tüneteket produkáló játékos, akkor is mérkőzésre kötelezzék őket, ahogy tették ezt egy ellenünk is játszó csapattal mi meg szépen isszuk a levét.
Annyi esze lehetne mindenkinek, hogy pont a gödörben lévő Kaposvár (bocs tőlük) ellen lehetne reális esélyünk, főleg kipihenten, nem kezdenénk bele holmi elcsalt teszteredménnyel otthon ültetni a játékosokat érdemi labdás edzés nélkül.
Nem értem a logikátlan rosszindulatot, de azt gondolom, hogy nem is érdemeltük ki.
Hajrá OSE!

bányász
Vendég
bányász

.

Tom67
Olvasó

Nincs semmilyen központilag elrendelt karantén már hetek óta! Magyarországon jelenleg 200 ezer aktív fertőzött van, ha ezeknek a kontaktjai is mind karanténba lennének akkor jelenleg több millió ember lenne karanténba Magyarországon. Ezt ugye csak viccnek szántad!

akisokatlatott
Olvasó

Több játékossal az elmúlt két órában találkoztam az utcán. Lehet, hogy ez városi karantén?

bányász
Vendég
bányász

Rakjuk már tisztába vagy kérjetek előbb hivatalos állásfoglalást mielőtt oroszlányiként irogattok úgy a saját csapatotokról, amivel negatív képet gerjesztetek feleslegesen. Mire jó ez?
Ez úgy működik, hogy akinek pozitív a tesztje, annak azonnal karantén, a többieknek akiknek nincs tünete a HATÓSÁG megállapít egy időpontot amikortól érvényes a karantén és addig javasolja, hogy szigorú maszkviselési szabályok mellett menjenek el és vásároljanak be maguknak 10 napra.
Ennyire egyszerű, nincs semmiféle törvényszegés.

Aranyalba
Olvasó

Ugye ezt csak viccnek szántad ? És mennyi idő múlva jön a hatósági karantén ? Ha valaki az Auchant szereti az elmehet még Tatabányára is vagy csak a Tescoban kaptak 45 percet ? 🙂

bányász
Vendég
bányász

Én tényeket írok, te pedig csak f@s@d a szót a semmire alapozva. Járj utána mi is történt hatóságilag, aztán kezdjél okoskodni. Az nem zavar, hogy több esetben karanténban lévő gyerekek szülei szabadon mehetnek dolgozni ide-oda, de a fenti eset az már kizárt? Hozzáteszem nyilván helyi boltokról volt szó. Ez csak unintelligens és nevetséges trollkodás a részedről, hogy tatabányai boltokkal jössz.. Szóval járja utána és írd ide nyugodtan, hogy bocs, tényleg így volt.

Redbid
Olvasó

Pedig akármilyen hihetetlen ez így van!
A feleségem is karanténba került munkahelyi kontaktként, de kapott x órát, hogy felkészüljön a karanténra 🙂
Ergo elmehetett alaposan bevásárolni, majd pár órával később e-mailben érkezett az értesítés a karanténról, és onnan már sehova!

Tom67
Olvasó

Ez mikor volt? 2-3 hónapja? Mert akkor még így volt, de most már nem így van.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Te igazi agyhalott vagy Tom67…

Redbid
Olvasó

Ez 1 hete volt barátom!

elfogult vagyok
Olvasó

Nekem sem tetszik, hogy ma nem játszunk! DE!!! Biztos vagyok benne, hogy nem kamu döntés, és nem “pihenünk”! Nem jellemző sem a vezetésre sem Krasovec mesterre a kamuzás, negatív hozzáállás! Nézzük már meg ki hány mérkőzésen van a bajnokságban?! Nekünk a van a legtöbb 11 (és az Atomnak)! Abba bízzunk, hogy nem “komoly” a baj, és mielőbb játszhatunk! Ez a találkozó már 2. alkalommal került halasztásra! Én teljes mértékben bízom a csapatban, és a vezetésben!

Majoranna
Olvasó

Én általában nem bízom a vezetésben.

elfogult vagyok
Olvasó

A busz vezetőbe se!

hopehely
Olvasó

MKOSZ! Bodnár, Szalay!
A válogatott szünet után szépen elindítottátok a bajnokságot, gratulálok hozzá!
Ha az OSE vagy bármelyik csapatnak ezt megengeditek, kezdődik ujra az őszi CIRKUSZ!

Majoranna
Olvasó

Így igaz.

Csakegyfan
Olvasó

Ez így a Kaposvárnak felér egy győzelemmel.

BanánosJoe
Olvasó

A többiek annyira vannak karanténban, hogy előbb láttam őket bevásárolni az egyik boltban ?

bakiba
Vendég
bakiba

Ha a többieknek negatív tesztjük van, akkor szerintem járványügyi előírás alapján sem kell karanténba menni. Ha önkéntes (amit sok csapat csinált október, november során), akkor az egyértelműen valamilyen fáradságra, belső problémára utal, mert józan ésszel most lenne érdemes játszani a Kaposvárral.

bányász
Vendég
bányász

Hatósági karantén. Fogd már fel mit jelent.

Redbid
Olvasó

Szoros kontaktknak akkor is karantén, ha közben negatív tesztel rendelkezik! Óvodába teszteltek, feleségem negatív, munkatársa pozitív. Előbbi 7nap, utóbbi 10 nap karantén!
A negatív elmehet bevásárolni!

pecs007
Olvasó

Hogy lehet ennyire amatőr az MKOSZ, hogy ezt engedi elkezdődni ismét????
A csapatok fáradtak, sok meccs van, sok a sérült. Akinél betelik a pohár, a szertáros keresztlányának a keresztfiának a pozitív tesztjére hivatkozva elmegy szünetre.
EZT CSAK AZ MKOSZ TUDJA MEGAKADÁLYOZNI, HA AKARJA!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Még mindig nem egyértelmű a szabályzat. Ha a protokoll azt mondja, hogy ilyen esetben a teljes csapat karantén, akkor nincs mit tenni.
Azzal a véleménnyel semmiképp nem értek egyet, hogy kummantunk. A Berény után olyan meccsünk jött volna, ahol reális esélyünk van a győzelemre. Andán kívül mindenki játékra kész, A Berény ellen senki nem játszott 24 percnél többet. Minden az mellett szólna, hogy játszunk. Szóval kíváncsi vagyok, hogy a klub saját döntése volt a karantén, vagy szövetségi előírás.

Saliposz
Olvasó

egyébként csak a kommunikációt kéne ilyenkor rendbe rakni. Senkiben nem merülnének fel kérdőjelek, ha azt írták volna, hogy a kontaktkutatás alapján a járványügy a csapatot karanténba helyezte.

vasipasi
Olvasó

Mert nem ez történt, vagyis gondolom.
A járványügy sokszor hetekig ül egy ilyen döntésen, az OSE “önkéntes karanténba”, pihenésre vonult…
Az MKOSZ a saját szabályai szerint ma egyet mondhatott volna, 0-20, vagy kiállítok, minden más kamu…

Pbask
Olvasó

Én is így gondolom.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Rosszul gondoljátok. Nem saját döntés volt a karantén. Viszont a kommunikáció lehetett volna egyértelműbb. A Jászberény is karanténban volt teljes kerettel. Tíz nap leteltével a negatívok felszabadultak, a korábbi pozitívak meg vártak a sportorvosira. Nekik balszerencséjük volt, mert rengeteg fertőzöttjük volt, amikor karanténba kerültek. Viszont ebből a szempontból semmi jelentősége, hogy egy pozitív miatt kell elvonulni tíz napra, vagy hat miatt.

Ellenív
Olvasó

Akkor legyen így,de akkor mindenkinek és nem azt a csapatot gyalázni aki végig nyomta volna és lett volna pár 20-0-lás győzelme ha nem megy bele a halasztásokba.

bányász
Vendég
bányász

“A csapat karanténba került.” Nem pedig vonult. Elég egyértelmű megfogalmazás arra vonatkozóan, hogy hatósági vagy önkéntes.:)

Redbid
Olvasó

Nem igaz, a járvágyügytől pár óra alatt megkapod a határozatot!

Feleségemet óvónőként tesztelték, ebéd után 1ó körül, este 5 v- 6óra és e-mailben jött a határozat!
Ő negatív volt, munkatársa pozitív, előbbi szoros kontaktként 7nap karantén, utóbbi 10nap.
Negatív elmehetett bevásárolni amíg a határozat megérkezik, pozitív teszt azonnali karantén!

bakiba
Vendég
bakiba

Nem értem. A többi miért nem játszik, ha negatív a tesztjük? CSak nem azért mert a Kaposvár az ellenfél és Lazics még nem kezdte meg a munkát? Ugye nem?

Pbask
Olvasó

Ha megnézed az elmúlt hetek kommunikációját,talán megérted,mire megy ki a dolog..

Saliposz
Olvasó

Ilyenkor nem a csapatok döntenek, még csak nem is az Mkosz. A járványügy határozza meg, hogy a fertőzött személy környezetében ki számít kontaktnak.
Aki az, az automatikusan 10 nap karantén amit teszttel sem lehet kiváltani…
Csak akkor van kivétel ha nem a járványügy rendelte el, hanem önkéntesen vállalt, de Facebook közleményből én nem ezt olvasom ki.

Godemperor
Olvasó

Már kiváltható negatív teszttel.

Redbid
Olvasó

Nem váltható ki!
Óvodában egyidőben teszteltek, feleségem negatív, munkatársa pozitív, mindkettő karantén, csak eltérő időintervallummal!

Tom67
Olvasó

Kamu

Redbid
Olvasó

Neked minden az, úgyhogy mindegy 🙂
Ha eljössz megmutatom a határozatokat.

Csak neked, mert te nagyon fogalmatlan vagy

Tom67
Olvasó

Hülyeség! Semmilyen kontaktot nem vizsgálnak már hetek óta

Pbask
Olvasó

Jap,kicsit érdekes, hetekig ment a sírás ennyi meccset kell játszani,stb, majd az ominózus nyilatkozat után meg egy ilyen eset.
Kissé gyanús a dolog,aki nem produkál tüneteket,és negatív játsszon,ilyen egyszerű.
Ne kezdjük már megint el.

SopronKCfan
Olvasó

Nem arról volt szó, hogy 1 ember miatt nincs halasztás?

vasipasi
Olvasó

Az OSE elfáradt, sok meccse volt, megszopatta őket a sorsolással az MKOSZ, így most pihennek kicsit…
Félreértés ne essék, sajnálom, aki pozitív lett, jobbulást neki.
De egy játékosért nem szabad mérkőzést elhalasztani, mert ismét bohózat lesz az egészből. Fociban, sehol nincs halasztás egy ember miatt…

Redbid
Olvasó

Még mindig nem érted, hogy ez nem saját döntés!
A járványügy határozatban állapítja meg kit tart szoros kontaktnak, és ők tetszik vagy sem mennek karanténba!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés