Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pozitív löketet adhat a TF-nek a Szeged legyőzése

Buzás Bence szerint győzelmük ellenére hiba lenne lebecsülni a Szegedet.:

:

Az alsóházi középszakaszban nagy izgalmak nem várhatók a hátralévő szakaszban, miután az már korábban eldőlt, hogy a Serco – TF-BP és a Naturtex-SZTE-Szedeák fogja egymással játszani a play-outot. Az is biztosnak tűnik, hogy a szegediek várhatják pályaelőnyből a párosítást, így a szombati találkozójuknak csak lélektani szempontokból volt jelentősége. Mint ismert, a fővárosiak 74-67-re legyőzték Andjelko Mandics csapatát.

– Úgy gondolom, hogy kemény meccset játszottunk a Szegeddel – mondta Buzás Bence, a TF játékosa a BB1.hu-nak.. – A második félidőben sikerült feljavítani a védekezésünket, ami sokat számított a hátralévő húsz percben. Ekkor a formánk is jobb volt, így ennek köszönhetően sikerült hoznunk a találkozót. Számítottunk arra, hogy ilyen nehéz lesz. Senki nem gondolta, hogy könnyű lenne. Két egyenlő erőt képviselő csapat volt a pályán. A győzelem ellenére hiba lenne lebecsülni a Szegedet.

A budapestiek most már biztosan tudják, hogy van keresnivalójuk a szegediek ellen a folytatásban is. Valószínűleg izgalmas lesz a play-out a két csapat között.

– A győztes meccsek biztosan pozitív energiát adnak a csapatnak, ebből a szempontból fontos lesz a május 10.-i találkozó is. A play-outra is fel kell majd készülnünk, hiszen más lesz mint az alapszakaszban játszott meccsek. Lelkileg és fejben is régóta hangolódunk már a play-outra, hiszen gyakorlatilag nem volt esélyünk elkerülni azt – zárta szavait Buzás.

Fotó: TF-Budapest Facebook

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
egyforintotseerHajráKörmendHajráVasTrotters Recent comment authors
egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Ne legyen igazam, de látva, hogy mennyire szét van esve a Szeged, és mennyire a kézilabdát preferálják Szegeden, mèg az is lehet, hogy a TF marad bent. Bár még egyszer mondom: ne legyen igazam.

Trotters
Olvasó

Miert Szegednek?

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Szegednek kéne bentmaradnia

Trotters
Olvasó

Hajrá TF!!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés