Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Potocniknak nagy megtiszteltetés volt a Szolnok edzőjének lenni

Köszönetet mondott mindenkinek az Olajbányásznál, ahol nagyszerűen tudtak együtt dolgozni.

  •   :

:

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége tegnap úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány miatt lezárja a 2019/20-as szezont, eredményhirdetés nélkül.

A Szolnoki Olajbányász KK 11 győzelemig és 10 vereségig jutott a 21 forduló során, az Alba Fehérvár mögött, a hetedik helyen állt a tabellán. A gárda irányítását november végén vette át Gasper Potocnik, a szlovén tréner közösségi oldalán búcsúzott el a szezontól. Íme a Facebook posztja:

“Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a Szolnoki Olajbányásznál, ahol remekül tudtunk együttműködni az elmúlt hónapokban. Nagy megtiszteltetés és nagyszerű tapasztalat volt számomra, hogy együtt dolgozhattam veletek. Sajnos a szezon nagyon rövid lett, és nem volt lehetőségünk a pályán, normális keretek között befejezni a bajnokságot. Szeretném mindenkinek a legjobbat kívánni a jövőre nézve, sok sikert az élet minden szegmensében, de legfőképpen vigyázzatok magatokra és maradjatok egészségesek!!! Hajrá Szolnok!”

Címlapfotó: olajofficial.hu

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
moldi56Mr.Térkőrainbowmilanka487 Recent comment authors
rainbow
Olvasó

Pór Peti jól bevásárolt Potocsnyikkal, zseniális húzás volt, minden idők legjobb szakmai igazgatójától.
Még 10 évet írjon alá vele, ez a többi csapat kívánsága, és a jó magyar játékosok is csak akkor mennek Szolnokra, ha Gasper marad!
Igazi pedagógus, nem arrogáns, és egyáltalán nem idegbeteg!

moldi56
Olvasó

Az igazság az,hogy először nem is indult rosszul.Négy győzelem zsinórban.Aztán le lett igazolva Price,akiről én is azt képzeltem hogy egy bombaigazolás.Na innen minden elromlott,senki nem találta a helyét a csapatban,sorra jöttek a zakók,egyre lejjebb zuhantunk.Tanulni kellene belőle,hogy később ilyen ne fordulhasson elő.

milanka487
Olvasó

Örülnék hogyha maradna. Ez a szezon így sikerült de pl.lásd körmend tudott jó légiósokat hozni. Plusz hogyha jönne egy vagy kettő jó magyar akkor talán sikeresebb szezonunk lenne!
Így a szezon végeztével leülnék tárgyalni a Jones, Cakarun párossal!

moldi56
Olvasó

Le lehetne ülni Miloseviccsel is,mivel csak az idény végéig szerződött Debrecenbe.Tartok tőle,hogy hiába…

Mr.Térkő
Olvasó

Ugyan a jelenlegi helyzetben abszolút nem ez a legfontosabb ,de szerintem is mindenképpen le kellene Milót igazolni amint csak lehet.

moldi56
Olvasó

Egyetértünk.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés