Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Potocnik: minden elismerésem az egerszegieké

“Nehéz helyzetben vagyunk, de együtt kell megtalálnunk a gödörből kivezető utat.”

  •   :

:

Tegnap este a Zalakerámia ZTE KK 78-73-ra legyőzte idegenben a Szolnoki Olajbányász KK-t. A Nemzeti Sport beszámolója szerint így látta a mérkőzést a két vezetőedző:

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász KK vezetőedzője: Igazi csapatmunkával győzött a Zalaegerszeg, ezért minden elismerés megilleti. Velünk ellentétben sok energiával játszott a rivális, mi rengeteget hibáztunk, ezt bizonyítja a huszonhárom eladott labdánk. Nehéz helyzetben vagyunk, de együtt kell megtalálnunk a gödörből kivezető utat.

Ante Nazor, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Elismerésem a csapatunknak, amely férfias küzdelemben, óriási akarattal nyert. Sok hibára késztettük ellenfelünket, ez volt győzelmünk egyik kulcsa, de még nagyon sok munka vár ránk.

fotó: olajofficial.hu

  •   
20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
PiffingerMr.Térkőderrylmilanka487Milo Recent comment authors
Piffinger
Olvasó

Na akkor ez hogy is van?
Az elküldött edzőnk iranyításával a Pécs nyer Körmenden…
Önnel bukjuk a hazai meccsünket a Körmend ellen! És akkor nem volt senki sérült vagy beteg!

Zsarkov
Olvasó

Milonak szar a lába, óriási kockázat leigazolni, igaz már a jelenléte többet érne, mit egy-két embernek a játéka…, inkább a Keller-Kristic csere érik, akkor a 6 légiós okozta feszültség is csökkenne meg szerkezetileg is helyre állnánk

pbask
Vendég
pbask

Igen,Kellert olvastam én is.
Semmi bajom egyébként veletek,de elég geci húzás lenne azért Körmenddel szemben szvsz

Milo
Olvasó

Elég geci húzásnak elég geci húzás lenne, csak nem a mi részünkről, hanem Keller részéről.

Zsarkov
Olvasó

Keller nem kötődik sehová, nem olyan, mint Zozó…, oda megy, ahol többet kínálnak, igaz ott viszont mindent meg is tesz a csapatért

milanka487
Olvasó

Zsarkov ez mennyire biztos infó hogy érik a csere?

Zsarkov
Olvasó

Tudtommal csak az időtartamban van nézetkülönbség, mi másfél évet szeretnénk, ő meg csak nyárig, mert menne megint külföldre

milanka487
Olvasó

Remélem egyezségre tudnak jutni😀

Zsarkov
Olvasó

Az probléma, hogy ez az évünk valószínűleg kuka…, viszonylag magas fizetésért, csak nyárig nem lenne értelme a cserének, viszont, ha másfél évet írna alá, azzal a jövő évi csapat magyar magjából – ha jön még Voja – két komoly szereplőnk már lenne…, sajnos látjuk, hogy a meghatározónak szánt baltás, Juhos, Peti szintű (egyébként kiegészítő embernek tökéletes) magyarokkal nincs esélyünk

milanka487
Olvasó

Voja is jön?

pbask
Vendég
pbask

Nem értem ezt a külföld mániát. Ha egy Voja szenved a perceiért, többen megbuktak már kinn,beleértve Zozót is,minek erőltetni? Amugy meg 31 évesen akarja megváltani a világot? Komoly délszláv centerek az ABA ligában is hülyét csináltak belőle.

milanka487
Olvasó

Igazad van! Sajnos a magyar bajnokság legjobb játékosai külföldön csak szenvednek!!
De nekünk jelen helyzetben nagy segítség lenne Ákos

Zsarkov
Olvasó

Én azt mondom, egy sportolónak, – ha lehetősége van rá – meg kell próbálnia minél magasabb szinten jàtszani, aki meg se próbálja, az csak egy ambíciók nélküli, megélhetési játékos…, Zozó, Voja, Keller még ha haza is jönnek, a mentalitásukkal rengeteget tudnak segíteni itthon…, nem kellenek az “illésbélák” 😜

milanka487
Olvasó

Zsarkov de Keller semmilyen úton módon nem akar 1,5 évet maradni?

ICEBEAR
Olvasó

Biztos igazad van Miloval kapcsolatban,de ha még csak a pad mögött ülne a lelátón és csak ezért fizetnénk neki, akkor is többen lennének rá kíváncsiak,mint erre a cél és önbizalom nélküli edzéseken túlhajszolt,hitevesztett “csapatra” !Akár 2 légióssal is ki tudnánk kapni ebben az évben bárkitől!!! Remélem jön Ákos és megy Tomahawk Norbi és Üvegcsontú Levi!!!
Jöjjön már végre a “régi-új” tulaj és akkor helyre állna a világ rendje!!! 🙂
HAJRÁ OLAJ!!!

ICEBEAR
Olvasó

Szombathelyre üzenem naffalkosoknak, a dislike-ok és a kárörvendés miatt,remélem minél hamarabb a fontosabb lesz a “gázszerelőnek” a Hali és akkor nektek hali!!!!
Hajrá Olaj és most már hajrá Hali!!!! 🙂

Mr.Térkő
Olvasó

A lába lehet ,hogy szar ,de a töke és a szíve rendben van, márpedig az idei csapatunknak jelenleg egyik sincs szóval gondolkodás nélkül őt kellett volna erőltetni Price v. Kristic helyett. Főleg ,hogy volt olyan év amikor az év végi sérülések miatt ő és Voja irányítottak szóval az irányító problémánk is javulna.

ICEBEAR
Olvasó

Gratulálok az Egerszegnek,megérdemelték a győzelmet!
Egyenlőre nekünk csak ez maradt! 🙁
“Remélem” Milo Debrecenbe megy és akkor tényleg megkapjuk a “kegyelem döfést” ! Hála istennek Szolnokon hozzáértő vezetőség van akik felégetnek mindent maguk körül!!! 🙁 Hajrá Olaj!

JACKSON
Vendég
JACKSON

Volt egy edző aki hetekig hónapokig kesergett, mert nem volt írányítója… Jött egy edző akinek szintúgy nem volt írányítója a pontfosóját bezavarta a csk-ját elvesztette a hajrában és idegenbe nyert Szolnokon majd a 8ba vitte a csapatot!Jó látni, hogy Heinrich Robi is kettesbe kapcsolt igazodva a harci modorhoz!Le a kalappal a csapat előtt!Továbbra is várjuk a feljelentés eredményét, mert hamisan lett megvádolva egy Manager és több hétköznapi személy itt a Nicknevekkel kapcsolatban!

derryl
Olvasó

Már megint milyen feljelentés, ugyan ki húzta fel az orrát?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés