Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Potocnik harcban lenne a kupagyőzelemért a Szolnokkal

A szlovén tréner szerint mindenkinek ugyanannyi esélye van az aranyéremre.

  •   :

:

Ma délben lezajlott a debreceni Főnix Csarnokban megrendezendő Magyar Kupa sorsolása. A Szolnoki Olajbányász az otthon játszó Debrecennel találkozik az első körben, majd továbbjutás esetén a Falco-Alba győztese vár Gasper Potocnik tanítványaira. A tréner szerint mindenki ugyanolyan eséllyel fut neki a megmérettetésnek.

A kupa egy nagyon specifikus torna, az összes csapat, amely bejutott, ugyanolyan eséllyel vág neki a sorozatnak. Az aktuális forma nagyon fontos egy ilyen eseményen. A DEAC egy nagyon jó együttes és feltehetőleg még erősebb lesz így, hogy megérkezett az új légiós. Igaz, hogy hazai környezet előtt játszanak, de úgy érzem, hogy az esélyek 50-50%-ra tehetőek. Persze azt hozzá kell tenni, hogy a Magyar Kupa még odébb van, addig nagyon sok dolog történhet. Ha majd aktuális lesz, akkor kellőképp fel fogunk készülni, és megpróbálunk harcban lenni a végső győzelemért. 

A Szolnok egyébként Potocnik érkezése óta remekül szuperál a szezonban, 4 győzelem mellett 1 vereséggel állnak, amit egyébként pont a hétvégén szenvedtek el, az Alba otthonában kaptak ki egy ponttal.

– Egy közönségszórakoztató meccset játszottunk, de szerintem nem szerepeltünk úgy, mint az ezelőtti négy találkozónkon. A Fehérvár egy nagyon jó csapat, hazai pályán pedig különösen veszélyes, ettől függetlenül mi sajnos nem játszottunk ugyanazon a szinten, mint korábban. Miután visszanéztem a meccset, volt 1-2 olyan szituáció, amit nem értettem, de ezek nem befolyásolták az összecsapás végkimenetelét. A saját csapatomra akarok koncentrálni és arra, hogy minél többet fejlődjünk, minél többször győzzünk.

fotó: olajofficial.hu

 

 

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
derrylRougeModus operandiatibácsiHeindrich Recent comment authors
Rouge
Olvasó

“…. Az aktuális forma nagyon fontos egy ilyen eseményen…”

Ami igazán fontos egy ilyen tornán,
az az aktuális pszichés állapot.
Tavaly VOJÁ-ék úgy futottak ki a parkettre,
hogy a sérültjeinkért is játszanak
és szét fogják szedni a Falcót.

És szétszedték.

comment image

derryl
Olvasó

Még, még, még, ennyi nem elég!

Modus operandi
Olvasó

CSAK AZ OLAJKA!!!

atibácsi
Olvasó

Szerintem nincs gond az Alba elleni vereséggel. Ezen a meccsen még Price rágörcsölt a bemutatkozásra, Kovács Peti elérte a mélypontját ( legalábbis nagyon remélem ), Tucker a leggyatrább dobószázalékát produkálta, Cakarun komoly védekezést kapott, Davis és Jones kicsit többet ült a kelleténél / ez szubjektív, de szerintem a győzelemhez több játékidő kellett volna, bár a hosszútávú elképzeléseket jobban szolgálta a pihi /. Potocnik kezében jó helyen van a csapat, tudja mit csinál. Nálam biztos jobban. Lehet, gyakorolni kellene a 6 lépéses ziccer dobást és a “kétlábas” elindulást, mert azért az nagy előny, mint azt láttuk Ljubicicnél / 2. negyed- 2.30… Olvass tovább »

atibácsi
Olvasó

2. negyed- 8.30- Bocs!

Heindrich
Olvasó

CSAK AZ OLAJ!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés