Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Potocnik a szolnoki diákoknak is bemutatkozott már

Különleges angolórán vett részt a csapat.:

:

Rendhagyó angolórára invitálta meg a Szolnoki Olajbányász KK játékosait és vezetőit a Kassai Úti Általános Iskola kéttannyelvű intézménye. Csősz Tamás ügyvezető igazgató, Gasper Potocnik, a csapat új vezetőedzője, Szarvas Gábor edző, valamint Nemanja Krisztics és Andre Jones beszélgetett a gyerekekkel angolul.

A klub honlapja szerint a társalgás jó hangulatban zajlott, majd megjegyezték azt is, hogy így sikerült játékosan, könnyedén fejleszteni a tanulók nyelvtudását.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
moldi56Mimégmindigkitartunk Recent comment authors
Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Gyerekkoromban mindig utaltam az ilyet.Egyrészt mert nem tudtam angolul.Másrészt meg minden apro részlet érdekelt volna a kosárlabdáról de a tanárnő azt találta fontosnak ,hogy Bódi Ferinek milyen szinű a haja persze angolul…

moldi56
Olvasó

Bódi Ferinek még magyarul sem érdekelt a haja színe.Egyszerüen nem csíptem őt,nem tudott az Olajnál húzóember lenni.Bezzeg máshol…

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Ez a Fehérvári időszaka volt.

moldi56
Olvasó

Úgy van.1997-ben az emlékezetes ötmeccses elődöntőben a vége előtt csak be kellett volna dobni a büntetőit és mi jutunk a döntőbe,de ő mindkettőt kihagyta,az Albacomp meg behúzta a meccset.Na ő onnantól kezdve nálam nem volt hiteles.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés