Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Pór Péter: Nagyon sokat dolgoztak azért a fiúk, hogy ezen a mérkőzésen győztesen hagyják el a pályát

Keller Ákos szerint ez a siker sok energiát és magabiztosságot ad a csapatnak.:

:

Mint ismert, a magyar válogatott egy nagyszerű idegenbeli győzelemmel kezdte a világbajnoki selejtezőket, miután egy izgalmas végjátékot követően 81-75-re győzni tudott Portugáliában.

A lefújás utáni sajtótájékoztatón egyértelműen érezni lehetett, hogy a portugál újságírók nem túlságosan boldogok, Pór Péter nyilatkozatának angol verziójára például annyira nem voltak kíváncsiak, hogy amikor Keller Ákos belekezdett volna a fordításba, tiszteletlenül félbe is szakították mondván, hogy az nem kell nekik. Mindenesetre mi ott voltunk és természetesen meghallgattuk a győztes tréner, valamint a remekül kosárlabdázó center nyilatkozatát, íme:

Pór Péter: A mai viszonyokhoz képest nemzetközi porondon idegenben nyerni bárkinek nagyon nehéz és nagyon nagy eredmény. Láttuk a csütörtöki selejtezőket is, hogy milyen eredmények születtek, a kis csapatok is el tudták kapni a nagyokat. A mérkőzésről pedig annyit, hogy 35 percig nagyon nagyot dolgoztak a fiúk a győzelemért. Az utolsó öt percben volt egy megingásunk, amikor Brito előjött szinte a semmiből és elkezdte bedobni a hármasokat. Itt talán egy kicsit koncentrálhattunk volna jobban védekezésben, de azt gondolom, hogy mind támadásban, mind védekezésben szépen játszottunk időközönként, nagyon sokat dolgoztak azért a fiúk, hogy ezen a mérkőzésen győztesen hagyják el a pályát.

Keller Ákos: Mindenekelőtt szeretnék gratulálni Pór Péternek az első győzelméhez a válogatott élén. Nehéz helyzetben voltunk, hiszen a vezetőedzőnk és egy fontos játékosunk nem lehetett velünk, de mint láttuk, jól játszottunk csapatként. Megvan az első győzelmünk és az volt a legfontosabb, hogy ezt a sorozatot sikerrel kezdjük, ez pedig sok energiát és magabiztosságot ad nekünk a franciák elleni meccshez.

A néhol bohózatba illő sajtótájékoztató az alábbi videón tekinthető meg, az első három percet érdemes figyelni:

Fotó: fiba.basketball

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RózsabimbóCsippaBruandrásPÉBÉ Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Az angol nyelv tudása nélkülözhetetlen a kosárlabdázás világában.

Csippa
Olvasó

Legyen ez a legnagyobb örömük, szavak helyett az eredmény beszél, a többi elszáll.. 😉

Bru
Olvasó

Kikérjük magunknak (teljesen jogosan), hogy milyen bunkók, mert nem érdekli őket a magyarok nyilatkozatainak fordítása, de a tisztelt szerző egy büdős szót nem ír arról, hogy ők mit nyilatkoztak… Csak kérdezem, hogy ez nem ugyanolyan tiszteletlenség?
Amúgy Ákos előtt le a kalappal, jól kezelte a helyzetet. Talán még annyit mondhatott volna, hogy akit nem érdekel a mondandójuk, az takarodjon ki a teremből.

andrás
Olvasó

Önélzetest kisz poltugálok 🤣🤣

PÉBÉ
Olvasó

“Korrekt” sajtótájékoztató a vendéglátók részéről…!
Ha mi csinálnánk ezt fordított helyzetben, kapnánk hideget-meleget…!
Nekik ott nyugaton persze mindent lehet…!
Persze ha nyertek volna, biztos egész más lett volna a hozzáállásuk az egészhez!
A pályán kell megmutatni, mint ahogy tettük tegnap, és apránként kivívni a magyaroknak az elismerést! Másképp nem megy!
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a jó játékhoz!! Folytatás hétfőn, hajrá MAGYAROK!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés