Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Pór Péter: Inkább foglalkozzunk a kosárlabdával és örüljünk neki, hogy vannak szurkolók, szolgáljuk ki őket

“Szeretném megdicsérni az asztalszemélyzetet, hogy egy ilyen kiélezett szituációban is remekül helytálltak.”

  •   :

:

Mint ismert, Badzim utolsó másodperces kosarának köszönhetően a Szolnoki Olajbányász került előnybe a döntőben. A finálé kapcsán Pór Péter nyilatkozott a BB1.hu-nak, aki a kispadról már sokszor átélhette a döntők hangulatát, ám ezúttal a szolnokiak szakmai igazgatójaként szoríthat az övéinek.

– Nem szabad elfelejteni, hogy hogyan kezdtük ezt az évet. Mint a szolnokiak vezetője, örülök neki, hogy a csapat túlteljesítette az elvárásokat, hiszen a cél a rájátszásba való bejutás volt, most pedig itt vagyunk a döntőben. A másik oldalról pedig nagyon büszke vagyok, hogy ha visszatekintünk az évad elejére, amikor még az se volt biztos, hogy lesz-e bajnokság, akkor láthatjuk, hogy a csapatok, a szponzorok, a városok és az MKOSZ erőn felül teljesített és sikerült végigvinni a bajnokságot. A legnagyobb ünnep pedig az, hogy a finálét már nézők előtt játszhatjuk.

Az első meccs után mi volt a legnagyobb öröme? 

– A legelső az természetesen az, hogy nemcsak hogy győztünk, de mindezt a szurkolóink előtt tettük. A pártatlan nézők örülhetnek, hiszen a magyar játékosok kiválóan szerepeltek. Régen volt már olyan döntő, ahol a honi játékosok egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet a külföldiekhez képest.

Mi a véleménye Gasper Okorn meccs utáni nyilatkozatáról, amit az MKOSZ-nek tett? 

– Nem 1,3, hanem 1,2 másodperc volt vissza. Az óra akkor indul el, amikor a pályán az első játékos hozzáér a labdához. Megnéztük, mindegyik digitális mérőeszközön 1,1 másodperc telt el a labda érintésétől addig, amíg a dobó játékos kezét elhagyja a játékszer. Szeretném megdicsérni az asztalszemélyzetet, hogy egy ilyen kiélezett szituációban is remekül helytálltak. Több szakemberrel is konzultáltam, mindenki megerősítette, hogy a vitatott este belefér az 1,2 másodpercbe. Ehelyett inkább foglalkozzunk a kosárlabdával és örüljünk neki, hogy vannak szurkolók, szolgáljuk ki őket.

Fotó: olajofficial.hu

  •   
51 hozzászólás

51
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
16 Comment threads
35 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
XerobakibaChikán SándorDávidKD Recent comment authors
bakiba
Olvasó

Ez sok hülyeség a PóRnépnek szól? Mennyire le kell nézni a népeket, hogy ezt valaki komolyan ki merje mondani? Irány a politikai pálya! Garantált siker!

Chikán Sándor
Olvasó

Pórkám!!! Talán otthon dicsérgesd a családodat!!! a Vak vagy csaló bírókat dicsérkedni ez aztán a teljesítmény.Nem irok jelzőt mert ronda lenne. Beis fejezem mert csak sértegetni tudnálak.!!!!!!!!!!!!!!

vasipasi
Olvasó

Megnéztem én is a kosármagazint. Az elemzés alapján sok vita nem lehet, több ok miatt is egy teljesen szabálytalan kosárral nyert a Szolnok… Ezért is írtam korábban, hogy jobb lett volna ha csöndben maradnak. A Pór semmiképp nem olyan hülye, hogy ne látta volna a dolgokat. A Benczúrékat meg gondolom eltiltják, többet ők már a döntőben nem vezethetnek, legalábbis egy normális országban… De tudom, mindenki fogja be a pofáját, mert pandémia van és nézze tétlenül, hogy annak a csapatnak a javára tévednek ekkorát a játékvezetők, amelyiknek “tulajdonosa” az MKOSTZ elnöke… Kár, hogy a sport is ide jutott. Körmendiként ma ott… Olvass tovább »

Dávid
Olvasó

– 1,2 mp mivel csak tizedesjegyig van, 1,2 lehet akár 1,299999 is, 1,3-on belül már 1,2-t ír.
– “6 századdal lejárt az idő, de a fény később villan fel” – amikor már 0-00-t ír a gép, akkor még a 0,0 és 0,1 mp közötti tizedmásodpercnyi idő telik (tehát már 0,1-et nem írhat, mert azon belül van), ezért villan fel később a lámpa. Medzsik!

KD
Olvasó

Most megnéztem a kosárlabda magazint, nincs kérdés, 1,26, tehát idön túl volt a dobás+ Warner támadó egyértelmü. Hogy a támadót nem vették észre, mert mást figyeltek, hát ez szomorú, mert állítólag azért vannak hárman és profi játékvezetök állítólag.

Roland
Olvasó

Akkor nem volt hiszti mikor a tartalék Olaj ellen kellett játszani????? Érdemtelenül bajnoki címhez jutni!!!!! Sárga majom de majd az üveg feneke felejteti vele.☹️

Xero
Olvasó

Tehát akkor most ti is érdemtelenül lesztek bajnokok, mert nálunk is van sérült? 😀 Vagy az nem számít? Vagy pontosan hány sérülttől lesz érdemtelen a bajnoki cím? 2 belefér, de 3 már nem? Mennyi a határ? 😀

Ewing
Olvasó

Abban a csapatban, ha jól emlékszem, Voja és a fiatalok maradtak… azért ezt nehéz überelni…Képzeld el a mai Falcot Váradival és pár gyerekkel…

Xero
Olvasó

Továbbra sem kaptam választ a kérdésemre.. Mennyi a határ? Csak, hogy a jövőre nézve tudjuk, mennyitől kell a győztes csapatnak fülét-farkát behúzva hazakullogni és visszaadni a győzelmet.. 😀

voldemort
Olvasó

Miután a királyi tv is kielemezte, akkor most hogy is van ez a dicséret??? És ne jöjjön senki az “ez meg belefér” dumával, mert nem, nem fér bele. Senkivel szemben, pláne nem egy bajnoki döntőben.

fanaticfantastic
Olvasó

Lapozz

Jagerman
Olvasó

M4 kosárlabda magazin megállapításai: – Benkét letarolják, (a játékvezetők az időre és a dobó játékosra figyelnek! Ezt jó tudni, mert fordított esetben a Falcosok is öklelhetnek, ha szükséges. Ugye nem ezt figyelik a sporik…:) – négylépéses sarkazás Badzimnál a dobás előtt, (magyarán lépés vastagon) – 1,26 az idő, amikor Badzim elengedi a dobást, (6 századdal lejárt az idő, de a fény később villan fel, magyarán az óra nem indul el időben) – baromi nagy mák önmagában a dobás, palánkos pattanós, a mesében sem látni ilyet sűrűn. Játékvezetők megadják, mert így egyszerűbb nekik és nem kell még hosszabbítást is vezetni. Döntő… Olvass tovább »

bp
Olvasó

Egy tévedés a sok közül, vagyis benne van a meccsben. Azért kapott figyelmet, mert egylabdás meccsen az utolsó tévedés volt. Az egylabdás meccseken előjön egy téves beidegződés és az utolsó momentumot kezdik kivesézni mintha az fontosabb lenne az azt megelőző összestől.

fanaticfantastic
Olvasó

Igyál egy sört Jager mester. Ne idegesítsd magad. Ez a téma tovább tart már lassan nálatok,mint az Onedin család. Pihi.

Redbid
Olvasó

Gasper Okorn: …… “ITT SZERETNÉK VALAMIT TISZTÁZNI! NEM VITATJUK, HOGY IDŐBEN VOLT E A DOBÁS, és tiszteletben tartom a játékvezetők döntését, MERT A FELVÉTELEN IS LÁTSZIK, HOGY MÉG NEM VILLANT FEL A PIROS FÉNY, AMIKOR BADZIM ELENGEDTE A LABDÁT. Egy dolgot viszont nem értek. Roko volt a játékosom és tudom, hogy milyen technikával dob. MAGYARÁZZA EL NEKEM VALAKI, HOGY 1.2 MÁSODPERC ALATT VALAKI MEGKAPJA A LABDÁT, CSINÁL EGY CSELT, SARKAZ EGYET, MAJD MÉG IDŐBEN EL IS TUDJA ENGEDNI A LABDÁT. Ezt nem értem, és szeretném megkérdezni a zsűriasztalban ülőktől is.” Szóval tehát elismerjük, hogy érvényes a kosár!! Aztán egy hírtelen… Olvass tovább »

voldemort
Olvasó

Komolyan, ez a legszánalmasabb nyilatkozat ever. Senkinek egy szava sem volt az asztalszemélyzetre, ez a nyilatkozat a hajánál fogva előrángatott, magyarázom a bizonyítványom szöveg. De ha már annyira okosakat mondanak, akkor én is azt javaslom a sípos embereknek, hogy hallgassanak erre az okos Tónira, és foglalkozzanak a kosárlabdával. Mert ez amit művelnek, kritikán aluli. Nem mellesleg ez is igazolja azt, amire Szalay beszólása utal: el van döntve, hogy a játékvezetők bizony részre hajlanak, úgyhogy ne kaffogjon senki, ez lesz. Teljesen mindegy, sárga vagy kék vagy lila áll ellenfélként, polgármester úr szerepelni akar díjat átadni meg minden egyéb. Nem véletlenül utalja… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Ki az a mindenki?

fanaticfantastic
Olvasó

Amúgy,van valamiféle bizonyítékod is az állításaidra? Mert ez éppen már lehet így peres dolog is. (Szalai helyében feljelentenélek)

voldemort
Olvasó

Van. Hajrá. Ha nem így lenne, ez a szerecsenmosdatós cikk nem lenne. Hangsúlyozom, Nem a Szolnok csapata a hibás, hanem a belőlük és rajtuk élősködő holdudvar. Minden játékos annyit csinál a pályán, amit hagynak neki. Azt hiszem, mindenki lesett volna, ha a Warner nekiállt volna reklamálni hogy de sporiiiii fújjátok beeeeee 🤣🤣🤣

fanaticfantastic
Olvasó

Warner szolnoki játékos. Ő játszani megy ,nem reklamálni. Más közeg.

Olajheart2
Olvasó

Nem tudom honnan kerültél most elő! Új ez a nicknév! De fantasztikus új taggal bővültünk… Juhejj..

PL
Olvasó

ne nevettesd már ki magadat….
szolnoki kollega leírta, hogy a szalay honnan nézte a meccset.
Meg a csapatod befutott a meccs után….szalay kétlem, hogy utánuk futott volna.

Vegyél nagy levegőt, és ne égesd magad le teljesen.

Nem bántani akarlak, félre ne értsd…

A nyilatkozattal semmi gond, csak Te is ráharaptál arra, amit a házisajtótok kiemelt, kommentet generálni…

voldemort
Olvasó

Nem vettem bantasnak. De szolnoki kolléga szava hogy jól volt a szolnoki polgi, hat… nem szokásom magamat égetni. Csak biztos infokat használok. Ezért van az, hogy nem szólok hozza úton útfélen, emiatt tűnik újnak a nevem. Eddig figyeltem ritkás hozzászólásokkal, nem megyek bele minden apró vitába, sok energiát visz el 😉

Ewing
Olvasó

Csinálj egy kis közvéleménykutatást itt..kit utàlnak jobban. A Falcot es a falcosokat, illetve az Olajt? Csak nehogy meglepődj…A Falcot szeretik a szombathelyiek, és kb. ennyi…bár a józanabbja ott is tudja, kinek kell szurkolni. Ez pedig a Körmend😁😉

Marillion
Olvasó

Hangsúlyozom hogy feltehetően nem lenne most miről vitatkozni ha a légiósaink is egyénileg a tőlűk elvárható teljesítményekkel szálltak volna bele a mérközésbe! Igy meg a Magyar mag megszakadhat ledarálhatja a meccset,és mégis vereség a vége….

PL
Olvasó

itt az igazság!

nem véletlenül írtam az Okorn reakciója alá: ha 10ponttal vezettetek volna az utolsó percben, nem lenne ez téma.
De Perlen kívül senki se vitte a hátán a csapatot.

fanaticfantastic
Olvasó

Perl vitte. Büntetőkkel. (csak úgy a bírózáshoz)

Rózsabimbó
Olvasó

Kicsit megfuttatták a csapatodat, máris eltűnt az elvárható teljesítmény tőletek!

Üvegtigris
Olvasó

Te műszàlas párna!Benke még tanulhatna a Váradi szinitanodában.Lépés meg nem volt az biztos.

Rózsabimbó
Olvasó

Van az úgy, hogy a tanuló túlszárnyalja a mesterét!
Tovább hevert félholtan a tanonc, mint ahogy a mestere szokott!

fanaticfantastic
Olvasó

Vigyázni kell mert sérülékeny.

JászaiMari
Olvasó

Örülök, hogy nem csak én látom így. Az ezüst mellé fogok osztani aranyérmet is. Szombathelyen sajnos ezt tanítják, SZÍNÉSZKEDÉST, reklamálást, könyöklést az alapok után.

csakakörmend
Olvasó

Köremndiként írom hogy annyit érsz mint a neved! Mint a pórnép! A döntőben pedig győzzön a jobb! Hajrá Vas megye

fanaticfantastic
Olvasó

Csinálj még néhány friss regisztrációt. Palkós!

Olajheart2
Olvasó

Sajnálom Peti, hogy ebbe beleálltál! Ismerlek, ismerünk milyen vagy.. Szerény és kedves! Ne menjünk bele ebbe a médián keresztüli üzengetésbe! Ez a céljuk.. provokáció, nyomásgyakorlás, hergelés! Okorn is, bb1 is, szurkolók is! HAJRÁ OLAJ!

Kormend3
Olvasó

Így van provokálnak mert félnek. Gusztustalan egy banda na
..rajtuk kívül ezt mindem kosárlabda barát látja…

SárgaPárna
Olvasó

Te faszjancsi a Benkét meg a szél fújta el???????? Te gyökér…

fanaticfantastic
Olvasó

Normálisan beszélj!

szolnoksport
Olvasó

Még mindig fáj szarkupac??? 😀 😛 😀

Marillion
Olvasó

Megnyugtatok minden Szolnok szúrkolót hogy bízony fáj ahogy fordított esetben is fájna azthiszem…de tudok vesziteni és sportszerűen gratulálni! Erre megvan a képességem és a neveltetésem is! A Warner kontra Benke csattanásról meg annyit nézd vissza hogy Warner senki másra nem figyelt csak a lényeg Benkét leütközze,és ne érhessen közelebb…az meg más kérdés hogy mekkora esést hozott ki belőlle! Tedd a szívedre a kezedet hogy fordított esetben egy vagány Szolnoki játékos épp úgyanigy elvágodott volna!

fanaticfantastic
Olvasó

Nézd. Vitatkozhatunk,napestig. Elfogult mindkét fél. Semmi meglepő nincs ebben. Viszont amit írtál,hogy tudsz gratulálni,stb. azt aláírom és elismerem! Örülök,hogy itt vagy!

Marillion
Olvasó

Köszi…én alpból abból indulok ki hogy Magyar a Magyarnak nem ellensége…ellenfelek vagyunk nekem nem tőbb! Ez a két csapat a bajnoki döntöbe jutott…a többieknek ez nem sikerült…egy bajnokot hirdetnek majd ,két csapat nem nyerheti! Csak könyörgöm hagyják szó szerint a rigók játszani a két csapatot…a kosárlabda olyan sportág amihez nem illik a belekontárkodás!

szolnoksport
Olvasó

Jogos és sajnálom, ha a normális Falco drukkereket is megbántottam, nem ez volt a célom. Ez kifejezetten és kizárólag személyre szólt. Ennek a szarkupacnak.

egismte1
Olvasó

Téged fújna el a szél a világ végére, te egysejtű

Rolex
Olvasó

Lázadj te sárga féreg!
SárgaTrágyaPárna.
Egy mocskos kis csicska vagy..😉

vasipasi
Olvasó

Körmendi szurkolóként mondom, hogy ehhez a nyilatkozathoz azért pofa kell. Ha jól értem mindenki fogja be a pofáját és semmit ne mondjon (még ekkora hatalmas tévedésnél se), mert pandémia van. Ez nevetséges.
A fault és lépés teljesen egyértelmű, ezt Pórnak is tudnia kell. ( A BB1 akár rá is kérdezhetett volna erre a két szituációra, bár gondolom ez egy PR cikk inkább, mert komolynak nem vehető az biztos.)
Azt meg, hogy a Szolnok milyen digitális eszközökkel méri, számolja, vágja az órát Körmenden igazán tudjuk!

Marillion
Olvasó

Ajánlom Motorosnak és társainak…hogy ezért teszek különbséget én meg Falco szúrkolóként…Körmend és Körmend szúrkolók között is….kőszőnjük az értékelést…mert amit te is láttál az a valóság volt! De újfent kihangsúlyozom az első meccs ősszképe alapján megérdemelt volt a végeredmény és a pályaelőny megtartása! Hajrá Vas Megye!

Hmafino1
Olvasó

Minden szavaddal egyetértek. Respect. +1 lájk

PL
Olvasó

na, micsoda műfelháborodás! Akkor Okorn nyilatkozata ezek szerint rendben volt.. 😄

csak a magad nevében beszélj, ha nem gond.
Nem kell csontig nyalni a megyeszékhely fele, csak azért, hogy jó színben tündökölj.

Sima tripla volt, megadható. 7 mp-nél a Warner elleni faltról meg nem írsz 😄
Maradj a realitásoknál, az hogy mi volt a múltban, az ilyenkor mellékes.

Holnap meg győzzön a jobb!

Marillion
Olvasó

Köszi…vettem!

bp
Olvasó

Pór Okorn kifogására reagált. Erre: “Magyarázza el nekem valaki, hogy 1,2 másodperc alatt valaki megkapja a labdát, csinál egy cselt, sarkaz egyet, majd még időben el is tudja engedni a labdát.”

Amin te háborogsz az fel sem merült Okorn nyilatkozatában. Ebből adódóan nincs mire reagálni.
A bb1 sok vitás szituációra rákérdezhetne, nemcsak egy meccs végire..

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés